Περσίας maniacs

Η μετακόμιση ειναι παντα δυσκολη για τα παιδια. Εγω οταν ημουν μικρη και καποια στιγμη υπήρξε μια πιθανοτητα να μετακομισουμε λογω δουλειας του μπαμπα ειχα παθει παρακρουση. Ενιωθα τον κόσμο μου να γκρεμιζεται. Δεν μπορουσα να το διανοηθω. Δυστυχως οταν τα παιδια ειναι μικρα το παιρνουν πολυ ασχημα. Ελπίζω να μην εχει τετοια προβληματα η κορη σου καινα το δεχτει πιο ηρεμα.
Ποσο χρονων ησουν τοτε?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της τα λεω απο τωρα ξερεις οτι θα φυγουμε...αλλα της ειπ οτι θα ερχομαστε συχνα εδω,θα βλεπει τις φιλες της και θα πηγαινει στα σπιτια τους αρκετα συχνα...Και ο παπους με την γιαγια ειναι εδω...και σιγουρα ετσι θα ειναι.δεν εχουμε σκοπο να δωσουμε το σπιτι μας να νοικιαστει...θελουμε να το εχουμε για οταν θα ερχομαστε...:)Και το εχει δεχτει μου φαινεται καλα μεχρι τωρα...

Ε ενταξει αφου θα μπορει να εχει συχνη επαφη με το περιβαλλον εκει περα τοτε αυτο ειναι καλο. Δεν θα ειναι εντελως αποτομη η αλλαγη. Θα μπορει να βλεπει τις φίλες της. Απλα προετοιμασε την για την αλλαγη. Μην της λες μονο να φυγουμε. Προσπαθησε να της το περασεις ως ωραιο και συνταρακτικο οτι θα εχει την ευκαιρια να γνωρισει ενα διαφορετικο μερος και καινουριους ανθρώπους και θα κανει ακομα πιο πολλους φιλους και ολα αυτα. Βρες κατι να της πεις που θα της κινησει την περιεργεια και θα θελει να μετακομισει για να δει τι θα γινει.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!!:/:[/quote]
Ναι σ΄αυτό έχεις δίκιο. πρέπει διαρκώς να είσαι σε επιφυλακή με τα παιδιά. Αλλά θα μεγαλώσουν κ εύκολα θα τους μεταδώσεις το ότι θα πρέπει να προσέχουν με τα ζώα. Εγώ τότε που είχα κ τα 3 παιδιά μου μικρά και την πρώτη μας σκυλίτσα Θιβετιανή ξέρεις ήταν δύσκολα γιατι την παίρναμε μαζί μας πάντα τα καλοκαίρια στις διακοπές κ με τα παιδιά οι μετακινήσεις στο πλοίο ή στο αυτοκίνητο κ το σκυλάκι ήταν δύσκολες παρόλο που ήταν μικρόσωμη. κακά τα ψέματα όσο πιο μικρο το σκυλάκι είναι κ πιο ευαίσθητο κ έχεις διαρκώς να αντιμετωπίσεις ένα μωράκι επιπλέον. Καλή επιτυχία σας εύχομαι.:)

Ναι ειναι μια ωρα και κατι μακρια απο `δω...;)
ααα δεν είναι κ μακριά πολύ. Στην Αθήνα με την κίνηση θέλεις μια ώρα και για να πας στην δουλειά σου καθημερινώς.:(

Ξερεις η μεγαλη μου κορι ειναι το προβλημα...ειναι τωρα κοντα 9 χρονων και εχει δεθει με τις φιλες τις:(

Αυτό είναι λίγο πρόβλημα αν κ λένε οι ειδικοί και καλά, ότι τα παιδιά προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές.:confused:

Γύρω στα 12-13.
Ουφ...εκει ειναι τα δυσκολα,πανω στην εφηβια...Η Αλκηστις φετος αρχισε να πηγαινει μονη της στο σχολειο,στα Αγγλικα,για ψωνια...και αυτα θα κοπουν εκει αφου ειναι το μερος αρκετα μεγαλυτερο...αυτο και οι φιλοι την κολλανε...Αλλα λεμε και τα καλα...πιο πολλυς φιλους,πιο πολλες διασκεδασεις και μερη για να περνας καλα,καινουριο σπιτι...:)
Η μικρι ειναι 4 χρονων αλλα ειναι και αλλος χαρακτηρας...πιο ανεξαρτητη και δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα...:)

