Περσίας maniacs

μας είπε ότι είναι ερεθισμένα τα μάτια της κα μας έγραψε κολλύριο τομπαντεξ

αλλά εμένα με ενδιαφέρει πέρα από αυτό να ξεκολήσει όλη εκείνη η μάζα που ειναι κολλημένη μέχρι και στα μουστάκια της.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δοκιμαζες με φυσιολογικο ορο;:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είμαι βέβαιη ότι δεν θα χάσεις τίποτα να δοκιμάσεις με χλιαρό χαμομηλάκι παράλληλα με το κολλύριο που ήδη της βάζεις. Με το καθαρό πανάκι κάνε της απαλά όλο της το μουτράκι και τα μουστακάκια της. Επέμεινε στα ματάκια. Πιστεύω ότι θα της αρέσει και θα κάτσει να τη χαϊδεύεις έτσι και να μαλακώνουν οι τσίμπλες της. Δοκίμασε μια-δύο φορές και πες μου τα νέα.

Το χαμομήλι έχει εξαιρετικά καταπραϊντικές ιδιότητες. Αν είναι βρασμένο και σουρωμένο καλά ενοείται, είναι πιστεύω ότι καλύτερο ....

Το χαμομήλι έχει εξαιρετικά καταπραϊντικές ιδιότητες. Αν είναι βρασμένο και σουρωμένο καλά ενοείται, είναι πιστεύω ότι καλύτερο ....
Ναι σιγουρα ειναι καλυτερο καθοτι φυτικο προιον,απλα η γιατρος μας μας ειχε πει οτι υπαρχει περιπτωση εστω και μια στις χιλιες καποια γατουλα να ειναι αλλεργικη,οποτε γι'αυτο προτεινα τον ορο,που ειναι εντελως ουδετερος.:/:

Απο οτι φανταζομαι και το χαμομηλι και ο φυσιολογικος ορος ειναι και τα δυο καλα στην συγκεκριμενη περιπτωση και πανω-κατω θα κανουν την ιδια δουλεια... Αν θες να της τα καθαρισεις σημερα πιστευω πως ειναι καλυτερα να το κανεις πρωτα με φυσιολογικο ορο. Και μεθαυριο αν ειναι δοκιμαζεις και το χαμομηλι και σε περιπτωση που ειναι αλεργικη μπορεις να την πας και στον κτηνιατρο...:) Και δε θα φυγουν κατευθειαν σιγα-σιγα οπως σου ειπε η Anima. Απλα θελει υπομονη...

Γειά σας και απο μένα. Πήγαμε σήμερα στον κτηνίατρο για να βοηθήσει με τους κόμπους αλλά δεν μπορούσε ο άνθρωπος να κάνει πολλά πράγματα. Ο Μπαμπούσκος ήταν γεμάτος και έτσι καταλήξαμε στο .....κούρεμα. Πριν από λίγο άρχισε να συνέρχεται από την νάρκωση και να παίρνει το σωματάκι του φυσιολογική θερμοκρασία. Ομως ακόμα παραπατάει και παραπονιέται. Γιά τα ματάκια του μου συνέστησε όσο συχνά θέλω φυσιολογικό ορρό και επειδή εντόπισε στο αριστερό του ματάκι έλκος κερρατοειδούς από παλιό χτύπημα, μου συνέστησε TOBREX και ATROPINE.

Γειά σας και απο μένα. Πήγαμε σήμερα στον κτηνίατρο για να βοηθήσει με τους κόμπους αλλά δεν μπορούσε ο άνθρωπος να κάνει πολλά πράγματα. Ο Μπαμπούσκος ήταν γεμάτος και έτσι καταλήξαμε στο .....κούρεμα. Πριν από λίγο άρχισε να συνέρχεται από την νάρκωση και να παίρνει το σωματάκι του φυσιολογική θερμοκρασία. Ομως ακόμα παραπατάει και παραπονιέται. Γιά τα ματάκια του μου συνέστησε όσο συχνά θέλω φυσιολογικό ορρό και επειδή εντόπισε στο αριστερό του ματάκι έλκος κερρατοειδούς από παλιό χτύπημα, μου συνέστησε TOBREX και ATROPINE.
Περαστικά σας. Κρίμα το καημένο το Μπαμπουσκάκι, και εγώ θέλω να τα πάω για κούρεμα εδώ κ κάτι μήνες κ φοβάμαι μʼ αυτή τη νάρκωση. :(
Η Ατροπίνη είναι κ αυτή σε σταγόνες ή αντιβίωση; τι δοσολογία δίνεις;

