Περσίας maniacs

Καταρχήν δεν είμαι ψώνιο αλλά νούμερο. Και κατά δεύτερον εισαι ΦΟΒΕΡΗ:cool::cool::cool::up::up: ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΩΩΩΩ!!!!!
Ελπίζω να μη με δουλεύεις με το conditioner και φωνάζω τσάμπα σαν την χαζή:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι τις έκοψα γιατί είχε τη συνήθεια να βάζει αυτές τις τρίχες στο στόμα του και μπλεκόταν στα δόντια του κ είχε γίνει χάλια πέρα ότι τις έτρωγε συνέχεια

Μην το ξανακανεις ολες οι περσικες εχουν συστημα πεπτικο το οποιο αποβαλει μονο του τις τριχες απο τα εντερα.
Εκει που κοβεις την τριχα οχι μονο στις γατες αλλα και στους ανθρωπους η τριχα για να αρχισει να ξανααναπτησετ θελει κοντα 1.5 μηνα εντομεταξη η υπολοιπες τριχες που δεν κοπηκαν συνεχιζουν κανονικα τον κυκλο τους
κοινος τισ κοψεις δεν τισ κοψεις θα πεσουν !!!! οποτε αστα ν α πανε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααααααα με το ψωνιο εννοουσα εμενα αχαχαχαχα το κοντισιονερ ειναι απολυτα επιτυχες

με τον ορο οτι μετα θα το στεγνωσεις με σεσουαρ αν θες μπορεις να το βαλεις και στα δικα σου μαλια μπορεις αν θες πριν αρχισεις το χτενισμα της γατας περασε 2-3 σταγονες σιλικονη για μαλλια.

με τον ορο οτι μετα θα το στεγνωσεις με σεσουαρ αν θες μπορεις να το βαλεις και στα δικα σου μαλια μπορεις αν θες πριν αρχισεις το χτενισμα της γατας περασε 2-3 σταγονες σιλικονη για μαλλια.
Ελπίζω αν το βάλω να μην αποκτήσω κ εγώ τέτοιο τρίχωμα γιατί μετά ας τα να πάνε που λες κ εσύ. Δηλασή δεν το βγάζω το μαλακτικό
το αφήνω πάνω τους

μετα ρε συ το ξεπλενεις αφου εχει σαπουνι μεσα:P αφου λεω το αφινεις λιγο :P:P

Sli8erin + fantom-girl = Πραγματικες persian maniacs

Λέω και εγώ αυτά θα γίνουν καρφάκια. Δεν το διάβασα αυτό το "λίγο" Τι να σου πω με κατασκλάβωσε κ αυτό με τη σιλικόνη ήταν θεϊκό γι αυτό είναι όλες αφράτες και γυαλιστερές

ΑΑΑΑ οχι φιλεναδα ακου να δεις τι κανουν για τοθσ διαγονισμους βαζουν λαδακι ειδικο για γατες κανει 11 ευρα το μπουκαλι κανει το τριχωμα τοσο γιαλιστερο που ειναι τρομερο πανε σε ενα πετ σοπ και πεσ τους θελω ενα σπρει για περσικες το οποιο κανει το τριχωμα γιαλιστερο αυτο το συνγκεκριμενο που επερνα εγω εκανε 11 ευρα πανε δες εχει και αρωματα εμενα νομιζω ειχε μανγο αχαχαχχααα μιρισα την Ντανιελα για να θυμιθω αχαχαχαχαχχαχχαχαχαα

Αυτό το σπρέι βοηθάει στο να λύνονται και οι κόμποι; γιατί αν είναι μόνο για καλλωπισμό δεν θέλω να της βάζω κ πολλά τέτοια πάνω της γιατί είναι όλα χημικά

Koριτσια εχετε προχωρησει πολυ απο οτι βλεπω:):):)εμαθα και πολλα κολπα(μπραβο fantom-girl)για το τριχωμα.Sli8erin πολυ κουκλι στην υπογραφη σου:up:

Koριτσια εχετε προχωρησει πολυ απο οτι βλεπω:):):)εμαθα και πολλα κολπα(μπραβο fantom-girl)για το τριχωμα.Sli8erin πολυ κουκλι στην υπογραφη σου:up:

xm τι κανεις τετοια ωρα εδω υπνο γρηγορααααα

Καλησπερα και σε σενα:lol::lol::lol:
Επειδι ελειψα 2 μερες θα τα ακουσω τωρα:redface::hmm::(???

Καλησπερα και σε σενα:lol::lol::lol:
Επειδι ελειψα 2 μερες θα τα ακουσω τωρα:redface::hmm::(???

:mad::mad:εχασες το διαγωνισμα ομως!!!!!! εσυ εκανες διακοπες και οι συμμαθητες σου εγραφαν!!!!! λεγε λοιπον τι δικαιολογια εχεις λεγε!!!!

Πού ήσουνα καλέ; Σε κατάπιε το μικρό;:D

:mad::mad:εχασες το διαγωνισμα ομως!!!!!! εσυ εκανες διακοπες και οι συμμαθητες σου εγραφαν!!!!! λεγε λοιπον τι δικαιολογια εχεις λεγε!!!!
Ετρεχα τον δικο μου στη Κορινθο για μαγνιτικη (εχει προβλημα στη μεση)χτες αυτο και σημερα ολο εξω :)τωρα μαζευτικα σπιτι...:up:
Πού ήσουνα καλέ; Σε κατάπιε το μικρό;:D
Εχει τασεις να σου πω την αληθεια:lol::lol::lol:

καλαααα καλαααααα

Ετρεχα τον δικο μου στη Κορινθο για μαγνιτικη (εχει προβλημα στη μεση)

Περαστικά σας!:)

χτες αυτο και σημερα ολο εξω :)τωρα μαζευτικα σπιτι...:up:

...σουρτούκα

καλαααα καλαααααα
Μιας που εισαι τοσο ενημερωμενη πες μου που κατατασετε ο Μαρκο...Ειναι μαμας Αγκιρας και μπαμπα Περσιας και το τριχωμα του ειναι στη βαση ασπρο και στις ακρες σκουρο γκρι.Οταν ομως πεφτει πολυ φως πανω του τοτε ειναι σαν να κοκκινιζει :blink::blink::blink:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back