ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.341 05-02-09 16:20 Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Κουκλος!! Κι απο μενα περαστικα στο Μπατουλη σου Ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #6.342 05-02-09 16:22 εσυ Γιουλακο βζινγκ βζινγκ βζινγκ...πουθενα δεν σε πετυχαινουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.343 05-02-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσυ Γιουλακο βζινγκ βζινγκ βζινγκ...πουθενα δεν σε πετυχαινουμε!!! Click για ανάπτυξη... με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.344 05-02-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Click για ανάπτυξη... δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.345 05-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #6.346 05-02-09 16:29 Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 03-09-07_1004.jpg 73,5 KB · Εμφανίσεις: 23 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #6.347 05-02-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #6.348 05-02-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Μαρία Γάτσιου: Γεια σας περσάκια!!Δεν μπαίνω συχνά τελευταία λόγω εξεταστικής αλλά είπα να σας βάλω μια φωτογραφία του μωρού μου για να μη μας ξεχνάτε...πολλά φιλιά σε όλες και σε όλους:kiss::kiss: και περαστικά στον Μπατ... Click για ανάπτυξη... Κουκλος!! Κι απο μενα περαστικα στο Μπατουλη σου Ελενα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:22 Ο πυρροθριξ: #6.342 05-02-09 16:22 εσυ Γιουλακο βζινγκ βζινγκ βζινγκ...πουθενα δεν σε πετυχαινουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.343 05-02-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσυ Γιουλακο βζινγκ βζινγκ βζινγκ...πουθενα δεν σε πετυχαινουμε!!! Click για ανάπτυξη... με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.344 05-02-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Click για ανάπτυξη... δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.345 05-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #6.346 05-02-09 16:29 Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 03-09-07_1004.jpg 73,5 KB · Εμφανίσεις: 23 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #6.347 05-02-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #6.348 05-02-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
εσυ Γιουλακο βζινγκ βζινγκ βζινγκ...πουθενα δεν σε πετυχαινουμε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:25 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.343 05-02-09 16:25 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσυ Γιουλακο βζινγκ βζινγκ βζινγκ...πουθενα δεν σε πετυχαινουμε!!! Click για ανάπτυξη... με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.344 05-02-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Click για ανάπτυξη... δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.345 05-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #6.346 05-02-09 16:29 Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 03-09-07_1004.jpg 73,5 KB · Εμφανίσεις: 23 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #6.347 05-02-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #6.348 05-02-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: εσυ Γιουλακο βζινγκ βζινγκ βζινγκ...πουθενα δεν σε πετυχαινουμε!!! Click για ανάπτυξη... με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:28 Ο πυρροθριξ: #6.344 05-02-09 16:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Click για ανάπτυξη... δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.345 05-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #6.346 05-02-09 16:29 Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 03-09-07_1004.jpg 73,5 KB · Εμφανίσεις: 23 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #6.347 05-02-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #6.348 05-02-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: με παρακολουθεις ομως ε? Τουλαχιστον εγω γραφω...δε κανω μπανιστηρι ουτε ξενυχταω μεχρι τις 2 το πρωι Click για ανάπτυξη... δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.345 05-02-09 16:29 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #6.346 05-02-09 16:29 Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 03-09-07_1004.jpg 73,5 KB · Εμφανίσεις: 23 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #6.347 05-02-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #6.348 05-02-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: δεν κανω μπανιστηρι!παρακολουθω τα δρωμενα!αλλωστε κι εσυ παρακολουθεις αφου βλεπεις ποτε μπαινω μεσα! αφου ξερεις οτι ειμαι νυχτερινος τυπος! Click για ανάπτυξη... πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:29 Η elvenstar: #6.346 05-02-09 16:29 Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 03-09-07_1004.jpg 73,5 KB · Εμφανίσεις: 23 πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #6.347 05-02-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #6.348 05-02-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:31 Ο πυρροθριξ: #6.347 05-02-09 16:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #6.348 05-02-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:32 Η elvenstar: #6.348 05-02-09 16:32 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πρεπει να βαλω το Μαριο να παρει το Δημοσθενη να του πει να σε απασχολει πιο ευχαριστα εκεινες τις ωρες Click για ανάπτυξη... Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:33 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.349 05-02-09 16:33 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοφαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... Αγαααααπη μου εσυ.... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ο Δημοσθενης παιρνει τον τριτο (υπνο) εκεινες τις ωρες! Click για ανάπτυξη... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:34 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.350 05-02-09 16:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Πωπω Γιούλη σαν μεξικάνικη ίντριγκα είναι όλο αυτό που είπες Click για ανάπτυξη... Αρρρρρρριμπα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:35 Ο πυρροθριξ: #6.351 05-02-09 16:35 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αγαααααπη μου εσυ.... ελα μη το συκοφαντεις το παιδι... Click για ανάπτυξη... ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:36 Ο πυρροθριξ: #6.352 05-02-09 16:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ευχαριστουμεεεεεεεεε! θα ήθελα να σας κάνω ένα δωράκι για τις ευχές που μου στέλνεται, τα μόνα που εχω βέβαια ειναι οι κροκέτες κ οι φωτογραφίες γι αυτό θα σας στείλω μία φωτογραφία μου, γιατί για τις κροκέτες ας ειμαστε σοβαροί δεν το συζητάω καθόλου κ ας με βαρέσει κ ο Μορφέας με τα μεγάλα γάντια Click για ανάπτυξη... αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.353 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:37 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.354 05-02-09 16:37 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:39 Ο πυρροθριξ: #6.355 05-02-09 16:39 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλα δε ντρεπεσαι! Αντε μη φωναξω το Μαριο να σε περασει με το....swiffer! Click για ανάπτυξη... με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
πυρροθριξ Περιβόητο μέλος Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 47 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Ο πυρροθριξ: #6.356 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: εξηγησε τωρα στην Ελενα τι θα πει "σκεφτεται" Click για ανάπτυξη... θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.357 05-02-09 16:40 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: με το σουιφερ καλα,το μπενταντιν μην παρει και αρχισει να με λουζει! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Παιδια...κατουρηθηκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:41 Η elvenstar: #6.358 05-02-09 16:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αρρρρρρριμπα!!! Click για ανάπτυξη... alerta!!!!! Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: ποιο παιδι?....α.......τον παιδοβουβαλο θες να πεις? Click για ανάπτυξη... Λοιπόν αυτό το ποστ θα το κρατήσω κ κάποια στιγμή που ξέρεις μπορεί να τα χρειαστώ Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: αχ το πουλακι μου!σκεφτεται κι αυτο σαν το δικο μου! Click για ανάπτυξη... Λοιπόν έχουν μια ενδιαφέρουσα νομίζω φιλοσοφική θεώρηση τα πουλάκια μας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:43 Η elvenstar: #6.359 05-02-09 16:43 Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 316 317 318 319 320 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 318 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από πυρροθριξ: θα πει οτι εχουν περασει πολλες ωρες κοιμαμενα στα βιβλια και αρχιζουν να παιρνουν το υφος του σκεπτομενου γατιου!!! Click για ανάπτυξη... Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 5 Φεβρουαρίου 2009 στις 16:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #6.360 05-02-09 16:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αυτό σε κάποια ανατολίτικες θρησκείες το λένε διαφώτιση κυρία μου κ εσύ γελάς Click για ανάπτυξη... πραγματι...σκεφτονται... να τα κανω σημερα σφιχτα ή μαλακα τα κακακια μου?... και της Δαναης λεει ο Ερωτας.. να σκουπισω το κατωφλι της τουαλετας σημερα ή καλυτερα αυριο? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.