Μ`αρεσουν τα ζωακια στο σπιτι...αλλα με τα παιδια οσο ειναι μικρα ειναι πραγματικα λιγο ζορικο...πρεπει να κοιτας ολη την ωρα μη το ζουλανε παραπανω απ`οτι πρεπει!!!:/:
Ναι σ΄αυτό έχεις δίκιο. πρέπει διαρκώς να είσαι σε επιφυλακή με τα παιδιά. Αλλά θα μεγαλώσουν κ εύκολα θα τους μεταδώσεις το ότι θα πρέπει να προσέχουν με τα ζώα. Εγώ τότε που είχα κ τα 3 παιδιά μου μικρά και την πρώτη μας σκυλίτσα Θιβετιανή ξέρεις ήταν δύσκολα γιατι την παίρναμε μαζί μας πάντα τα καλοκαίρια στις διακοπές κ με τα παιδιά οι μετακινήσεις στο πλοίο ή στο αυτοκίνητο κ το σκυλάκι ήταν δύσκολες παρόλο που ήταν μικρόσωμη. κακά τα ψέματα όσο πιο μικρο το σκυλάκι είναι κ πιο ευαίσθητο κ έχεις διαρκώς να αντιμετωπίσεις ένα μωράκι επιπλέον. Καλή επιτυχία σας εύχομαι.:)

ααα δεν είναι κ μακριά πολύ. Στην Αθήνα με την κίνηση θέλεις μια ώρα και για να πας στην δουλειά σου καθημερινώς.:(

Αυτό είναι λίγο πρόβλημα αν κ λένε οι ειδικοί και καλά, ότι τα παιδιά προσαρμόζονται εύκολα στις αλλαγές.:confused:[/quote]
Πιστευω να τα παμε καλα...ετσι και αλλιως εχουμε ενα χρονο να προετοιμαστουμε...απλα παει περιπατω η κουβεντα για καινουριο γατακι η σκυλακι...:rolleyes:

Ουφ...εκει ειναι τα δυσκολα,πανω στην εφηβια...Η Αλκηστις φετος αρχισε να πηγαινει μονη της στο σχολειο,στα Αγγλικα,για ψωνια...και αυτα θα κοπουν εκει αφου ειναι το μερος αρκετα μεγαλυτερο...αυτο και οι φιλοι την κολλανε...Αλλα λεμε και τα καλα...πιο πολλυς φιλους,πιο πολλες διασκεδασεις και μερη για να περνας καλα,καινουριο σπιτι...:)
Η μικρι ειναι 4 χρονων αλλα ειναι και αλλος χαρακτηρας...πιο ανεξαρτητη και δεν νομιζω να εχει κανενα προβλημα...:)
Μωρέ ναι εντάξει μπορεί να είναι δύσκολο για τα παιδιά τον πρώτο καιρό από την άλλη όμως έχουν κ μεγάλη προσαρμοστικότητα θα βρει καινούριους φίλους εκεί κ θα αρχίσει να περνάει καλά μπορεί κ καλύτερα αφού θα ειναι μεγαλύτερη η πολη, μην ανυσηχείς αφού ειναι κ μόνο 1 ώρα διαφορα μπορείτε το ΣΚ να πάτε στο σπίτι σας για το πρώτο διάστημα μέχρι να συνηθίσει έτσι ωστε να μην ειναι πολύ βαρύ γι αυτήν

Μωρέ ναι εντάξει μπορεί να είναι δύσκολο για τα παιδιά τον πρώτο καιρό από την άλλη όμως έχουν κ μεγάλη προσαρμοστικότητα θα βρει καινούριους φίλους εκεί κ θα αρχίσει να περνάει καλά μπορεί κ καλύτερα αφού θα ειναι μεγαλύτερη η πολη, μην ανυσηχείς αφού ειναι κ μόνο 1 ώρα διαφορα μπορείτε το ΣΚ να πάτε στο σπίτι σας για το πρώτο διάστημα μέχρι να συνηθίσει έτσι ωστε να μην ειναι πολύ βαρύ γι αυτήν
Ετσι λεω και εγω και παλι και εκει θαλλασα εχει δεν θα τους λειπει τπτ.ειναι και πιο ωραια ...

Κοίτα μην ανησυχεις. Η μεγαλη σου μέχρι να μετακομισετε θα ειναι 10. Μέχρι να προσαρμοστει (εντελως) και να γνωρίσει πολλα ατομα θα έχει ισως πάει και 11. Ε τότε θα αρχίσει ετσι κι αλλιως πάλι τις βόλτες και τα ψώνια μόνη της. Αρα....ισως να μην της ερθει πολυ ασχημα. Για την μικρή ξερεις καλυτερα. Στο κατω κατω ειναι πολυ μικρη πιστευω για να την πειραξει η αλλαγη.

