Περσίας maniacs

Παιδιά να σας αναλύσω λοιπόν αμέσως γιατί ήμουν στενοχωρημένη από προχθές με τα κατορθώματα της Νάλας μου:(:hmm:
Επειδή εχω 3 γάτες -φυσιολογικές πιστεύω- και μια 4η γάτα ζογκλέρ τη Νάλα, αποφάσισα να περιορίσω έναν μεγάλο χωρο στο μπαλκόνι μου, γύρω στα 6,50 μέτρα μήκος έτσι ώστε η καλή μου γατουλα να μην κάνει μονόζυγο επάνω στην κουπαστή των κάγκελων και να μην τρέχει αναμαλιάρα μες τον αέρα κ τη βροχή ή τη ζέστη αντίστοιχα, επάνω στα κάγκελα όπως το έχει κάνει στο παρελθόν κ έχω παθει σοκ που την είδα.:blink:
Λοιπόν, παρήγγειλα μια κατασκευή για τα κάγκελα από Plexiglass ύψους 55 εκ. αλλά τελικά μου έφεραν 42 εκ. και την βιδωσαμε από την μέσα μερια της κουπαστής των καγκέλων, για να μην μπορουν να γατζωθούν τα γατιά ακόμη κι αν σκαρφαλώσουν στο πλεγμα που έχω πιο κάτω από το δάπεδο ως επάνω.
Επίσης δυο πόρτες με σιδερένιο σκελετό και βιδωμένο Plexiglass επάνω, οι οποιες κλείνουν κ ανοίγουν και ασφαλίζουν σαν διαχωριστικά ύψους 2 μ. για να περιορίζουν αυτόν τον χώρο. Εβγαλα λοιπόν τα γατια στο μπαλκόνι και περίμενα...Και είχα μια ανησυχία...:hmm:Παρακολουθησα κ είδα πως ο Σεβαχ προσπάθησε να σκαρφαλώσει, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε γιατί τα μπροστινά του πόδια βρήκαν το λείο του Plexiglass κι έτσι δεν μπορούσε. :)Το ίδιο κ η Νάλα. :)Αλλά μπαινόβγαινα στο μπαλκόνι και είχα μια έννοια... Μετά από κανένα 5λεπτο, βγαίνω έξω κ φωνάζω τα ονόματά τους. βλέπω τον Σεβάχ, να κοιτάει προς την κουπαστή του κάγκελου, τον Πέρση επίσης και φωνάζω Νάλααα, και τι βλέπω ρε παιδιά, τον ζογκλέρ τη Νάλα, να ισορροπεί επάνω στο plexiglass των 5 χιλιοστών,με το μούτρο της προς το σπίτι, κ την πλάτη κ την ουρά προς τον ουρανό. Και μόλις με είδε πως τη φώναζα η άτιμη, στηριζόμενη στα 4 πόδια της επάνω στα 5 χιλιοστά δίνει έναν πήδο κ προσγειώνεται στο μπαλκόνι. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ! Εδωσα για αυτή τη κατασκευή 350 ευρώ. Με έπιασε απόγνωση. Δεν μπορώ να έχω πάλι τις τουαλέτες μέσα!!! Αποφάσισα λοιπόν να βάλω τώρα και τέντα που τη συχαίνομαι αλλά διαφανή μόνον μπροστά γιατί τα πλάγια νομίζω είναι καλά και δεν μπορεί να σκαρφαλώσει. Την παρήγγειλα ήδη σήμερα. Και επίσης θα αλλάξουμε το plexiglass και θα το βιδώσουμε από τη μέσα μεριά για να μην έχει πάτημα.
Μάλλον σκαρφάλωσε στο σίδερο το οριζόντιο που έχει το Plexi glass της πόρτας κ απο εκεί ανέβηκε απ΄την έξω μερια του κάγκελου. Ισως να σκαρφάλωσε κ τεντώθηκε ή πήδηξε από κάτω έως την κορυφή.
Με έπιασε ταχυπαλμία απ΄την ταραχή.Να γιατί ήμουν στενοχωρημένη. Φοβήθηκα παιδιά πάρα πολύ. Εϊναι πολύ άτιμη και πολύ σκαρφαλώστρα!!! Αιλουρος με τα όλα του και ανάλαφρη γι αυτό και φοβάμαι μην την πάρει ο αέρας. Και μένουμε και στον 4ο όροφο!!!
Χαλάλι της τα χρήματα, χαλάλι της οι κατασκευές. Μακάρι να πάνε όλα καλά.
:hmm::/:

