Sia
Νεοφερμένο μέλος
ειναι ψυλο ημιαιμο το μωρακι δωσε τηλ να την υιοθετισω!!!!!!
μην με πεις οτι την υιοθετισες ηδη!!!!!
και βεβαια την εχω υιοθετησει!!!!
προς zorica : ειναι σαν να βλεπω τη μικρη μου,,ειναι ιδια!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Και γω το ειδακαι βεβαια την εχω υιοθετησει!!!!
προς zorica : ειναι σαν να βλεπω τη μικρη μου,,ειναι ιδια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Μη το στειρώσεται ακόμα αυτό το κουκλι!Φέρτο εδώ μια δυο γέννες και την στειρώνω μετά εγώ.Οχι κάθε χρόνο ξέρω.Αν θέλεις στείλε μου pm να μου πεις τιμή και τα λοιπά.
Είναι κούκλα και με το κρεμ του Πριγκιπά μο φαίνεται θα τα δώσω στούς φίλους των παιδιών για να τα βλέπω συνέχεια.'Ερωτας με την πρώτη ματιά. charms,μαγευτική,μαγική!!!!!!!!!
πουλακι μου μαλλον δεν γινεται να ερθει στην Ελλαδα .ειναι ενα επωδινο ταξιδι πολλες ωρες......ειναι πολυ ομορφη αλλα δυσκολα ερχεται στην ελλαδα.....
zorica
Διάσημο μέλος
...Τεσπα μου λειπετε ΠΟΛΥ!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

ελπίζω σύντομα να τακτοποιηθεί το θέμα με το λαπτοπ σου και να σε έχουμε πάλι κοντά μας!

moukelis
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Αααχχχ βρε Ζορίτσα....και συ μας λείπεις!!!!
ελπίζω σύντομα να τακτοποιηθεί το θέμα με το λαπτοπ σου και να σε έχουμε πάλι κοντά μας!![]()
Μπαινω στα κλεφτα αλλα με ανεχεται στο Ιντερνετ μονο για 5 λεπτα και με πεταει εξω και μετα πρεπει ξανα να κανω κληση κτλ.πολυ κουραστικο ειναι...αλλα γραφτε τα δικα σας να τα μαθαινωΖορίτσααααααα!Κι εμάς μας λείπεις!Πες στο παλιολαπτοπ να φτιάξει γρήγορα να μαθαίνουμε νέα του Μάρκο και δικά σου!![]()
...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Έγινε απίστευτος,πανέμορφος,τι κουκλος...Εδω ειμαστε![]()

zorica
Διάσημο μέλος

.Πως τα πατε οι δυο σας?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος

εκείνο τα γατάκι είναι????

Τέλειος είναι!!!!!!!!!!!!!!! θέλω και γωωωωωωωωωωωΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Τζουλ...τι μου κανεις?Και τα γατουδια σου πως ειναι?εκείνο τα γατάκι είναι????
Τέλειος είναι!!!!!!!!!!!!!!! θέλω και γωωωωωωωωωωω
Κοιτα και αυτη τη φωτο
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος

zorica
Διάσημο μέλος

Να τη χαιρεσαι!

julia
Διακεκριμένο μέλος
μια χαρά είναι τα παιδιά μου... μεγαλώνουν και ηρεμία δεν έχουν!!!!

zorica
Διάσημο μέλος
Ζωηραδες?Τα πανε καλα?χχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχχ
μια χαρά είναι τα παιδιά μου... μεγαλώνουν και ηρεμία δεν έχουν!!!!![]()
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ζωηραδες?Τα πανε καλα?
Καλά τα πάνε το Πασχα που τον κατέβασα τον δικό μου.. ο άλλος είναι μόνιμα στην εξοχική του κατοικία

.Αν θες δες ΑΛΜΠΟΥΜ!!

zorica
Διάσημο μέλος

zorica
Διάσημο μέλος
Στο Galery?Καλά τα πάνε το Πασχα που τον κατέβασα τον δικό μου.. ο άλλος είναι μόνιμα στην εξοχική του κατοικία.
Αν θες δες ΑΛΜΠΟΥΜ!!![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool