Περσίας maniacs

Εχω χωρο αλλα δεν το ειχα σκεφτει μεχρι τωρα και ειναι και ο Μαρκο που ακομα δεν τον εχω στειρωσει...εκει κολλαω.Αμα ειχα τελειωσει με αυτο το θεμα,δεν το σκεφτομουν καθολου.Αλλα το εχω προγραμματισει σε ενα μηνα περιπου..Εσυ που λες να μετακομισεις?
Ή Καρδίτσα ή Βόλο ή Θεσσαλονίκη, ή μπορεί και Τρίκαλα θα δούμε γιατί έχω κάνει τα χαρτιά γι αυτές τις πόλεις

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααα,εκπεδευτικος?Δουλια?
Λες να τα παρεις μαζι ολα τα γατακια?:rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και ο δικός μου ο γιατρός το ίδιο μου είπε. Ότι ίσως είναι κ θέμα κατασκευής τους. Γενικά τα Περσικά είναι αρκετά επιρρεπή σε πολλές αρρώστιες δυστυχώς:(
baby.jpg

Να εδώ ένας Μπατογατούλης με καλλιτεχνικές ανησυχίες

Σλιθ!!! Τι ΚΟΥΚΛΑΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ????? Σωστό μοντέλο. Καλέ βάλε κι άλλες τέτοιες φωτογραφίες να κάνουμε οφθαλμόλουτρα. Φίλησέ μου τον παίδαρο. Είναι και η αδυναμία μου ξέρεις...

Ειπα, το Μπατογατουλι καποιος θα της το κλεψει
:lol::lol::lol:

Δειτε εδω μια γαταπληκτικη λυση στο προβλημα αμμος,μυρωδιες κτλ.

Συνημμένα

• 034.jpg
    034.jpg
    10,5 KB · Εμφανίσεις: 26
Εδω ξεκινάει το πρόβλημα χλωρίνη.... :Ρ ποια χλωρίνη είναι καλύτερη, φτηνότερη, απολυμένη καλύτερα κλπ

Ναι,αυτο θα ηταν τελειο...να πανε και η catsan και η κρισταλικη στα αζητητα:lol::lol::lol:

Και εδω αστεια φωτο...ποση σιγουρια και αυτοπεπειθηση εχει αυτο το γατι!!!

Συνημμένα

• self-confidence.jpg
    self-confidence.jpg
    52,5 KB · Εμφανίσεις: 29
Και εδω αστεια φωτο...ποση σιγουρια και αυτοπεπειθηση εχει αυτο το γατι!!!

:lol::lol::lol::lol: Όντως! Καλημέρα σε όλες τις περσομανιακές!

Ναι πολυ! Αν και νομίζω ότι είναι μοντάζ...

Ναι πολυ! Αν και νομίζω ότι είναι μοντάζ...
Μπορει...
Την αλλη φωτο που ειναι στη τουαλετα την ειδες?

Ναι, αλλά δεν ξέρω, εμένα δεν θα μου άρεσε να πηγαίνει ο γάτος στην τουαλέτα μου...

Ναι, αλλά δεν ξέρω, εμένα δεν θα μου άρεσε να πηγαίνει ο γάτος στην τουαλέτα μου...
Βρε αμα το μαθαινε εγω θα του εβαζα μια μικρη παιδικη και την δικη μου θα την εκλεινα...:lol::lol:θα ξενοιαζα...

Αφού τους αρέσει να σκάβουν...θα του στερήσεις τέτοια χαρά?

Αφού τους αρέσει να σκάβουν...θα του στερήσεις τέτοια χαρά?
Δεν νομιζω να ειναι εφυκτο αλλα ΝΑΙ θα του τη στερουσα αυτη την χαρα:lol:

Καλημέρα, κορίτσια με τα μαλλιαρά γατιά:up:
Λοιπόν έναν κτηνίατρο που ήξερα όταν έμενα στην Αθήνα είχε εκπαιδεύση τη γάτα του να πάει στην τουαλετα του, βέβαια δεν ξέρω αν τραβαγε κ καζανάκι, αλλά πάντως πήγαινε τουαλέτα:cool:

Καλημέρα, κορίτσια με τα μαλλιαρά γατιά:up:
Λοιπόν έναν κτηνίατρο που ήξερα όταν έμενα στην Αθήνα είχε εκπαιδεύση τη γάτα του να πάει στην τουαλετα του, βέβαια δεν ξέρω αν τραβαγε κ καζανάκι, αλλά πάντως πήγαινε τουαλέτα:cool:
Καλημερα.
Σωπα,ειναι αληθεια!!!Εχεις το τηλεφωνο του η τουλαχιστον περισσοτερες πληροφοριες για το πως τα καταφερε?:up:

Καλημερα.
Σωπα,ειναι αληθεια!!!Εχεις το τηλεφωνο του η τουλαχιστον περισσοτερες πληροφοριες για το πως τα καταφερε?:up:
Ήταν χρόνια πριν είχε το κτηνιατρείο στο Βύρωνα, ψηλά στη Φορμίωνος, δεν ξέρω αν το έχει ακόμα εκεί. Όταν τον είχα ρωτήσει μου είπε ότι το είχε από μωρό το γατάκι κ το εκπαίδευσε πολύ καλα. Επειδή γενικά ασχολούνταν κ με υιοθεσίες, φαντάζομαι ότι θα είχε μεγάλη πείρα κ γι αυτό τα κατάφερε

Ήταν χρόνια πριν είχε το κτηνιατρείο στο Βύρωνα, ψηλά στη Φορμίωνος, δεν ξέρω αν το έχει ακόμα εκεί. Όταν τον είχα ρωτήσει μου είπε ότι το είχε από μωρό το γατάκι κ το εκπαίδευσε πολύ καλα. Επειδή γενικά ασχολούνταν κ με υιοθεσίες, φαντάζομαι ότι θα είχε μεγάλη πείρα κ γι αυτό τα κατάφερε
Μπραβο του...Παντος αμα το ηξερα οτι ειναι δυνατον να τα καταφερω,θα το επιχειρουσα οταν ο Μαρκο ηταν μωρο:hmm::).Τωρα νομιζω πως ειναι λιγο αργα.:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back