Περσίας maniacs

Ειναι δυο τροποι
1.Ανοιγεις τα δυο ανθρωπακια (που ειναι στο παραθυρο που μιλαμε)που κρατανε ενα φακελο...και σου εμφανιζει τις επιλογες..
2.Πατας το αβαταρ και κατω,κατω διαλεγεις ανοιγμα κον.φακελου...:lol:
ειναι παλιά έκδοση msn το δικό μου και δεν τα έχει (νομίζω) αυτά.. αλλά θα το ξαναδώ το απόγευμα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ειναι παλιά έκδοση msn το δικό μου και δεν τα έχει (νομίζω) αυτά.. αλλά θα το ξαναδώ το απόγευμα...
Και παλια να ειναι θα τα εχει δεν μπορει...θα βρουμε ακρη οταν πας σπιτι;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και παλια να ειναι θα τα εχει δεν μπορει...θα βρουμε ακρη οταν πας σπιτι;)
Ναι δασκαλίτσα μου! ;):up:

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά αν είναι παλιά δεν νομίζω ότι θα βρείτε κοινόχρηστους φακέλους ή έστω αυτήν την εφαρμογή..Γιούλη πρέπει να κατεβάσεις το windows live messenger είναι πολύ καλύτερο!!;)

Δεν θέλω να σας στενοχωρήσω αλλά αν είναι παλιά δεν νομίζω ότι θα βρείτε κοινόχρηστους φακέλους ή έστω αυτήν την εφαρμογή..Γιούλη πρέπει να κατεβάσεις το windows live messenger είναι πολύ καλύτερο!!;)
τώρα σώθηκες:lol::lol:οταν έλθεις σπίτι θα μου το κάνεις εσύ? :)

τώρα σώθηκες:lol::lol:οταν έλθεις σπίτι θα μου το κάνεις εσύ? :)
Ναι το είχα ούτως ή αλλως υποψιν να το κάνω..;)

Ναι το είχα ούτως ή αλλως υποψιν να το κάνω..;)
Αυτό είναι να'χεις μικρή αδελφή!! :up:

O.k.τοτε φτιαχτηκες απ` το μαεστρο του κομπιουτερ...

Καλησπερα,τι κανετε Περσακια?
IMG_0982.JPG

μπουμπλε μπούμπλε εμείς εδώ κρυώνουμε...

λέω να σταματήσω να γκρινιάζω να πάρω τον πρίνς στον καναπέ

να βάλω ντιβιντι και να ελπίζω να έρθει και η ρέινα μπας και ζεσταθώ... :Ρ

καλή ιδέα;

μπουμπλε μπούμπλε εμείς εδώ κρυώνουμε...

λέω να σταματήσω να γκρινιάζω να πάρω τον πρίνς στον καναπέ

να βάλω ντιβιντι και να ελπίζω να έρθει και η ρέινα μπας και ζεσταθώ... :Ρ

καλή ιδέα;
Εδω ξυπνησα απο μια βροντη!!!Ριχνει μια βροχη με αστραπες πολυ δυνατη.Αλλα δεν πιστευω να κανει και κρυο...βεβαια ειμαι στο σπιτι...:D

εγώ είμαι κρυουλιάρα :)

δεν οφελεί να προσπαθείς να πείσεις μια γάτα να κοιμηθεί γιατί εσύ κοιμάσαι... όσο και αν θρονιάζεται ο πρίνς μαζί μου στον καναπέ... μόλις περάσει η ρέινα τινάζεται σαν ελατήριο... το τέρας με ξύπνησε...

Παιδάκια γεια.!!! Ελπίζω να είστε όλοι καλά και τα γατούνια ακόμη καλλίτερα. Σας βάζω δυο φωτο από την άφιξη της μικρής γκριζούλας στο νέο της σπίτι μερικά λεπτά αφού την πήγαμε. Στρώθηκε μπροστά στην μπαλκονόπορτα και... ιδού τα ντοκουμέντα. Απίστευτο μωρο. Ολο χουρχουρισμα κ ηρεμία. Με τρελαίνει αυτη η συμπεριφορά των Βρετανικών γιατί μου θυμίζει ακριβώς το περσικό γατί σε ταμπεραμέντο κ χαρακτηρα. Πού να τα δείτε κ να περπατούν, Εχουν το βαρύ περπάτημα των περσικών κ αυτό μου αρέσει ακόμα πιο πολύ. :) Καμαρώστε την γκριζούλα. (θα της δώσουν νέο όνομα αλλά δεν έχουν καταλήξει ακόμα) Οταν το μαθω θα σας το ανακοινώσω
Συνημμένα Thumbnails

Παιδιά χθες το πρωί η Νάλα αποφάσισε να κάνει παρεούλα στο πουλακι μας την ώρα που το κατεβάσαμε για να το περιποιηθούμε. Και να τα ντοκουμέντα...

Συνημμένα

• DSC00106.JPG
    DSC00106.JPG
    88,1 KB · Εμφανίσεις: 29
  • DSC00109.jpg
    DSC00109.jpg
    189 KB · Εμφανίσεις: 27
  • DSC00110.jpg
    DSC00110.jpg
    200,8 KB · Εμφανίσεις: 27
Και σας αφιερώνουμε και μερικές φωτό σπέσιαλ της Λούσης της λιχούδας. Λοιπόν η Λούση πίνοντας καφεδάκι...
Η Λούση αθλήτρια...
και η Λούση μούρη...:):)
Και επιπλέον ΚΑΙ δικαστική αντιπρόσωπος της γατοπαρέας.:lol::lol:

Συνημμένα

• Λούσυ...jpg
    Λούσυ...jpg
    68,4 KB · Εμφανίσεις: 17
  • Λουσήτα.jpg
    Λουσήτα.jpg
    64,9 KB · Εμφανίσεις: 21
  • DSC00068.JPG
    DSC00068.JPG
    86,9 KB · Εμφανίσεις: 22
Η Γκριζουλα κουκλα...Ναι για τη Ναλα μου ειπε η Βασιλικη και περιμενα να δω ντοκουμεντα!:lol:

Η Γκριζουλα κουκλα...Ναι για τη Ναλα μου ειπε η Βασιλικη και περιμενα να δω ντοκουμεντα!:lol:
Είδες την άτιμη??? Καλά δεν ξεκολλούσε πάνω από το κλουβί η ζουζούνα. Αλλά δεν το πείραζε μόνον το κοίταγε με κάτι τεράστια μάτια κ το χαλβάδιαζε. Καθόταν για ώρα δίπλα του κ καμάρωνε. :D:lol:Καλά είναι το όνειρό της να το φτάσει, γι αυτό κ δεν μπορούσε να το πιστέψει κ ξαπλαρώθηκε πάνω στο κλουβι. Τα δικά σου τα ζουζούνια τι κάνουν?

Καλα ειναι...Τρεχουν σαν τρελα.:)

Παντως στο υπέροχο βίντεό σου, τα είδα αγαπημένα. Μου φαίνεται οτι τα έχουν βρει μια χαρά μεταξύ τους. Σε λίγο θα κοιμούνται αγκαλιά πιστεύω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back