Περσίας maniacs

μου πανε τη ρέινα άσχημη μόλις... και ότι αν τα γατάκια της μιάσουν θα γίνουν κακάσχημα.... :(
Ποιος καλε ειπε τετοιο πραγμα;Βλακες ανθρωποι Σταυρουλα μου,εμενα η μαμα μου βρισκει τη Μόιρα άσχημη,ο μπαμπας μου τη βρισκει κουκλα,κι ο αδερφος μου παραπονιεται που δεν του τα εφερα και τα δυο να ζουληξει τωρα στις διακοπες!:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τι το άσχημο έχει η μόιρα; δεν το έπιασα αυτό; πιο αριστροκρατική γάτα δεν έχω δει...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Της μαμας μου δεν της αρεσει που εχει σκουρα μουριτσα...Γουστα ειναι αυτα,αυτο θελω να πω.Μην τους παιρνεις τοις μετρητοις.

σε ολους...
happy-new-year05.jpg

Καλημέρα περσάκια. και χρόνια πολλά... πώς είναι τα μωρά σας; εγώ με τρία δεν προλαβαίνω πλέον να χτενίζω.... αναστασία σε θαυμάζω που έχεις χρόνο και κάνεις τόσα πολλά με τόσα γατομωρά. και όλες όσες έχετε πάνω από δύο είστε αξιοθαύμαστες....
εγώ δεν προλαβαίνω να μαζεύω τσουλούφια ... το ένα δωμάτιο καθαρίζω το άλλο λερώνουν....
αν καθυστερήσω να τα ταϊσω μαλλιοτραβιούνται πάνω στο κρεβάτι μου (καλή ώρα όπως σήμερα...)
πρέπει να τα κοιτάω και να μαντεύω κρυφές επιθυμίες .... αν κάνω λάθως τρώω γρατζουνιά (από πάρη) ή δαγκωνιά (από πρίνς....) όπως σήμερα... άνοιξα την ντουλάπα να πάρω κάτι να φορέσω και χώθηκαν για ζεστασιά και οι δύο γάτοι μέσα... στην προσπάθειά μου να τους βγάλω ο ένας με κατα γρατζούνισε και ο άλλος με γράπωσε και μου τράβηξε μια δαγκωνιά όλη δική μου παρακαλώ....

αίσχος.....

τώρα η ρέινα βολεύτικε σε μία καρέκλα υπολογιστή... ο πρίνς στο από κεί γραφείο και ο πάρης δίπλα στο λαπ τοπ....

δύσκολες περιπτώσεις.... ο πρίνς ουρλιάζει πριν ορμήσει στον πάρη (μας ακούει η πολυκατοικία) ο πάρης περιμένει να κοιμηθεί ο πρίνς για να του ορμήσει... αυτά έχω 65654654 φορές την ημέρα....

αχ αχ με λυπάμαι.... χτες βράδυ με στρίμωξε ο πρίνς από αριστερά και με καβάλησε ο πάρης ψάχνοντας ζεστή γωνιά να κοιμηθεί.... όταν αργότερα ήρθε μέσα ο γιώργος να ξαπλώσει ξεράθηκε στο γέλιο.. οι δύο γάτοι αγριοκοίταγαν ο ένας τον άλλον και μούγκριζαν υπόκοφα και γώ δεν τόλμαγα να κουνηθώ.....
αυτά...
Σταυρουλα μου καλησπέρα και ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ.
Βρε παιδί μου τι να πω... Εσύ δεν έχεις ακριβώς γάτες... Έχεις γατόσκυλα. Οι συμπεριφορές τους είναι σαν σκύλου μερικές φορές. Αλλα πάλι τι λέω. Γιατι λένε "ζηλιαρόγατο"??? Ισως 'εχουν πολύ ανεπτυγμένη τη ζήλια τα δικά σου και την διεκδίκηση του αφεντικου τους.
Την Κυριακή θα ζουλήξω με την καρδιά μου πάντως και θα τους πάρω όλους αγκαλιά. Καλέ ποιος είπε ότι το κορίτσι σου είναι άσχημο κ αν κανει μωρά θα γίνουν άσχημα σαν τη μαμα τους? Μήπως έχει κανένα προβλημα στα μάτια? Βέβαια είναι καπως ιδιομορφη η φατσουλα των περσικών. Εμάς μας αρέσει ακριβώς γι αυτο το πλακουτσομουρικο αλλα σε πολλους δεν αρέσει καθόλου. Εεεε μην δίνεις σημασία. Εδω την άλλη φορά κατηγορουσαν στη Γιάννα τη Λουνα ότι είναι άγρια μουρη, άσχημη κ τα ρέστα. Ε αυτην την κουκλα. Τι να πεις. Η γιαγια μου έλεγε μια γαλλική παροιμία: "Για γουστα και για χρώματα μην μαλώνετε!!!"

Περσάκια μου χρονια πολλά και καλή πρωτοχρονιά να έχουμε όλοι μας.Αγάπη και χαρά, υγεία κ ευτυχία για το νέο έτος.!!!

μου πανε τη ρέινα άσχημη μόλις... και ότι αν τα γατάκια της μιάσουν θα γίνουν κακάσχημα.... :(
Χρόνια πολλά Σταυρούλα μου και ότι επιθυμείς, να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι:up: Όποιος βρίσκει τα περσάκια άσχημα ή ζηλεύει ή δεν βλέπει καλά;)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Christmas_Snowman.gif

Εύχομαι με την καινούρια χρονιά να έχουμε πολλα περσομοράκια;)
bah_humbug_cat.gif

Χρόνια πολλά Σταυρούλα μου και ότι επιθυμείς, να είσαστε πάντα ευτυχισμένοι:up: Όποιος βρίσκει τα περσάκια άσχημα ή ζηλεύει ή δεν βλέπει καλά;)
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΟΝΙΑ!!!
Christmas_Snowman.gif
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΕΛΕΝΑΚΙ!!
Και όσον αφορά τα περσάκια, σωστα τα λες.
:up:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ ΕΛΕΝΑΚΙ!!
Και όσον αφορά τα περσάκια, σωστα τα λες.
:up:
Χρόνια Πολλά Αναστασάκι μου υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σου την χνουδωτή κ την άτριχη, εύχομαι όλες οι επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν με την νέα χρονια. Και εύχομαι να έχουμε πολλά μπλε, σοκολατια, και κάλικο μωράκια;)

Εύχομαι με την καινούρια χρονιά να έχουμε πολλα περσομοράκια;)
bah_humbug_cat.gif
Καλε τι μωράκι περσάκι είναι αυτό!!!!! Ευχαριστουμε Έλενα για το δωράκι!!!

Χρόνια Πολλά Αναστασάκι μου υγεία και ευτυχία στην οικογένεια σου την χνουδωτή κ την άτριχη, εύχομαι όλες οι επιθυμίες σας να πραγματοποιηθούν με την νέα χρονια. Και εύχομαι να έχουμε πολλά μπλε, σοκολατια, και κάλικο μωράκια;)
Σ΄έυχαριστώ για τις υπέροχες ευχές σου καλή μου και ανταποδίδω και μακάρι να εχουμε και υπέροχα μωράκια όπως λες....

Καλε τι μωράκι περσάκι είναι αυτό!!!!! Ευχαριστουμε Έλενα για το δωράκι!!!
Ειδες; μοιάζει με τον Πέρση γι αυτό το έβαλα;):lol:

Εξαιρετικά αφιερωμενη στη νονά Έλενα από τον Περσουλη της!
εεε και από τον Σεβάχ.Και τη Νάλα!!

Συνημμένα

• DSC01338.jpg
    DSC01338.jpg
    115,1 KB · Εμφανίσεις: 19
  • DSC00602.jpg
    DSC00602.jpg
    105,4 KB · Εμφανίσεις: 22
  • DSC01351.jpg
    DSC01351.jpg
    125,1 KB · Εμφανίσεις: 23
ο αφράτος Σεβαχ
είναι πολύ Κουλ:cool:
είναι ωραία κ το ξέρει
Αν ήμουν εκεί θα γέμιζε η αγκαλια μου Περσάκο τώρα που κοιμάται κ δεν μπορεί να μου αντισταθεί. :lol:
Η θεία Ελενα σας στέλνει πολλα γατοφιλάκια κ αγκαλίτσες καλή χρονια να έχουν όλα τα ζουζουνια μας

Παει ο παλιος ο χρονος
ας γιορτασουμε παιδιαα...
με Περσακια ομορφουλια
που μας δινουν τη χαρα

Καλη Χρονια, Χρονια Πολλα
Περσακια μας καλα
και φουντωτα!

