Περσίας maniacs

Συμφωνω,για αυτο και το σταματησα.Ειναι ωραια να εχεις τα καλυτερα σκυλακια και γατακια αλλα αυτο ειναι για τους εκτροφεις,που ειναι η δουλια τους.Για μας που απλα τα αγαπαμε κατανταει ταλαιπωρια και τιποτα αλλο...Ομως για μια φορα τα πηγαινω στην εκθεση,γιατι μαθαινεις πολλα για το ζωακι σου εκει απο τους ειδικους...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πάλι μια από τα ίδια:redface::D...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα :down::/:
Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου:)....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι;)....λέω να το δοκιμάσω και γω:hmm:
Πολυ Γερμανικο αυτο:lol::lol::lol:ειμαι εγω των Βαλκανιων...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πάλι μια από τα ίδια:redface::D...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα :down::/:
Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου:)....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι;)....λέω να το δοκιμάσω και γω:hmm:

Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα:()

Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ;)
Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν

Πολυ Γερμανικο αυτο:lol::lol::lol:ειμαι εγω των Βαλκανιων...

Εεεε...παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα:lol::lol::lol:

Εμείς των Βαλκανίων = με το αβγό στον κ@λο....:P:lol::lol:

Ξεκίνα το και πες μας αν πέτυχε:hmm:...το σύστημα όχι η δίαιτα:P:lol::lol:

Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....)

μετα τρως κανονικα
Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!!;)

Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ;)
Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν
Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!!:up:

Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.

Αυτό το έχω ξανακούσει:) ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά?:hmm:

Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....)
Δεν ξερω καθολου!!!:redface:

Αυτό το έχω ξανακούσει:) ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά?:hmm:
Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!!

Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή
Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!!:up:
Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια;)

Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!!

Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι?
Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα

Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι?
Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!!:lol:

Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα

Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!!:lol:

Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα!

Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα
Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει?:blink:

Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα!
Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ:up:

Καλημέρα κορίτσια!!
Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα.

Καλημέρα κορίτσια!!
Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα.
Καλημερα:DΤζιφος η εκθεση ε?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back