Περσίας maniacs

Μαμα ποτε ειπες θα ερθει ο Περσης να με παρει με το ασπρο αλογο;;:rolleyes::rolleyes:
20012010925.jpg

και μια αφιερωμενη στη θεια Ελενα που πολυ την αγαπω γιατι ειναι και εκεινη μερος που εγω ειμαι σε αυτο το σπιτι σημερα και τοσο ευτυχισμενη..:kiss::kiss:
20012010933.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ποια ψηφιακη και digea;; εδω αποκωδικοποιητης χωρις εξοδα για τελεια εικονα και ηχο!!:lol::lol:
20012010865.jpg

Κουκλαρα η κεραια σου!!!:P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εμείς δεν χρειάζεται να ανέβουμε ψηλά είμαστε κ εδάφους εδάφους πιάνουμε τα πάντα.:lol: ευχαριστούμε πολύ Γιαννουλα με ναι να μη μας ματιάσουν γιατί είμαστε κ ομορφόπαιδα:lol:

Το ήξερα εγώ Σαλάκι μου ότι θα ήσουν ευτυχισμένο από την αρχή. Και δεν είσαι μόνο ευτυχισμένη είσαι κ κούκλα
heart.gif
heart.gif
20012010933.jpg

εμείς δεν χρειάζεται να ανέβουμε ψηλά είμαστε κ εδάφους εδάφους πιάνουμε τα πάντα.:lol: ευχαριστούμε πολύ Γιννουλα με ναι να μη μας ματιάσουν γιατί είμαστε κ ομορφόπαιδα:lol:
moz-screenshot-4.png

Το ήξερα εγώ Σαλάκι μου ότι θα ήσουν ευτυχισμένο από την αρχή. Και δεν είσαι μόνο ευτυχισμένη είσαι κ κούκλα
heart.gif
heart.gif
20012010933.jpg
Εισαι πολυ ομορφη περσιδουλα .Η Μπριζιτ σου στελνει πολλα νιαου...:)

Συνημμένα

• Εικόνα003.jpg
    Εικόνα003.jpg
    247,3 KB · Εμφανίσεις: 36
και η Mπριζιτ είναι πανέμορφη έχουν τα ίδια χρώματα με τη Σάλυ νομίζω:hmm:
Να σας βάλουμε κ μία φωτογραφία από τον μικρό μας πεισματάρη που μουλάρωσε επειδή δεν του έδωσα σήμερα κοτόπουλο κ έμεινε νηστικός ολη τη μέρα:(
Καθως κ από τον Μπατουλίνο που στέλνει πολλά φιλάκια σε όλα τα περσοκοριτσακια ;):cool:
IMG472.jpg 20/01/10 18:44

Συνημμένα

• IMG494.jpg
    IMG494.jpg
    183,5 KB · Εμφανίσεις: 44
  • IMG472.jpg
    IMG472.jpg
    282,9 KB · Εμφανίσεις: 39
:( Ω τι παραπονιαρικη φατσουλα που εχει με κρεμασμενα τα χειλακια του,μωρε...δωσ του ενα φιλακι στο ομορφο μουτρακι..και ενα μεζεδακι απο μενα.:)
Ναι με τη Μπριζιτ εχουν ιδια χρωματα ,εψαχνα μαλιστα να βρω φωτογραφια της που εχει την ιδια σταση με τη Σαλυ,ειναι ολοιδιες,αλλα την εχω ανεβασει στο θεμα μας και δεν ξερω αν θα την ξαναανεβασει.
Το παρδαλουλι μουτρακι εχει πολυ πλακα...μαναρι μου....:):)

:( Ω τι παραπονιαρικη φατσουλα που εχει με κρεμασμενα τα χειλακια του,μωρε...δωσ του ενα φιλακι στο ομορφο μουτρακι..και ενα μεζεδακι απο μενα.:)
Ναι με τη Μπριζιτ εχουν ιδια χρωματα ,εψαχνα μαλιστα να βρω φωτογραφια της που εχει την ιδια σταση με τη Σαλυ,ειναι ολοιδιες,αλλα την εχω ανεβασει στο θεμα μας και δεν ξερω αν θα την ξαναανεβασει.
Το παρδαλουλι μουτρακι εχει πολυ πλακα...μαναρι μου....:)
Μζεδάκι δυστυχώς δε θα φάει γιατί εχει μάθει στα μεζεδάκια κ δεν τρώει καθόλου κροκέτες κ με ανησυχεί αυτό:( ομως θα του δωσω το φιλάκι:)
για την φωτογραφία ανέβασέ τη στο γκαλερυ πρώτα ώστε να μπορείς να την ποστάρεις όσες φορές θέλεις
Οσο για το παρδαλό μουσουδί δεν είναι παρδαλό είναι ασπρόμαυρο αλλά επειδή είναι βρομύλος πίνει νερό κ γίνεται χάλια κ η λευκή γούνα παίρνει χρωμα εκρού γι αυτό φαίνεται έτσι:lol:

Περσική επέλαση! :D

Να και ο Kumo μου...

HPIM1125.jpg

μπλε θεοοοος:up::up::up:
Αλήθεια τι κάνει ο Kumο; νομίζω ήταν αρρωστούλης ή δε θυμάμαι καλά:hmm:

Μια χαρούλα είναι ο Kumo!
Τον κάναμε και μπανάκι τις προάλλες και "τρίζει" από καθαριότητα, το πεϊνιρλάκι...

kumotowel01.jpg

Μζεδάκι δυστυχώς δε θα φάει γιατί εχει μάθει στα μεζεδάκια κ δεν τρώει καθόλου κροκέτες κ με ανησυχεί αυτό:( ομως θα του δωσω το φιλάκι:)
για την φωτογραφία ανέβασέ τη στο γκαλερυ πρώτα ώστε να μπορείς να την ποστάρεις όσες φορές θέλεις
Οσο για το παρδαλό μουσουδί δεν είναι παρδαλό είναι ασπρόμαυρο αλλά επειδή είναι βρομύλος πίνει νερό κ γίνεται χάλια κ η λευκή γούνα παίρνει χρωμα εκρού γι αυτό φαίνεται έτσι:lol:
Λιχουδικο και αφρατουλι.....εχει γουστο στο φαι παντως...η μουσουδα του παιρνει τετοιο χρωμα απο το νερο;:lol:

τρίζει;;:lol::lol::lol: να δώσεις ένα μεγάλο φιλάκι στον τριζοβολιστό κουκλί σου:kiss: Στην υπογραφή φαίνεται ολη η φατσουλα κ είναι πανέμορφος :up:
Λιχουδικο και αφρατουλι.....εχει γουστο στο φαι παντως...η μουσουδα του παιρνει τετοιο χρωμα απο το νερο;:lol:
ναι ναι είναι γκουρμε το παιδί, πολύ με ανησυχεί όμως που δεν θέλει να φάει πλέον καθόλου κροκέτα σήμερα λέω να τον αφήσω εντελώς νηστικό δε θα του δώσω καθόλου κοτόπουλο ή γαλοπούλα μήπως κ αρχίσει να ξανατρώει κροκέτα τι να πω:hmm:
ναι αλλάζει χρώμα από το νερό. Γενικά η λευκή γούνα στα περσικά τουλάχιστον είναι πάρα πολύ δύσκολο να διατηρηθεί λευκή

Περσική επέλαση! :D

Να και ο Kumo μου...

HPIM1125.jpg
:):)Εχει φανταστικο χρωμα ο γατουλης σου.:up:Εχει βρει και ωραια θεση να αραξει:lol:

Καλησπέρα περσάκια,
Κοιταξτε μια περσική που βρήκα στο φεις σαν ψεύτικη είναι :up:
22460_1336821344337_1345224829_31040288_8017996_n.jpg

Περσομανες εχω μια απορια.Τι τους κανουν η κανετε στα περσακια και εχουν τοσο φουντωτο τριχωμα ;Δηλ.βλεπω μερικα και ειναι σαν μπαλιτσες τριχωτες.Δυο ματαρες και δυο αυτακια ξεχωριζουν κι αυτα με το ζορι ,με τοσο φουντωτο τριχωμα.

Παιζει ρολο και ποσο χρονων ειναι το γατουλι ,στο θεμα μακρους του τριχωματος;:hmm::hmm:

καλό σαμπουαν πάρα πολύ καλό ξεβγαλμα στο τέλος ώστε να μη μένουν υπολείμματα του σαμπουάν κ "σπάει" το τρίχωμα δημιουργεί σαν γράμμες δηλαδή, κ το μυστικό για να φουντώσει είναι ένα δυνατό σε βατ πιστολάκι κ παλυ μα πάρα πολύ καλό στέγνωμα κ βούρτσισμα της τρίχας ανάποδα από τη φορά της κ έτσι όσο τη χτενίζεις τόσο φουντώνει. Ναι βέβαια παίζει ρόλο η ηλικία τα μικρά γατάκια δεν έχουν όλο τους το τρίχωμα όταν ενηλικιωθούν τότε παίρνουν το πλήρες τρίχωμα