Περαστικά σας. Κρίμα το καημένο το Μπαμπουσκάκι, και εγώ θέλω να τα πάω για κούρεμα εδώ κ κάτι μήνες κ φοβάμαι μʼ αυτή τη νάρκωση. :(
Η Ατροπίνη είναι κ αυτή σε σταγόνες ή αντιβίωση; τι δοσολογία δίνεις;
Συγνώμη που άργησα να απαντήσω,αλλά τον πήγα σπίτι και κάθησα μαζί του μέχρι τώρα που συνήρθε. Ναι, η ατροπίνη που μου έγραψε είναι σε σταγόνες . 2 σταγόνες 1 φορα την ημέρα γιά 2 εβδομάδες.

Συγνώμη που άργησα να απαντήσω,αλλά τον πήγα σπίτι και κάθησα μαζί του μέχρι τώρα που συνήρθε. Ναι, η ατροπίνη που μου έγραψε είναι σε σταγόνες . 2 σταγόνες 1 φορα την ημέρα γιά 2 εβδομάδες.
Σ ευχαριστώ, σε ρώτησα γιατί βρήκα ένα αδεσποτάκι που ήταν εντελώς τυφλό στην αρχή, τώρα μας έμεινε μία μεμβράνη στο ένα ματάκι του έδινα ένα ειδικό για γάτες κολλύριο αλλά έχει φτάσει σε ένα σημείο που δεν καλυτερεύει άλλο κ έλεγα μήπως να πάρω κ εγώ αυτά που σου έιπε ο γιατρός σου, όμως κ η Κάντυ το ένα από τα δύο περσικά που έχω στο δεξί της ματάκι έχει ένα παλιό τραύμα από τότε που ήταν μωράκι. Ελπίζω ο Μπαμουσκάκος σου να ειναι καλύτερα τώρα:up:

Καλησπέρα περσάκια!!! Περαστικά στον Μπαμπουσκάκο. :)
Τι κάνετε Μπατ, Κάντυ και Μάρκο??? Εμείς ολοι καλά!! Σας φιλάμε στα μουστάκια

Καλησπέρα περσάκια!!! Περαστικά στον Μπαμπουσκάκο. :)
Τι κάνετε Μπατ, Κάντυ και Μάρκο??? Εμείς ολοι καλά!! Σας φιλάμε στα μουστάκια

Ευχαριστούμε.....

Καλησπέρα μαλλιαρομαμάδες, εμείς είμαστε καλύτερα τρώμε τα πάντα, ακόμα κ εσένα Staman αν είχες μορφή κροκέτας θα σε τρώγαμε. :D Μόνο το Πιτσουλίνι μου έχει προβλημα με το ματάκι του, κ έχω ακόμα άγχος για το κούρεμα από τα μικρά μου πρέπει όμως να τα πάω γιατί δεν πάει άλλο η κατάτσταση και από την άλλη φοβάμαι, λέω να κάνω μία απόπειρα να τα κουρέψω μόνη μου γιατί έχω μηχανή σαν κ άυτή των κτηνιάτρω, λετε αν πάρω αυτά τα χαπάκια για την μεταφορά του ζώου να τα κάνω κακό; Εσύ πως τα πας Αναστασία ξεκουράστηκες καθόλου, ή δουλεύεις κ σήμερα;

Καλησπέρα μαλλιαρομαμάδες, εμείς είμαστε καλύτερα τρώμε τα πάντα, ακόμα κ εσένα Staman αν είχες μορφή κροκέτας θα σε τρώγαμε. :D Μόνο το Πιτσουλίνι μου έχει προβλημα με το ματάκι του, κ έχω ακόμα άγχος για το κούρεμα από τα μικρά μου πρέπει όμως να τα πάω γιατί δεν πάει άλλο η κατάτσταση και από την άλλη φοβάμαι, λέω να κάνω μία απόπειρα να τα κουρέψω μόνη μου γιατί έχω μηχανή σαν κ άυτή των κτηνιάτρω, λετε αν πάρω αυτά τα χαπάκια για την μεταφορά του ζώου να τα κάνω κακό; Εσύ πως τα πας Αναστασία ξεκουράστηκες καθόλου, ή δουλεύεις κ σήμερα;

Καλά είμαι.. Δεν δουλεύω σήμερα ευτυχώς. Νομίζω θα τα καταφέρεις να τα κουρέψεις εσύ. Να τους αφαιρέσεις μόνον τους κόμπους τοπικά ίσως με τη μηχανή. Μήπως αν τα βρεις χαλαρά να δοκιμάσεις και χωρίς χάπια? Διαφορετικά καλλίτερα να ρωτήσεις τον γιατρό και να το κάνεις μόνη σου. Θα τα προσέξεις καλλίτερα αν ξέρεις να χειρίζεσαι τη μηχανή καλά. Περιμένουμε νέα σου.

