Περσίας maniacs

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Αυτό μας μπέρδεψε.:blink:

η Σλιθρριν δεν διαβασε τα προιγουμενα μυνηματα και θεωρισε οτι 1500-2000 ευρω ειναι πολλα για μια σιαμεζ και λεει οτι οι τιμεσ ειναι πεσμενες και λεω οτι μιλαμε για τισ κανονικες σιαμεζ οχι τισ ευρωπαικες οι ευρωπαικες χωρισ πεντιγκρι στην Ελλαδα μπορεισ να τισ βρεισ και 100 και 80 ευρω η πιο ακριβη στην ελλαδα χωρις πεντιγρι εκανε 250 ευρω βεβαια στην ελλαδα δεν υπαρχουν σχεδον καθολου σιαμεζ κανονικες αλλα μονο ευρωπαικες. χωρισ πεντιγκρι την σιαμεζ μονο στην Αμερικη ειδα και εκανε 2000$ διλαδη 1300 ευρω αυτα .....

:hmm::hmm::hmm::hmm::hmm::hmm:παλι δεν καταλαβα???????????? ΕΙΜΑΙ ΞΑΝΘΙΑ ΤΕΛΟς

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

κι ομως τις αναπαραγαγουν και ας μην ειναι αποδεκτες... η ευρωπαικη σιαμεζ μπορει να φτασει με πεντιγκρι 1500 ευρω και χωρις τα 300 η αμερικανικη ειναι αλλη ιστορια 1500-2000 με πεντγκρι χωρις 300-400 :rolleyes::blink::blink::blink::confused::mad::rolleyes:
Βρε,μας μπερδεψες επειδη ελεγες πιο πανω οτι η ευρωπαικη κυμαινεται απο 300-1500 ευρω και μετα ειπες οτι δε μιλαμε για την ευρωπαικη.Τελος παντων ναι οντως εδω στην Ελλαδα εχει μονο ευρωπαικη νομιζω,δεν εχω δει καμια αμερικανικου τυπου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε,μας μπερδεψες επειδη ελεγες πιο πανω οτι η ευρωπαικη κυμαινεται απο 300-1500 ευρω και μετα ειπες οτι δε μιλαμε για την ευρωπαικη.Τελος παντων ναι οντως εδω στην Ελλαδα εχει μονο ευρωπαικη νομιζω,δεν εχω δει καμια αμερικανικου τυπου.

κοιτα αυτες τις Αμερικανικου τυπου οπως λες ειδα στο αρθρο για τις σιαμ οτι τις λετε παλαιου τυπου :|:|:|

Δεν έχω ιδέα πως τις αποκαλούν,απλά οι περισσότεροι λένε ότι η αμερικανικη ποικιλια δημιουργηθηκε με συνδυασμους γεννας και η αλλη ειναι η πιο παλια.

Δεν έχω ιδέα πως τις αποκαλούν,απλά οι περισσότεροι λένε ότι η αμερικανικη ποικιλια δημιουργηθηκε με συνδυασμους γεννας και η αλλη ειναι η πιο παλια.

Αυτο sorry αλλα δεν το ξερω.......:/::/::/::/:

θα ρωτησω και θα μαθω ομως

Καπου το ειχα διαβασει,οτι και καλα η αμερικανική είναι η "συγχρονη" εκδοχή της.Δεν μας νοιάζει έτσι κι αλλιώς η μπέμπα μας είναι υπέροχη ό,τι κι αν ειναι!:)

καλησπερα σας!Χθες πηγα την ψιψινα μου στο γιατρο και μου ειπε οτι ειναι κοριτσακι και οτι εχει και μια μολυνση στα ματια!Το πιο σημαντικο ειναι οτι δεν μπορεσε να καταλαβει τη ρατσα!μου ειπε οτι στα χαρακτηριστικα ειναι περσικο αλλα τα χρωματα δεν κολλανε!επιπροσθετα εχει και σπασιμο στην ουρα που ειναι χαρακτηριστικο στα σιαμ και στα βιρμανιας!Οποτε μου ειπε οτι ειτε οι γονεις δεν ειναι καθαροαιμοι ειτε η μανα ζευγαρωσε με βιρμανιας!Δεν αλλαζει κατι στο πως νιωθω για το μπεμπουλινι μου απλα θεωρω οτι δεν ειναι σωστο να σου πουλανε για περσιας μια γατα που δεν ειναι ,και να σε κορειδευουν αν εισαι λιγο ασχετος!Δεν ξερω αν αυτο το θεμα ειναι σωστο που το εγραψα εδω αλλα θα ηθελα πολυ τη γνωμη σας!

Κοιτα,αυτό είναι ένα ρίσκο που παίρνεις όταν δεν παίρνεις γατάκι από εκτροφείο.Εγώ βρίσκω περισσότερο ανήθικο το ότι σου πουλούν ένα γατάκι που είναι άρρωστο,και ουσιαστικά ημίαιμο.Στα ματάκια του τι έχει;

δεν ειναι τιποτα σοβαρο εχει βλαφαριτιδα αλλα μου εδωσε ο γιατρος κατι σταγονες και βαζουμε οποτε δεν υπαρχει σοβαρο προβλημα!αυτο για το ρισκο που λες το ξερω και το καταλαβαινω αλλα αυτο που εχει στην ουρα το ειχα δει και τη ρωτησα τι ειναι γιατι φοβηθηκα οτι εχει καποιο προβλημα και μου ειπε οτι δεν ειναι τιποτα σοβαρο μαλλον ειναι σπυρακι.

Δε μπορείς να εμπιστευτεις κανεναν...Οι περισσοτεροι ιδιώτες βλέπουν τη γατούλα τους σαν πηγή κέρδους ,με φωτεινές εξαιρέσεις βέβαια,και εκμεταλλευονται την άγνοια...Δηλαδή σκέψου,θα μπορούσες να πάρεις ένα υγιέστατο φουντωτό γατάκι απο κάποιο σύλλογο,που θα το έσωζες κι απο το δρόμο και δεν θα πλήρωνες κιόλας,αλλά αυτός που στο έδωσε δεν εκτίμησε την καλή σου πίστη.

αυτο ειναι που δεν μπορω να καταλαβω πως μπορουν να εκμεταλλευονται καποιον που το πιο πιθανο ειναι οτι καποια στιγμη θα το καταλαβει ας πουμε οταν θα το παει στο γιατρο.πιστευω το εκανε καθαρα για να μην ζητησω να το παρω με λιγοτερα απο τη στιγμη που ειναι ημιαιμο!Γενικα πιστευω οτι οταν δεν ξερεις τον αλλο και αν ειναι φιλοζωος η οχι πρεπει να ζητας λεφτα ετσι ωστε να το σκεφτει καλα αν το θελει η οχι αλλα απο εκει και περα το να ζητας λεφτα κοροιδευοντας τον αλλο δειχνει οτι εσυ μαλλον δεν εισαι καθολου φιλοζωος και οπως προ ειπες βλεπεις την γατα σου σαν πηγη κερδους και μονο!:cry::cry:

Έτσι πιστευω κι εγώ.Αλλά που να βρεις άκρη,εδώ στην πολή μου πωλούν ωραιότατα κεραμιδόγατα,απλά διαλέγουν τα πιο χαριτωμένα...Τι να πω,τώρα που το αγάπησες το γατουλάκι σου το ξέρω ότι δε σε νοιάζει αν είναι ράτσας ή όχι,αλλά αν σκεφτείς ποτέ για δεύτερο,ή αν έχεις γνωστούς που ενδιαφέρονται,σκέψου το καλά.:(

αυτο ειναι το μονο σιγουρο στο ειπα και πριν ετσι και αλλιως θα το επαιρνα απλα δεν θα το πληρωνα για περσικο!:inlove:να σου πω την αληθεια θα ηθελα και δευτερη γατα αλλα για να ειμαι σιγουρη η θα ζευγαρωσω τη Lita η θα κοιταξω σε εκτροφειο που να το σηκωνει βεβαια και η τσεπη μου!Σε ευχαριστω πολυ που ασχοληθηκες με το θεμα μου:) και ελπιζω να μην υπαρξουν και αλλοι που να κοροιδευουν ή που να τους κοροιδεψουν!:mad:

Ναι,εχει και εκτροφειο περσικής εδώ στην Ελλάδα,η κοπελα που το έχει είναι και μέλος στο Mycat,αν θες σου δίνω τη σελίδα της.Ελπίζω να γίνετε μια ακόμα πιο μεγάλη και χαρούμενη γατοοικογένεια σύντομα!:)

Για την sublime λες το εχω το site αλλα νομιζω οτι εχει μονο γατακια με πλακουτσοτη μυτουλα!

Α,θέλεις doll face;Ναι για αυτη λεω.

ναι μου αρεσουν πιο πολυ αυτα με μυτη αλλα και τα τσιντσιλα αν ακουσεις καποιον με τσιντσιλα και το θυμασαι να μου το πεις !:up:

ΟΚ,θα σε έχω υποψιν μου,αν και είναι σχετικά δυσευρετες!Θελεις μωράκι;Έχει δύο στα χαρίζονται που είναι στάνταρ περσάκια,το ένα μάλιστα είναι απο σπιτι όπως φαίνεται και έχει χαθει.

που ειναι αυτο που λες ειναι μικρα ειπες?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back