Μ΄ολοστρογγυλες φατσουλες
και ματακια εκφραστικαα
ειστε μεσα στη καρδια μας
ομορφα πολυτιμα!

Περσακια μας καλα
και φουντωτα!

Τι κι αν λιγο εσεις μαδατε,
τι κι αν κομπους κανετεε
μεις πολυ σας αγαπαμε
κι ολοι οι αλλοι χανετε

Περσακια μας γλυκα
και φουντωτα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:)

Παει ο παλιος ο χρονος
ας γιορτασουμε παιδιαα...
με Περσακια ομορφουλια
που μας δινουν τη χαρα

Περσακια μας καλα
και φουντωτα!

Μ΄ολοστρογγυλες φατσουλες
και ματακια εκφραστικαα
ειστε μεσα στη καρδια μας
ομορφα πολυτιμα!

Περσακια μας καλα
και φουντωτα!

Μα κι αν λιγο εσεις μαδατε,
τι κι αν κομπους κανετεε
μεις πολυ σας αγαπαμε
κι ολοι οι αλλοι χανετε

Περσακια μας γλυκα
και φουντωτα!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ:)
Γιουλάκο μου σ΄ευχαριστουμε για το ΥΠΕΡΟΧΟ τραγουδάκι το πρωτοχρονιάτικο.!!! Παιδι μου είσαι ποιήτρια!!! Και είναι και πολύ συγκινητικό για τα γλυκά μας τα περσάκια!!!
Χρονια πολλά και πάλι σου ευχομαστε μέσα από την καρδιά μας!!!
ΕΕΕΕΕ και χαιρομαι ιδιαιτέρως που ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΕΡΣΟΥΛΗΣ μου κι΄ετσι πάλι προσεξες την καλοσύνη των περσουλινων μας και πάλι. Ε όχι ότι δεν την ήξερες αλλά λέμε τωρα!!! :lol::lol::lol:

Γιουλάκο μου σ΄ευχαριστουμε για το ΥΠΕΡΟΧΟ τραγουδάκι το πρωτοχρονιάτικο.!!! Παιδι μου είσαι ποιήτρια!!! Και είναι και πολύ συγκινητικό για τα γλυκά μας τα περσάκια!!!
Χρονια πολλά και πάλι σου ευχομαστε μέσα από την καρδιά μας!!!
ΕΕΕΕΕ και χαιρομαι ιδιαιτέρως που ΣΕ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΠΕΡΣΟΥΛΗΣ μου κι΄ετσι πάλι προσεξες την καλοσύνη των περσουλινων μας και πάλι. Ε όχι ότι δεν την ήξερες αλλά λέμε τωρα!!! :lol::lol::lol:
Καλη Χρονια φιλεναδα!!
Χθες ξεχασα να πω στα Περσακια τα καλαντα...:redface:αλλα σημερα επανορθωσα;):P

Θεια Γιουλη, εμεις τα Περσάκια της φιλενάδας σου Αναστασίας, σου αφιερώνουμε την αφεντιά μας με αγάπη.
Και η Νάλα μπορείς να δεις ότι παιζει με χαρά με το παιχνιδάκι που της χάρισε ο φίλος της ο Μορφέας!!!

DSC01365.jpg
DSC01360.jpg

Kαλη Χρονια περσακια!!:D
cat-11.jpg

Πανέμορφα Περσάκια σας ευχόμαστε:
Καλή Χρονιά και ευτιχισμένη!!!
Και επειδή είχατε καιρό να μας δείτε σας αφιερώνουμε και μία φωτοφραφία που ανταποκρίνεται στο πνεύμα των ημερών:).

sanzovasilisgc2.jpg

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back