Κοίτα μην ανησυχεις. Η μεγαλη σου μέχρι να μετακομισετε θα ειναι 10. Μέχρι να προσαρμοστει (εντελως) και να γνωρίσει πολλα ατομα θα έχει ισως πάει και 11. Ε τότε θα αρχίσει ετσι κι αλλιως πάλι τις βόλτες και τα ψώνια μόνη της. Αρα....ισως να μην της ερθει πολυ ασχημα. Για την μικρή ξερεις καλυτερα. Στο κατω κατω ειναι πολυ μικρη πιστευω για να την πειραξει η αλλαγη.
Ετσι καλα το σκεφτηκες...καπως ετσι θα ειναι πιστευω:up:

Ετσι καλα το σκεφτηκες...καπως ετσι θα ειναι πιστευω:up:

Έτσι θα είναι. Μην αγχώνεσαι πολυ. Και εφόσον θα κρατήσετε επαφη με τα παλια λιμέρια σας μια χαρα θα προσαρμοστει. Εμεις ηταν περιπτωση που δεν ειχαμε καμια σχεση με την προηγουμενη γειτονια.

Αναστασίααααα που χάθηκες πάλι; Μάλλον θα είσαι κουρασμένη ε; τόσες ώρες στο πόδι:(

Αναστασίααααα που χάθηκες πάλι; Μάλλον θα είσαι κουρασμένη ε; τόσες ώρες στο πόδι:(
Εκανα μια βολτα να δω λίγο τα νέα του Σείριου κ της Μόιρας. η Δώρα πρωί πρωί φεύγει για Ρόδο πάλι για σεμινάρια.

Έτσι θα είναι. Μην αγχώνεσαι πολυ. Και εφόσον θα κρατήσετε επαφη με τα παλια λιμέρια σας μια χαρα θα προσαρμοστει. Εμεις ηταν περιπτωση που δεν ειχαμε καμια σχεση με την προηγουμενη γειτονια.
Αυτο και στην ηληκια που ησουν...πρεπει να δυσκολευτηκες πολυ...:hmm:

τετοια νοικοκυρα..δεν ειναι και ευκολο:P:lol:

Εκανα μια βολτα να δω λίγο τα νέα του Σείριου κ της Μόιρας. η Δώρα πρωί πρωί φεύγει για Ρόδο πάλι για σεμινάρια.
Εδω εισαι πουλακι μου...:lol::lol::lol:

Όλο βόλτες είσαι:lol:
τετοια νοικοκυρα..δεν ειναι και ευκολο:P:lol:
:lol::lol::lol::lol:

Βρε παιδιά διάβασα πως μια κοπελιά θέλει περσικό γατάκι. Εδώ στο θέμα μας το διάβασα πριν μερικές σελίδες όταν μπήκα τωρα το βράδυ. Αν θυμαμαι καλά η Γιούλη είχε βάλει κάποιες φωτο από κατι κουκλίτσες περσικές πριν κάποιες μέρες (είχε γεννήσει η γατούλα ενός φίλου της). Πανέμορφες μαυρες, και κρεμ μπλε. Δεν θυμαμαι την σελίδα. Να την βρούμε να το πούμε στην κοπελιά να τις δει. Ηταν πραγματικά κουκλίτσες τις χάζευα. Νομίζω ήταν κατά το τέλος του Σεπτέμβρη ή 1,2 Οκτώβρη??? Να δούμε να της πουμε.:)Θυμάμαι μου αρεσαν πολύ οι μπλε κρεμ.

Εδω εισαι πουλακι μου...:lol::lol::lol:
Εμ βέβαια εδώ είμαι βρε..!!!:D

Όλο βόλτες είσαι:lol:

:lol::lol::lol::lol:
Ετσι έχει κ πλάκα σαν την πεταλουδίτσα τσουπ από εδώ τσουπ από κει:lol::lol:

Βρε παιδιά διάβασα πως μια κοπελιά θέλει περσικό γατάκι. Εδώ στο θέμα μας το διάβασα πριν μερικές σελίδες όταν μπήκα τωρα το βράδυ. Αν θυμαμαι καλά η Γιούλη είχε βάλει κάποιες φωτο από κατι κουκλίτσες περσικές πριν κάποιες μέρες (είχε γεννήσει η γατούλα ενός φίλου της). Πανέμορφες μαυρες, και κρεμ μπλε. Δεν θυμαμαι την σελίδα. Να την βρούμε να το πούμε στην κοπελιά να τις δει. Ηταν πραγματικά κουκλίτσες τις χάζευα. Νομίζω ήταν κατά το τέλος του Σεπτέμβρη ή 1,2 Οκτώβρη??? Να δούμε να της πουμε.:)Θυμάμαι μου αρεσαν πολύ οι μπλε κρεμ.
Εννοείς τα 2 περσάκια τα μπλε που τα δίνουν και τα δύο μαζί; Και η Sublime περιμένει γατάκια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back