Περσίας maniacs

δεν το ξερω:/:εγω χρησιμοποιω ενα σαμπουαν υποαλλεργικο απο τον κτηνιατρο αλλα ειναι πανακριβο..πιο παλια χρησιμοποιουσα και εγω ενα τετοιο για σκυλους και γατες..και μετα βαζω και μαλακτικη κρεμα και ξεπλενω πολυ πολυ καλα..πριν την κανεις μπανιο να την χτενισεις καλα..και μετα να την στεγνωσεις και να την ξαναχτενισεις..να αρχισεις σιγα σιγα να την μαθαινεις στο μπανιο γιατι ειναι απαραιτητο..το νερο να μην καιει να ειναι χλιαρο..θα δεις βρωμα που θα βγαλει ειδικα απο την ουρα:Pεγω την φλαφυ την κανω 2 χερια..καλη επιτυχια ευχομαι:P

Κι αυτο δεν το πηρα φτηνο.200 ml 13 ευρω...Την κανεις μονη σου μπανιο η με βοηθεια; Φοβαμαι οτι θα βγουμε μαλλια κουβαρια με την Μπριζιτ.Βεβαια θα την κανω με την κορη μου μαζι ..και βεβαια θα βγαλει βρωμα με ουρα ...οχι μονο απ την ουρα..:):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μονη μου τα κανω και τα 2 τα γατονια..εγω πηρα τα 200 ml 22 ευρω:/: καντην 2 χερια τοτε να ξεβρωμισει:Pαπλα για να μην φοβηθει να την βρεξεις σιγα σιγα και να μην εχει πολυ πιεση το νερο..για να μην φοβαται απο τον θορυβο..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πανακριβο....ουαου...Θα το προσπαθησω ...θα το μελετησω πρωτα καλα-καλα ετσι ωστε να ειναι ανωδυνο και για κεινη και για μας.
Παντως οι συμβουλες σου ειναι πολυ χρησιμες...:clapping::clapping::clapping:

το ξερω οτι ειναι απλα ειναι υποαλλεργικο και το παιρνω για τον αντρεα που ειχε τους μυκητες..σε λιγο καιρο θα το αλλαξω και εγω..σιγα καλε:Pαπλα επειδη και η φλαφυ παρολο που την κανω μπανιο απο μηνων φρικαρει λιγο καθε φορα προσπαθω και εγω οσο μπορω να την κανω να μην φοβαται..:P

Καλησπέρα . Πως ανεβαίνουν οι φωτό;

Επειδή υπάρχουν ήδη φωτό του Κένταυρου Χείρωνα στο διαδίκτυο, επανέρχομαι για να ευχαριστήσω την κ. Νατάσσα Στρέκκερ που μου εμπιστεύτηκε τον υπέροχο , σε χαρακτήρα και μορφή αυτόν περσικό. Ειμαστε όλοι στο σπίτι πολύ ευτυχισμένοι με τον νέο μας συγκάτοικο που η Νατάσσα ανέθρεψε προσεκτικά με φροντίδα και αγάπη...Τα προτερήματα της φυλής, που υπάρχουν πλήρως και εντελώς ανεπτυγμένα στον συγκεκριμένο γάτο, διώχνουν μακριά τις δυσκολίες της καθημερινότητας. Σε ευχαριστούμε Νατάσσα...να είσαι πάντα δημιουργική και ακούραστη με τα γατάκια σου ...και να μας ζήσει.

Να τον χαιρεστε!
Μπορειτε να ανεβασετε φωτογραφιες αν επιλεξετε στο πλαισιο της απαντησης "περισσοτερες επιλογες μορφοποιησης",πατησετε το κουμπακι με το συνδετηρα,και επιλεξετε τις φωτογραφιες που θελετε απο τον υπολογιστη σας.Πατατε ανεβασμα,και μολις τελειωσετε με τις φωτο που θελετε να προσθεσετε κλεινετε το πλαισιο και πατατε "υποβολη".

Αυτος εδω ειναι ο γατουλης σας;
https://www.jewelstones.gr/kentauruspedigree.html
Πολυ ομορφος!

Καλημερα Περσες!
galleria35.jpg

Αυτος εδω ειναι ο γατουλης σας;
https://www.jewelstones.gr/kentauruspedigree.html
Πολυ ομορφος!
Πράγματι όμορφο γατί. Όμως εφόσον ειναι "Πολυνίκης" :hmm:τότε το αίμα του είναι απο τα γατιά του κ.Κασταμονίτη. Αυτός έχει γατιά τόσο ωραία, και είχε φέρει και κάτι περσικά με χρώμα τιγρέ που ειναι πολύ σπάνια στην ελλάδα.

