Περσίας maniacs

Μπραβο του...Παντος αμα το ηξερα οτι ειναι δυνατον να τα καταφερω,θα το επιχειρουσα οταν ο Μαρκο ηταν μωρο:hmm::).Τωρα νομιζω πως ειναι λιγο αργα.:(
Μα όταν ήταν μικρούλης ήταν μια σταλιά θα έπεφτε μέσα στη λεκάνη:lol::lol::lol:
Δεν ξέρω πάντως αν γίνεται να κάνουν τέτοια ταρζανιά τα δικά μας τα γατιά, νομίζω ότι με τόσο μαλλί που έχουν θα γέμιζαν:sick:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα όταν ήταν μικρούλης ήταν μια σταλιά θα έπεφτε μέσα στη λεκάνη:lol::lol::lol:
Δεν ξέρω πάντως αν γίνεται να κάνουν τέτοια ταρζανιά τα δικά μας τα γατιά, νομίζω ότι με τόσο μαλλί που έχουν θα γέμιζαν:sick:
Ταρζανια δεν λες τιποτα...:lol:αλλα ο δικος μου ολο νομιζω πως ζηλευει ,οταν παω τουαλετα μου ερχεται απο πισω,σαν μικρο παιδι.Γι`αυτο με βαζει σε σκεψεις...ξερεις οτι τον εκανα μπανιο και δεν εκανε κιχ ουτε προσπαθησε να μου φυγει απο τα χερια.Εκατσε για μπανιο καλυτερα και απο σκυλι(με τα οποια ασχολιθηκα πολυ και με πολλες ρατσες απο παιδι)Και αυτο νομιζω πως ζηλευε γιατι με εβλεπε(τον αφηνα και τον αφηνω να μπαινει μαζι γιατι αλλιως καθεται και φωναζει απ`εξω):hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ταρζανια δεν λες τιποτα...:lol:αλλα ο δικος μου ολο νομιζω πως ζηλευει ,οταν παω τουαλετα μου ερχεται απο πισω,σαν μικρο παιδι.Γι`αυτο με βαζει σε σκεψεις...ξερεις οτι τον εκανα μπανιο και δεν εκανε κιχ ουτε προσπαθησε να μου φυγει απο τα χερια.Εκατσε για μπανιο καλυτερα και απο σκυλι(με τα οποια ασχολιθηκα πολυ και με πολλες ρατσες απο παιδι)Και αυτο νομιζω πως ζηλευε γιατι με εβλεπε(τον αφηνα και τον αφηνω να μπαινει μαζι γιατι αλλιως καθεται και φωναζει απ`εξω):hmm:

Χαχαχαχα! Και μένα τα ίδια μου κάνει! Αν και δεν νομίζω ότι ζηλεύουν που πάμε τουαλέτα απλά θέλουν να είναι συνέχεια μαζί μας τα ζουζουνάκια! Εμένα μπορεί να τύχει να σηκωθώ μες την μαύρη νύχτα για τουαλέτα και έρχεται από πίσω μου πάση θυσία και ας κλείνουν τα ματάκια του και δεν βλέπει μπροστά του από τη νύστα :inlove:

Χαχαχαχα! Και μένα τα ίδια μου κάνει! Αν και δεν νομίζω ότι ζηλεύουν που πάμε τουαλέτα απλά θέλουν να είναι συνέχεια μαζί μας τα ζουζουνάκια! Εμένα μπορεί να τύχει να σηκωθώ μες την μαύρη νύχτα για τουαλέτα και έρχεται από πίσω μου πάση θυσία και ας κλείνουν τα ματάκια του και δεν βλέπει μπροστά του από τη νύστα :inlove:
γνωστα μου ακουγονται...

νομιζω οτι απλά διασφαλίζουν ότι το χέρι που τα ταιζει δεν θα πέσει μέσα στη λεκάνη.... είναι έτοιμα να ορμήσουν να μασ πιάσουν σε αυτή τη περίπτωση....

νομιζω οτι απλά διασφαλίζουν ότι το χέρι που τα ταιζει δεν θα πέσει μέσα στη λεκάνη.... είναι έτοιμα να ορμήσουν να μασ πιάσουν σε αυτή τη περίπτωση....
Ετσι λες...και οταν δεν ειμαι εκει και βρησκει την πορτα του μπανιου ανοιχτη,τη ψαχνει επανω στη λεκανη τουαλετας?Τη μυριζει λες και θα χωθει εκει μεσα η για να δροσιστει η για να πιει νερο.!!!

Παιδια και ο Μπατ έρχεται στην τουαλέτα, μάλιστα όποιος κ να ρθει σπίτι κ μπει στην τουαλέτα γρατσουνάει την πόρτα για να μπει μέσα κ μάλιστα έχει κ ένα ειδικό νιαούρισμα για να του ανοίξεις ακούγετε σαν μάουουυυ:up::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::up::up::up::up:

Παιδιά δεν ξέρω αν αυτό είναι χαρακτηριστικών των περσικών γατιών. Δηλ το να μας ακολουθούν όπου κι αν πάμε κ να στέκονται δίπλα μας σιωπηλά παρατηρώντας μας. Εγώ πάντως το παρατηρώ καθημερινά στη Νάλα κ στον Πέρση ότι είναι πάντα στον ίδιο χωρο με εμάς και σηκώνονται να μας προϋπαντήσουν μόλις μπούμε στο σπίτι απ΄όπου και αν κάθονται.Δεν συμβαίνει το ίδιο κ με τον Τίμυ μας. Συνήθως δεν μας ακολουθεί παντού. Του αρέσει να απομονώνεται περισσότερο. Οχι μόνο τώρα που είναι 8 χρονών αλλά και από μικρός σχετικά. μόλις σταμάτησε τα μωρουδίστικα παιχνιδάκια του...

