zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:03 Η zorica έγραψε: #2.161 17-09-08 17:03 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν χθες βρήκα μία καταπληκτική σελίδα την Persian.com που έχει φωτογραφίες από πάρα πολλά περσάκια κ από κάτω γράφει κ τι χρώμα είναι το καθένα. Πολύ διαφωτιστικό Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα μας...να ριξουμε μια ματια σε αυτη τη σελιδα γιατι θα μας χρειαστει...Ειπα του δικου μου για δευτερη γατα και του τη ζητησα δωρο στα γεννεθλια μου(Γενναρη)επειδι στραβομουτσουνιαζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.162 17-09-08 17:05 Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η zorica έγραψε: #2.163 17-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω ούτε κ εγώ έχω δοκιμάσει, έχει κ ελιές;;;μάλλον δεν θα είναι καλό, υπάρχουν ομως με μανιτάρια. Δεν το ξέρουν;;;; Α! ωραία θα σε καρφώσω Click για ανάπτυξη... Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η elvenstar: #2.164 17-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #2.165 17-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα πεταχτουμε και εκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η elvenstar: #2.166 17-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #2.167 17-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι λεει για εδω τα δικα μας βιρμανακια...Τωρα θα τους ρωτησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #2.168 17-09-08 17:22 Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Λοιπόν χθες βρήκα μία καταπληκτική σελίδα την Persian.com που έχει φωτογραφίες από πάρα πολλά περσάκια κ από κάτω γράφει κ τι χρώμα είναι το καθένα. Πολύ διαφωτιστικό Click για ανάπτυξη... Παμε στο θεμα μας...να ριξουμε μια ματια σε αυτη τη σελιδα γιατι θα μας χρειαστει...Ειπα του δικου μου για δευτερη γατα και του τη ζητησα δωρο στα γεννεθλια μου(Γενναρη)επειδι στραβομουτσουνιαζε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η moukelis έγραψε: #2.162 17-09-08 17:05 Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η zorica έγραψε: #2.163 17-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω ούτε κ εγώ έχω δοκιμάσει, έχει κ ελιές;;;μάλλον δεν θα είναι καλό, υπάρχουν ομως με μανιτάρια. Δεν το ξέρουν;;;; Α! ωραία θα σε καρφώσω Click για ανάπτυξη... Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η elvenstar: #2.164 17-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #2.165 17-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα πεταχτουμε και εκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η elvenstar: #2.166 17-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #2.167 17-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι λεει για εδω τα δικα μας βιρμανακια...Τωρα θα τους ρωτησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #2.168 17-09-08 17:22 Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:05 Η zorica έγραψε: #2.163 17-09-08 17:05 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω ούτε κ εγώ έχω δοκιμάσει, έχει κ ελιές;;;μάλλον δεν θα είναι καλό, υπάρχουν ομως με μανιτάρια. Δεν το ξέρουν;;;; Α! ωραία θα σε καρφώσω Click για ανάπτυξη... Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η elvenstar: #2.164 17-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #2.165 17-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα πεταχτουμε και εκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η elvenstar: #2.166 17-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #2.167 17-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι λεει για εδω τα δικα μας βιρμανακια...Τωρα θα τους ρωτησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #2.168 17-09-08 17:22 Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Να σου πω ούτε κ εγώ έχω δοκιμάσει, έχει κ ελιές;;;μάλλον δεν θα είναι καλό, υπάρχουν ομως με μανιτάρια. Δεν το ξέρουν;;;; Α! ωραία θα σε καρφώσω Click για ανάπτυξη... Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:07 Η elvenstar: #2.164 17-09-08 17:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #2.165 17-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα πεταχτουμε και εκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η elvenstar: #2.166 17-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #2.167 17-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι λεει για εδω τα δικα μας βιρμανακια...Τωρα θα τους ρωτησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #2.168 17-09-08 17:22 Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δεν εχουν παρει χαμπαρι.. Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:09 Η zorica έγραψε: #2.165 17-09-08 17:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα πεταχτουμε και εκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η elvenstar: #2.166 17-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #2.167 17-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι λεει για εδω τα δικα μας βιρμανακια...