Περσίας maniacs

Αχ βάλε μας καμιά φωτο και απ΄τα σκυλάκια σου. Πώς είναι το σέρβικο τσοπανόσκυλο και ο ρώσσος? Πού θα ψάξω να τα βρω σε εικόνες για να δω πώς είναι? :rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτος ειναι ο Αρης Σερβικος τσοπανης .Ειναι πολυ αγριος και για αυτο ειναι δεμενος την ημερα αλλα το βραδυ ειναι ο καλυτερος φυλακας.Ουτε απο κοντα δεν πλησιαζεις το κτημα μας.Και τα παει θαυμασια με γατες και παιδια:D.Ειναι απο αριστους γονεις εκθεσιακος και αυτος αλλα δεν μας νοιαζει πια..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_0642.jpg
    IMG_0642.jpg
    38,5 KB · Εμφανίσεις: 55
  • IMG_0644.jpg
    IMG_0644.jpg
    202 KB · Εμφανίσεις: 231
  • IMG_0658.jpg
    IMG_0658.jpg
    265,5 KB · Εμφανίσεις: 70
Αναστασία, εκείνο το άρωμα με τη μαλλακτική που αγόρασα σήμερα, σε συνδιασμό με την μεταλλική χτένα που πήρα κάνουν δουλειά.... ξεμπλέξαμε αρκετούς κόμπους...
Ααααααααα,εσυ εισαι με την θαυμασια οικογενεια που ελεγε η Πρινς!!!
Τωρα το ειδα δεν σας προλαβα οσο εψαχνα τις φωτο.
Αναστασια λοιπον,αυριο τις αλλες που θες να δεις(του τιβετ και του ρωσσου)γιατι θελουν εργασια και δεν μπορω τωρα νοισταζω.

Είναι πανέμορφος ο Αρης. Πόσο χρονών είναι? Τον πήγαινες κι αυτόν σε εκθέσεις? Το κοριτσάκι στο φωτό είναι δικό σου? Είναι κι αυτή κουκλίτσα. Περίεργο έ? Είδες τι σου είναι τα σκυλιά. Ενώ είναι πολύ άγριος τα πάει καλά με γάτες κ παιδιά. Διαισθάνεται ότι τα παιδιά είναι αθώα κ άκακα. Πραγματικά είναι άγριος με τους ανθρώπους ακόμη και τους γνωστούς του?Δεν εννοώ βέβαια την άμεση οικογένεια.

Εντάξει Ζορίτσα ..και σ΄ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να βάλεις φωτογραφίες. Καλή ξεκούραση και.... :up:
Καληνύχτα.

[/quote]

Είναι πανέμορφος ο Αρης. Πόσο χρονών είναι? Τον πήγαινες κι αυτόν σε εκθέσεις? Το κοριτσάκι στο φωτό είναι δικό σου? Είναι κι αυτή κουκλίτσα. Περίεργο έ? Είδες τι σου είναι τα σκυλιά. Ενώ είναι πολύ άγριος τα πάει καλά με γάτες κ παιδιά. Διαισθάνεται ότι τα παιδιά είναι αθώα κ άκακα. Πραγματικά είναι άγριος με τους ανθρώπους ακόμη και τους γνωστούς του?Δεν εννοώ βέβαια την άμεση οικογένεια.
Ναι,ειναι αγριος.Τωρα εχει ψιλοβαρεθει επειδι ειναι και 9 χρονων.Ετσι ειναι η ρατσα του,στα βουνα παλευουν με τις αρκουδες και με κοπαδια λυκους να σωσουν το κοπαδι τους.Αυτο ηταν το ζητουμενο και για αυτο τον εφερα εδω.Μονο που πραγματικα υποφερει απο ζεστη.Τον πηγα σε μια εκθεση εδω στην αθηνα και αυτο ηταν.Μετα μετακομησαμε εδω και ...παιδια,αλλες ασχολιες και το αφησαμε στην ακρη..:/:
Και ναι ειναι η μικρη μου κορη αυτη.:D

Εντάξει Ζορίτσα ..και σ΄ευχαριστώ πολύ που μπήκες στον κόπο να βάλεις φωτογραφίες. Καλή ξεκούραση και.... :up:
Καληνύχτα.

Τιποτα... Αυριο ειναι η σειρα σου:lol:να δουμε την δικη σου οικογενεια...

[/quote]:up::up::up:

Εντάξει. φτάνει να τα καταφέρω γιατί έχω κάποια εμπλοκη στο πέρασμα των φωτογραφιών στον υπολογιστή. Δεν ξέρω τελικά μήπως είμαι καθυστερημένη? Θα το κανω μόλις ξεκλέψω χρόνο γιατί δουλεύω πρωί απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Εκτός Τρίτης κ Σαββατ/κου.Ομως θα το κάνω

Εντάξει. φτάνει να τα καταφέρω γιατί έχω κάποια εμπλοκη στο πέρασμα των φωτογραφιών στον υπολογιστή. Δεν ξέρω τελικά μήπως είμαι καθυστερημένη? Θα το κανω μόλις ξεκλέψω χρόνο γιατί δουλεύω πρωί απόγευμα έως τις 9 το βράδυ. Εκτός Τρίτης κ Σαββατ/κου.Ομως θα το κάνω

Ο.κ.οποτε μπορεσεις...

Καλημερα...

Καλημέρα! Πάλι το ξενυχτήσατε βλέπω...

Καλημέρα Ζορίτσα:hello:....τι κάνεις?

Καλα,εστειλα τα παιδια σχολειο και τωρα εχω μια ωρα για καφε και Mycat.Eσυ?:up:

Καλα,εστειλα τα παιδια σχολειο και τωρα εχω μια ωρα για καφε και Mycat.Eσυ?:up:

Μια από τα ίδια:D....πήγε σχολείο ο μικρός και τώρα είναι η ώρα της μαμάς!!!:up::lol::lol::lol::lol:

Μια από τα ίδια:D....πήγε σχολείο ο μικρός και τώρα είναι η ώρα της μαμάς!!!:up::lol::lol::lol::lol:
Τι λες να μαγειρεψεις σημερα,εχω στερεψει απο ιδεες..:hmm:

Τι λες να μαγειρεψεις σημερα,εχω στερεψει απο ιδεες..:hmm:

Εχω φαγητό από χθες και δεν θα μαγειρέψω:P.....φασολάκια γιαχνί :D

Εχει ένα θέμα "τι μαγειρεύουμε σήμερα" εκεί θα βρεις πολλές ιδέες;)

Εχω φαγητό από χθες και δεν θα μαγειρέψω:P.....φασολάκια γιαχνί :D

Εχει ένα θέμα "τι μαγειρεύουμε σήμερα" εκεί θα βρεις πολλές ιδέες;)
Ουχχχχχχ,τυχερουλα...
Το εχω δει αυτο,αλλα βαριεμαι τις συνταγες.:redface:Δεν ειμαι και πολυ του φαγητου...Μαγειρευω μονο επειδι εχω οικογενια αλλιως για μενα...θα πεθαινα της πεινας:lol::lol::lol:

Οφείλω να ομολογίσω κάτι. Χτες με τα λύπης μου συνηδητοποίησα ότι η Reina είναι γεμάτη κόμπους κάτω από το αρχικό στρώμα τριχώματος. Χτες βράδυ με άφησε πρώτη φορά να τη χαϊδέψω. Με βούρτσα και μικρό χτενάκι ήταν βάσανο. ΈΛυσα 5-6 χτες και σήμερα βγήκα για ψώνια.

αγόρασα το Perfect coat .. freshening spray.. in-between baths + μαλλακτική με άρωμα παιδικής πούδρας (μπλιάχ) και μία μεταλική χτένα για κόμπους... (αυτή με τα δύο μήκη τριχών.)

ξεκίνησα από την κοιλιά της σήμερα. την ψέκασα σε ένα σημείο και το έκανα μασάζ να εισχωρήσει στο μέσα τρίχωμα... η μεταλλική χτένα (που ενώ στην αρχή φρακάριζε) πέρασε όχι πολύ δύσκολα... (το έκανα σιγά σιγά) κίχ δεν άκουσα (εχει τραβήξει τα χίλια μύρια βεβαια το ζώο εδώ δεν έκανε κιχ στον κτηνίατρο) στο τέλος σιγά σιγά κατάφερα και χτένισα την κοιλιά σχετικά ικανοποιητικά... απλά περίμενα να εισχωρήσει μέσα μέσα το υγρό και σιγά σιγά πέρναγε η χτένα αφαιρώντας όλες τις νεκρές τρίχες (εντάξει σε ένα δύο σημεία έκοψα τα μικρά κομπάκια που δεν τα έπιανε η χτένα). Πρέπει να πώ ότι οι κόμποι ήταν πάνω στο δέρμα αλλά το έκανα σιγά σιγα...

Βρωμάει το άρωμα βέβαια... αλλλά έχω και μια ολόκληρη πλάτη να κάνω... δεν παραπονιέμαι. Δεν θέλω να την κουρέψω γιατί τώρα χτίζω τη σχέση μου μαζί της... και δεν θέλω να την στεναχωρήσω. Πάντως είναι ζήτημα να έμειναν δέκα κόμποι στην κοιλιά. ΑΠλά την είχα 20 λεπτά και την ταλαιπωρούσα οπότε και σταμάτησα. Αύριο βράδυ πάλι...

Sli8erin σκέψου το πριν την κουρέψεις τη δικιά σου. ειλικρινά δεν έκανε κιχ
Λες να πάρω και εγω μία!!!!! με σώζεις γιατί δεν ήθελα να τα πάω για κούρεμα κ τώρα μετά τον Μπαμπούσκο δεν θέλω με τίποτα αλλά τα βλέπω τα καημένα ότι τα στεναχωρεί η κατάσταση με τους κόμπους. Θα το δοκιμάσω κ αυτό, τι έχω να χάσω.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!!!!!:up::up::up::up:
Ζορίτσα γιατί δε θα πήγαινες τώρα σε έκθεση; Βέβαια εγώ είδα μερικές εκθέσεις κ δεν ξέρω δεν μου άρεσε καθόλου που τα είχαν κλειδωμένα σε κλουβιά κ αυτά τα καημένα έκλεγαν κ μετά τα μετρούσαν τα τραβούσαν, κ όλα αυτά για πιο λόγο; Για τη δική μας ματαιοδοξία. Αναρωτηθηκε ποτέ κανείς πως θα νιώθει το ζωάκι. Εγώ φαντάζομαι ότι δε θα νιώθει καθόλου καλά. Ο Μπατ πήρε μέρος σε διαγωνισμό και έχει Εxeland A έχω κ το βραβείο του. Αλλά δεν ξέρω εγώ δεν θα τα έβαζα σε τέτοια διαδικασία ποτέ

Δεν ειμαι και πολυ του φαγητου...Μαγειρευω μονο επειδι εχω οικογενια αλλιως για μενα...θα πεθαινα της πεινας:lol::lol::lol:

Και πάλι μια από τα ίδια:redface::D...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα :down::/:
Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου:)....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι;)....λέω να το δοκιμάσω και γω:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back