Υ.Γ: Σας παραθέτω φωτο της κατασκευής για να πάρετε μια ιδέα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• PICT1357.jpg
    PICT1357.jpg
    89,4 KB · Εμφανίσεις: 33
  • PICT1360.jpg
    PICT1360.jpg
    81,1 KB · Εμφανίσεις: 37
  • PICT1358.jpg
    PICT1358.jpg
    188,3 KB · Εμφανίσεις: 37
Μια καλησπέρα κι από μαςςς!!!
Τι γλυκια φατσούλα είναι αυτή;;;
heart.gif

Να γιατί ήμουν στενοχωρημένη. Φοβήθηκα παιδιά πάρα πολύ. Εϊναι πολύ άτιμη και πολύ σκαρφαλώστρα!!! Αιλουρος με τα όλα του και ανάλαφρη γι αυτό και φοβάμαι μην την πάρει ο αέρας. Και μένουμε και στον 4ο όροφο!!!
Αχ βρε Αναστασάκο μου κ από αύριο πάλι από την αρχή;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

doodlebops-birthday-cake-11660.jpg

Την παλιομαμα που δε σου δίνει τουρτά:mad: να πάρε μία τεράαααστια να το ευχαριστηθείς, κρύψου στην πολυκατοικία κ χτύπησέ την όλη:up:
Καλέ τι τουρτάρα είναι αυτή!!!! Θέλουμε κι εμείς τέτοια νονά στα γενέθλιά μας: Παραγγελίες από τώρα λοιπόν:
Πέρσης 22 Μαϊου
Νάλα: 17 Ιουλίου
Σεβάχ: 25 Ιουνίου
Λουση: 19 Ιανουαρίου
Και Τιμυ: (επειδή τον βρήκαμε ορφανο το μωράκι μου μόλις είχε ανοιξει τα ματάκια του) θέλουμε κάθε μέρα τουρτα από 20 Αυγούστου έως 25 Αυγουστου που υπολογίζουμε ότι γεννήθηκε. Ευχαριστούμε νονά και θεία!!!!
:lol::lol::lol:

Τι γλυκια φατσούλα είναι αυτή;;;
heart.gif

Αχ βρε Αναστασάκο μου κ από αύριο πάλι από την αρχή;
Ναι Ελενακι. Πάλι απ΄την αρχή. Χαλάλι της.:hmm:
Ακου πλάκα!:D
Τώρα μόλις αντελήφθην γιατί η Νάλα δυο μέρες είναι θλιμμένη κ φοβισμένη. Ακου: Εχω την ηλεκτρική σκούπα απο προχθές, έξω από το ντουλάπι της κουζίνας (στο οποίο την κρύβω) για να μαζεύω διαρκώς τις σκόνες, γιατί καθώς σου είπα ο Αχιλλέας κλείνει τα μερεμέτια που οι αχρείοι αυτοι που μου άλλαξαν τις μπαλκονόπορτες με αλουμίνια δεν επανόρθωσαν... Λοιπόν δεν την λειτουργησαμε από χθες το βράδυ έως τώρα. Κι αυτή έτρεχε διαρκώς στο σπίτι με την ουρά κατεβασμένη ξέρεις όπως όταν φοβάται... Και ενώ έπαιζε που δοκίμαζα με παιχνιδάκια την έβλεπα ότι περνουσε βολίδα απ την κουζίνα. Λοιπόν την έκρυψα τη σκούπα κ συνήλθε το ζωάκι. Ξεραθηκα στο γέλιο!!:lol::lol:
Μακάρι να φοβόταν έτσι κ το μπαλκόνι αλλά πού????:down:

Μωρε τι αγαθές ψυχούλες είναι;;; εμένα όταν μου κάνουν κάτι τέτοια δεν ξέρω αμέσως αμεσως σκέφτομαι όλα αυτά τα γατάκια που είναι έξω μονα τους τι θα περνάνε τα καημενουλια που δεν έχουν κανεναν να τους προστατεύει από όλα αυτα τα φοβερα τερατα οπως οι σκούπες:)
Καλέ τι τουρτάρα είναι αυτή!!!! Θέλουμε κι εμείς τέτοια νονά στα γενέθλιά μας: Παραγγελίες από τώρα λοιπόν:
Πέρσης 22 Μαϊου
Νάλα: 17 Ιουλίου
Σεβάχ: 25 Ιουνίου
Λουση: 19 Ιανουαρίου
Και Τιμυ: (επειδή τον βρήκαμε ορφανο το μωράκι μου μόλις είχε ανοιξει τα ματάκια του) θέλουμε κάθε μέρα τουρτα από 20 Αυγούστου έως 25 Αυγουστου που υπολογίζουμε ότι γεννήθηκε. Ευχαριστούμε νονά και θεία!!!!
:lol::lol::lol:
Ε μα πως χωρις τουρτα θα τα αφήσω τα ανίψια μου στον Περση όμως θα κάνω μια τέτοια τρίπατη, ενω η στην Νάλα μια παιδική στους άλλους δύο μια κανονική κ στη Λούσυ σοκολατόπιτα:lol:

Μωρε τι αγαθές ψυχούλες είναι;;; εμένα όταν μου κάνουν κάτι τέτοια δεν ξέρω αμέσως αμεσως σκέφτομαι όλα αυτά τα γατάκια που είναι έξω μονα τους τι θα περνάνε τα καημενουλια που δεν έχουν κανεναν να τους προστατεύει από όλα αυτα τα φοβερα τερατα οπως οι σκούπες:)
Ρε Ελενα πώς σκεφτόμαστε το ίδιο??? Σήμερα λοιπόν καθώς γύριζα σπίτι από τη δουλειά το μεσημέρι αγόρασα τροφή και την μοίρασα στα γατουνια κοντά στη δουλειά μου που ταϊζω. Τα φώναξα κ ήρθαν και ανάμεσα σε όλα κ μια κουκλίτσα ντελικάτη ασπρομαυρη, με ματάρες πράσινες κ σχεδιασμένες γύρω γυρω σαν βαμμένες με ρίμελ. Και πέρασε από τον δρόμο ένα μηχανάκι κ φοβήθηκε το κουκλί κ έτρωγε γρήγορα φοβισμένο με ένα βλέμμα.... Μωρέ στενοχωριέμαι κι εγώ όταν τα κοιτάζω κ σκέφτομαι ότι φοβουνται, ή βρέχονται ή κρυώνουν... Είναι τόσο αθώα κ τόσο ανίδεα στην βία των ανθρώπων:(

ΕΛΕΝΑΑΑΑ! Δεν σχολίασες την προηγούμενη παραγγελία μας!!! Οικογενειακώς.Μήπως κάνεις την πάπια? Και νομίζω πως έχεις κ τα μέσα ...:)Για δες την για δες την παρακαλώ:P:P