Τωρα θα τους ρωτησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #2.168 17-09-08 17:22 Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Θα πεταχτουμε και εκει ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:11 Η elvenstar: #2.166 17-09-08 17:11 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #2.167 17-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι λεει για εδω τα δικα μας βιρμανακια...Τωρα θα τους ρωτησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #2.168 17-09-08 17:22 Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια περσακια! Τι κάνετε;Για τους χρωματισμους μπορειτε να δειτε και στο birman,ειναι περιπου ιδιοι και εχει πολυ διαφωτιστικες φωτο. Click για ανάπτυξη... Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:15 Η zorica έγραψε: #2.167 17-09-08 17:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι λεει για εδω τα δικα μας βιρμανακια...Τωρα θα τους ρωτησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #2.168 17-09-08 17:22 Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Οι περισικές έχουν πολύ περισσότερους συνδιασμούς χρωμάτων απ' ότι τα Βιρμανίας. η σελίδα που λες είναι birman.com; Click για ανάπτυξη... Νομιζω οτι λεει για εδω τα δικα μας βιρμανακια...Τωρα θα τους ρωτησω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:22 Η zorica έγραψε: #2.168 17-09-08 17:22 Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Μπα...η δεν με πηραν ειδηση η κατι αλλο συμβαινει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:25 Η moukelis έγραψε: #2.169 17-09-08 17:25 Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:32 Η zorica έγραψε: #2.170 17-09-08 17:32 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Λεω για τη σελιδα μου εχουν φτιαξει οι βιρμανοι,το birman gr.Καποιοι απο τους χρωματισμους ειναι παρομοιοι και ισως σας βοηθησει να βγαλετε μια άκρη. Click για ανάπτυξη... Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:09 Η Raisa έγραψε: #2.171 17-09-08 18:09 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 18:26 Η zorica έγραψε: #2.172 17-09-08 18:26 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Click για ανάπτυξη... Τι να κανω...ψαχνω να βρω τους χρωματισμους που θελω και ακομα δεν εχω καταλυξει τελειως.Ειμαι αναμεσα σε blue point και chocolat point... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:33 Η elvenstar: #2.173 17-09-08 19:33 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Παντως τη σελιδα που λεει η Ελενα δεν τη βρησκω,πρωτα με βγαζει στα περσικα χαλια,μετα στο Ιραν να κανω chat με Ιρανες... Click για ανάπτυξη... Σ αυτή με τα χαλιά μπορείς να μπεις άνετα (μήπως έιναι Μιραράκη) σ αυτή με τις Ιρανές άστο καλύτερα. λοιπόν να η σελίδα https://www.persian-cats.com/index.shtml Να πάρεις blue point να μη μπερδευόμαστε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:35 Η zorica έγραψε: #2.174 17-09-08 22:35 Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:13 Η elvenstar: #2.175 17-09-08 23:13 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aυτο μαλιστα!!! Βρηκα κατ`αρχην πολλα γατακια σαν τον Μαρκο που ειναι smoked και shaded. Μετα εχω καταλυξει στο blue η chocolate point οτι φερει εκεινη η στιγμη που θα ερθει να παρω καινουριο γατακι,μ`αρεσουν εξισου και τα δυο. Click για ανάπτυξη... Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; [FONT="]https://z.about.com/d/cats/1/0/k/t/2/DollyHimalayan640x426.jpg[/FONT] κοίτα τι βρήκα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:47 Η zorica έγραψε: #2.176 17-09-08 23:47 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι καλά ότι γέννα υπάρχει, από που θα το πάρεις τελικά από εκτροφείο εδώ στην Ελλάδα ή εξωτερικού; κοίτα τι βρήκα Click για ανάπτυξη... δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 17 Σεπτεμβρίου 2008 στις 23:55 Η elvenstar: #2.177 17-09-08 23:55 Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: δεν υπαρχει λογος να τρεχεις εξω για κατι που υπαρχει και εδω ετσι δεν ειναι? Click για ανάπτυξη... σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:05 Η zorica έγραψε: #2.178 18-09-08 00:05 Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα 10weeks.jpg 15,6 KB · Εμφανίσεις: 10 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η zorica έγραψε: #2.179 18-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 107 108 109 110 111 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 109 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: σωστά άλλωστε η sublime μάλλον σε 1 μήνα θα έχει περσάκια η μία γατούλα της είνα έγγυος Click για ανάπτυξη... Tην ειχα την Αννα στο μυαλο μου αλλα δεν νομιζω να εχει dollface. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 18 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:07 Η elvenstar: #2.180 18-09-08 00:07 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Εχεις υποψην κατι τετοιο εδω? Click για ανάπτυξη... Νομίζω ειναι Βιρμανάκι, Ναι έτσι νομίζω κ εγώ γιατί όλες οι γατούλες της είναι εξτριμ, όμως νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτή η μουρίτσα τους δεν ειναι περσάκια. Τέλος πάντων περί ορέξεως... που λένε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.