Περσίας maniacs

Ιμαλαίων λέγονται όλα τα γατάκια (ανεξάρτητα σε ποια ράτσα ανήκουν) που έχουν χρωματιστές άκρες. Δηλαδή ποδαράκια ουρίτσα, μουσουδάκι κ αυτάκια. Ιμαλαίων λοιπόν τις λένε οι Αμερικάνοι αυτές τις γάτες στην Ευρώπη λέγονται colour poin και ανάλογα με πιο είναι το χρώμα της βαφτίζουμε σε λιλά ποιντ, σιλ ποιντ, μπλου ποιντ κλπ
Ααααααααα....αλλα η βαση ειναι παντα ιδια(αυτο το μπεζ)η οχι,γιατι του Ντε Νιρο ηταν σοκολατι ετσι δεν ειναι?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ααααααααα....αλλα η βαση ειναι παντα ιδια(αυτο το μπεζ)η οχι,γιατι του Ντε Νιρο ηταν σοκολατι ετσι δεν ειναι?
Ναι ήταν έντελώς διαφορετικό σε χρωματισμούς, δεν ξέρω αν η βάση είναι η ίδια, η αλήθεια είναι ότι τα seal point λέει ότι είναι ο πιο δημοφηλής χρωματισμός (εγώ φαντάζομαι ότι θα είναι πιο εύκολος) κ γι αυτό υπάρχουν πιο πολλά τέτοια θα κοιτάξω κ άλλανα δω αν έιναι το ίδιο

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ariel.jpg
tortie lynx point.
ash.jpg
bchiri.jpg

Νομίζω ότι το τελευταίο μοιάζει με τον Τζινξ

ariel.jpg
tortie lynx point.
ash.jpg
bchiri.jpg

Νομίζω ότι το τελευταίο μοιάζει με τον Τζινξ
Nαι,αμα του βαψουμε λιγο την ουρα θα ειναι ολοιδιος:lol::lol::lol:.
Ψαχνω να σου δειξω αυτο που θελω αλλα στην αναζητηση ολο μου βγαινουν αυτα με πλακουτσοτες μουριτσες και δεν το θελω ετσι.Παλι θα καταλιξω με γατα χωρις να ειναι ρατσα,με βλεπω εγω...:lol:

Nαι,αμα του βαψουμε λιγο την ουρα θα ειναι ολοιδιος:lol::lol::lol:.
Ψαχνω να σου δειξω αυτο που θελω αλλα στην αναζητηση ολο μου βγαινουν αυτα με πλακουτσοτες μουριτσες και δεν το θελω ετσι.Παλι θα καταλιξω με γατα χωρις να ειναι ρατσα,με βλεπω εγω...:lol:
Εμένα με τρελένουν οι πλακουτσωτές μουρίτσες:up: για να σου βγάλει απλακούτσωτη:D γράψε doll face

Εμένα με τρελένουν οι πλακουτσωτές μουρίτσες:up: για να σου βγάλει απλακούτσωτη:D γράψε doll face
Δηλαδη doll face persian Himalayan cat...ουτε απο Μεξικο να ηταν με τοσα ονοματα!!!;):D:lol:

Ο.Κ.Κατι τετοιο θελω...

Συνημμένα

• Himalayan-Kitten.jpg
    Himalayan-Kitten.jpg
    58,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • 130565_cats_himmyart2.jpg
    130565_cats_himmyart2.jpg
    7 KB · Εμφανίσεις: 66
charlandy.jpg

Να και αυτά δεν έχουν πλακουτσωτή μουρίτσα,
Το πάνω το μικρούλη που έβαλες πρέπει να είναι tea cup

charlandy.jpg

Να και αυτά δεν έχουν πλακουτσωτή μουρίτσα,
Το πάνω το μικρούλη που έβαλες πρέπει να είναι tea cup
Ναι αλλα μοιαζουν με σιαμ δεν εχουν τριχωτο κεφαλη...Εγω θελω να ειναι μπαλα με τριχες μακριες και πολλες:up:..Κοιτα αυτο,δεν ειναι τρελλα..

Συνημμένα

• 2123.jpg
    2123.jpg
    67,7 KB · Εμφανίσεις: 48
Ναι αλλα μοιαζουν με σιαμ δεν εχουν τριχωτο κεφαλη...Εγω θελω να ειναι μπαλα με τριχες μακριες και πολλες:up:..Κοιτα αυτο,δεν ειναι τρελλα..
Είναι για δααααααάγκωμα:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Μ' αρέσει πολύ
nuts.gif
Τι είναι blue point;

Αυτό το παίρνω και γω:inlove::inlove::whistle::whistle:
και ποιος δε θα το έπερνε αυτό; Είναι πολύ ζουληχτούλι:inlove:

Είναι για δααααααάγκωμα:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Μ' αρέσει πολύ
nuts.gif
Τι είναι blue point;
Δεν ξερω κατσε να δω..

Αυτο ειναι μικρο...και οταν μεγαλωσε το ιδιο γατακι...Τωρα εσυ βλεπεις διαφορα απο τα seal point?Fantommmmmmmmmmmmmmm!!!Help!

Συνημμένα

• 106989607LkKhbj_th.jpg
    106989607LkKhbj_th.jpg
    1,5 KB · Εμφανίσεις: 38
  • 106990506ClcUPF_th.jpg
    106990506ClcUPF_th.jpg
    1,2 KB · Εμφανίσεις: 41
Αυτο ειναι μικρο...και οταν μεγαλωσε το ιδιο γατακι...Τωρα εσυ βλεπεις διαφορα απο τα seal point?Fantommmmmmmmmmmmmmm!!!Help!
ναι βρε αυτό πρέπει να είναι blue η lila δεν φαίνεται καλά

Raisa μου τι κανεις?θα σε θυμηθουμε αμα παρουμε τετοιο γατακι.
Λοιπον Ελενα εγω η αχρωματοψια εχω η κατι αλλο συμβαινει αλλα διαφορα δεν βλεπω,ξερω απλα τι μ`αρεσει..

Συνημμένα

• 08251151108655_1.jpg
    08251151108655_1.jpg
    15,2 KB · Εμφανίσεις: 28
  • 08241040644905_1.jpg
    08241040644905_1.jpg
    12,3 KB · Εμφανίσεις: 33
Λοιπον Ελενα εγω η αχρωματοψια εχω η κατι αλλο συμβαινει αλλα διαφορα δεν βλεπω,ξερω απλα τι μ`αρεσει..
Λοιπόν το αριστερό πρέπει να είναι blue και το άλλο flame ποιντ δεν βλέπεις στη μουρίτσα που έχουν άλλο χρώμα;
kitten.jpg
Kitten is a blue point lilac carrier.
Κοιτα κ αυτό

Σε αυτα τα δυο βλεπω διαφορα αλλα μεταξι seal point kai blue point δεν βλεπω...

allie.jpg
anast.jpg

Αριστερά:Blue Δεξιά: seal

allie.jpg
anast.jpg

Αριστερά:Blue Δεξιά: seal
Με λιγα λογια τα blue πρεπει να ειναι με σημεια γκρι και τα seal καφε σημεια?Αν καταλαβα καλα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back