Ρε Ελενα πώς σκεφτόμαστε το ίδιο??? Σήμερα λοιπόν καθώς γύριζα σπίτι από τη δουλειά το μεσημέρι αγόρασα τροφή και την μοίρασα στα γατουνια κοντά στη δουλειά μου που ταϊζω. Τα φώναξα κ ήρθαν και ανάμεσα σε όλα κ μια κουκλίτσα ντελικάτη ασπρομαυρη, με ματάρες πράσινες κ σχεδιασμένες γύρω γυρω σαν βαμμένες με ρίμελ. Και πέρασε από τον δρόμο ένα μηχανάκι κ φοβήθηκε το κουκλί κ έτρωγε γρήγορα φοβισμένο με ένα βλέμμα.... Μωρέ στενοχωριέμαι κι εγώ όταν τα κοιτάζω κ σκέφτομαι ότι φοβουνται, ή βρέχονται ή κρυώνουν... Είναι τόσο αθώα κ τόσο ανίδεα στην βία των ανθρώπων:(
Και εγώ στεναχωριέμαι πολύ εγώ τάισα τα δικά μου ψυχοπαιδια σήμερα κ είχε τόσο κρύο που τα λυπήθηκα τόσο να μπορουσα να τα βουτυξω κ να τα βάλω καπου όλα μαζι:( Ναι πραγματικά όταν τρώνε με φόβο δεν ξέρω δεν μπορω να σου εξηγήσω πως νιώθω. Τι ζητάνε μωρε οι ψυχουλες λίγο φαγακι από εμας; κ τα κυνηγάνε τα χτυπανε τα βασανίζουν, οι βρωμιαρηδες:( Πολύ στεναχωριέμαι που δεν έχω τη δυναμη να τα προστατέψω όλα.
ΕΛΕΝΑΑΑΑ! Δεν σχολίασες την προηγούμενη παραγγελία μας!!! Οικογενειακώς.Μήπως κάνεις την πάπια? Και νομίζω πως έχεις κ τα μέσα ...:)Για δες την για δες την παρακαλώ:P:P
βρε την ειδα μετά κ το πρόσθεσα μπαααα! κοιτα εχω κ προτάσεις:rolleyes:

Ε μα πως χωρις τουρτα θα τα αφήσω τα ανίψια μου στον Περση όμως θα κάνω μια τέτοια τρίπατη, ενω η στην Νάλα μια παιδική στους άλλους δύο μια κανονική κ στη Λούσυ σοκολατόπιτα:lol:
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!!!:)
Εεε οι αδυναμίες δεν ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!:)
Εξαιρετικά αφιερωμένη

Συνημμένα

• DSC00617.jpg
    DSC00617.jpg
    85,2 KB · Εμφανίσεις: 31
doodlebops-birthday-cake-11660.jpg

Την παλιομαμα που δε σου δίνει τουρτά:mad: να πάρε μία τεράαααστια να το ευχαριστηθείς, κρύψου στην πολυκατοικία κ χτύπησέ την όλη:up:

Εγω το ξεεερωωω, το ξέρω. Αλλά δεν το λέω:D

Δανάη μου ντρεπομαι πολύ που δεν το έχω κανει ακόμα το έργο σου:redface: έχω κατεβάσει την ταινία κ τους υπότιτλους αλλά δεν καταφέρνω να τους κολλήσω στο DVD, θέλεις να σου το στείλω μεσω msn για να το δεις τουλάχιστον στον υπολογιστή μέχρι να βρω τρόπο να το γραψω κ στο DVD;
να τωρα το ειδα!!!
μα εισαι με τα καλα σου?ντρεπεσαι κιολας?χαρη μου κανεις!!!
εγω σε ευχαριστω!!