. Να τους αφαιρέσεις μόνον τους κόμπους τοπικά ίσως με τη μηχανή.

Μόνο κόμπους έχουν πλέον:lol:
Καλή ξεκούραση λοιπόν:up::up::up::up:
Τη Δευτέρα θα πάω στο γιατρό κ θα δω τι θα αποφασίσω τελικά από τη μια φοβάμαι κ από την άλλη μπορεί κ εγώ να τα κάνω καμια ζημια με την μηχανή δεν έιναι κ τόσο εύκολο γιατί είδες πως είναι η τρίχα στα περσάκια δεν ξεχωρίζεις αν είναι τρίχα ή δέρμα. Θα δω κ θα σας πω, αλλά πολύ φοβάμαι πως δε θα το αποφύγουμε το κούεμα:(
Καλή ξεκούραση και καλή έξοδο αν βγεις σήμερα:up:

Συγνώμη, κορίτσια που παρεμβαίνω .... μην επιχειρήσετε να το κουρέψετε το περσικό γατάκι μόνες σας - είναι πολύ επικύνδυνο κι ας μη φαίνεται. Ας το κάνει μια φορά ο γιατρός και μετά μην επιτρέψετε ποτέ να ξαναβγούν κομπάκια. Δεν είναι τίποτα αν το χτενίζεις κάθε μέρα!
Εγώ υποσχέθηκα στον Χουχουδίτο μου να μη τον ξανακουρέψω ποτέ πια και να τον κρατώ καθαρό, όμορφο και χτενισμένο και με όλες του τις πολυαγαπημένες μου τρίχες του στη θέση τους και πέρνω πάρα -μα - πάρα πολύ σοβαρά αυτή μου την υπόσχεση!!!!!!!!!!
Είμαστε ευτυχείς που κολάνε στα ρούχα μας οι τριχουλίτσες του και τις πέρνουμε μαζί μας στα ταξίδια .... έτσι ο πάνγλυκός μου μέσ' από τις τριχούλες του έχει ταξιδέψει και μ' έχει συνοδέψει σε απίθανα μέρη .... τη στιγμή αυτή οι τριχούλες του βρίσκονται στην Αμερική ενώ μερικές άλλες έμειναν στη Ρωσσία..... ίσως να επικοινωνεί μαζί τους κάπως .... τρελλή είμαι???? όχι, μόνο χαζογατομαμά!!!!!

Συγνώμη, κορίτσια που παρεμβαίνω .... μην επιχειρήσετε να το κουρέψετε το περσικό γατάκι μόνες σας - είναι πολύ επικύνδυνο κι ας μη φαίνεται. Ας το κάνει μια φορά ο γιατρός και μετά μην επιτρέψετε ποτέ να ξαναβγούν κομπάκια. Δεν είναι τίποτα αν το χτενίζεις κάθε μέρα!
Εγώ υποσχέθηκα στον Χουχουδίτο μου να μη τον ξανακουρέψω ποτέ πια και να τον κρατώ καθαρό, όμορφο και χτενισμένο και με όλες του τις πολυαγαπημένες μου τρίχες του στη θέση τους και πέρνω πάρα -μα - πάρα πολύ σοβαρά αυτή μου την υπόσχεση!!!!!!!!!!
Είμαστε ευτυχείς που κολάνε στα ρούχα μας οι τριχουλίτσες του και τις πέρνουμε μαζί μας στα ταξίδια .... έτσι ο πάνγλυκός μου μέσ' από τις τριχούλες του έχει ταξιδέψει και μ' έχει συνοδέψει σε απίθανα μέρη .... τη στιγμή αυτή οι τριχούλες του βρίσκονται στην Αμερική ενώ μερικές άλλες έμειναν στη Ρωσσία..... ίσως να επικοινωνεί μαζί τους κάπως .... τρελλή είμαι???? όχι, μόνο χαζογατομαμά!!!!!
Δυστηχώς Ανιμα εγώ θα πάω την Καντυ 3φορά για κούρεμα, τις 2 προηγούμενες δενέβαλα μυαλό, κ πρώτη φορά θα πάω τον Βατ, η Κάντυ ειναι πολύ δύσκολη βγάζει νύχια κ χαλάει τον κοσμο όταν την χτενιζεις ο Μπατ ήταν πιο συνεργάσιμος, αλλά νομίζω ότι τον χάλασαν οι κακές παρέες:lol: κ δεν θέλει ούτε κ αυτό, τέλος πάντων υποσχέθηκα κ εγω ότι αυτή τη φορά θα ειναι η τελευταία που θα τα κουρέψω γιατί είναι επικύνδυνο συνέχεια με τις ναρκώσεις. Λες να μην επιχειρήσω τιποτα μόνη μου ε;

