Περσίας maniacs

Καλημέρα Ζοριτσα. Η Νικολέτα είναι η "Raisa". Το Σάββατο έρχεται Αθήνα με την γκρινιάρα που θα την πάρει μια γειτόνισσά μου κ φίλη... Οπότε έχω ήδη ξετρελαθεί στην ιδέα ότι θα την ζουλίξω τη μικρή...:lol::lol::lol:
Ο Μαρκούλης συνήλθε από το μπάνιο?Να μου τον φιλήσεις στην απαλή του κοιλίτσα!!!!
Την γκρινιαρα την πηρα εγω:redface:.. Μαλλον αλλη παιρνει η φιλη σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Την γκρινιαρα την πηρα εγω:redface:.. Μαλλον αλλη παιρνει η φιλη σου..
ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!:| Έχεις δίκιο. Θα πάρει η φίλη μου την ΓΚΡΙΖΟΥΛΑ. Μπερδεύω τα ονόματα. ΓΚΡ το ένα, ΓΚΡ το άλλο... είδες την έπαθα κι εγώ σαν την Ζορίτσα προηγουμένως... Να την χαίρεσαι την ΚΟΥΚΛΑΡΑ σου!!!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Νομίζω πως χρειάζεται να τα στεγνώνεις κι εσύ γιατί είναι επικίνδυνο να τα αφήνεις βρεγμένα αν έχουν μακριά τρίχα. Τη Νάλα τη στεγνώνω κι αυτήν αλλά στεγνώνει πιο γρήγορα από τον Πέρση. Μην το ρισκάρεις και τα αφήνεις να στεγνώσουν μόνα τους...
θα το έχω υπόψιν μου;)

Απο χαρτια ειχες μπελαδες στο τελωνειο.Πως γινεται?
ολα πήγαν καλά:up:... απλά τα δηλώσαμε αδέλφια ενώ δεν είναι... δες τη έγραψα στο tread "μεταφορά με το αεροπλάνο" ;)

ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΛΥΚΕΙΑ ΜΟΥ!!!!!:| Έχεις δίκιο. Θα πάρει η φίλη μου την ΓΚΡΙΖΟΥΛΑ. Μπερδεύω τα ονόματα. ΓΚΡ το ένα, ΓΚΡ το άλλο... είδες την έπαθα κι εγώ σαν την Ζορίτσα προηγουμένως... Να την χαίρεσαι την ΚΟΥΚΛΑΡΑ σου!!!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
ολα πήγαν καλά:up:... απλά τα δηλώσαμε αδέλφια ενώ δεν είναι... δες τη έγραψα στο tread "μεταφορά με το αεροπλάνο" ;)
Θα το δω Γιουλη γιατι οταν εφερνα ενα ζευγαρι σαρπλανινατς σκυλια απο την Σερβια με το αμαξι,καταντησε απιστευτη ταλαιπωρια !!!

γατοπαρεα της γατοχωρας Μycat:).

Δεν το βρησκω βρε Γιουλη...το εχεις γραψει?:confused:

Ααααααααα καλα,νομιζα πως το ειχες γραψει εσυ αυτες μερες και δεν πηγαινα πιο πισω την αναζητηση:D

Μα δεν ειναι χαρμα οφθαλμων:D?

Συνημμένα

• pureleehimalayans_image1.jpg
    pureleehimalayans_image1.jpg
    9,8 KB · Εμφανίσεις: 21
  • pureleehimalayans_image2.jpg
    pureleehimalayans_image2.jpg
    8,2 KB · Εμφανίσεις: 16
Μα δεν ειναι χαρμα οφθαλμων:D?
η γούνα και το χρώμα είναι ΤΡΕΛΑ... αλλά προτιμώ τη φάτσα και το ύφος του Μάρκου... Δηλώνω οπαδός του. Τέλος!! :lol:
Εχει fun club να γραφτώ?? :hmm::lol:

η γούνα και το χρώμα είναι ΤΡΕΛΑ... αλλά προτιμώ τη φάτσα και το ύφος του Μάρκου... Δηλώνω οπαδός του. Τέλος!! :lol:
Εχει fun club να γραφτώ?? :hmm::lol:
Κατσε προσπαθω να αναιβασω καινουριες φωτο του,και θα μου πεις μετα:up:

