zorica
Διάσημο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Δηλαδή της Ζorica το γατί ειναι Τούρκος;

Εαν το ηξερα πιο πριν,ετσι θα τον φωναζα!!!
Μεμετης!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Τι εννοεις τωρα με φοβισες...?Turkish Angora η 4 σπανιοτερη ρατσα του κοσμου φιλεναδα απλα δεν εχουν γιει οι γεννετικες βελτιωσεις που επιβληυικαν αργοτερα (ασε που μπορει επειδη τισ εχουν ειδη οι γονεις να τις παρει και αυτο το μωρο!!!! αν και θα φανει στουσ 11 μηνες!!!!!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Αυτο που ειπες οτι δεν εχουν γινει οι γεννετικες βελτιωσεις...Πρωτα γιατι χρειαζονται βελτιωση(μηπως κουβαλανε καποιες ειδικες η μη αρρωστιες?Και τι θα δειξει στους 11 μηνες??Turkish Angora η 4 σπανιοτερη ρατσα του κοσμου φιλεναδα απλα δεν εχουν γιει οι γεννετικες βελτιωσεις που επιβληυικαν αργοτερα (ασε που μπορει επειδη τισ εχουν ειδη οι γονεις να τις παρει και αυτο το μωρο!!!! αν και θα φανει στουσ 11 μηνες!!!!!
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
οι γονεις του μικρου εχουν οπωσδηποτε γεννετικη μεταλλαξη για να αποκτησουν καποια χαρακτηριστικα σε 11 μηνες θα φανει αν το μικρο μπορει να καταταχτει στην ρατσα Turkish Angora.....
zorica
Διάσημο μέλος
Ουφ,μα ετσι που το ειπες στο κακο πηγε το μυαλο μου.
Και πια ειναι αυτα τα χαρακτιριστηκα?
elvenstar
Επιφανές μέλος

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Ναι αλλα απ`οτι φαινεται θα αρχισω να ετοιμαζω εδαφος για μια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φουντωτη γατα,μιας και ο Μαρκος(κρινοντας απο τις φωτο που μας τις παρεθεσε ευγενικα η Fantom girl)δεν προκειτο να γινει φουντωμπαλας...ποτεΣυμπάσχω κ εγώ μαζί σου. Όλα καλά για το Τουρκάκι λοιπόν![]()
Κατι σαν την δικη σου...Θα σ`την κλεψω μια μερα
mata1
Νεοφερμένο μέλος
ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΑΤΑ ΠΕΡΣΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ PETSHOPS.. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 500 ΕΥΡς....ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.΄ΜΗΠςΣ ΚΣΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ?????
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ....
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Ναι αλλα απ`οτι φαινεται θα αρχισω να ετοιμαζω εδαφος για μια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φουντωτη γατα,μιας και ο Μαρκος(κρινοντας απο τις φωτο που μας τις παρεθεσε ευγενικα η Fantom girl)δεν προκειτο να γινει φουντωμπαλας...ποτεΚατι σαν την δικη σου...Θα σ`την κλεψω μια μερα
![]()
μπα πολυ φουντωτος δεν θα γινει αν ειναι Turkish Angora θα εχει μακρυ τριχωμα αλλα οχι φουντωτο φουντοτο μονο στον λαιμο και στην ουριτσα
zorica
Διάσημο μέλος
Καταλαβα...τα αυτακια πρεπει να μεγαλωσουν το κορμι να μακρυνει και πολλα πολλα αλλα οπως οτι θα πρεπει να εχει πιο πολλυ τρχωμα στον λαιμο και την ουρα απο οτι στο υπολοιπο σωμα μαλλον πιο μακρυ πρεπει να κλεινει περισσοτερο προς τησ αγκυρας σαν απαλωτητα και οχι προς την περσικη δεν πρεπει να ειναι φουντωτο αλλα μακρυτριχο δεν μπορω να στο εξηγισω ακριβως ψηλο και λιγνο γατι αλλα και άλλα χαρακτηριστικα!
παω για δυο γατες

elvenstar
Επιφανές μέλος
Άντε κ εσύ! έχεις κάποια σχέση με την Ποπι;Ναι αλλα απ`οτι φαινεται θα αρχισω να ετοιμαζω εδαφος για μια ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ φουντωτη γατα,μιας και ο Μαρκος(κρινοντας απο τις φωτο που μας τις παρεθεσε ευγενικα η Fantom girl)δεν προκειτο να γινει φουντωμπαλας...ποτεΚατι σαν την δικη σου...Θα σ`την κλεψω μια μερα
![]()

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
500??????????? χωρις χαρτια να υποθεσω εεεεεε????? παρε με τηλ η στειλε μου pm σε 3 μηνες που θα εχω μωρα δυστυχως δεν τα χαριζω αλλα τα δινω πολυ οικονομικοτερα....ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΑΤΑ ΠΕΡΣΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ PETSHOPS.. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 500 ΕΥΡς....ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.΄ΜΗΠςΣ ΚΣΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ?????
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ....
zorica
Διάσημο μέλος
Κοιταξες τις αγγελιες εδω κατι πεχτηκε...ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΑΤΑ ΠΕΡΣΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ PETSHOPS.. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 500 ΕΥΡς....ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.΄ΜΗΠςΣ ΚΣΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ?????
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ....
zorica
Διάσημο μέλος
Άντε κ εσύ! έχεις κάποια σχέση με την Ποπι;![]()

Και η Ποπι σ`το ειπε?

Αληθεια ειναι Himalayan?
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool