fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πήγαινε στις αγγελιές χαρίζαν μερικοί περσικέςΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΑΤΑ ΠΕΡΣΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ PETSHOPS.. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 500 ΕΥΡς....ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.΄ΜΗΠςΣ ΚΣΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ?????
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ....
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Καλωσήρθες!ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΜΑΙ ΦΗΤΗΤΡΙΑ ΣΤΗ ΛΑΜΙΑ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΩ ΑΠΕΓΝΩΣΜΕΝΑ ΝΑ ΒΡΩ ΓΑΤΑ ΠΕΡΣΙΑΣ...ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΕΔς ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ PETSHOPS.. ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ 500 ΕΥΡς....ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΦΟΙΤΗΤΡΙΑ.΄ΜΗΠςΣ ΚΣΕΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΥ ΝΑ ΧΑΡΙΖΕΙ?????
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΒΟΗΘΕΙΑ....
Βάλε μια αγγελία στη στήλη όπου ζητούν για υιοθεσία και όλο και κάτι θα βρεθεί.Ψάχνεις αποκλειστικά Περσίας,ή απλά σου αρέσουν τα φουντωτά γατάκια;Επειδή μπορεί να βρεις και κάτι σε φουντωτό από γέννες αδέσποτων.
Καλή τύχη στην αναζήτηση,ελπίζω να βρεις γρήγορα το γατάκι σου!

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Και η Ποπι σ`το ειπε?
Αληθεια ειναι Himalayan?
απο τον τυρναβο οχι hymalaian αλλα tirnavian
elvenstar
Επιφανές μέλος
Όχι βρε το λες για χθες που τις έλεγαν διάφορα με την απαγωγή. εννοεις αν είναι της ποπης το γατί Ιμαλαΐων;Και η Ποπι σ`το ειπε?
Αληθεια ειναι Himalayan?
zorica
Διάσημο μέλος
Παλι δυσκολα μου βαζεις...Πια η διαφορα εννο λιγης?απο τον τυρναβο οχι hymalaian αλλα tirnavian

fantom-girl
Δραστήριο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
moukelis μήπως να την βοηθούσε να έβαζε αγγελιά κ στην δκή σου σελίδα;Καλωσήρθες!
Βάλε μια αγγελία στη στήλη όπου ζητούν για υιοθεσία και όλο και κάτι θα βρεθεί.Ψάχνεις αποκλειστικά Περσίας,ή απλά σου αρέσουν τα φουντωτά γατάκια;Επειδή μπορεί να βρεις και κάτι σε φουντωτό από γέννες αδέσποτων.
Καλή τύχη στην αναζήτηση,ελπίζω να βρεις γρήγορα το γατάκι σου!![]()
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
moukelis μήπως να την βοηθούσε να έβαζε αγγελιά κ στην δκή σου σελίδα;
αχαχαχχαχαχαχχαχααχαααα ετσιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!

zorica
Διάσημο μέλος
ελα παλι ειπες λεξη ταμπου πες μια αλλη αχχαχαχχαχααααα![]()

μου βγαινουν αμεσως,σε λιγο θα βγαλω και αλλα ορθογραφικα μανιταρια αλλα δεν ντρεπομαι εχω δικαιολογια(ειμαι ξενη)

fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Παλι δυσκολα μου βαζεις...Πια η διαφορα εννο λιγης?![]()
αχαχαχχαχχαχχαχααα το ενα ειναι ρατσα το αλλο ειναι μια γατα πανω στον τυρναβο που κανει τυρακι φετα ειναι η γνωστη σε ολους φετογατα
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
μου βγαινουν αμεσως,σε λιγο θα βγαλω και αλλα ορθογραφικα μανιταρια αλλα δεν ντρεπομαι εχω δικαιολογια(ειμαι ξενη)![]()
και ξανθια επισεις!!!!!!! απο που εισαι????? σχετο το ταμπου ειναι η απαγωγη απευθυνομoυν στην sli8erin
zorica
Διάσημο μέλος
Οχι,το δικο σου στην υπογραφη ειναι Ιμαλαιων???Όχι βρε το λες για χθες που τις έλεγαν διάφορα με την απαγωγή. εννοεις αν είναι της ποπης το γατί Ιμαλαΐων;
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
zorica
Διάσημο μέλος
Αμαν ...αχαχαχχαχχαχχαχααα το ενα ειναι ρατσα το αλλο ειναι μια γατα πανω στον τυρναβο που κανει τυρακι φετα ειναι η γνωστη σε ολους φετογατα
η ασχετη...

Σερβα ειμαι...

elvenstar
Επιφανές μέλος
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Αμαν ...η ασχετη...
Σερβα ειμαι...
![]()
μα να μην ξερεις την φετογατα?????
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Καλά μπερδευτήκαμε παντελώς. το δικό μου ειναι περσικο seal point στην υπογραφή το άλλο στο avatar στα χαρτια είναι persian silver ισχύει fantom; πως το βλέπεις;
αν δω καλυτερα θα σε πω
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και δεν έχετε Tyrnavian εκεί στη Σερβία;;;;;;Αμαν ...η ασχετη...
Σερβα ειμαι...
![]()
zorica
Διάσημο μέλος
Και τα δυο ειναι κουκλια...ΤΑ ΘΕΛΩ ΟΛΑ!!!Καλά μπερδευτήκαμε παντελώς. το δικό μου ειναι περσικο seal point στην υπογραφή το άλλο στο avatar στα χαρτια είναι persian silver ισχύει fantom; πως το βλέπεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool