Περσίας maniacs

καλέ την έπλυνα και ακόμα μυρίζει άσχημα... να σημειώσω ότι δεν γλύφεται.... μέχρι και την πατούσα της έβρεξα πριν λίγο και στεκόταν και με κοίταζε, οπότε αναγκάστηκα να την στεγνώσω πάλι την πατούσα.....

επίσεις δεν σκεπάζει τις ατσαλιές της στην άμμο...

έτσι την μάθανε... και σαφώς δεν καθαρίζεται μετά την άμμο.... την κάνανε με πούδρα μετά την άμμο....

έχω εκπαίδευση γλυψίματος μετά την άμμο....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

όσο για φωτογραφίες δεν την αφήνει ο πρίνς να κάτσει ήσυχα... έβγαλα μερικές θα τις ανεβάζω αργότερα γιατί είμαι σε φάση γενικής καθαριότητας και απλά επιβλέπω και τον πρίνς...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλέ την έπλυνα και ακόμα μυρίζει άσχημα... να σημειώσω ότι δεν γλύφεται.... μέχρι και την πατούσα της έβρεξα πριν λίγο και στεκόταν και με κοίταζε, οπότε αναγκάστηκα να την στεγνώσω πάλι την πατούσα.....

επίσεις δεν σκεπάζει τις ατσαλιές της στην άμμο...

έτσι την μάθανε... και σαφώς δεν καθαρίζεται μετά την άμμο.... την κάνανε με πούδρα μετά την άμμο....

έχω εκπαίδευση γλυψίματος μετά την άμμο....
:lol::lol::lol::lol::lol:
Μα έτσι είναι οι κοντέσσες τα περιμένουν όλα από το υπηρετικό προσωπικό (αυτό είσαι εσύ συντρόφισσα;)) Θα περιμένουμε τις φωτογραφίες, εγώ πάντως πολύ το συμπάθησα αυτό το γατί έχει παλιοχαρακτήρα:up:

την έκανα πρωί πρωί μπάνιο... αλλά ακόμα μυρίζει πούδρα.... και είναι βρωμίλα... 9 μήνες άπλυτη και δεν κάθεται για μπάνιο... βγήκα θύμα πολέμου.... όσο για βούρτσα... 2 φορές την έχω χτενίσει σήμερα... μιλάμε πολύ μαδάει... μπροστά της ο πρίνς δεν χάνει τρίχα...

Ο πρίνς από την άλλη όσο κάνω δουλειές (επιτηρώ από το παράθυρο) την παρατάει ήσυχη... όταν μπαίνω μέσα της σπάει τα νεύρα ... "στενήπαρακολούθηση.." δικιά μου αφεντικήνα είναι ααυτή και τέτοια πράγματα....

και μιαααααααααααααααου

η Reina έχει λουφάξει κάτω από το γραφείο και κοιμάται :Ρ

Το ότι δεν θέλει να κάνει μπάνιο δε σημαίνει ότι ειναι βρόμικη, απλά δν είχε μάθει να κάνει μπάνιο, έτσι την μεγάλωσαν δεν φτάιει το γατάκι, αλήθεια φωτογραφίες πότε θα δούμε;
Θα συμφωνησω με τη Sli8erin... Το χρυσο μου... Φαντασου πως θα νοιωθει ,που ολοι ξερουμε ποσο καθαρες ειναι οι γατες...:( Παντως ο Prince πολυ γελειο...!:lol:

Είναι πολύ όμορφη η βρομιαρούλα σου Prince θα γίνει μεγαλόσωμη, την έχεις ζυγίσει; φαίνεται παχουλούτσικη, ή είναι σκέτο μαλλι κ αυτή;

Καλά βρε κορίτσια όλο για μπάνιο λέτε! Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται και τις καθαρίζω αλλοιώς τις γατουλίνες μου και ούτε μυρίζουν άσχημα ούτε τίποτα, να μη πω μοσχοβολάνε .... Γιατί πιστεύετε εσείς ότι πρέπει να τις πλένουμε?

Είναι πολύ όμορφη η βρομιαρούλα σου Prince θα γίνει μεγαλόσωμη, την έχεις ζυγίσει; φαίνεται παχουλούτσικη, ή είναι σκέτο μαλλι κ αυτή;

Τη ζυγίσαμε χτες στον κτηνίατρο. Είναι 2.800. αλλά τα πλευρά της πιάνονται άνετα..... τα μετρας κανονικά. Οπότε μάλλον μαλλί μόνο.

Καλά βρε κορίτσια όλο για μπάνιο λέτε! Εμένα ο γιατρός μου είπε ότι δεν χρειάζεται και τις καθαρίζω αλλοιώς τις γατουλίνες μου και ούτε μυρίζουν άσχημα ούτε τίποτα, να μη πω μοσχοβολάνε .... Γιατί πιστεύετε εσείς ότι πρέπει να τις πλένουμε?

Από συνήθειο το κάνω Anima, ο μικρός μου όταν ήταν μικρούλης λερωνόταν συνέχεια στην άμμο και πασαλιβόταν ολόκληρος. οπότε όσο μπορούσα με μωρομάντηλο και όταν δεν πήγαινε άλλο μπάνιο..

Το αραιώνω όμως σιγά σιγά από μία στις 15 έχω φτάσει 1 στις 20 μέρες. Θα το πάω μία το μήνα. και βλέπουμε. Όσο για τη Reina είναι τόνους πούδρας πάνω της. Φόραγα μάυρα ρούχα και ήμουν κάτασπρη από την πούδρα. Ο κτηνίατρος μου είπε να βγάλω την πούδρα πριν της ρίξω αμπούλα... Μπάνιο μου είπε... Καλό μπάνιο

Δηλαδή για πες τι ακριβώς κάνεις, το μπάνιο στα Περσικά είναι υποτίθεται απαραίτητο για να μη πιάνουν κόμπους, αλλά 1 φορά το μήνα το πολύ όχι παραπάνω

Δηλαδή για πες τι ακριβώς κάνεις, το μπάνιο στα Περσικά είναι υποτίθεται απαραίτητο για να μη πιάνουν κόμπους, αλλά 1 φορά το μήνα το πολύ όχι παραπάνω
Nα σου πω τικάνω: Κάθε μέρα ή το πολύ κάθε δεύτερη καλό καλό χτένισμα με τη χοντρή και με την πιο ψιλή βούρτσα. Μετά με το μωρομάντηλο καλό καλό χάϊδεμα για να φύγουν υπολείματα τριχών και ότι άλλο, και καθάρισμα τ' αυτάκια και τις πατουνίτσες και τον ποπό, αν χρειάζεται που και που, πάλι με μωρομάντηλο. Τις τσιμπλίστες με κρύο χαμομηλάκι αν βγάλουν -δηλαδή πολύ σπάνια. Αυτά τους κάνω και δεν έχουμε καθόλου κόμπους.
Πριν ένα χρόνο πήγα τον Χούχο μου στο γιατρό να του κόψει κάτι κόμπους στην κοιλιά και από τότε δε χρειάστηκε ποτέ ξανά. Κανένα μικρούτσικο κομπαλάκι αν χρειαστεί -όταν έλειπα ταξίδι 5 μέρες- ίσως δυο φορές ως τώρα, του το κόβω εγώ.
Αυτά.

Εμεις τον Τιμυ(που ειναι κοντοτριχος)τον κανουμε μπανιο 2 φορες το χρονο, και τον Σιμπα επειδη ειναι ακομα μικρος και θελουμε να το συνηθησει, με τον φιλο μου τον κανουμε μπανιο καθε μηνα και οταν κλεισει το χρονο θα τον κανουμε καθε τρεις μηνες και μετα βλεπουμε...:)

τυχερή. εγώ χτενίζω τον πρίνς μία με δύο φορές την ημέρα και πάλι τουλάχιστον μία φορά το μήνα βρίσκω κόμπους....

καθαριότητα στο πωπουδάκι του πρίνς έχω μήνες να κάνω... το μάθημα με το μωρομάντηλο το έμαθε καλά... απλά δεν του άρεσε καθόλου.

Τώρα θα πρέπει να εκπαιδεύσω τη reina που μάλλον δεν έχει γλυφτεί ποτέ στη ζωή της... (τουλάχιστον από χτες το απόγευμα εγώ δεν την έχω δει ούτε μία φορά)

τυχερή. εγώ χτενίζω τον πρίνς μία με δύο φορές την ημέρα και πάλι τουλάχιστον μία φορά το μήνα βρίσκω κόμπους....

καθαριότητα στο πωπουδάκι του πρίνς έχω μήνες να κάνω... το μάθημα με το μωρομάντηλο το έμαθε καλά... απλά δεν του άρεσε καθόλου.

Τώρα θα πρέπει να εκπαιδεύσω τη reina που μάλλον δεν έχει γλυφτεί ποτέ στη ζωή της... (τουλάχιστον από χτες το απόγευμα εγώ δεν την έχω δει ούτε μία φορά)

Σταυρούλα είναι μια κουκλα η Reina. Θα δεις που θα το συνηθίσει το γλυκό μου και το βούρτσισμα, και το μπάνιο. Σαφώς και πρέπει να την κάνεις μπάνιο τώρα στην αρχή πιο συχνά. Πιστεύω μια φορά το μήνα για τη Reina είναι καλά μέχρι να φύγει η πουδρα από πάνω της. Βέβαια η κυρία βαριόταν να τα περιποιηθεί τα ζώα κ ίσως έχει επάνω της και τις μυρωδιές των άλλων μια κ τα είχε συνέχεια σε κλουβί όλα μαζί. Το γλυκό μου θα μάθει κ να γλείφεται και όλα τα υπόλοιπα. Απλά θέλει επιμονή κ υπομονή. Θα βλέπει και τον Πρινς κ θα τον αντιγράφει πιστεύω. Της δίνεις τη τροφή που δίνεις κ στον Πρινς?
Σημειωτέον κι εγώ χρησιμοποιώ ταλκ για να του βγάζω καμιά φορά τις βρωμίτσες που κολλανε στην ουρά του μετά την τουαλέτα (εκτός από μωρομάντηλα) κ είναι πολύ χρήσιμο για λίγα μέρη κ σε λίγη ποσότητα. Οχι να τα κάνουμε μπάνιο με ταλκ. ¨Ελεος η κυρία μάλλον το έβρισκε σαν εύκολη λύση. Αμφιβάλλω άν το γατί έχει κάνει πριν από εσένα μπάνιο στη ζωή του.

Καλημέρα, η ψιψίνα δεν είχε κάνει άλλη φορά μπάνιο. Ρώτησα και μ ου το είπε. Της δίνω τρωφή πέρσιαν κιττεν και αυτής. Τουλάχιστον στον πρινς είδα βελτίωση σημαντική. Αλλά θα πάω να της πάρω και σιρόπι δυναμωτικό σήμερα.

Ταλκ δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ. Πάντα δούλευα μωρομάντηλο γιατί δεν καθαριζότανε εκτός αν έβλεπε το μωρομάντηλο. Ειδικά με την τροφή που του δίνω τώρα δεν έχει ξαναλερωθεί.

Έλεος είναι ο γάτος... δεν την αφήνει να βγεί από το δωμάτιο....

Καλημέρα, να ρωτήσω κατι. Η Reina έχει τόνους ξεραμένα δάκρυα στα μάτια της. Πώς μπορώ να τα μαλακώσω για να φύγουν από το μουτράκι της; Τα δάκρυα τα καθαρίζω με envy eye. Αλλά τα ξερά πώς βγαίνουν; (αυτές οι κοκκινίλες έιναι ξερά δάκρυα) Ποτέ δεν της είχαν καθαρίσει το μουτράκι.... λες και βλέπεις σταλακτίτες είναι το μουτράκι εκεί....

(σήμερα θα ψάξω και για φαρμακείο να τις βρώ tobradex για τα ματάκια γιατί είναι ερεθισμένα, κάνει παράλληλα με το κολύριο να της τα καθαρίζω και με το envy eye;)

To ζήτημα είναι τι ακριβώς εξυπηρετεί το μπάνιο. Είναι δική μας ιδεοληψία ή πράγματι το χρειάζονται οι γάτες. Αυτός είναι ο λόγος που επαναφέρω το θέμα παρά το ότι ο γιατρός μου μου είπε όσα ξέρετε ...

Κατά λάθος έσβυσα το προηγούμενο μύνημά μου που απαντούσα στη Silver8in για το πλύσιμο .... κρίμα ...
Για τις τσιμπλίτσες έγραφα χρησιμοποιώ κρύο (σε θερμοκρασία δωματίου) χαμομηλάκι. Δοκίμασέ το!

Μάλλον εμείς χρειάζεται να ξέρουμε ότι είναι καθαρά καθώς τα έχουμε μέσα στο σπίτι μας. Παρόλα αυτά ξέρω ότι υπάρχουν φορέ που ο πρίνς μυρίζει και μόλις τον πλύνω σταματάει.

Κατά λάθος έσβυσα το προηγούμενο μύνημά μου που απαντούσα στη Silver8in για το πλύσιμο .... κρίμα ...
Για τις τσιμπλίτσες έγραφα χρησιμοποιώ κρύο (σε θερμοκρασία δωματίου) χαμομηλάκι. Δοκίμασέ το!

Για κρυσταλομένες τσιμπλίτσες; ή το μουτράκι της reinas δεις ή το σπήλαιο των ιωαννίνων είναι ένα και το αυτό....

χμ χαμομήλι δεν έχω θα αγοράσω όμως

Εμένα τα δικά μου με τη μέθοδο που σας είπα και που κατά λάθος έσβυσα το μύνημά μου, ποτέ δε μυρίζουν = βρωμάνε, αντίθετα μοσχομυρίζουν. Αν τους κολήσει κανένα σκατουλάκι στον ποπό τους από λίγο ευκοίλια που μπορεί να τύχει κάπου-κάπου, τότε πλένω τοπικά με το ειδικό φρουφρού, το ειδικό σαπούνι και χλιαρό νερό και το δέχονται μια χαρά -μόνο η Ελίνα κάνει μμμμμμμμμ! Τα πατουσάκια τους κάθε μέρα τα σκουπίζω με μωρομάντηλα γιατί τα πέρνω αγγαλιά και πηδάνε και στο κρεβάττι.

Για κρυσταλομένες τσιμπλίτσες; ή το μουτράκι της reinas δεις ή το σπήλαιο των ιωαννίνων είναι ένα και το αυτό....

χμ χαμομήλι δεν έχω θα αγοράσω όμως
Ν' αγοράσεις χαμομήλι να το βράσεις λιγάκι και να το αφήσεις να κρυώσει να γίνει πολύ χλιαρό - το ζεστό δεν κάνει γιατί μπορεί να δημιουργήσει πρήξιμο. Μ' ένα καθαρό πανάκι, καλύτερα με γάζα, βουτηγμένο στο χαμομηλάκι θα της σκουπίζεις τα ματάκια απαλά μέχρι να φύγουν οι τσίμπλες. Θα της αρέσει κιόλα .... Αν όμως τις παρουσιάζει κάθε μέρα τις τσίμπλες και δεν σταματούν μετά από δυο τρεις φορές χαμομηλάκι, να το πεις στο γιατρό γιατί μπορεί να είναι καμια λοίμωξη ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back