να τωρα το ειδα!!!
μα εισαι με τα καλα σου?ντρεπεσαι κιολας?χαρη μου κανεις!!!
εγω σε ευχαριστω!!
Θα μπορούσα να σου το είχα δώσει πολύ νωρίτερα τελικά:( τεσπα είναι έτοιμα μπες msn να τα πάρεις κ φτιάξε κ ποπ κορν:up:

Ευχαριστούμε ευχαριστούμε πολύ εκ των προτέρων!!!!:)
Εεε οι αδυναμίες δεν ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ!!!:)
Εξαιρετικά αφιερ
ωμένη
Εγώ του έφτιαξα μεγάλη λόγο μεγέθους:lol: τώρα όμως μετά τη φωτογραφία θα του φτιάξω ακόμα μεγαλύτερη. Να τον ρουφήξεις από μένα!!!!! Το φατσόνι μου!!! το γλυκό:kiss::kiss::kiss::kiss:
I_love_u.gif

Ομορφιάααα μου!!!:up: Τι κουκλακι είναι αυτό! Να το χαίρεσαι το μωράκι σου!! Πόσο είναι είπαμε?

Είναι 2 μηνών και είναι τρελιάραααα!!!

κατάλαβα Αναστασία μου...δύσκολα τα πράγματα...οι γατες που θελουν να κανουν χαζομαρες το κανουν συνεχεια..:(ειδικα αν δεν εχουν υψοφοβια ειναι πρόβλημα...δεν θα της φυγει ποτε αυτη η αισθηση παντα θα θελει να σκαρφαλωσει, ελπιζω να βρεις λυση...;)

Αναστασία μου καλημέρα και απο μένα. Και εγώ σου έυχομαι να βρεις λύση με την γλυκιά σου Ναλίτα! Σου βγήκε παράτολμο στα σκαρφαλώματα το κοριτσάκι. Μήπως μωρέ να έκανες το πλεξιγκλας να γέρνει προς τα μέσα στην κορυφή? Να έχει μια κλίση δηλαδή? Γιατί μετά δεν θα μπορεί ν'ανέβει πιστέυω :hmm:

Ελπίζω πάντως όλα να πάνε καλά.

Καλημέρα περσάκια.
Αναστασία βλέπω δύσκολα τα πράγματα με τη Νάλα-ταρζάν. Σε καταλαβαίνω το θέμα μπακλόνι είναι ανησυχτικό πολλές φορές και γω ένα άγχος το έχω. Ελπίζω να βρεις σύντομα λύση για την τρομερή σκαλφαρώστρα.
Ο Πέρσης είναι πανέμορφος στην φωτογραφία. Το μαναράκι είναι για τρελλά ζουλήγματα.

