Περσίας maniacs

Η Νάλα είναι το μοναδικό περσικό που μου αρέσει...
δεν το κατάλαβα αυτό δεσποινής Μπανάκι:mad::mad:
Εμείς δλδ δεν σου αρέσουμε;
Μπατ&Καντυ
Τσα τσάκιαααααααααααα!!!!Περσάκος ολόδικός σας!:up:
DSC01614-1.jpg

Ναλίτα η κοπελίτα σε καλλιτεχνική ποζα.:)

Μα δεν ειναι σκέτο ζαχαρωτο στον δίσκο μέσα έτσι έτοιμη για να την προσφέρω?
339.jpg
Φατσούλες για ρουφηγμααααααα
heart.gif

Εδω Σεβαχ!:)
Αγαπητέ Μπατούλη. :DΗ τέως αγαπημένη σου Νάλα σε πρόδωσε για νέο εραστή τον Χουχουδίτο. :(
Της γυάλισε και της έκανε κλικ λέει. Δεν ξέρω αν ανακατεύτηκε σ΄αυτο η μάννα μας.
Η παλιοπεθερά.:lol: Ομως, μην στενοχωριέσαι.
Πες στη μαμα σου πως εγώ σου ετοιμάζω σε λίγες μέρες ένα νέο πανέμορφο και αθώο πιπίνι ΟΛΟΔΙΚΟ σου για να το παντρευτεις και να μην σε προδώσει ποτέ. Κρίμα και φτού της της παλιο αδερφής μου της σουρτούκο!
Κρίμα και φτου της πεθεράς σου. :down:
Και να σου πω όμως... κι εσύ ρε αδερφέ μου δεν έκανες καμμιά κίνηση να την κρατήσεις την κουκλίτσα σου. :/:Ουτε ένα γράμμα, μια λέξη, μια φωτο, μια αφιέρωση... Να τώρα τα κέρατα να... βοήθειά σου Μπατουλη μου.... Μην στενοχωριέσαι όμως θα αποκατασταθεις λείαν συντόμως.:up:

Τα σέβη μου Μπατουλίνο μου Σεβάχ ο φίλος σου!:)
Ε βρε Σεβαχ αφού ξέρεις πως είμαστε εμείς οι μπλαζέ τύποι βαριόμαστε ολίγο, άλλωστε όπως αποδείχθηκε κοιμάμαι κ η τύχη μου δουλεύει:lol:
Εφυγε η Νάλα που είχε συτέψει κ λίγο εδώ που τα λέμε κ πήρα την φρεσκαδούρα ας είναι καλά ο φίλος μου ο λιλά:lol::up:
Και για να δεις πόσο σε αγαπάω κ εγώ θα φροντίσω να βρεις την καλύτερη γατογκόμενα που υπάρχει
Με αγάπη κ εκτίμηση ο σοκολατένιος φίλο σου Μπατ:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπατ&Καντυ
Kι έλεγα,πότε θα 'ρθει μια περσομάνα να τα πάρει με το post μου!:P:lol:
Μου αρέσετε,όπως μου αρέσουν όλα τα γατιά:DΑπλά έχουμε μερικές αδυναμίες...:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kι έλεγα,πότε θα 'ρθει μια περσομάνα να τα πάρει με το post μου!:P:lol:
Μου αρέσετε,όπως μου αρέσουν όλα τα γατιά:DΑπλά έχουμε μερικές αδυναμίες...:rolleyes:
Μπανάκι κατεβαίνεις υποψήφια στις εκλογές;:hmm: πολύ διπλωματική απάντηση έδωσες :lol::lol::lol:
Ας τα αυτά που ξέρεις παλιομπανάκι δεν σου αρέσουμε ήθελες αν πεις από την αρχή, να γιατί έχουμε θυμωμένες φάτσες εμείς τα περσικά
Μπατ κ Κάντυ:mad:

Μπανάκι κατεβαίνεις υποψήφια στις εκλογές;:hmm: πολύ διπλωματική απάντηση έδωσες :lol::lol::lol:
Ας τα αυτά που ξέρεις παλιομπανάκι δεν σου αρέσουμε ήθελες αν πεις από την αρχή, να γιατί έχουμε θυμωμένες φάτσες εμείς τα περσικά
Μπατ κ Κάντυ:mad:
Περίεργο...:P:lol:

Άπαπα,δεν μου αρέσουν τα οξύθυμα γατόνια,yo yo και πάλι yo yo!:P:lol:

Κυρία Έλενα θα φέρετε κανένα στην έκθεση;

Δεν ξέρω Χριστινάκι μου αλλά μάλλον όχι γιατί είναι πολλές ώρες ταξίδι πρώτων κ δεύτερων επειδή δεν θα μείνω σε ξενοδοχείο αλλα θα φιλοξενηθώ δεν θέλω να στρεσάρω κ τα γατάκια του σπιτιού που θα κατέβουν στην έκθεση

Μπατ&Καντυ

Φατσούλες για ρουφηγμααααααα
heart.gif

Ε βρε Σεβαχ αφού ξέρεις πως είμαστε εμείς οι μπλαζέ τύποι βαριόμαστε ολίγο, άλλωστε όπως αποδείχθηκε κοιμάμαι κ η τύχη μου δουλεύει:lol:
Εφυγε η Νάλα που είχε συτέψει κ λίγο εδώ που τα λέμε κ πήρα την φρεσκαδούρα ας είναι καλά ο φίλος μου ο λιλά:lol::up:
Και για να δεις πόσο σε αγαπάω κ εγώ θα φροντίσω να βρεις την καλύτερη γατογκόμενα που υπάρχει
Με αγάπη κ εκτίμηση ο σοκολατένιος φίλο σου Μπατ:rolleyes:
:lol::lol::lol:Ετσι ε??? Θα πάρει ο Μπατ την φρεσκαδουρα ε? Και η Νάλα σίτεψε έ???:mad::lol: Ε καλά που έκανε που του το φόρεσε το κέρατο. ΠΟΛΥ καλα έκανε λοιπόν. Αντε ... Μπατ στρογγυλέ! :P

:lol::lol::lol:Ετσι ε??? Θα πάρει ο Μπατ την φρεσκαδουρα ε? Και η Νάλα σίτεψε έ???:mad::lol: Ε καλά που έκανε που του το φόρεσε το κέρατο. ΠΟΛΥ καλα έκανε λοιπόν. Αντε ... Μπατ στρογγυλέ! :P
Μάλιστα κυρία μαμά της Μιχαλής θα πάρω την φρεσκαδούρα την ασημί είναι κ βασσιλοαναναθρεμένη (μια κ έρχεται από το Μπάκιγχαμ;)) κ όχι την παρδαλή την Νάλα που είναι κ λίγο στριγγλέ σαν την παλαβή την αδελφή μου:/:

Γεια σας περσες!
Δειτε κατι μωρακια που βρηκα διαθεσιμα...
php7VgU3k.jpg
phpKbbfTj.jpg
phpS3t3Jj.jpg
phpkTxUhu.jpg
phpmrlOdW.jpg
phpoClA7i.jpg
phpsWsuPl.jpg

Ωραίααααααααααααα κι εμεις δεχόμαστε το όμορφο πατουσάκι του:up: να μας χαϊδεύει απαλά όμως έ? ;)Γιατι ειμαστε και λίγο στριγγλίτσες δηλ. αν νοιώσουμε πίεση τσιρίζουμε. :lol: Χθες έπαιζε με τον Πέρση κι επειδή την πίεσε λίγο περισσοτερο του έκανε μια σκηνή η άτιμη άλλο πράγμα. Αφου αναγκάστηκε πάλι να επέμβει η Λούση η σκυλίτσα η δικαστική αντιπρόσωπος όπως τη λέω εγώ:lol::lol::lol:
Εις υγείαν λοιπόν συμπεθέρα!!! :up:Το όνομά σου ποιο ειναι?? Εγώ ειμαι η Αναστασία. Ετσι για να αποκαλούμε η μια την άλλη με τα μικρά μας ονόματα!
Και λέω να βάλουμε κ μια τούρτα να κεράσουμε τα γατόνια για τον αρραβώνα των παιδιών. Κάτσε να βρω μια :lol::lol:

Aααααα κα συμπεθέρα δεν ξέρεις τι τζέντλεμαν και τι περίφανος που είναι ο Χούχος, τέρας αξιοπρέπειας! να παρενοχλήσει ? ποτέ! Μόνο λάου-λάου και αν βρει ανταπόκριση γίνεται υφαίστειο τρυφεράδας και αισθησιασμού. Κατα τ' άλλα Αναστασία μου, το όνομά που με βάφτισαν και το υιοθέτησα είναι Ευαγγελία αλλά το Άνιμα μ' αρέσει πιο πολύ.
Πιάσε λοιπόν και μια τούρτα!
Φιλιά σε σένα και στη νυφούλα μου!

Μάλιστα κυρία μαμά της Μιχαλής θα πάρω την φρεσκαδούρα την ασημί είναι κ βασσιλοαναναθρεμένη (μια κ έρχεται από το Μπάκιγχαμ;)) κ όχι την παρδαλή την Νάλα που είναι κ λίγο στριγγλέ σαν την παλαβή την αδελφή μου:/:
Ωραία να την πάρεις Μπατ στη μούρη σου την κυράτσα. Εγώ θα την σνομπάρω όταν έρθει.:P
Νάλα η αρχηγός.