Κατσε προσπαθω να αναιβασω καινουριες φωτο του,και θα μου πεις μετα:up:
Μωρέ βάλε στην υπογραφή σου μια φωτό να μας κοιτά...
γιατί μας γυρνά τη πλάτη? :P:lol::lol:

Μωρέ βάλε στην υπογραφή σου μια φωτό να μας κοιτά...
γιατί μας γυρνά τη πλάτη? :P:lol::lol:
Βρε...στο μυαλο μου ησουνα?Γι`αυτο τον εβγαλα λιγο εξω γιατι εδω μεσα του βγαιναν τα ματια καπως...Διαλεξε...:D

Hμαστε εξω...επιτελους!!!
IMG_0967.JPG
IMG_0963.JPG

Εχω βγαλει και αυτην αλλα εκατσε κατω...:hmm::lol:
IMG_0969.JPG

Εχω βγαλει και αυτην αλλα εκατσε κατω...:hmm::lol:
IMG_0969.JPG
ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!!
ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ??????
ΖΟΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!! Αλλά και οι φωτό!!! :up:

Κι όσο τον θυμάμαι που τον έτρεχες στο γιατρό όταν ήταν μωρό... που ήταν αδύνατο... και να βρούμε και το φύλλο του!!!
Οσο για το όνομα δε... σήριαλ!!!
Σου είχαμε πει 50,0000 ονόματα και μια ωραία μέρα μας είπες
"Λεω τελικά να τον πω Μάρκο":blink: Το τι γέλιο έκανα δεν περιγράφεται!! :lol::lol:

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!!! :up::up::up:

Παει μπήκα στο Club του Πρόεδρος!! :lol:

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΠΛΑΚΑ!!!!!!
ΤΙ ΠΑΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΕΕΕΕΕΕ??????
ΖΟΡΙΤΣΑ ΕΙΝΑΙ Τ Ε Λ Ε Ι Ο Σ!!! Αλλά και οι φωτό!!! :up:

Κι όσο τον θυμάμαι που τον έτρεχες στο γιατρό όταν ήταν μωρό... που ήταν αδύνατο... και να βρούμε και το φύλλο του!!!
Οσο για το όνομα δε... σήριαλ!!!
Σου είχαμε πει 50,0000 ονόματα και μια ωραία μέρα μας είπες
"Λεω τελικά να τον πω Μάρκο":blink: Το τι γέλιο έκανα δεν περιγράφεται!! :lol::lol:

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ!!!!! :up::up::up:

Παει μπήκα στο Club του Πρόεδρος!! :lol:
Δεχομαστε παμψηφοι...
Προεδρε ομως δεν μου ειπατε πια να βαλω στην υπογραφη τωρα.Μονο η μια ειναι που κοιταει ευθεια,το χαζουλι!!!:mad::lol:
Υ.Γ.Θυμασε που κολλησαμε μυκητες ΟΛΟΙ?:lol::lol::lol:

Δεχομαστε παμψηφοι...
Προεδρε ομως δεν μου ειπατε πια να βαλω στην υπογραφη τωρα.Μονο η μια ειναι που κοιταει ευθεια,το χαζουλι!!!:mad::lol:
Υ.Γ.Θυμασε που κολλησαμε μυκητες ΟΛΟΙ?:lol::lol::lol:
Αυτή!!! κι όταν τον φωτογραφίζεις να του μιλάς καλέ για να σε κοιτάει... και τσουπ!! να τον τραβάς... (εντολή απ'το Πρόεδρο) :lol:τόσο ακατάδεκτος είναι?? Εμ... πως να μην είναι... Ντίβος κανονικός!! :lol:

IMG_0967.JPG

Πως,μα του μιλαω βρε αλλα τζιφος.Η τις μυγες θα κοιταει η θα μου κρυβεται...:down:

Πως,μα του μιλαω βρε αλλα τζιφος.Η τις μυγες θα κοιταει η θα μου κρυβεται...:down:
Μαθημένος να αποφεύγει τους παπαράτσι!:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back