Περσίας maniacs

να τις φοβάσαι της ναρκώσεις. Ο κτηνίατρός μου μου είπε για νάρκωση πρέπει να έχουν το κατάλληλο μηχάνιμα. Γιατί τα περισσότερα έχουν πρόβλημα με την αναπνοή τους. Η νάρκωση με ένεση ή με χάπι στα περσικά είναι επικύνδινη. Αυτό μου είπε. βέβαια μακρυά από μάς. αν βλέπω κανέναν μικρούλι κόμπο που δεν μπορώ να ξεμπλέξω δουλεύει ψαλιδάκι.. τι να κανω;
Οπότε τι να κάνω λες; Και εγώ αυτό φοβάμαι την άπνοια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν έχει στην περιοχή σου κτηνίατρος μηχάνιμα να ναρκώσει τα γατάκια σου; μήπως να ψάξεις για το κοντινότερο σε σένα μηχάνημα;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν έχει στην περιοχή σου κτηνίατρος μηχάνιμα να ναρκώσει τα γατάκια σου; μήπως να ψάξεις για το κοντινότερο σε σένα μηχάνημα;
Αποφεύγετε και τη νάρκωση και το κούρεμα μόνες σας -εκτός βέβαια κανένα μεμονωμένο κομπαλάκι μια φορά στα τόσα!που δεν θεωρείται κούρεμα. Για τις πλάκες που λες, έχω υπόψη μου για τι πρόκειται. Πάντως για να σας καθησυχάσω λέω και πάλι ότι τον Χουχούδο μου τον ξύρισε η γιατρός ΤΟΠΙΚΑ ενώ η βοηθός της του έπιανε τα πόδια και γω τον είχα αγκαλίτσα. ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ γιατί μόνο στην κοιλίτσα είχε κάποιες περιοχές με κόμπους. Αν και τα δικά σας έχουν ΜΟΝΟ τοπικά κάτι, υποθέτω με βαιβαιότητα ότι ο γιατρός μπορεί να το τακτοποιήσει με αντίστοιχο τρόπο χωρίς νάρκωση.
Με το θέμα της νάρκωσης εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα: Ο Χουχουδίτος μου κάνει ουλίτιδα και χρειάζεται μια φορά το χρόνο καθαρισμό δοντιών που γίνεται με νάρκωση. Δυστυχώς έχει μάθει να καταπίνει την τροφή χωρίς να μασάει τις κροκέτες και έτσι δεν αυτοκαθαρίζονται τα δόντια του. Καμιά εμπειρία σ' αυτό?

Καλημερα περσακια!
Άσχετο,αλλα δειτε το γάτο που έχει στο άβαταρ ο aramis,ειναι ΙΔΙΟΣ ο Μάρκο!

Όταν λες μηχάνημα εννοείς αυτό που δείχνει τους χτύπους της καρδιάς; Δεν έχουμε κανέναν, βέβαια κάπου διάβασα ότι μία κοπέλα από εδώ βρίσκεται στο Πανεπιστημιακό της Καρδίτσας, μήπως αυτή μπορεί να κάνει κάτι; Από την άλλη σκέφτομαι ότι κ ο κτηνίατρος που τα παρακολουθεί είναι στο ίδιο Πανεπιστήμιο κ ίσως παρεξηγηθεί:(

Αποφεύγετε και τη νάρκωση και το κούρεμα μόνες σας -εκτός βέβαια κανένα μεμονωμένο κομπαλάκι μια φορά στα τόσα!που δεν θεωρείται κούρεμα. Για τις πλάκες που λες, έχω υπόψη μου για τι πρόκειται. Πάντως για να σας καθησυχάσω λέω και πάλι ότι τον Χουχούδο μου τον ξύρισε η γιατρός ΤΟΠΙΚΑ ενώ η βοηθός της του έπιανε τα πόδια και γω τον είχα αγκαλίτσα. ΜΟΝΟ ΤΟΠΙΚΑ γιατί μόνο στην κοιλίτσα είχε κάποιες περιοχές με κόμπους. Αν και τα δικά σας έχουν ΜΟΝΟ τοπικά κάτι, υποθέτω με βαιβαιότητα ότι ο γιατρός μπορεί να το τακτοποιήσει με αντίστοιχο τρόπο χωρίς νάρκωση.
Με το θέμα της νάρκωσης εγώ έχω ένα άλλο πρόβλημα: Ο Χουχουδίτος μου κάνει ουλίτιδα και χρειάζεται μια φορά το χρόνο καθαρισμό δοντιών που γίνεται με νάρκωση. Δυστυχώς έχει μάθει να καταπίνει την τροφή χωρίς να μασάει τις κροκέτες και έτσι δεν αυτοκαθαρίζονται τα δόντια του. Καμιά εμπειρία σ' αυτό?
Και ο δικός μου έχει ουλίτιδα αν κ μασάει την τροφή κ μάλιστα επειδή το συζητήσαμε με τον γιατρό μου είπε ότι τα αίτια της ουλίτιδας μπορεί να είναι πολλά αλλά για δεν είμαστε σίγουρη από τι προέρχεται η ουλίτιδα. Τεσπα, δεν ξέρω αν βλέπει στο Σκαι μία εκπομπή με την φροντίδα του Χάρι, είναι ένας κτηνίατρος που δίνει κ συμβουλές για διάφορα προβλήματα. Πάνω σ αυτό λοιπόν είπε ότι μπορούμε να δίνουμε στο γατάκι μας μία φορα την εβδομάδα να ροκανίζει ένα λαιμό από κοτόπουλο κ έτσι καθαρίζουν τα δόντια τους χωρίς να πρέπει να τον κυνηγάς για βούρτσισμα. Αυτό βέβαια σε περίπτωση που τρώνε κ κάτι άλλο εκτός από κροκέτες.

Anima νομίζω υπάρχει το drontal που είναι χάπι κατά της ουλίτιδας. Τώρα για να μην παθαίνει μάλλον πρέπει να μασάει κάτι. Τι σου είπε ο γιατρός?

Ζορίτσα κοίτα τι βρήκα, είναι Νοβιγικού δάσους, και μοιάζει καταπληκτικά με τον Μάρκο:up::up:

απιστευτο...

δεν ζεσταινεται?

Και να ζεσταίνεται το καημένο τι να κάνει; μήπως και τα δικά δεν ζεσταίνονται:lol:
Αλλά φαντάζομαι ότι το Νορβηγικό δάσος δεν θα ήταν κ τόσο ζεστό, τώρα με την τρύπα του όζοντος δεν ξέρω:hmm: Μπορεί να καταλήξουν όλες Σφίνξ:lol:

Ζορίτσα κοίτα τι βρήκα, είναι Νοβιγικού δάσους, και μοιάζει καταπληκτικά με τον Μάρκο:up::up:
πολυ ωραια γατα,ακριβως σαν τον Μαρκουλινο:)

Είδες; Πανέμορφη και καταπληκτική ομοιότητα. Εσύ τελικά τι έγινε θα πάρεις Βιρμανάκι; Εσύ δεν ήθελες Βιρμανάκι ή κάνω λάθος

πολυ ωραια γατα,ακριβως σαν τον Μαρκουλινο:)
Καλέ τι ΠΑΝ-ΠΑΙΔΑΡΟΣ είν' αυτός!!!! Πωπωπω!!!!
Νάναι καλά κιο ίδιος κι όποιος τον έχει!

Και ο δικός μου έχει ουλίτιδα αν κ μασάει την τροφή κ μάλιστα επειδή το συζητήσαμε με τον γιατρό μου είπε ότι τα αίτια της ουλίτιδας μπορεί να είναι πολλά αλλά για δεν είμαστε σίγουρη από τι προέρχεται η ουλίτιδα. Τεσπα, δεν ξέρω αν βλέπει στο Σκαι μία εκπομπή με την φροντίδα του Χάρι, είναι ένας κτηνίατρος που δίνει κ συμβουλές για διάφορα προβλήματα. Πάνω σ αυτό λοιπόν είπε ότι μπορούμε να δίνουμε στο γατάκι μας μία φορα την εβδομάδα να ροκανίζει ένα λαιμό από κοτόπουλο κ έτσι καθαρίζουν τα δόντια τους χωρίς να πρέπει να τον κυνηγάς για βούρτσισμα. Αυτό βέβαια σε περίπτωση που τρώνε κ κάτι άλλο εκτός από κροκέτες.
Κοιτα για την ουλίτιδα έχεις δίκιο τα ίδια είπε κι ο γιατρός. Είπε και κάτι άλλο ότι αυτή η ράτσα είναι πιο ευάλωτη σ' αυτό από άλλες!

Κοιτα για την ουλίτιδα έχεις δίκιο τα ίδια είπε κι ο γιατρός. Είπε και κάτι άλλο ότι αυτή η ράτσα είναι πιο ευάλωτη σ' αυτό από άλλες!
Και ο δικός μου ο γιατρός το ίδιο μου είπε. Ότι ίσως είναι κ θέμα κατασκευής τους. Γενικά τα Περσικά είναι αρκετά επιρρεπή σε πολλές αρρώστιες δυστυχώς:(
baby.jpg

Να εδώ ένας Μπατογατούλης με καλλιτεχνικές ανησυχίες

Που το βρηκες βρε Sli8?Μπερδευτηκε ολη μου οικογεννεια,νομιζανε οτι ειναι ο Μαρκο.

Είδες και εγώ μόλις τον είδα τρελάθηκα. Νόμιζα ότι τον βάλατε στην Wikipedia:lol: Να που έψαχνες τόσο καιρό τι ράτσα είναι, Είναι Νορβιγικού Δάσους λοιπόν το Μαρκουλίνι μας:up::up::up:

Είδες; Πανέμορφη και καταπληκτική ομοιότητα. Εσύ τελικά τι έγινε θα πάρεις Βιρμανάκι; Εσύ δεν ήθελες Βιρμανάκι ή κάνω λάθος
οχι δεν κανεις καθολου λαθος,την αλλη Κυριακη θα ειναι με την καινουρια του μαμα...

οχι δεν κανεις καθολου λαθος,την αλλη Κυριακη θα ειναι με την καινουρια του μαμα...
:up::up::up::up::up::up:
Να σου ζήσει φαντάζομαι αγωνία που θα έχει μέχρι την άλλη Κυριακή

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back