Παιδιά να σας αναλύσω λοιπόν αμέσως γιατί ήμουν στενοχωρημένη από προχθές με τα κατορθώματα της Νάλας μου:(:hmm:
Επειδή εχω 3 γάτες -φυσιολογικές πιστεύω- και μια 4η γάτα ζογκλέρ τη Νάλα, αποφάσισα να περιορίσω έναν μεγάλο χωρο στο μπαλκόνι μου, γύρω στα 6,50 μέτρα μήκος έτσι ώστε η καλή μου γατουλα να μην κάνει μονόζυγο επάνω στην κουπαστή των κάγκελων και να μην τρέχει αναμαλιάρα μες τον αέρα κ τη βροχή ή τη ζέστη αντίστοιχα, επάνω στα κάγκελα όπως το έχει κάνει στο παρελθόν κ έχω παθει σοκ που την είδα.:blink:
Λοιπόν, παρήγγειλα μια κατασκευή για τα κάγκελα από Plexiglass ύψους 55 εκ. αλλά τελικά μου έφεραν 42 εκ. και την βιδωσαμε από την μέσα μερια της κουπαστής των καγκέλων, για να μην μπορουν να γατζωθούν τα γατιά ακόμη κι αν σκαρφαλώσουν στο πλεγμα που έχω πιο κάτω από το δάπεδο ως επάνω.
Επίσης δυο πόρτες με σιδερένιο σκελετό και βιδωμένο Plexiglass επάνω, οι οποιες κλείνουν κ ανοίγουν και ασφαλίζουν σαν διαχωριστικά ύψους 2 μ. για να περιορίζουν αυτόν τον χώρο. Εβγαλα λοιπόν τα γατια στο μπαλκόνι και περίμενα...Και είχα μια ανησυχία...:hmm:Παρακολουθησα κ είδα πως ο Σεβαχ προσπάθησε να σκαρφαλώσει, αλλά κάποια στιγμή σταμάτησε γιατί τα μπροστινά του πόδια βρήκαν το λείο του Plexiglass κι έτσι δεν μπορούσε. :)Το ίδιο κ η Νάλα. :)Αλλά μπαινόβγαινα στο μπαλκόνι και είχα μια έννοια... Μετά από κανένα 5λεπτο, βγαίνω έξω κ φωνάζω τα ονόματά τους. βλέπω τον Σεβάχ, να κοιτάει προς την κουπαστή του κάγκελου, τον Πέρση επίσης και φωνάζω Νάλααα, και τι βλέπω ρε παιδιά, τον ζογκλέρ τη Νάλα, να ισορροπεί επάνω στο plexiglass των 5 χιλιοστών,με το μούτρο της προς το σπίτι, κ την πλάτη κ την ουρά προς τον ουρανό. Και μόλις με είδε πως τη φώναζα η άτιμη, στηριζόμενη στα 4 πόδια της επάνω στα 5 χιλιοστά δίνει έναν πήδο κ προσγειώνεται στο μπαλκόνι. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑ! Εδωσα για αυτή τη κατασκευή 350 ευρώ. Με έπιασε απόγνωση. Δεν μπορώ να έχω πάλι τις τουαλέτες μέσα!!! Αποφάσισα λοιπόν να βάλω τώρα και τέντα που τη συχαίνομαι αλλά διαφανή μόνον μπροστά γιατί τα πλάγια νομίζω είναι καλά και δεν μπορεί να σκαρφαλώσει. Την παρήγγειλα ήδη σήμερα. Και επίσης θα αλλάξουμε το plexiglass και θα το βιδώσουμε από τη μέσα μεριά για να μην έχει πάτημα.
Μάλλον σκαρφάλωσε στο σίδερο το οριζόντιο που έχει το Plexi glass της πόρτας κ απο εκεί ανέβηκε απ΄την έξω μερια του κάγκελου. Ισως να σκαρφάλωσε κ τεντώθηκε ή πήδηξε από κάτω έως την κορυφή.
Με έπιασε ταχυπαλμία απ΄την ταραχή.Να γιατί ήμουν στενοχωρημένη. Φοβήθηκα παιδιά πάρα πολύ. Εϊναι πολύ άτιμη και πολύ σκαρφαλώστρα!!! Αιλουρος με τα όλα του και ανάλαφρη γι αυτό και φοβάμαι μην την πάρει ο αέρας. Και μένουμε και στον 4ο όροφο!!!

Υ.Γ: Σας παραθέτω φωτο της κατασκευής για να πάρετε μια ιδέα.

Γεια σου Αναστασια! Κουραγιο με ολα τα παραπανω. Η μλκ ειναι οτι πρεπει να τα κανεις ολα απο την αρχη. Προς το παρον, για τον δικο μου το μπαλκονι ειναι απαγορευμενος χωρος. Ειδες τη νεα φωτο στο νημα των Maine Coon?

Καλε που ειναι η φωτογραφια?Και τα καφασωτα που εβαλα δεν ειναι κακη ιδεα εε?

Την ιδεα την πηρα απο την εκτροφεα στη Πολωνια www.alwaro.pl δειτε το cats and citten garden

Καλησπέρα στους Πέρσες και από μας.Ορίστε ένα βιντεάκι που έκανα για τον γάτο μου..
Αν θέλετε ρίξτε μια ματιά :) https://www.youtube.com/watch?v=b5sKjAC5B7k

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back