Καλά το είπα ;)τώρα είδα παρακάτω την σελίδα έχουν βγεί μαζί φωτογραφία.

τα τιγρε ειναι σπανια στην ελλαδα?:confused:

τα τιγρε ειναι σπανια στην ελλαδα?:confused:
Για τα περσίας είπα. Οχι τα ευρωπαικά τιγρέ.
Γιαυτό και σου ειπε ο κριτής ότι έχει όμορφο χρώμα η φλάφι.Στο παρελθόν το χρώμα που κυριαρχούσε ήταν το άσπρο και όλοι οι εκτροφείς παλέυανε για το καλύτερο άσπρο. Τα τελευταία χρόνια ειναι που έχει αλλάξει το σκεπτικο και προσπαθούν όχι για τόσο εντονο στοπ και αλλάζουν λίγο και τα χρώματα. Στην αμερική έχει καταπληκτικά τιγρέ. Πριν απο χρόνια ο Κασταμονίτης ειχε φέρει σε έκθεση ένα τιγρέ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΟ. Ηταν σαν ευρωπαικός αλλά με ασπρο μάυρο ,γκρί και είχε μεγάλο τεράστιο κολλάρο σαν των Νορβιγικών . Φαντασου το χρώμα . Τι να σου λέω άλλο πράγμα αφού τον θυμάμαι μετά απο τόσα χρόνια. Δυστηχώς δεν θυμάμαι το ονομά του:(

ναι και εγω για τα περσιας ελεγα..δεν ηξερα οτι ειναι σπανια:) :P

ναι και εγω για τα περσιας ελεγα..δεν ηξερα οτι ειναι σπανια:) :P
Για την Ελλάδα. Στο εξωτερικό όχι τόσο. Παλιά όταν σκεπτόσουν ένα περσικό αυτομάτος σκεφτόσουν ένα άσπρο μακρύτριχο γατί. Τα τελευταία χρόνια αυτό ευτυχώς αλλαξε.
Βέβαια για να λέμε την αλήθεια στο εξωτερικό αγαπημένες γάτες δεν είναι τα περσικά. Ιδιαίτερα στην Αμερική λατρέυουν ότι έχει σχέση σαν ευρωπαικό. και ιδιαίτερα αγαπημένη τους ειναι η Αφρικανική Serval. Αλλά δεν πρέπει να γράψω γιαυτήν εδώ γιατί χαλάω το θεμα των κοριτσιών.

Γειαααααααααααααα περσομαλιαρομαμαδες και μπαμπαδες:)

Γειαααααααααααααα περσομαλιαρομαμαδες και μπαμπαδες:)
Γιατι δεν βλεπω τη φωτο του γατουλι μου στην υπογραφη μου:hmm:? Τι αλλαξε:/:?

Γεια σου Zorica,που χαθηκες;Τι κανει ο Marco;Μας ελειψες!
Εγινε update του site και καποιες υπογραφες χαθηκαν,πρεπει να την ξαναβαλεις.

Καλημερα αγαπημενα Περσακια!!!!!:clapup::clapup:Ενα γεια ειπα να σας πω και πολλα χαδακια και φιλακια.:):)

Συνημμένα

• IMG_0192.jpg
    IMG_0192.jpg
    595,6 KB · Εμφανίσεις: 50
καλημέρα και από εμένα, αν κ τώρα τελευταία τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για μένα μια κ έχασα τον μπαμπά μου από αυτοκινητιστικό παρ όλα αυτά πέρασα να πω μια καλημέρα να σας δω κ να ξεφύγω λίγο. ελπίζω όλοι να είσαστε καλά κ τα γατάκια σας ακόμα καλύτερα.

καλημέρα και από εμένα, αν κ τώρα τελευταία τα πράγματα δεν πηγαίνουν καθόλου καλά για μένα μια κ έχασα τον μπαμπά μου από αυτοκινητιστικό παρ όλα αυτά πέρασα να πω μια καλημέρα να σας δω κ να ξεφύγω λίγο. ελπίζω όλοι να είσαστε καλά κ τα γατάκια σας ακόμα καλύτερα.

πραγματικα Ελενα....δεν ξερω τι να γραψω......λυπαμαι παρα πολυ....οτι και να σου πω,ξερω οτι δεν θα απαλυνει τον πονο σου..κουραγιο αγαπουλα μου...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back