Τελικά εχει δίκιο η Αnima. Εγώ ποτέ δεν τα έχω κουρέψει και ευτυχώς δεν έχουν ούτε έναν κόμπο με τον τρόπο που σου έχω πει. Κι έτσι βλακεια μου που σε παρότρυνα να επιχειρήσεις κάτι τέτοιο. Συνηθισμένη από τον Πέρση μου όμως που γενικά κάθεται ακίνητος όταν τον χτενίζω ή του κόβω τριχούλες καμιά φορά τοπικά αν έχει κολλήσει άμμος κ δεν ξεκολλά εύκολα στο πίσω μέρος της ουράς και των ποδιών του. Είναι λεπτό το δερματάκι τους κ είναι επικίνδυνο. Μα φοβάμαι μωρέ τη νάρκωση γι αυτό... Καλά αν πρέπει να τα κουρέψεις κάνε το αλλά για τελευταία φορά. Μετά, να τα βουρτσίζεις καθημερινά κ ακόμα κι όταν θα είναι κοντές οι τριχες τους για να το συνηθίσουν. Κ η Νάλα στην αρχή που την πήρα (4 μηνών) έκανε θέατρα κ τώρα μια χαρά. Σημειωτέον για να το πάρει απόφαση την βούρτσιζα κάθε μέρα 2 φορές όσο κ τον Πέρση κι ας μην είναι απαραίτητο γι αυτήν τόσο βούρτσισμα γιατί η τρίχα της είναι πιο εύκολη ως τσιντσιλα. Καλή επιτυχία περιμένουμε νέα τους.

Καλημέρα Περσάκια
Αναστασία η δική μου μπορεί να έχει πιο μαλακή τρίχα, όμως μπερδεύεται και πιο εύκολα, ενώ ο Μπατ είναι πιο χοντρή κ ξεμπερδεύεται χωρίς πολύ κόπο. Και εγώ φοβάμαι την νάρκωση γιατί η Κάντυ είναι κ αδυνατούλα και φοβάμαι πολύ. Βέβαια ο γιατρός μου είπε ότι δεν είναι τίποτα, ότι θα κάνουμε προνάρκωση και ότι έχει κ αντίδοτο, αλλά εγώ κ πάλι φοβάμαι :(Δεν ξέρω έχω ακόμα μία μέρα να αποφασίσω τι θα κάνω τη Δευτέρα λέω να τα πάω όλα στο γιατρό κ βλέπουμε. Πάντως μετά το κούρεμα θα έχει χτένισμα κάθε μέρα τουλάχιστον 2 φορές με τον τρόπο που μου είπες για να μην έχουμε δράματα. Βέβαια, αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι το εξής οι κόμποι της Κάντυ δεν είναι ακριβώς κόμποι, είναι ολόκληρα μπαλώματα, μήπως είναι καμιά δερματίτιδα; Σας έχει τύχει ποτέ αυτό;

να τις φοβάσαι της ναρκώσεις. Ο κτηνίατρός μου μου είπε για νάρκωση πρέπει να έχουν το κατάλληλο μηχάνιμα. Γιατί τα περισσότερα έχουν πρόβλημα με την αναπνοή τους. Η νάρκωση με ένεση ή με χάπι στα περσικά είναι επικύνδινη. Αυτό μου είπε. βέβαια μακρυά από μάς. αν βλέπω κανέναν μικρούλι κόμπο που δεν μπορώ να ξεμπλέξω δουλεύει ψαλιδάκι.. τι να κανω;

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back