Γεια σας περσες!
php7VgU3k.jpg
phpKbbfTj.jpg
phpS3t3Jj.jpg
phpkTxUhu.jpg
phpmrlOdW.jpg
phpoClA7i.jpg
phpsWsuPl.jpg
Τι μας κάνεις παλιοκακούργα με τα νινιά αυτά!!!!!!!! Ειναι τα τέλεια γατόνια τα ζουμπουρλούδικα και στρογγυλά σαν χνουδομπαλάκια. Και έχουν και κάτι στρογγυλες ματάρες όλο νόημα τα μωράκια μου. ΤΕΛΟΣ η ομορφότερες γάτες της γης ειναι αυτές. Και μετά έπονται όλες οι άλλες:lol::lol::lol:
Aααααα κα συμπεθέρα δεν ξέρεις τι τζέντλεμαν και τι περίφανος που είναι ο Χούχος, τέρας αξιοπρέπειας! να παρενοχλήσει ? ποτέ! Μόνο λάου-λάου και αν βρει ανταπόκριση γίνεται υφαίστειο τρυφεράδας και αισθησιασμού. Κατα τ' άλλα Αναστασία μου, το όνομά που με βάφτισαν και το υιοθέτησα είναι Ευαγγελία αλλά το Άνιμα μ' αρέσει πιο πολύ.
Πιάσε λοιπόν και μια τούρτα!
Φιλιά σε σένα και στη νυφούλα μου!
Φιλάκια αγαπημένε μου Χουχουδίτο. :rolleyes:Περιμένω νέες φωτο σου να σε καμαρώσω η γυναίκα σου Ναλίτα η κοπελίτα.:):)

Τωρα ομιλει η μάνα της Νάλας! Να τον χαίρεσαι Ευαγγελία μου τον Χουχο σου και γενικως τα ζωάκια σου και να του δώσεις πολλα φιλάκια απο εμένα.:up::up:

Καποια ειπε οτι θα βαλει φωτο του χνουδωτου της τσιντσιλακιου να κανουμε συγκριση με τη Ναλιτα...:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Καποια ειπε οτι θα βαλει φωτο του χνουδωτου της τσιντσιλακιου να κανουμε συγκριση με τη Ναλιτα...:whistle::whistle::whistle::whistle::whistle:

Eγώ το είπα, αλλά θα περιμένετε λιγάκι!
Η Ναλίτα θα χάσει όλη της τη στριγκλάδα μόλις την αγγίξει ο Χουχουδίτος.
Φιλιά στη μουσουδίτσα της!

Περιμενουμε αλλα δεν ξεχναμε...;):P

Eγώ το είπα, αλλά θα περιμένετε λιγάκι!
Η Ναλίτα θα χάσει όλη της τη στριγκλάδα μόλις την αγγίξει ο Χουχουδίτος.
Φιλιά στη μουσουδίτσα της!
Αγαπημένε μου αντρουλη περιμένω τη φωτο σου... Και περιμένοντας σου στέλνω αυτή την καρτουλα...:)
Με αγάπη Νάλα η στριγγλίτσα σου.:D
https://www.123greetings.com/events/longest_kiss_day/kiss12.html

Γεια σας περσες!
php7VgU3k.jpg
phpKbbfTj.jpg
phpS3t3Jj.jpg
phpkTxUhu.jpg
phpmrlOdW.jpg
phpoClA7i.jpg
phpsWsuPl.jpg
Πεθαινω πεθαίνω πεθαίνω πεθαίνω ΠΕΘΑΙΙΙΙΙΝΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!
Φέρτε μου ένα να το ζουμπίξω επειγόντος!!!

Γεια σας περσες!
php7VgU3k.jpg
phpKbbfTj.jpg
phpS3t3Jj.jpg
phpkTxUhu.jpg
phpmrlOdW.jpg
phpoClA7i.jpg
phpsWsuPl.jpg
αρκουδομωράκιαααααα:inlove::inlove::inlove: Δώρα βάλε κανένα λινκ έχουν κ σολιντ μωρά;

Εχουν αυτο το λευκο αγορακια αυτη τη στιγμη,που εβαλα πιο πανω.Ειδα αυτη τη μικρη τους μπλε με λευκο σε βιντεο κι ΕΠΑΘΑ!
https://www.youtube.com/watch?v=AMP-SgW9mGA

Δειτε και το αλλο τους κοριτσακι,καλα ειναι απιθανα...
https://www.youtube.com/watch?v=9_iQ4NGkczc

Να και το λευκο τους αγορακι...
https://www.youtube.com/watch?v=h5dAr8m9UK8

:lol::lol::lol::lol: καλά αυτό το λευκό που πήγε να πίάσει το παιχνίδάκι στο τραπέζι μου θυμίζει Μπατ έτσι παθαίνει κ ο Μπατ κάθε φορά. Προχθες έφαγε μία σουπα από το γατόδεντρο που προσπαθούσε να πιάσει ένα κορδόνι, ευτυχώς το έχω δίπλα από το κρεββάτι κ έτσι δεν είχαμε δράματα:lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back