zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:01 Η zorica έγραψε: #2.121 17-09-08 10:01 Συμφωνω,για αυτο και το σταματησα.Ειναι ωραια να εχεις τα καλυτερα σκυλακια και γατακια αλλα αυτο ειναι για τους εκτροφεις,που ειναι η δουλια τους.Για μας που απλα τα αγαπαμε κατανταει ταλαιπωρια και τιποτα αλλο...Ομως για μια φορα τα πηγαινω στην εκθεση,γιατι μαθαινεις πολλα για το ζωακι σου εκει απο τους ειδικους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #2.122 17-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πάλι μια από τα ίδια...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι....λέω να το δοκιμάσω και γω Click για ανάπτυξη... Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:07 Η darkjudith: #2.123 17-09-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πάλι μια από τα ίδια...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι....λέω να το δοκιμάσω και γω Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η elvenstar: #2.124 17-09-08 10:09 Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.125 17-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Click για ανάπτυξη... Εεεε...παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα Εμείς των Βαλκανίων = με το αβγό στον κ@λο.... Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα το και πες μας αν πέτυχε...το σύστημα όχι η δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η darkjudith: #2.126 17-09-08 10:15 Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η zorica έγραψε: #2.127 17-09-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... μετα τρως κανονικα Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zorica έγραψε: #2.128 17-09-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Συμφωνω,για αυτο και το σταματησα.Ειναι ωραια να εχεις τα καλυτερα σκυλακια και γατακια αλλα αυτο ειναι για τους εκτροφεις,που ειναι η δουλια τους.Για μας που απλα τα αγαπαμε κατανταει ταλαιπωρια και τιποτα αλλο...Ομως για μια φορα τα πηγαινω στην εκθεση,γιατι μαθαινεις πολλα για το ζωακι σου εκει απο τους ειδικους... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:06 Η zorica έγραψε: #2.122 17-09-08 10:06 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πάλι μια από τα ίδια...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι....λέω να το δοκιμάσω και γω Click για ανάπτυξη... Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:07 Η darkjudith: #2.123 17-09-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πάλι μια από τα ίδια...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι....λέω να το δοκιμάσω και γω Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η elvenstar: #2.124 17-09-08 10:09 Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.125 17-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Click για ανάπτυξη... Εεεε...παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα Εμείς των Βαλκανίων = με το αβγό στον κ@λο.... Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα το και πες μας αν πέτυχε...το σύστημα όχι η δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η darkjudith: #2.126 17-09-08 10:15 Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η zorica έγραψε: #2.127 17-09-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... μετα τρως κανονικα Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zorica έγραψε: #2.128 17-09-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πάλι μια από τα ίδια...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι....λέω να το δοκιμάσω και γω Click για ανάπτυξη... Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:07 Η darkjudith: #2.123 17-09-08 10:07 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πάλι μια από τα ίδια...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι....λέω να το δοκιμάσω και γω Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η elvenstar: #2.124 17-09-08 10:09 Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.125 17-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Click για ανάπτυξη... Εεεε...παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα Εμείς των Βαλκανίων = με το αβγό στον κ@λο.... Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα το και πες μας αν πέτυχε...το σύστημα όχι η δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η darkjudith: #2.126 17-09-08 10:15 Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η zorica έγραψε: #2.127 17-09-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... μετα τρως κανονικα Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zorica έγραψε: #2.128 17-09-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Και πάλι μια από τα ίδια...σκέτη αγγαρεία το μαγείρεμα Το καλύτερο είναι αυτό που κάνει η αδελφή μου....κάθε Σάββατο κάνει ένα πρόγραμμα για όλη την βδομάδα και ψωνίζει ανάλογα....έτσι ξέρει κάθε μέρα τι θα μαγειρέψει και έχει όλα τα απαραίτητα υλικά στο σπίτι....λέω να το δοκιμάσω και γω Click για ανάπτυξη... Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:09 Η elvenstar: #2.124 17-09-08 10:09 Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.125 17-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Click για ανάπτυξη... Εεεε...παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα Εμείς των Βαλκανίων = με το αβγό στον κ@λο.... Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα το και πες μας αν πέτυχε...το σύστημα όχι η δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η darkjudith: #2.126 17-09-08 10:15 Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η zorica έγραψε: #2.127 17-09-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... μετα τρως κανονικα Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zorica έγραψε: #2.128 17-09-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:12 Η Raisa έγραψε: #2.125 17-09-08 10:12 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Click για ανάπτυξη... Εεεε...παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα Εμείς των Βαλκανίων = με το αβγό στον κ@λο.... Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα το και πες μας αν πέτυχε...το σύστημα όχι η δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η darkjudith: #2.126 17-09-08 10:15 Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η zorica έγραψε: #2.127 17-09-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... μετα τρως κανονικα Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zorica έγραψε: #2.128 17-09-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Πολυ Γερμανικο αυτοειμαι εγω των Βαλκανιων... Click για ανάπτυξη... Εεεε...παλιές συνήθειες δεν κόβονται εύκολα Εμείς των Βαλκανίων = με το αβγό στον κ@λο.... Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Ξεκίνα το και πες μας αν πέτυχε...το σύστημα όχι η δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η darkjudith: #2.126 17-09-08 10:15 Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η zorica έγραψε: #2.127 17-09-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... μετα τρως κανονικα Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zorica έγραψε: #2.128 17-09-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:16 Η zorica έγραψε: #2.127 17-09-08 10:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... μετα τρως κανονικα Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zorica έγραψε: #2.128 17-09-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... μετα τρως κανονικα Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα.Το ειχε κανει η μανα μου(που η μεγαλοι δυσκολα τα χανουν τα κιλακια)και τα καταφερε!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:18 Η zorica έγραψε: #2.128 17-09-08 10:18 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ωραίο σύστημα! Μου φαίνεται θα το ξεκινήσω και εγώ (παράλληλα με δίαιτα) Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ζορίτσα έβαλα μια εύκολη συνταγη για τορτελίανια, μαι κ βαριέσαι το μαγείρεαμ Εμένα με αγχώνουν τα προγράμματα αντί να με ξεαγχώνουν Click για ανάπτυξη... Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η Raisa έγραψε: #2.129 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Η καλυτερη διαιτα ειναι καθε πρωι να κατεβαζεις ενα μικρο ποτυρι λεμονι(σκετο ομως) και μετα να τρως κανονικα. Click για ανάπτυξη... Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:19 Η zorica έγραψε: #2.130 17-09-08 10:19 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν ξερω καθολου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:20 Η zorica έγραψε: #2.131 17-09-08 10:20 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Αυτό το έχω ξανακούσει ...δλδ χάνεις πράγματι κιλά? Click για ανάπτυξη... Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.132 17-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τώρα που μιλάμε για εκθέσεις, ξέρουμε πότε θα γίνει η έκθεση γάτας? (ελπίζω να μην έχω χάσει επεισόδια....) Click για ανάπτυξη... Δεν βρήκα τίποτα για έκθεση παρά μόνο μια αναφορα για 1η Σεπτεμβρίου, αλλά δε νομίζω να είναι σωστή Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τορτελινια!!!Να μια ωραια ιδεα,και γρηγορο και ευκολο και οτι πρεπει για τεταρτη!! Click για ανάπτυξη... Έχω κ κοτόπουλο με μπύρα να πάνε κάτω τα φαρμάκια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:25 Η darkjudith: #2.133 17-09-08 10:25 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ναι σου λεω...Και καλα τα οξεα που εχει το λεμονι καινε οτι τρως!!! Click για ανάπτυξη... Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Εγώ πάντως πρώτα θα φτιάξω την συνταγή με τα τορτελίνια και μετά θα ξεκινήσω δίαιτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:28 Η zorica έγραψε: #2.134 17-09-08 10:28 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι? Click για ανάπτυξη... Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η elvenstar: #2.135 17-09-08 10:33 Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:33 Η darkjudith: #2.136 17-09-08 10:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν νομιζω να ποναει...απλα ειχε πει οτι ειναι αηδια...αλλα,οταν δεν μπορεις αλλιως...ξερω και εγω,εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!! Click για ανάπτυξη... Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:35 Η zorica έγραψε: #2.137 17-09-08 10:35 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Η αλήθεια είναι ότι το λεμόνι χρειάζεται μεγάλη προσοχή ειδικά όταν κάνεις δίαιτα θα πρέπει να καταναλώνεται με μέτρο. Το καλύτερο είναι μία καλή δίαιτα, και αν είσαι απόλυτα υγιής κ θέλεις να χάσεις κιλά γρήγορα μπορείς να κάνεις τη δίαιτα Ατκινς, που χάνεις κιλά σωρηδόν σε πολύ σύντομο διάστημα Click για ανάπτυξη... Γιατι προσοχη στο λεμονι?Τι σου κανει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:37 Η zorica έγραψε: #2.138 17-09-08 10:37 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα! Click για ανάπτυξη... Και εγω σημερα αυτα θα φτιαξω!!!Τσακ-μπαμ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:40 Η staman2 έγραψε: #2.139 17-09-08 10:40 Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 105 106 107 108 109 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 107 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:46 Η zorica έγραψε: #2.140 17-09-08 10:46 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα κορίτσια!! Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα. Click για ανάπτυξη... ΚαλημεραΤζιφος η εκθεση ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.