zorica
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ζοριτσα, τι κάνει ο Μαρκούλης, μεγαλώνει μεγαλώνει και η τρίχα του απλώνει;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
οκ το έβαλα, πιστεύω....Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος
Kαλα ειμαστε,παμε σημερα για δευτερο εμβολιο...θα φυγω σε λιγο...Καλημέρα περσούλες μου, τι κάνετε;;;;
Ζοριτσα, τι κάνει ο Μαρκούλης, μεγαλώνει μεγαλώνει και η τρίχα του απλώνει;;;![]()

Ετσι εχει περισσοτερες πιθανοτητεςΚαλημέρα,ναι δεν μου έκοψεοκ το έβαλα, πιστεύω....

Βάσια13859
Διακεκριμένο μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
elvenstar
Επιφανές μέλος
Αχ μωλε το καημένο το Μαρκουλάκι φιλάκια πόλλά:kiss::kiss:Kαλα ειμαστε,παμε σημερα για δευτερο εμβολιο...θα φυγω σε λιγο...Ετσι εχει περισσοτερες πιθανοτητες
![]()

Λέτε να τον κλωνοποιήσω;

elvenstar
Επιφανές μέλος
Είχα ακούσει ότι τα περσικά είναι δύσκολα στην αναπαραγωγή θέλουν μονο από την ράτσα τους δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό. Πόσο είναι ο γατούλης;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica
Διάσημο μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ωραίος γάτος... με μια περσικούλα!Παιδιά τι λέτε αυτό τον κούκλο με τι να τον ζευγαρώσουμε;
elvenstar
Επιφανές μέλος

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Colorpoint κόκκινα περσικά ή ίσως Βιρμανόφατσα με μακρυά γούνα...Αλήθεια αν ζευγάρωνε με Βιρμανάκι τι γατάκια θα έβγαιναν![]()
Ξέρω γω?
zorica
Διάσημο μέλος
Και εγω φηφιζω Περσα!!!Παιδιά τι λέτε αυτό τον κούκλο με τι να τον ζευγαρώσουμε;

elvenstar
Επιφανές μέλος

Τα γατάκια τα δικά μας θα χαριστούν σε ανθρώπους που έχουν ζητήσει.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Πάντως απο τη φωτογραφία περισσότερο δείχνει γάτος της διανόησης κ όχι της "δράσης"O Πριγκιπάκος μας είναι 11 μηνών και νορβηγικού δάσους,τώρα όποιος έχι θυληκιάκαι τον θέλει να ζευγαρώσει είναι πρόθυμοςΤα γατάκια τα δικά μας θα χαριστούν σε ανθρώπους που έχουν ζητήσει.
Με το καλό να βρείτε μια καλή νύφη λοιπόν η δική μου είναι στειρωμένη κ δυστυχώς δεν μπορούμε να συμπεθεριάσουμε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
fantom-girl
Δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool