Περσίας maniacs

Καλημέρα κορίτσια!!
Εμαθα πως δεν πραγματοποιήθηκε ακόμη η έκθεση γάτας γιατί δεν βρίσκουν χορηγούς. Ελεγαν για τον Σεπτέμβριο αυτόν που διανύμουμε.Απ΄ότι είδαμε όμως τίποτα...Ε και δεν νομίζω πως θα πραγματοποιηθεί σύντομα. Καλό μαγείρεμα.
Καλημέρα!!!!
Τι κάνεις Αναστασία; Μέρες έχουμε να τα πούμε κ να σε δούμε;) Ελπίζω όλα να είναι καλά κ να τελείωσες με τα τρεξίματα:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!!!!
Τι κάνεις Αναστασία; Μέρες έχουμε να τα πούμε κ να σε δούμε;) Ελπίζω όλα να είναι καλά κ να τελείωσες με τα τρεξίματα:up:

Καλημέρα, καλημέρα. Σου έστειλα και μέιλ. Ολα καλά??
Μπαίνω βρε κάποιες στιγμές, Κι εχθές μπήκα αλλά μάλλον μπαίνουμε διαφορετικές ώρες. Με ξεκουράζει είπαμε το mycat. Εχω γίνει μανιακή έστω κ για λίγο μπαίνω. Κι αν δεν προλάβω να γράψω, μαθαίνω νέα σας όσα μπορώ... Φιλάκια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλά δεν πονάει το στομάχι σου με τόσα οξέα πρωί πρωί και μάλιστα σε άδειο στομάχι?

Αυτό με το λεμόνι σε άδειο στομάχι πρωί πρωί άκουσα ότι κάνει καλό όταν το βράδυ ήπιες πολύ και έκανες κεφάλι...πίνεις το πρωί ένα σφηνάκι λεμόνι και είσαι ΟΚ:hmm::D

εγω χρειαζομαι την αλλη διαιτα,να ΠΑΡΩ καννα κιλο!!!:lol:

Τυχερούλαααααα..........:mad::mad::up::up::up:

Ααααχ πόσο σε ζηλεύω! Λοιπόν, έκανα πρόγραμμα : πρώτα θα φάω τα τορτελίνια γιατί όπως είδα την συνταγή τα λιμπίστηκα, μετά θα ακολουθήσω το σύστημα που πρότεινε η Raisa και παράλληλα θα ξεκινήσω τα λεμόνια κάθε πρωί. Το mycat προσφέρει λύσεις σε όλα τα επίπεδα!

Τέλειο το πρόγραμμα...λίγο απ΄όλα!!!:up::up::lol::lol::lol:

Μπαίνω βρε κάποιες στιγμές, Κι εχθές μπήκα αλλά μάλλον μπαίνουμε διαφορετικές ώρες. Με ξεκουράζει είπαμε το mycat. Εχω γίνει μανιακή έστω κ για λίγο μπαίνω. Κι αν δεν προλάβω να γράψω, μαθαίνω νέα σας όσα μπορώ... Φιλάκια.

Ναι ,μολις εφυγες Ελενα ηρθε η Αναστασια και ετσι ξενυχτησαμε:lol:

:up::up::up:

Δεν το πήρα ακόμα το μέιλ:(
Τέλος πάντων τα έμαθα από εδώ τα νέα σας. Πολλά φιλάκια στον Πέρση (είναι η αδυναμία μου) και φιλάκια κ στα υπόλοιπα μουσουδάκια.
Το βαφτιστήρι σου, η Κάντυ δεν ξεκολλάει από το τελευταίο πάτωμα της πολυκατοικίας:up:
Α! έτσι ε; ξενυχτάτε χωρίς εμένα, αλλη φορά θα δίνουμε ραντεβού για να είμαι κ εγώ στο πάρτυ:cool::D

Αυτό με το λεμόνι σε άδειο στομάχι πρωί πρωί άκουσα ότι κάνει καλό όταν το βράδυ ήπιες πολύ και έκανες κεφάλι...πίνεις το πρωί ένα σφηνάκι λεμόνι και είσαι ΟΚ:hmm::D

Τυχερούλαααααα..........:mad::mad::up::up::up:

Τέλειο το πρόγραμμα...λίγο απ΄όλα!!!:up::up::lol::lol::lol:
Ετσι... και ετσι μια χαρα ειμαστε:lol::lol::lol:

Τέλος πάντων τα έμαθα από εδώ τα νέα σας. Πολλά φιλάκια στον Πέρση (είναι η αδυναμία μου) και φιλάκια κ στα υπόλοιπα μουσουδάκια.
Το βαφτιστήρι σου, η Κάντυ δεν ξεκολλάει από το τελευταίο πάτωμα της πολυκατοικίας:up:
Α! έτσι ε; ξενυχτάτε χωρίς εμένα, αλλη φορά θα δίνουμε ραντεβού για να είμαι κ εγώ στο πάρτυ:cool::D
Ο.κ.Παω τωρα να ψωνησω αυτα που θελω για τη συνταγη σου και τα λεμε μετα...

Ο.κ.Παω τωρα να ψωνησω αυτα που θελω για τη συνταγη σου και τα λεμε μετα...

Οκ περιμένω να δω κ αν την πέτυχες:up:

Ναι μωρέ Ελενα. Μάλλον είχες βγει χθες που μπήκα εγώ αργά. Το κατάλαβα κάποια στιγμή που έκανα σχολιο για τον Μπατουλίνο ... Να μου τα φιλήσεις τα ζουζούνια.Να τους ζουλίξεις τις πατουσίτσες. Μου αρέσει πολύ αυτό. Ετσι έ?Η Κάντυ τρελαίνεται με το ρετιρέ!!! Ε παιδί μου είναι σουπερ γυναικάρα. Φουλ αριστοκράτισσα στα υψηλά στρώματα . :lol::lol::lol:

Ναι μωρέ Ελενα. Μάλλον είχες βγει χθες που μπήκα εγώ αργά. Το κατάλαβα κάποια στιγμή που έκανα σχολιο για τον Μπατουλίνο ... Να μου τα φιλήσεις τα ζουζούνια.Να τους ζουλίξεις τις πατουσίτσες. Μου αρέσει πολύ αυτό. Ετσι έ?Η Κάντυ τρελαίνεται με το ρετιρέ!!! Ε παιδί μου είναι σουπερ γυναικάρα. Φουλ αριστοκράτισσα στα υψηλά στρώματα . :lol::lol::lol:
Τα φιλάω κ τα ζουλάω συνέχεια αν κ δε θέλουν κ φωνάζουν εγώ πάντως αυτό κάνω (του Μπατ του αρέσει πολύ τ μασαζ στα μαξιλαράκια:up::up::up:)

Τα φιλάω κ τα ζουλάω συνέχεια αν κ δε θέλουν κ φωνάζουν εγώ πάντως αυτό κάνω (του Μπατ του αρέσει πολύ τ μασαζ στα μαξιλαράκια:up::up::up:)
Ετσι έ?Ειναι κι αυτός γεννημένος πασάς. Θέλει θεραπενίδες για μασαζ και μπάνια, κλπ κλπ. Εχει πιάσει το νόημα...:lol::lol:

Λες να πάρω και εγω μία!!!!! με σώζεις γιατί δεν ήθελα να τα πάω για κούρεμα κ τώρα μετά τον Μπαμπούσκο δεν θέλω με τίποτα αλλά τα βλέπω τα καημένα ότι τα στεναχωρεί η κατάσταση με τους κόμπους. Θα το δοκιμάσω κ αυτό, τι έχω να χάσω.
ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΑΥΡΟΥΛΑ!!!!!!!:up::up::up::up:
Ζορίτσα γιατί δε θα πήγαινες τώρα σε έκθεση; Βέβαια εγώ είδα μερικές εκθέσεις κ δεν ξέρω δεν μου άρεσε καθόλου που τα είχαν κλειδωμένα σε κλουβιά κ αυτά τα καημένα έκλεγαν κ μετά τα μετρούσαν τα τραβούσαν, κ όλα αυτά για πιο λόγο; Για τη δική μας ματαιοδοξία. Αναρωτηθηκε ποτέ κανείς πως θα νιώθει το ζωάκι. Εγώ φαντάζομαι ότι δε θα νιώθει καθόλου καλά. Ο Μπατ πήρε μέρος σε διαγωνισμό και έχει Εxeland A έχω κ το βραβείο του. Αλλά δεν ξέρω εγώ δεν θα τα έβαζα σε τέτοια διαδικασία ποτέ
Καλημέρα. Θα το πάρω και γω το perfect coat που ανέφερε η prince και ας βρωμάει όσο θέλει. Δεν πρόκειται ποτέ να τον ξαναπάω για κούρεμα, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Μου είναι αδύνατον να φανταστώ πως θα ξαναπεράσουμε τα ίδια. Βέβαια θα αργήσουν οι τριχούλες του να μακρύνουν αλλά γιά όταν μακρύνουν το συζητάω.

Ζορίτσααααα....πέτυχε η συνταγή?????:D:D

Ετσι έ?Ειναι κι αυτός γεννημένος πασάς. Θέλει θεραπενίδες για μασαζ και μπάνια, κλπ κλπ. Εχει πιάσει το νόημα...:lol::lol:
Ναι είναι πολύ της καλοπέρασης ο μικρός άλλωστε φαίνεται κ από το θεικό κορμί του:lol:
Καλημέρα. Θα το πάρω και γω το perfect coat που ανέφερε η prince και ας βρωμάει όσο θέλει. Δεν πρόκειται ποτέ να τον ξαναπάω για κούρεμα, ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα. Μου είναι αδύνατον να φανταστώ πως θα ξαναπεράσουμε τα ίδια. Βέβαια θα αργήσουν οι τριχούλες του να μακρύνουν αλλά γιά όταν μακρύνουν το συζητάω.
Ελένη άσε να ηρεμίσει την πρώτη εβδομάδα το Μπαμπουσκίνι κ από την άλλη να αρχίζεις να τον χτενίζεις έστω κ αν δεν έχει τρίχες, με μια μαλακή βούρτσα, έτσι κ το χτένισμα συνηθίζει αλλά κ δεν την πατάς πάλι, γιατί η Κάντυ με το που μεγάλωσε λίγο η τριχα της μετά το κούρεμα έκανε αμέσως κόμπου κ δεν την πρόλαβα κ πάλι από την αρχή:(
Ναι βρε Ζορίτσα μόνη σου το τρως κ δεν μιλάς καθόλου:hmm:

Eμπλεξα σημερα κοριτσια...παω σουπερμαρκετ και βρησκω μονο τορτελινια με πρσουτοκαι τυρι.Και δεν ηθελα να βαλω κρεας στο τραπεζι...Και λεω τωρα τι...μακαρονια παλι ?Οχι.Και για να τα αποφηγω αγοραζω τα κανελονια και τα φταχνω με κοκκινη σαλτσα με κυμα σογια.Ηταν σουπερ αλλα μου πηρε χρονο.

Eμπλεξα σημερα κοριτσια...παω σουπερμαρκετ και βρησκω μονο τορτελινια με πρσουτοκαι τυρι.Και δεν ηθελα να βαλω κρεας στο τραπεζι...Και λεω τωρα τι...μακαρονια παλι ?Οχι.Και για να τα αποφηγω αγοραζω τα κανελονια και τα φταχνω με κοκκινη σαλτσα με κυμα σογια.Ηταν σουπερ αλλα μου πηρε χρονο.

Νομίζω ότι έχει βγάλει η Μισκο αν δεν κάνω λάθος και με ντομάτα κ κάτι άλλο, ούτε από αυτά ειχαν; Τέλος πάντως αφού βρήκες λύση όλα καλά. Και μένα μ αρέσει ο κιμάς σόγιας, αλλά κ ή σόγια νομίζω ανήκει στις πρωτεΐνες παρ' όλο που είναι φυτό

Και μετα μου λες να κανω προγραμμα για ολη την εβδομαδα...:down::lol:
Αμα τα βρωτα τορτελινια θα τα φτιαξω την παρασκευη..

Και μετα μου λες να κανω προγραμμα για ολη την εβδομαδα...:down::lol:
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Λοιπόν χθες βρήκα μία καταπληκτική σελίδα την Persian.com που έχει φωτογραφίες από πάρα πολλά περσάκια κ από κάτω γράφει κ τι χρώμα είναι το καθένα. Πολύ διαφωτιστικό:up:

Νομίζω ότι έχει βγάλει η Μισκο αν δεν κάνω λάθος και με ντομάτα κ κάτι άλλο, ούτε από αυτά ειχαν; Τέλος πάντως αφού βρήκες λύση όλα καλά. Και μένα μ αρέσει ο κιμάς σόγιας, αλλά κ ή σόγια νομίζω ανήκει στις πρωτεΐνες παρ' όλο που είναι φυτό
Ναι,αυτα τα ειχαν με τοματα και ελιες...αλλα δεν τα εχω ξαναφτιαξει και αμα δεν θα αρεσαν στα παιδια?!
Τη σογια τη τρωνε νομιζοντας οτι ειναι κυμας:lol:και ειναι ολο πρωτεϊνη ,:up:γιατι οχι,τουλαχιστον δεν εχει τοξινες...

Ναι,αυτα τα ειχαν με τοματα και ελιες...αλλα δεν τα εχω ξαναφτιαξει και αμα δεν θα αρεσαν στα παιδια?!
Να σου πω ούτε κ εγώ έχω δοκιμάσει, έχει κ ελιές;;;μάλλον δεν θα είναι καλό, υπάρχουν ομως με μανιτάρια.

Τη σογια τη τρωνε νομιζοντας οτι ειναι κυμας:lol:και ειναι ολο πρωτεϊνη
Δεν το ξέρουν;;;; Α! ωραία θα σε καρφώσω:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back