καλό σαμπουαν πάρα πολύ καλό ξεβγαλμα στο τέλος ώστε να μη μένουν υπολείμματα του σαμπουάν κ "σπάει" το τρίχωμα δημιουργεί σαν γράμμες δηλαδή, κ το μυστικό για να φουντώσει είναι ένα δυνατό σε βατ πιστολάκι κ παλυ μα πάρα πολύ καλό στέγνωμα κ βούρτσισμα της τρίχας ανάποδα από τη φορά της κ έτσι όσο τη χτενίζεις τόσο φουντώνει. Ναι βέβαια παίζει ρόλο η ηλικία τα μικρά γατάκια δεν έχουν όλο τους το τρίχωμα όταν ενηλικιωθούν τότε παίρνουν το πλήρες τρίχωμα
Αααα μαααααλιστα,τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας.
Δεν θα αποκτησω ποτε φουντωτη Μπριζιτ.Το πιστολακι ειδικα,το βλεπει μονο και εξαφανιζεται ...φαντασου να το δουλεψω κι ολας και επανω της......
ουι ουι.....θα γυρισει στη Περσια πετωντας.
Μονο το χτενισμα κανουμε απ οσα γραφεις,κι αυτο μονο πλατη ,ουρα και στο λαιμο.Κοιλιτσα απαγορευτικη. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Αααα μαααααλιστα,τωρα τα πιασαμε τα λεφτα μας.
Δεν θα αποκτησω ποτε φουντωτη Μπριζιτ.Το πιστολακι ειδικα,το βλεπει μονο και εξαφανιζεται ...φαντασου να το δουλεψω κι ολας και επανω της......
ουι ουι.....θα γυρισει στη Περσια πετωντας.
Μονο το χτενισμα κανουμε απ οσα γραφεις,κι αυτο μονο πλατη ,ουρα και στο λαιμο.Κοιλιτσα απαγορευτικη. :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

η φλαφυ εβλεπε το πιστολακι και οχι απλα εξαφανιζοταν..εκανε να φανει μερες..και ετσι και εγω δεν επεμενα..τωρα και λιγο πριν την εκθεση που την πηγα την εκανα αναγκαστικα με πιστολακι..1-2-3 τωρα εχει μαθει..και δεν αντιδραει τοσο..οποτε επεμενε..εγω την κλεινω σε ενα δωματιο και την κυνηγαω με το πιστολακι..και στο τελος καθεται..κανε και εσυ το ιδιο..οσο για το βουρτσισμα με το ζορι..η φλαφυ παρολο που την βουρτσιζω απο μικρη αντιδραει παντα λες και την χτενιζω πρωτη φορα..παρολα αυτα με το ζορι στο τελος την χτενιζω:P

Καλησπέρα περσάκια,
Κοιταξτε μια περσική που βρήκα στο φεις σαν ψεύτικη είναι :up:
22460_1336821344337_1345224829_31040288_8017996_n.jpg

Σαν μπιμπελό είναι.

η φλαφυ εβλεπε το πιστολακι και οχι απλα εξαφανιζοταν..εκανε να φανει μερες..και ετσι και εγω δεν επεμενα..τωρα και λιγο πριν την εκθεση που την πηγα την εκανα αναγκαστικα με πιστολακι..1-2-3 τωρα εχει μαθει..και δεν αντιδραει τοσο..οποτε επεμενε..εγω την κλεινω σε ενα δωματιο και την κυνηγαω με το πιστολακι..και στο τελος καθεται..κανε και εσυ το ιδιο..οσο για το βουρτσισμα με το ζορι..η φλαφυ παρολο που την βουρτσιζω απο μικρη αντιδραει παντα λες και την χτενιζω πρωτη φορα..παρολα αυτα με το ζορι στο τελος την χτενιζω:P
Μωρε ,δεν εχω λογο να την καταπιεσω για πιστολακι και τα συναφη.
Απλα ηθελα μια φορα να τη δω τοσο φουντωτουλα οπως αλλα περσακια.
Δεν την κανω μπανιο.Δυο τρεις φορες που λερωθηκε το πωπακι της,την εκανα απο την ουρα και κατω ,και τα σημαδια απο τα νυχια της τα εχω ακομα στα χερια μου......που να επιχειρησω τετοιον αθλο ξανα......απαπαπαπαπα.
Καλη,καλη ,αλλα ......:D:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back