Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ω ναι δοκιμασε να βαλεις χερι στο Σειριο ΕΙΔΙΚΑ αυτες τις μερες...:P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ω ναι θα το βάλω γιατί έχω ξεφύγει τελείως κ εγώ ειδικά αυτές τις ημέρες:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα Περσες!
Μερικα περσακια γκρουμαρισμενα απο τον καλυτερο γκρουμερ της Ολλανδιας:
28161_427016026170_751521170_590587.jpg

28161_427016031170_751521170_590587.jpg

:confused: Γκρούμερ ειναι αυτός ή ζαχαροπλάστης?? Γιατι εχω την εντυπωση οτι μπηκε σε λαθος πόρτα-ήτανε να παει να δειξει τις τουρτες και τα ζαχαρωτά του...

(μιιιιχχχ...για φαγωμα ειναι ολα!)

Α και που ειστε! ΕΤΣΙ σας θελω στην επομενη εκθεση, σαν την κοπελια στη φωτό. Αντε! Γατο-λουκ!
..αμ τι? μονο εγώ?

Η κοπελια ειναι stewardess καλε,εξαλλου στις εκθεσεις του εξωτερικου ειναι πιο χαρουμενοι ολοι και διασκεδαζουν περισσοτερο,τουλαχιστον εγω αυτο αποκομισα.Εχω δει και εκθεσεις που πανε μασκαρεμενοι ολοι αν ειναι αποκριες,εκθεσεις που υπαρχει face painter για τα παιδακια (και οσους αισθανονται παιδακια:P),και μαλιστα ειχα δει και εκθεση που ειχε θεμα μάγους και μάγισσες,και ολοι φορουσαν μυτερα καπελα κτλ.Αν βρω φωτογραφιες θα σας δειξω.

Η κοπελια ειναι stewardess καλε,εξαλλου στις εκθεσεις του εξωτερικου ειναι πιο χαρουμενοι ολοι και διασκεδαζουν περισσοτερο,τουλαχιστον εγω αυτο αποκομισα.Εχω δει και εκθεσεις που πανε μασκαρεμενοι ολοι αν ειναι αποκριες,εκθεσεις που υπαρχει face painter για τα παιδακια (και οσους αισθανονται παιδακια:P),και μαλιστα ειχα δει και εκθεση που ειχε θεμα μάγους και μάγισσες,και ολοι φορουσαν μυτερα καπελα κτλ.Αν βρω φωτογραφιες θα σας δειξω.
είναι πιο χαρούμενοι όλοι στο εξωτερικό κ διασκεδάζουν γιατί δεν έχουν το Πάγκαλο κατάλαβες;)

Η Σανταμοφατσα ειναι ολα τα λεφτα!!!!!!:clapup::clapup::clapup:

Γειά σας, ειμαι η Ναόμι!!

DSC02604.jpg

DSC02767.jpg

DSC024351.jpg

Ναομί είσαι πανέμορφη:inlove::inlove::inlove:

Καλημερα περσοφατσες!

Τι τέλεια μωράκια ειναι αυτά Δωράκι!!! Ευχαριστούμε!!! :)εχουν και μυτάκι:hehe:

Ναόμι εισαι μια κουκλίτσα!! Καλώς μας ήρθες!!!:clapup:

Καλημερα Περσες!
Οι μερες που περναμε ειναι χαλια,αλλα ας προσπαθησω να μας φτιαξω λιγο το κεφι...
Rainbeau.jpg
WK07web.jpg
Zoe5web.jpg
WhiteKnight50099.jpg
Toto1web.jpg
Truffle101.jpg
WK04web.jpg
Tate7web.jpg
Taz15web78.jpg
tinkerb01.jpg
Purebliss21web.jpg
SmokeyBear2web.jpg
Ping02web.jpg

Pearly02.jpg
newpicsnowwhite.jpg
Pandora2web.jpg
Odie8web.jpg
LittleMsSunshineweb.jpg

LittleMsSunshineweb.jpg
Lazar6web.jpg
Kiki05s.jpg
Huggie1web.jpg
Jake3web.jpg
Kiss2web.jpg
Haniweb.jpg
GA2webb.jpg
EZweb1.jpg
FurB8web.jpg

Cocoapuff.jpg
Diamondsweb3.jpg
Bobby1webb.jpg
Cocoapuff2.jpg
Bluesky2200web.jpg
Catalina3.jpg
Casey05webs.jpg
Blitz6web.jpg
Aspen11webs.jpg
8598.jpg
6811standing.jpg
0011csweb.jpg

Καλησπέρα Δωράκι ευχαριστούμε που μας βάζεις αυτές τις ωραίες φατσούλες για να αισιοδοξούμε κ λίγο παρ όλα αυτά που γίνονται. Πάντως τα θελω όλα τα μωρά του Κοζυ

πιστευω οτι τα περσακια με μυτιτσα ειναι τα πιο ομορφα και γλυκα γατακια του κοσμου..το ενα μωρακι μου θυμισε την φλαφυ μωρο..αν και η φλαφυ δεν εχει τοση πολυ μυτιτσα:redface:

Εγω πάλι πιστεύω ότι τα περσάκια χωρίς μυτίτσα είναι πολύ καλύτερα γιατί αν είναι να εχουν μυτίτσα μωρέ δεν εχουμε μεγάλη διαφορα από τα βρετανικά

Ναι οντως κι εγω εχω περασει βρετανικο μακρυτριχο για περσικο doll.:redface:Και το ειπα και στην εκτροφεα του.:redface:

Μάλλον δεν είχες κ πολύ άδικο γιατί απ ότι μου έλεγε κ η Πασκαλ σε κάθε 7 γενιές νομίζω γίνεται κ ένα ζευγάρωμα με περσικό για να κρατιέται η γούνα τους μακρυτριχη. Αλλά είναι κ συγγενικές φυλές

Φυσικα και δεν ειχα αδικο,ποτε δεν εχω,το προβλημα ειναι οτι δεν το παραδεχεστε κι ολοι οι υπολοιποι να μη μακρυγορουμε.:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back