Περσίας maniacs

2hwmkas.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

2u5q9uh.jpg

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Kαι για την ακρίβεια δεν είναι red/white, είναι red tabby and white.

δεν συμφωνω καθως η γατα δεν εχει ιχνος απο red επανω της αλλα μαλλον orange η θα μπορουσα να πω ισως πιο σκουρο κρεμ το orange tabbies δεν ειναι ακομα διαπιστευμενο απο το ACFA

34pjubs.jpg

rc34vc.jpg

2i8vzmh.jpg

31772qf.jpg

35d3yfk.jpg

Οποιος ξέρει ας μου απαντήσει αν ειναι περσίας η οχι... Ευχαριστώ...

δεν συμφωνω καθως η γατα δεν εχει ιχνος απο red επανω της αλλα μαλλον orange η θα μπορουσα να πω ισως πιο σκουρο κρεμ το orange tabbies δεν ειναι ακομα διαπιστευμενο απο το ACFA

τελος θα ηθελα να πω οτι διχως pedigree ...... δυσκολα τα πραγματα....

Μιλάμε για την ίδια γάτα? Τη γάτα της Lita?

Οποιος ξέρει ας μου απαντήσει αν ειναι περσίας η οχι... Ευχαριστώ...

Oχι και ούτε βλέπω καμιά σχέση με Περσίας:hmm:

Μιλάμε για την ίδια γάτα? Τη γάτα της Lita?

ναι. Ξερεις μπορει να εχεις δικαιο ισως απο το φοτο να φαινεται πιο πορτοκαλι επειδη τωρα εψαξα και βρικα σε βιβλιο οτι στην αμερικη το red tabies πρεπει να εχει ραβδωσεις μαυρες παρολα αυτα στην Ευρωπη αυτο δεν ειναι απαραιτητο ...... Δεν ξερω τι να πω......... ομως δεν μπορω να ειμαι σιγουρη απο μια φοτο λυπαμαι..... Εσενα σου φαινεται να εχει την βαρια ανατομια μιας περσικης οπως η δικη σου????? εμενα μου φαινεται οτι εχει και κατι αλλο μεσα εσενα?????

Nαι, δε φαίνεται 100% περσική αλλά δε μπορώ να συγκρίνω με τον δικό μου γιατί είναι ειδική περίπτωση...είναι απο μαμά extreme και μπαμπά doll face. Εκεί είναι το πρόβλημα με τα doll face, ότι όταν διασταυρώνονται μεταξύ τους, τα γατάκια που βγαίνουν μπορεί να έχουν χάσει πολλά από τα παραδοσιακά περσικά στοιχεία τους. Τον πατέρα του δικού μου τον είχα διασταυρώσει μια φορά μόνο με θηλυκιά extreme και στάθηκα τυχερή γιατί ο Willie βγήκε όπως τον ήθελα (κάτι ενδιάμεσο δλδ).
Σχετικά με τη γάτα τώρα, αν βλέπαμε μια ολόσωμη φωτογραφία, θα ήταν πιο εύκολο.
Για το χρώμα, το θεώρησα red γιατί πολλές φορές ο φωτισμός επηρεάζει κάτι τέτοια χρώματα και υπέθεσα ότι βγήκε πιο ανοιχτόχρωμη στη φωτό απ'οτι είναι...κανονικά πρέπει να είναι πιο βαθύ το χρώμα.:hmm:

Nαι, δε φαίνεται 100% περσική αλλά δε μπορώ να συγκρίνω με τον δικό μου γιατί είναι ειδική περίπτωση...είναι απο μαμά extreme και μπαμπά doll face. Εκεί είναι το πρόβλημα με τα doll face, ότι όταν διασταυρώνονται μεταξύ τους, τα γατάκια που βγαίνουν μπορεί να έχουν χάσει πολλά από τα παραδοσιακά περσικά στοιχεία τους. Τον πατέρα του δικού μου τον είχα διασταυρώσει μια φορά μόνο με θηλυκιά extreme και στάθηκα τυχερή γιατί ο Willie βγήκε όπως τον ήθελα (κάτι ενδιάμεσο δλδ).
Σχετικά με τη γάτα τώρα, αν βλέπαμε μια ολόσωμη φωτογραφία, θα ήταν πιο εύκολο.
Για το χρώμα, το θεώρησα red γιατί πολλές φορές ο φωτισμός επηρεάζει κάτι τέτοια χρώματα και υπέθεσα ότι βγήκε πιο ανοιχτόχρωμη στη φωτό απ'οτι είναι...κανονικά πρέπει να είναι πιο βαθύ το χρώμα.:hmm:

αν δεις στο προφιλ της δεν εχει red αλλα peach .... δεν ξερω τι να πω.....
πεντιγκρι πηρες ή θεωρηθικε "ελληνικη γεννα"?

αν δεις στο προφιλ της δεν εχει red αλλα peach .... δεν ξερω τι να πω.....
πεντιγκρι πηρες ή θεωρηθικε "ελληνικη γεννα"?

Και η μαμά και ο μπαμπάς ήταν δικά μου. Τη μαμά του(copper eyed white σαν το Willie) την είχα πάρει από εκτροφείο και είχα δει το πεντιγκρί της αλλά δε μ'ενδιέφερε να πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου να το αγοράσω κι αυτό (ήταν ήδη πανάκριβη η γάτα), όσο για το μπαμπά του (blue eyed white, doll face αλλά κούκλος)...είχα και τους δικούς του γονείς από χρόνια (οι γονείς μου δλδ) αλλά πεντιγκρί δεν είχαν..από πετ-σοπ τα είχαν πάρει και δε νομίζω να ήξεραν καν τι είναι τα πεντιγκρί :lol:
Ο Willie λοιπόν είναι άνευ πεντιγκρί αλλά ούτως ή άλλως είναι pet οπότε δε με απασχόλησε ποτέ.

Και η μαμά και ο μπαμπάς ήταν δικά μου. Τη μαμά του(copper eyed white σαν το Willie) την είχα πάρει από εκτροφείο και είχα δει το πεντιγκρί της αλλά δε μ'ενδιέφερε να πληρώσω τα μαλλιά της κεφαλής μου να το αγοράσω κι αυτό (ήταν ήδη πανάκριβη η γάτα), όσο για το μπαμπά του (blue eyed white, doll face αλλά κούκλος)...είχα και τους δικούς του γονείς από χρόνια (οι γονείς μου δλδ) αλλά πεντιγκρί δεν είχαν..από πετ-σοπ τα είχαν πάρει και δε νομίζω να ήξεραν καν τι είναι τα πεντιγκρί :lol:
Ο Willie λοιπόν είναι άνευ πεντιγκρί αλλά ούτως ή άλλως είναι pet οπότε δε με απασχόλησε ποτέ.

πω πω μεγαλη ιστορια

τα αδελφια του γατου τι εγιναν ασχετο.... (κουβεντα να γινεται εεε ειμαι και κουτσομπολα....)

Ο Willie ήταν μοναχοπαίδι. Δλδ η μαμά του έκανε άλλο ένα γατάκι (επίσης λευκό) που δεν τα κατάφερε...ήταν πολυ υποτονική γατα (απο εκτροφείο με κλουβιά και πιστεύω ότι αυτό την επηρέασε) και έσπρωχνε επί ώρα και εγώ τότε ήμουν πολύ άπειρη και φοβήθηκα να τραβήξω το γατάκι και δυστυχώς μάλλον έπαθε ασφυξία και γεννήθηκε νεκρό :( Μετά τη στείρωσα..δεν έκανε για μητέρα..και το Willie εγώ τον καθάριζα, τον τάιζα κλπ.
Πέρνα κι απο το θρεντ 'είναι θηλυκο' να πεις μια γνώμη για το χρώμα:lol:

Ο Willie ήταν μοναχοπαίδι. Δλδ η μαμά του έκανε άλλο ένα γατάκι (επίσης λευκό) που δεν τα κατάφερε...ήταν πολυ υποτονική γατα (απο εκτροφείο με κλουβιά και πιστεύω ότι αυτό την επηρέασε) και έσπρωχνε επί ώρα και εγώ τότε ήμουν πολύ άπειρη και φοβήθηκα να τραβήξω το γατάκι και δυστυχώς μάλλον έπαθε ασφυξία και γεννήθηκε νεκρό :( Μετά τη στείρωσα..δεν έκανε για μητέρα..και το Willie εγώ τον καθάριζα, τον τάιζα κλπ.
Πέρνα κι απο το θρεντ 'είναι θηλυκο' να πεις μια γνώμη για το χρώμα:lol:

μαλιστα :D

η slitherin εχει extrime persian τωρα τα λενε peci face omg διλ. αν και δεν μπορω να δω καθαρα την γατα απο 1 φοτο και να σου πω αν την δω σε καποια αλλη φοτο ισως αλλα πλαγιως και μονο το προσωπο ειναι βλακεια να πω οτιδηπωτε παντως μονο απο τα αυτια και το χρωμα εγο αποκλειω καθαροαιμια μπρει βεβαια να την αδικει η φοτο

αλλα που ειναι τα λοφια στα αυτια????? επρεπε να φαινοναι αν ειναι πανο απο 1,5 χρονων .........
Για ποιο από τα δύο περσάκια μου λες την Candy ή τον Bat;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back