Πως το εξηγεις αυτο...Τι θελουν?Απλα να ειναι κοντα να κοιτανε τι κανουμε?Γιατι οταν τον περνω αγκαλιτσα(επειδι νομιζω πως αυτο θελει)φευγει σε 2-3 λεπτα..δεν καθεται πολυ ποτε.

Και αυτο μ`αρεσει πολυυυυυυυυυ...

Συνημμένα

• Bluie440x480.jpg
    Bluie440x480.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 42
Καλημερα γατοπαρεα...
Χτες το βραδυ ειχε ενα εργο με τον Ρομπερτ ντε Νιρο οπου επαιζε εναν που ειχε εκπεδευσει την γατα του να πηγαινει στη τουαλετα!!!:up::up::up:
Μετα την κουβεντα μας ,το ειδα και ολας...

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνουν τα γατάκια σας???? Τα παιδάκια σας για όσες έχουν???? Λοιπόν αυτό είναι να μεταδίδουμε απο μακριά την σκέψη μας.... Αυτό όσον αφορά το έργο το χθεσινό με τον Ντε Νίρο Ζορίτσα.!!!
Σλιθ τί κάνουν τα γατάκια σου?Τα πήγες για κούρεμα???Εσύ?είσαι καλά??

Καλημέρα κορίτσια!!! Τι κάνουν τα γατάκια σας???? Τα παιδάκια σας για όσες έχουν???? Λοιπόν αυτό είναι να μεταδίδουμε απο μακριά την σκέψη μας.... Αυτό όσον αφορά το έργο το χθεσινό με τον Ντε Νίρο Ζορίτσα.!!!

[/quote
Ειδες τη κανει η γιοσσα με τα ομμμμμμ.....
Οσο για την Σλιθεριν...ελπιζω να εχει βρει αλλη λυση γιατι θα αυτοκτ...αμα δω τον Μπατμαν κουρεμενο!!

[/quote
Ειδες τη κανει η γιοσσα με τα ομμμμμμ.....
Οσο για την Σλιθεριν...ελπιζω να εχει βρει αλλη λυση γιατι θα αυτοκτ...αμα δω τον Μπατμαν κουρεμενο!!
Εγω το ειδα το έγο αλλά δεν κατάλαβα τη ράτσα ήταν η γατούλα, Περσική ή Βιρμανίας.
Δυστυχώς άλλη λύση δεν υπάρχει είναι γεμάτο κόμπους και τα δύο, όμως διάβασα τώρα το θέμα που λέει μετά την Νάρκωση τι; Και δεν ξέρω πάλι σταμάτησα, μήπως το σύμπαν με προειδοποιεί ότι δεν είναι η κατάλληλη στιγμή τώρα

Πως το εξηγεις αυτο...Τι θελουν?Απλα να ειναι κοντα να κοιτανε τι κανουμε?Γιατι οταν τον περνω αγκαλιτσα(επειδι νομιζω πως αυτο θελει)φευγει σε 2-3 λεπτα..δεν καθεται πολυ ποτε.
Νομίζω ότι το κάνουν από περιέργεια, καθώς επίσης νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα ευφυή πλάσματα κ θέλουν να μαθαίνουν τα πάντα, όσα τους κάνουν εντύπωση κ όσα τους φαίνονται περίεργα

Τι εννοείς ότι το άλλο δεν θα είναι στειρωμένο;
οχι,ειναι πολυ μικρο ακομα για στειρωση..
σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια στους birmaniacs εστω και ετεροχρονισμενα..δεν ειχα ιντερνετ χθες.. :(

οχι,ειναι πολυ μικρο ακομα για στειρωση..
σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια στους birmaniacs εστω και ετεροχρονισμενα..δεν ειχα ιντερνετ χθες.. :(
Δεν ήταν απλά καλά λόγια είναι η αλήθεια είναι τέλειο το μωράκι κ έχει τα χρώματα του γατούλη μου:up:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Ενα καταπληκτικό seal tea cup περσικό γατάκι

Συνημμένα

• baby1_02.jpg
    baby1_02.jpg
    110,2 KB · Εμφανίσεις: 41
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Ενα καταπληκτικό seal tea cup περσικό γατάκι
Αυτο ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ οπως ονειρευομαι εγω το γατακι μου.Μονο που δεν ειναι tea cup.Tι θα ηταν αραγε,περσικο,Χιμαλαιων,τι ακριβως για να ξερω και εγω τι θελω επιτελους.Με χρωματα αυτα,γαλανοματικο και θηλυκο...και μετα σου λεει θελεις ρατσα...αφου μ`αρεσει και λιωνω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back