Περσίας maniacs

good-morning03.gif

Καλημέρα όμορφα περσάκια είμαι πολύ χαρούμενη γιατί όπως μαθαίνω ο Ραμσάκος πάει ήδη καλύτερα :up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα!
Ναι κι εγω την ειδα.Πολυ ωραιες γατουλες ειχε στο βιντεο.
Ναι πράγματι και εγώ το είδα το βίντεο.Έιχε καταπληκτικά ζώα. Παρατήρησα ότι ο χώρος που γινότανε η έκθεση ήταν πολύ όμορφος και μεγάλος αλλά από κόσμο δεν είχε πολύ. Εμείς συνήθως μαζεύαμε περισσότερο. Αμα προσέξεις μόνο αυτοί που διαγωνίζονταν ήτανε γύρω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και περσι ειχε αρκετο κοσμο στα τελικα αποτελεσματα.Ας μην ξεχναμε οτι εδω ειναι κατι σχετικα νεο για τον κοσμο,δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοιες εκδηλωσεις.

Και περσι ειχε αρκετο κοσμο στα τελικα αποτελεσματα.Ας μην ξεχναμε οτι εδω ειναι κατι σχετικα νεο για τον κοσμο,δεν ειμαστε συνηθισμενοι σε τετοιες εκδηλωσεις.
Ναι αλλά άμα σκεφτείς ότι γενικά στο εξωτερικό πάντα είναι πιο οργανωμένοι από εμάς βρίσκω ότι ο κόσμος ηταν πολύς λίγος. Εμείς θυμάμαι ότι πατιόντουσταν γύρω από τους κριτές για να δούνε τις γάτες!!

Ελενα αφου περασαμε απο τις σφαλιαρες (με την Μπιζου ,οχι με μενα:lol:)στα παιχνιδια και τα κυνηγητα μια χαρα παμε!:up::lol::up:

Μπορει να ετυχε στη συγκεκριμενη εκθεση.;)
Θυμισε μου,εχεις καποια γατουλα φυλης;

Μπορει να ετυχε στη συγκεκριμενη εκθεση.;)
Θυμισε μου,εχεις καποια γατουλα φυλης;
  • Μπορεί, στο εξωτερικό δεν έχω πάει σε έκθεση ποτέ γιαυτό μίλησα για το συγκεκριμένο βιντεάκι.
  • Περσικό όχι δεν έχω . Εγώ είμαι ουδέτερης κατηγορίας (γάτα σπιτιου+γάτα Αιγαίου). Αλλά και τις γάτες μου άμα ρωτήσεις τους παλιούς όλοι τις ξέρουν.Ήμουν από την αρχή της δημιουργίας του ομίλου στο διοικητικό αλλά τώρα που είχε κόψει αποσύρθηκα γιατί είχα κουραστεί πια.Πάντως θα περάσω να χαιρετίσω τον Νοέμβριο.:)

Εσυ εισαι που εχεις την Αριαδνη;

Εσυ εισαι που εχεις την Αριαδνη;
Ναι !:)
Την έχεις δεί από κοντά?Εσύ ερχόσουν παλιά?

Οχι,αλλα την εχω δει σε φωτο.
Ξερεις κανεναν που να θελει γατακι πιθανοτατα Αιγαιου;Ο roulis ειδε τις μικρες που χαριζω και μου ειπε οτι μαλλον ειναι.

Οχι,αλλα την εχω δει σε φωτο.
Ξερεις κανεναν που να θελει γατακι πιθανοτατα Αιγαιου;Ο roulis ειδε τις μικρες που χαριζω και μου ειπε οτι μαλλον ειναι.
Μπα χλωμό βρε Δώρα. Αλλά άμα βάλεις αγγελία στην χρυσή ευκαιρία και γράψεις την ράτσα τους τότε θα σε πάρουν πιο πολλοί τηλέφωνο.
Ευχομαι καλή τύχη;)

ΟΚ,ευχαριστω!Δε θελω να τα βαλω στη χρυση ευκαιρια ως ρατσας γιατι θα παρει η σαρα,η μαρα και το κακο συναπαντημα.

Καλημερα Περσακια!!!
Ελενα τι ομορφο που ειναι το ξεροψημενο μπιφτεκακι στο avatar σου? :inlove::inlove::inlove::inlove:
εχω μεινει ξερη:redface::up:

Σημερα εχω παρα πολλη δουλεια!!! :(
Τοση πολλη που σκεφτομαι να ασχοληθω με ξεροψημενα και μη, μπιφτεκακια:up::lol:

black-persian-cat-gammateilchen.jpg

black-persian-cat.jpg

η Ναλιτα μας με τα μουστακια του Περση μας :lol:
κοιταξτε ματια:inlove::inlove::inlove:

10513_f520.jpg

10515_f520.jpg

ενας σοβαρος μελαχρινος κυριος!!!

!BcYeNZgBmk~$(KGrHqEOKkEEq37OR5qpBK0RS+BJvw~~_35.JPG

Σημερα εχω παρα πολλη δουλεια!!! :(
Τοση πολλη που σκεφτομαι να ασχοληθω με ξεροψημενα και μη, μπιφτεκακια:up::lol:

black-persian-cat-gammateilchen.jpg
Αχου τοοοοοο! τι γλύκα που είναι τούτοοοοοο!:redface::inlove:

Καλημερα Περσακια!!!
Ελενα τι ομορφο που ειναι το ξεροψημενο μπιφτεκακι στο avatar σου? :inlove::inlove::inlove::inlove:
εχω μεινει ξερη:redface::up:
Είδες Γιούλη ένα τέτοιο ξεροψημένο ονειρεύομαι κ ας είναι κ αρπαγμένο δεν με νοιάζει :lol:

10513_f520.jpg

Αν το είχα αυτό θα του δάγκωνα όλη μέρα τα μπουτάκια :lol::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back