Περσίας maniacs

Ζορίτσα,μην μου αγχώνεσαι,Σιβηρίας,Περσίας ή Αγκύρας,είναι πιο Μάρκος ΣΟΥ...Και τη ράτσα "Καρδιάς" δεν μπορεί να την αντικαταστήσει καμιά...:inlove::baby:
Αυτο ειναι ΜΕΓΑΛΗ αληθεια:lol::lol::lol:και ταρατσας να μου λεγανε τωρα οτι ειναι..παει τελειωσε εδρεωθηκε ο Μαρκο τωρα:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Απλα εχω περιεργια πως θα ειναι μεγαλος:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου πω ρε ζορίτσα...εκεί που σου είπα ότι δεν το έχω βρεί..κοίτα να δεις αν έχεις πιο πολύ υπομονή τι βρίσκεις..Μάλλον ο μικρός σου είναι αυτό εδώ..Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχουν στο ιντερνετ κάποιο παρόμοιο..κοίτα να μου πεις..

https://images.google.gr/imgres?imgu...q=persian+with+angora+kitten+breed&um=1&hl=el

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξερω εχω μπερδευτει λιγο..παντως δεν νομιζω να ειναι απο τα πλακουτσομουρικα..ειναι πιο στρογγυλο το προσωοπακι του...κοιτα και στο my gallery εδω στο mycat τις φωτο του και θα δεις οτι δεν μοιαζει με αυτα:(

Ουφ...έχεις δίκιο..κι εγώ έχω σκάσει..ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!!Θα κοιτάξω και τις φωτογραφιες σου...Όταν είμαι 99% σίγουρη θα σου πω..Λύσαξα πια!!!:lol:

Ουφ...έχεις δίκιο..κι εγώ έχω σκάσει..ΘΑ ΤΟ ΒΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ!!!!Θα κοιτάξω και τις φωτογραφιες σου...Όταν είμαι 99% σίγουρη θα σου πω..Λύσαξα πια!!!:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up::up:
και να μεινεις να το δεις οταν θα εχει μεγαλωσει...ανεξαρτιτα αποτελεσματως τεστ...:lol:

Αααααααααα είμαι τόσο περίεργη εγώ που δεν χωράει αμφιβολία!!!!Χαχαχαχαχα!!:D:lol:

Κατεριναααααααααααα βρηκα ενα και μοναδικο βιντεακι...Ειμαστε σπανιοι βλεπεις:up::up::lol::lol:
https://youtube.com/watch?v=139hcmvjGUc

Και αλλο ενα εδω
https://youtube.com/watch?v=9s-h7awZUyM

Το πρώτο είναι πιθανότερο να γίνει..είναι και αρσενικούλη..Είδες τριχουλάκι????Πωωωω πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη!!!Αντε μια στιγμή ελλειψα για να κάνω μπάνιο(να ξεβρωμίσω) και τα έχασα...Το βρήκες όμως...Αχ χαίρομαι!!!:D

zorica, κοίτα τι βρήκα:up::up::up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου) (Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Exotic-Shorthair-Buch.jpg
    Exotic-Shorthair-Buch.jpg
    13,3 KB · Εμφανίσεις: 78
  • alisha.jpg
    alisha.jpg
    14,7 KB · Εμφανίσεις: 104
  • P7250004.jpg
    P7250004.jpg
    16,7 KB · Εμφανίσεις: 35
Raisa το δευτερο ειναι φτυστος Μαρκο:lol::lol:

Kαλησπερααααα

ποπι αφου αποφασισαμε τι ρατσα ειναι η γατα σου γιατι μας πιλατευεις ειπαμε ειναι φετογατα τυρναβικου δασους!!!!!!! :up::up::up::up::up::up::up::up:

ασχετο αλλα ετσι δεν μπορω να τη δω πρεπει να την δω σε φωτο σε πραγματικοτητα σε κατι!!!!!!
μεχρι τοτε εχεις μια πανεμορφι τυρναβικου δασους

Καλησπερα..
Ειδες τι ψαξημο επεσε σημερα για να καταλαβουμε πως θα ειναι μεγαλος ο δικος μου...?:lol::lol::lol:

Ο Μάρκος όταν μεγαλώσει θα είναι μαλλιαρός, χνουδωτός και Τούρκος

Ο Μάρκος όταν μεγαλώσει θα είναι μαλλιαρός, χνουδωτός και Τούρκος
Ετσι μπραβο ΥΕS!!!

ΜΑΡΤΙΟΣ 29-30 2008
ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΣΟΡΤΧΕΑΡ MIDDELTOWN N.Y 30 $ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ (500ΕΥΡΑ ΝΑ ΠΑΤΕ 500 ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΤΕ ΕΚΤΩΣ ΑΠΟ ΤΗ VISA 15 ΕΥΡΟΠΟΥΛΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΑΤΑ ΤΖΑΜΕ!!!!!

29-30 CAT FESTIVAL AT GERMANY, FILDERSTADT-BERHAUSEN OI ΘΕΣΕΙΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ

29-30 UKRAINE, KIEV ΣΤΟ PALACE OF YOUTH 13 Yanvarskogo Vosstania 50 ΕΥΡΑ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ(ΚΛΕΥΤΕΣ)ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΓΑΤΑ ΤΖΑΜΠΕ (180 ΕΥΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΑΠΟ ΣΑΛΛΟΝΙΚΗ 20 ΕΥΡΑ ΤΟ ΩΡΑΔΥ ΔΙΑΜΟΝΗ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ 4 ΑΣΤΕΡΩΝ ΟΡΑΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΤΗΛ ΘΕΤΕ???? ΠΑΡΤΕ 38044 242 87 86 ΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΕΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ :up::up::up:

Τι είναι αυτό καλε???

ΜΑΡΤΙΟΣ 29-30 2008
ΟΡΙΕΝΤΑΛ ΣΟΡΤΧΕΑΡ MIDDELTOWN
Είναι φανερό τι λένε θα βάλουν γάτες shorthair να χορέψουν τον χορό της κοιλιάς

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back