zorica
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

Εγώ η τρελή πτωχή μάνα

του μοναχικού πλυν τίμιου,χαζοχαρούμενου Νορβιγικούς Δάσους τι να κάνω;

που να πω το πόνο μου;

moukelis
Επιφανές μέλος
Να βρείτε μια νορβηγίδα μαμά να κάνετε μπεμπάκια να μας λέτε τα νέα τους!Εγώ η τρελή πτωχή μάνα
του μοναχικού πλυν τίμιου,χαζοχαρούμενου Νορβιγικούς Δάσους τι να κάνω;
που να πω το πόνο μου;
![]()
zorica
Διάσημο μέλος
εξ`αλλου ουτε το δικο μου ειναι γνησιο Περσιας(ειναι και Αγκυρας)
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Οι Birmaniacs σας χαιρετούν! Νιαααααρρρρρ!!Επειδι αγαπαμε ΟΛΑ τα γατακια αλλα εχουμε και μια προτιμηση στα μακρυτριχα λεω να ξεκινησω ενα θεματακι εδω...

elvenstar
Επιφανές μέλος
Μπράβο!
Μπράβο!
Αυτό σκεφτόμουν να κάνω κ εγώ έναν Dorm Persian, αλλά έλεγα μήπως είναι πολύ χοντρό κ μας πουν ζηλιάρες. ΖHTΩ! Τα περσάκια. Το δικό σου Zorika νομίζω ότι πρέπει να είναι η μασκοτ κάτι σαν τον Θρυλέων
zorica
Διάσημο μέλος
Ευχαριστουμε,κατσε να γνωριστουμε καλυτερα,το ονομα μου ειναι ΖοριτσαΜπράβο!
Μπράβο!
Μπράβο!
Αυτό σκεφτόμουν να κάνω κ εγώ έναν Dorm Persian, αλλά έλεγα μήπως είναι πολύ χοντρό κ μας πουν ζηλιάρες. ΖHTΩ! Τα περσάκια. Το δικό σου Zorika νομίζω ότι πρέπει να είναι η μασκοτ κάτι σαν τον Θρυλέων

zorica
Διάσημο μέλος
Ειδες τι εκανες?Απο εσενα ξεκινησαν ολα...Οι Birmaniacs σας χαιρετούν! Νιαααααρρρρρ!!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος

(άσχετα αν μέχρι στιγμής είμαι μόνη)

elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλα βρε ένα λάθος έκανα αμέσως να με πάρεις απ' τα μούτρα. Ζοριτσα Ζοριτσα Ζοριτσα Ζοριτσα. Εντάξει;Ευχαριστουμε,κατσε να γνωριστουμε καλυτερα,το ονομα μου ειναι Ζοριτσα![]()
zorica
Διάσημο μέλος
Ελα τωρα,απλα ακουγεται στα ελληνικα σαν να ειμαι πολυ ζορικη και δεν ειναι αυτοΚαλα βρε ένα λάθος έκανα αμέσως να με πάρεις απ' τα μούτρα. Ζοριτσα Ζοριτσα Ζοριτσα Ζοριτσα. Εντάξει;
...ειναι στη μεταφραση απο τα Σερβικα στα Ελληνικα-Αυγουλα

zorica
Διάσημο μέλος
Μη σκας.θα γραφουμε εμεις που τα αγαπαμε ασχετα που δεν τα εχουμεΚαλώς τους!!!! Σας χαιρετούν και οι British-maniαcs
(άσχετα αν μέχρι στιγμής είμαι μόνη)![]()

Αντζη
Νεοφερμένο μέλος
Η δικιά μου είναι 8 μηνών κ κάτι κ μέρα με τη μέρα με τρελαίνει όλο κ πιο πολύ!Δε είχα ποτέ ξανά γάτα κ βρέθηκα να είμαι με Περσίας...και να φανταστείτε ότι είχα πάντα ένα κόλλημα με τις τρίχες...Τώρα...Είναι γεμάτο το σπίτι από ξανθιές τρίχες...Εκεί που νευριάζω, εκεί την πιάνω κ παίζουμε όλη τη ώρα.. Είναι τρέλα η παρέα της κ δε τη αλλάζω με τίποτα..

zorica
Διάσημο μέλος
Καλως την στην παρεα.Δεν το πιστευω,το γατακι σου ειναι σαν τη Μελινα μου, φτηστηΗ δικιά μου είναι 8 μηνών κ κάτι κ μέρα με τη μέρα με τρελαίνει όλο κ πιο πολύ!Δε είχα ποτέ ξανά γάτα κ βρέθηκα να είμαι με Περσίας...και να φανταστείτε ότι είχα πάντα ένα κόλλημα με τις τρίχες...Τώρα...Είναι γεμάτο το σπίτι από ξανθιές τρίχες...Εκεί που νευριάζω, εκεί την πιάνω κ παίζουμε όλη τη ώρα.. Είναι τρέλα η παρέα της κ δε τη αλλάζω με τίποτα..![]()

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντζη
Νεοφερμένο μέλος
Από το Αντζελίνα βγήκε το Άντζη..αχ...γιατί να μη είναι αρσενικιά η Μελίνα να κάναμε παιδάκια?? Βέβαια είναι μικρή ακόμη,αλλά για πιο μετά..Μάλλον κλείνω περισσότερο στη ιδέα το να τη κάνω μανούλα!
Τατιάνα το δικό μου όνομα! χικ!Έχω φάει κόλλημα με το site και διαβάζω κείμενα ακόμη κ από το 2006 που έχουν γραφτεί.. Πραγματικά σώθηκα που σας βρήκα!Zorica και αυτή η φατσούλα που κρατάς είναι πανέμορφο! Πόσο είναι τώρα?
zorica
Διάσημο μέλος
Τανια μου η Μελινα δεν υπαρχει πιαΑπό το Αντζελίνα βγήκε το Άντζη..αχ...γιατί να μη είναι αρσενικιά η Μελίνα να κάναμε παιδάκια?? Βέβαια είναι μικρή ακόμη,αλλά για πιο μετά..Μάλλον κλείνω περισσότερο στη ιδέα το να τη κάνω μανούλα!
Τατιάνα το δικό μου όνομα! χικ!Έχω φάει κόλλημα με το site και διαβάζω κείμενα ακόμη κ από το 2006 που έχουν γραφτεί.. Πραγματικά σώθηκα που σας βρήκα!Zorica και αυτή η φατσούλα που κρατάς είναι πανέμορφο! Πόσο είναι τώρα?
αλλα ο μικρος ο Μαρκο ειναι 2 μηνων....

zorica
Διάσημο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool