Περσίας maniacs

Ελα Αναστασια,ντροπη να κοροιδευεις αρρωστο Μουκο!
Δε θελω οοοοολα τα γατονια που μου αρεσουν,μονο τον Περση,κι αυτος για ζουληγμα,δε μπορω εγω το πολυ μαλλι,ξερεις.Και λιγο τη Ναλιτα,επισης για ζουληγμα.Και τη Σεμελη και το Μορφεα και την Καλυψω(οχι η Καλυψω ειναι πολυ αρχοντισσα για να τη ζουληξεις).Οριστε,ο Σεβαχ που πληρει τις προδιαγραφες μου και δεν ειναι φουντωτος δεν καθεται για ζουληγμα,το ιδιο κι ο Τιμυ.Οποτε δε με βολευει να σας κλεψω κανενα,τι παραπονιεστε;;;
Ααα ενταξει αμα δεν μας κλέψεις κανένα, έλα μόνον για ζουλήγματα και δαγκωματα!:P:PΤώρα όσον αφορά τα τριχωτά που δεν γουστάρεις τόσο και τα κοντότριχα που γουστάρεις κλπ κλπ έχω να σου πω πως λές τρίχες κατσαρές!
Κι αυτο γιατι είναι το κλικ που θα σου κάνει ο γάτος. Π.χ εγώ που γουστάρω τα μακρύτριχα, τρελάθηκα με τον Σεβάχ και αυτο γιατι μοιάζει με τα περσάκια σε κίνηση, σωματότυπο και χαρακτήρα. Κ συμπεριφορά κ ταμπεραμέντο. Βαρύ γατόνι.:)
Αλλα εξίσου ξετρελάθηκα με μια γάτα Αβυσυνίας που βραβεύτηκε στην έκθεση της Λισσβώνας και έχει ένα υπέροχο χρώμα και υπέροχο βλέμμα κ ματια.!!! Ειμαι των άκρων. Απο τα μακρύτριχα στα σχεδόν καραφλά. Τι να πω... Λατρευω γενικώς τον ΑΙΛΟΥΡΟ ως ζώον:up::up::up:

Ενταξει μερακλου.Για καλο και για κακο θα δεσω εναν κιοφτε σε ενα καλαμι να τον βλεπεις εξω απο το παρμπριζ για να με πας οπου θελω και να μην αθετησεις τη συμφωνια που εκανες!
Καλά μιλάμε έχεις πολύ υποχθόνιες σκέψεις!!! Ακου να δέσεις τον κιοφτέ και να κυνηγά η γυναικα τον κιοφτέ για να είσαι και σίγουρη πως θα σε πάει στον προορισμό σου!:lol:Αλλα βέβαια με τόσα θρίλερ που βλέπεις τι άλλο θα σκεφτόσουν!:lol::P

Μαλώστε όσο θέλετε ο Πέρσης είναι ήδη Δημότης Τρικκαίων

Αναστασια το ειπα και χθες γιατι στειρωσες αυτο το γατο??? Αφου δεν μπορω να εχω τον ιδιο να ειχα ενα παιδι του!!
Το ιδιο ειχα πει για τη Ραισα στη Νικολετα και μου εδωσε το γατι καρμπον με τη μανα του!:up:
Οντως θα έκανε ίσως πολύ καλά παιδάκια!! Εννοώ ως προς τον χαρακτήρα γιατι τα παιδάκια παίρνουν τον χαρακτήρα των γονιών νομίζω.... Αλλα τι να κάνουμε τώρα είναι αργά:lol::lol:

Πες τα Δωρα!!ακους εκει θελει και τριτο!!:mad:
Καλα παρε εσυ τον Περση να παρω εγω τον Μπατ!!:lol:
Τι να κανω η δολια που εχω ερωτα με τα πλακουτσωτα!!:redface:

Αν πω οτι τα ασημενια δεν με τρελαινουν και προτιμω τα λιλα?
Αφού έχεις έρωτα Αντωνία μου δεν έχεις παρα να αποκτήσεις. Οσο για τον χαρακτήρα, είναι πανομοιότυπος με τα βρετανάκια ο χαρακτήρας των περσικών. Ο Σεβαχ μου είναι το ίδιο καλός όπως ο Πέρσης μου. Μπορω να πω λίιιιγο πιο καλουλης είναι ο Περσουλης μου! Αλλα συναγωνίζονται στην αγθοσύνη:up::lol::lol::P

Και ναι κι εμενα μου αρέσουν περισσοτερο τα λιλά από τα ασημένια. ΕΕΕ γουστα είναι αυτά.!! :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντωνια γινεσαι βλασφημη!
Ελενα ετσι οπως πας,θα αποκτησει και μπλε σιροπι βατομουρο ο χαλβας σου,κανονισε!
Το βατόμουρο είναι ο κ. Σείριος:hmm:
Α! άσχετο χθες είδα το twilight:D
Αφού έχεις έρωτα Αντωνία μου δεν έχεις παρα να αποκτήσεις. Οσο για τον χαρακτήρα, είναι πανομοιότυπος με τα βρετανάκια ο χαρακτήρας των περσικών. Ο Σεβαχ μου είναι το ίδιο καλός όπως ο Πέρσης μου. Μπορω να πω λίιιιγο πιο καλουλης είναι ο Περσουλης μου! Αλλα συναγωνίζονται στην αγθοσύνη:up::lol::lol::P
Είναι μωρέ αγαθούλης καλούλης κ πανεμορφούλης ο αφρατοπερσάκος μου:inlove::inlove::inlove::inlove: Γι αυτό τον θέλουν όλες εδώ μέσα;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι ναι το βατομουρο ειναι ο κ.Σειριος.:P
Το ειδες;Καιιιι;;;;

καλημέρα παιδιά τι κιοφτέδες και βατόμουρα διαβάζω πρωινιάτικα; Έλεος... λίγο σεβασμό σε μια γατομάνα που παλεύει να χάσει κιλά..... τς τς τς τς

Να μη χασεις κιλα,σιγα,μια ζωη την εχουμε...:P:lol:

μια ζωή όμως που την έχουμε εγώ τρώω πατατακια. καλέ από την ημέρα που μετακόμισα πήρα σχεδόν 4 κιλά (την κυριακή φρίκαρα....) και από την κυριακή μέχρι σήμερα έχασα τα 2!....

μια ζωή την έχουμε λένε όλη... μια καλύτερη ζωή.. χμ ο κιοφτες παχαίνει... το βατομουρο φρέσκο είναι οκ...αλλα εγώ το φαντάστικα επικάλυψη σε πανακότα, σε τσιζκείκ κλπ... δεν πάω καλά...

λυπηθήτε με. :Ρ να μιλάτε για λαχανάκια μαρουλάκια καροτάκια και κοτοπουλα βραστα παρακαλώ.

Ε καλε ειναι αλληγορικο το βατομουρο!Εκτος αν θες να επικαλυψεις το Σειριο με σοκολατα ή να τον κανειες τσηζκεικ,οποτε σε αυτη την περιπτωση μαλλον θες ψυχιατρο...η διαιτα θα ειναι το τελευταιο που θα πρεπει να σε ανησυχει!:lol:

κοίτα η φαντασία είναι πλούσια... αλλά και να μην ήταν εδώ μέσα και πρωί πρωί έχουμε θέμα... μέχρι και τάρτα βατόμουρου βλέπω τον σείριο.... για να μην πώ αγαπητή μας κυρία για μία γατό μαμά (ονόματα δεν λέμε υπολήψεις δεν θίγουμε) πουανεβοκατευάζει τη γατούλα της σε παράγωγα σοκολάτας με αποτέλεσμα όποτε βλέπω τη γατούλα να πεινάω... ή για πιθανά ονόματα γατακίων στύλ μούς, μάφιν, κλπ γευστικών επιδορπίων..... ωχ θέεεε μου... γιατί έφτιαξες τόσες αδύνατες σε αυτή τη γή;

Δεν την ξερω την κυρια που λετε...:hmm::hmm::hmm:
Κοιτα προσπαθει ο Θεος να το διορθωσει το θεμα,τωρα φτιαχνει περισσοτερες παχουλες για εξισορροπηση.:lol:

Καλησπερα παιδακια:D
τι μου κανετε βρε:P
καλα ειστε;),τα νεα σας:)
ακουω χεχε:rolleyes:

θελω μια χαρη:|
βοηθειαααααα:/:
υπαρχει καποιο λινκ να ριξω καμια ματια σε γατοδεντρα αριστης ποιοτητας περικαλω αχαχαχα:lol:,τα θελω να ειναι τεραστια και πολυπλοκα οχι τιποτα χαζα αχαχαχα:lol:,και φυσικα ετοιμοπαραδοτα;)(το κοστος δεν με απασχολει:P),οποιο καλο μελος μπορει να ριξει μια βοηθεια,σας ειμαι ευγνωμον,ευχαριστω προκαταβολικα.:up:

Δημητρη κοιταξες στο site της Sublime που εκτρεφει περσικα;Εχει αρκετα σε διαφορα μεγεθη και σχεδια.

Παιδάκια πριν κανένα μισάωρο μπήκα σπιτι, βουρτσισα Πέρση κ Σεβάχ, κι ο τελευταίος το κατευχαριστήθηκε, έριξε κάτι βαρελάκια κατα την διάρκεια του βουρτσίσματος, και κάτι χουρχουρητά τι ν σας λέω. Σε λίγο θα πιάσω την στριγγλίτσα μου.:lol::P

μια ζωή όμως που την έχουμε εγώ τρώω πατατακια. καλέ από την ημέρα που μετακόμισα πήρα σχεδόν 4 κιλά (την κυριακή φρίκαρα....) και από την κυριακή μέχρι σήμερα έχασα τα 2!....

μια ζωή την έχουμε λένε όλη... μια καλύτερη ζωή.. χμ ο κιοφτες παχαίνει... το βατομουρο φρέσκο είναι οκ...αλλα εγώ το φαντάστικα επικάλυψη σε πανακότα, σε τσιζκείκ κλπ... δεν πάω καλά...

λυπηθήτε με. :Ρ να μιλάτε για λαχανάκια μαρουλάκια καροτάκια και κοτοπουλα βραστα παρακαλώ.
Αντε Σταυρουλα μου με το καλό να χάσεις τα κιλα΄που θες αλλα εγώ προσωπικά δεν σε βλέπω να την χρειάζεσαι τη δίαιτα. Παιδιά μην την ακούτε είναι ΚΟΡΜΑΡΑ η γυναίκα!!! Και σουπερ δυναμική και κουκλα, και πολύ εξηγημένη γενικώς! Αλλωστε η Έλενα σ΄εχει δει κ έχει κ προσωπική άποψη:lol::D

Καλησπερα παιδακια:D
τι μου κανετε βρε:P
καλα ειστε;),τα νεα σας:)
ακουω χεχε:rolleyes:

θελω μια χαρη:|
βοηθειαααααα:/:
υπαρχει καποιο λινκ να ριξω καμια ματια σε γατοδεντρα αριστης ποιοτητας περικαλω αχαχαχα:lol:,τα θελω να ειναι τεραστια και πολυπλοκα οχι τιποτα χαζα αχαχαχα:lol:,και φυσικα ετοιμοπαραδοτα;)(το κοστος δεν με απασχολει:P),οποιο καλο μελος μπορει να ριξει μια βοηθεια,σας ειμαι ευγνωμον,ευχαριστω προκαταβολικα.:up:
Δημήτρη μου καλώς σε βρισκουμε παιδί μου!!! Πού ΄σαι συ βρε? Λοιπόν δεν κοιτάς και στο σάιτ της trixie? Εγώ τις προάλλες ξετρελάθηκα που τα χάζευα. Και έχει κ προσφορές. Φιλησε μου το μωράκι σου. Τον Ελβιν τον πήρες ή όχι ακόμη?:)

Ναι Δημήτρη η Sub έχει καταπληκτικά κ νομίζω κάποια είναι ειδικά κ για περσικά αλλά δεν ξέρω αν τα πέρασε όλα στη σελίδα της Θα βρω το αρχείο που μου είχε στείλει με τον κατάλογο κ αν είναι δωσε μου το μέιλ σου να σου το στείλω, έχει κ τις τιμές δίπλα κ είναι πολύ εξυπηρετικό κ τα γατόδεντρα της είναι θεϊκά:up:
Εσύ κυρία Δώρα τι κάνεις τα διάβασες τα βιβλία του Έντυ; πως είναι; Καλά; αξίζει να τα πάρω; :D

Παιδάκια πριν κανένα μισάωρο μπήκα σπιτι, βουρτσισα Πέρση κ Σεβάχ, κι ο τελευταίος το κατευχαριστήθηκε, έριξε κάτι βαρελάκια κατα την διάρκεια του βουρτσίσματος, και κάτι χουρχουρητά τι ν σας λέω. Σε λίγο θα πιάσω την στριγγλίτσα μου.:lol::P
Ωχ ωχ αντε καλό κουράγιο εγώ σήμερα βγήκα με μερικά κομμάτια λιγότερα στο τέλος θα μου κάνει δίαιτα η Κάντυ. κοψε κόψε θα έρθω στα παλιά μου κιλά :lol:

Ναι Δημήτρη η Sub έχει καταπληκτικά κ νομίζω κάποια είναι ειδικά κ για περσικά αλλά δεν ξέρω αν τα πέρασε όλα στη σελίδα της Θα βρω το αρχείο που μου είχε στείλει με τον κατάλογο κ αν είναι δωσε μου το μέιλ σου να σου το στείλω, έχει κ τις τιμές δίπλα κ είναι πολύ εξυπηρετικό κ τα γατόδεντρα της είναι θεϊκά:up:
Εσύ κυρία Δώρα τι κάνεις τα διάβασες τα βιβλία του Έντυ; πως είναι; Καλά; αξίζει να τα πάρω; :D
Ναι καλέ αξίζει αξίζει!!! Να τα πάρεις Ελενάκι μου!!! Αλλα με προβληματίζει μήπως δεν έχει μέσα φάτσα κάρτα και τον μεγάλο κούκλαρο τον γκόμενο τον... αυτον τον χαλβά μωρέ πώς είπαμε πως τον λένε????
τι κάνετε Ελενά μου?? Ο Μπατουλίνος? Βαλε μας και νέες φωτο να τα καμαρώσουμε.
Αραγε η Δώρα μας διαβάζει τώρα ή ... θα κάνει την πάπια που της είπα τον κύριο χαλβά?:P:P
:lol:

Ωχ ωχ αντε καλό κουράγιο εγώ σήμερα βγήκα με μερικά κομμάτια λιγότερα στο τέλος θα μου κάνει δίαιτα η Κάντυ. κοψε κόψε θα έρθω στα παλιά μου κιλά :lol:
Ελενα ξεράθηκα πάλι με το σχολιο σου παιδί μου!!! Εεε η Κάντυ φροντίζει μάλλον για τις σιλουέτες μας. ισως κ η Νάλα τώρα που το σκεφτομαι. ΑΛλα τελευταία δεν προλαβαίνει. Εχω βρει το κόλπο.:up::lol:

Ελενα ξεράθηκα πάλι με το σχολιο σου παιδί μου!!! Εεε η Κάντυ φροντίζει μάλλον για τις σιλουέτες μας. ισως κ η Νάλα τώρα που το σκεφτομαι. ΑΛλα τελευταία δεν προλαβαίνει. Εχω βρει το κόλπο.:up::lol:
Για πες για πες, γιατί όχι ότι δεν θέλω να αδυνατίσω αλλά όχι μ αυτό τον επώδυνο τρόπο ρε παιδί μου αν ήταν έτσι έμπαινα κ σε έναν τόρνο

Και είπα να σας αφιερώσω φρέσκιες φωτο της οικογένειας. Πέρσης, Νάλα και Σεβάχ. :):rolleyes:Δυστυχως ανέβηκε μόνον μία της Νάλας
Μωρε γμτ δεν μπορω να ανεβάσω κάποιες που έβγαλα για το θέμα με τους πιχινούς γιατι μου λέει πως είναι μεγάλες. Τι να κάνω. δεν έχω πρόγραμμα επεξεργσσίας.
:hmm:

Συνημμένα

• DSC01545.jpg
    DSC01545.jpg
    143,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Για πες για πες, γιατί όχι ότι δεν θέλω να αδυνατίσω αλλά όχι μ αυτό τον επώδυνο τρόπο ρε παιδί μου αν ήταν έτσι έμπαινα κ σε έναν τόρνο
Λοιπόν άκου. Την πιάνω και την ψιλοσηκώνω έτσι ώστε να έχει τα ποδαράκια τα πίσω στο τραπέζι ή καρέκλα ή όπου την έχω. Την ακινητοποιώ με το αριστ. χέρι μου ακουμπώντας την σχεδόν την πλάτη της στο στήθος μου (εγώ είμαι πάντα όρθια) και τα μπροστινα της ποδαράκια τα πιάνω με την παλάμη την αριστερη μου σταυτρωτα΄ώστε να μην μπορει να με γρατζουνίσει. Επίσης το κεφαλάκι της το έχω όρθιο δηλ. βάζω το χέρι μου συγχρόνως κάτω από τον λαιμό της. Χτενίζω πρωτα κοιλιά κ μασχαλες κι ύστερα πλάτη ουρά και σβέρκο. Εκει την καθίζω μπρουμυτα δηλ. μόνη της κάθεται πια. Δεν ενοχλείται καθόλου με την λαβή αυτη. Αλλα της την σπάει που δεν κάνει το δικό της. Διαρκει το βουρτσισμα το πολύ 3 λεπτά. Και τώρα δεν έχει κανέναν κόμπο. Θα σου δείξω όταν έρθεις ακριβώς πώς την κάνω.:)

Λοιπόν άκου. Την πιάνω και την ψιλοσηκώνω έτσι ώστε να έχει τα ποδαράκια τα πίσω στο τραπέζι ή καρέκλα ή όπου την έχω. Την ακινητοποιώ με το αριστ. χέρι μου ακουμπώντας την σχεδόν την πλάτη της στο στήθος μου (εγώ είμαι πάντα όρθια) και τα μπροστινα της ποδαράκια τα πιάνω με την παλάμη την αριστερη μου σταυτρωτα΄ώστε να μην μπορει να με γρατζουνίσει. Επίσης το κεφαλάκι της το έχω όρθιο δηλ. βάζω το χέρι μου συγχρόνως κάτω από τον λαιμό της. Χτενίζω πρωτα κοιλιά κ μασχαλες κι ύστερα πλάτη ουρά και σβέρκο. Εκει την καθίζω μπρουμυτα δηλ. μόνη της κάθεται πια. Δεν ενοχλείται καθόλου με την λαβή αυτη. Αλλα της την σπάει που δεν κάνει το δικό της. Διαρκει το βουρτσισμα το πολύ 3 λεπτά. Και τώρα δεν έχει κανέναν κόμπο. Θα σου δείξω όταν έρθεις ακριβώς πώς την κάνω.:)
Αναστασία μου καλά είναι όταν έχεις γατί όχι τον Κοναν τον Βάρβαρο όπως η Κάντυ πρέπει να την δεις σε δράση για να καταλάβεις κ αυτό να να κάνω αρχίζει κ στρίβεται για να ξεφύγει κ γίνεται σαν κουλουρι κ δεν είναι ευκολο δλδ υποφέρω πάρα πολύ όταν φτάνει η ώρα του χτενίσματος κ αγχόνωμαι δεν μπορείς να φανταστείς πόσο

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back