Περσίας maniacs

Οχι κατάγονται από το Θιβέτ. Εχω μια μανία με τα μέρη εκείνα. Και το πρώτο μας σκυλάκι ήταν θιβετιανό σπάνιελ. Η Ρόζυ. Θα σου βάλω κ γι αυτό φωτό. Ψάχνω να βρώ πως τις αναεβάζω γιατί δεν με βοηθάει ο γιόκας μου...
Λοιπόν η ιστορία των shih tzu αναφέρει ότι είναι απόγονος των ιερών σκύλων των μονών του Θιβέτ, που το χρησιμοποιούσαν για να διώχνει τα κακά πνεύματα. Και το όνομά του σημαίνει στα κινέζικα "λιοντάρι"... Τώρα θα μας κράξουν που μιλάμε για σκυλάκι στο θέμα???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

https://www.mypetz.gr/gallery/files/1/3/0/7/7/DSC00014.jpg

Δεν μπορώ να την εμφανίσω κατευθείαν. Κάτι κάνω λάθος. Αμα πατήσεις θα τη δεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πώς γίνεται να την βάλω κατευθείαν να φαίνεται στο μήνυμα? Γιατί τώρα άμα πατήσεις μπαίνεις στο γκάλερυ και τον βλέπεις αμέσως.... Θα βάλω και τη Ροζούλα την πρώτη μας σκυλίτσα που πέθανε επάνω στην επέμβαση 12 ετών πριν από 6 χρόνια...

Καληνύχτα Ελενά μου. Αργησα να βρω άκρη και να βάλω τις φωτογραφίες. Μάλλον έφυγες. Θα τα πούμε αύριο. Τα άλλα κορίτσια σήμερα κοιμήθηκαν νωρίς...

να διάβασε για εμάς εδώ κι έλα και για καφεδάκι στους Birmaniacs!! ;)
www.birman.gr

Ο erefer έφτιαξε αυτή την όμορφη ιστοδελίδα! :)
Είναι πολύ όμορφη η σελίδα σας. Την έχω διαβάσει και πιο παλιά μόλις μπήκα στο mycat αλλά σε ρώτησα γιατί είναι αλλιώς να έχεις προσωπική άποψη... Είναι πανέμορφες γατούλες πάντως. Κάποια στιγμή θα τα πούμε κι από κοντά ελπίζω. :up:

Δεν το πιστευω οτι μηλησατε εδω για τα Shih Tzu που ηταν το ονειρο μου μεχρι προσφατα.Αλλα ο δικος μου ηθελε πιο "δυνατο"σκυλι για το σπιτι,εγω δεν εκανα πισω και ετσι καταλυξαμε στη γατα βλ.το Μαρκο...
Παιδια ειχα Θυβετ τερριε για χρονια μανα και μετα και τον γιο...Δεν ειναι σαν τις γατες απλα ειναι πιο ανεξαρτητα απο τα αλλα σκυλια.Κανουν του κεφαλιου τους:up:
Οριστε ενα αλλο δειγμα της φιλης και οπου να`ναι θα ψαξω να βρω και αυτο που ειχα εγω για πολυχρονο συντροφο...:hmm:

Συνημμένα

• 1221489545fqp.jpg
    1221489545fqp.jpg
    29,1 KB · Εμφανίσεις: 41
Δεν το πιστευω οτι μηλησατε εδω για τα Shih Tzu που ηταν το ονειρο μου μεχρι προσφατα.Αλλα ο δικος μου ηθελε πιο "δυνατο"σκυλι για το σπιτι,εγω δεν εκανα πισω και ετσι καταλυξαμε στη γατα βλ.το Μαρκο...
Παιδια ειχα Θυβετ τερριε για χρονια μανα και μετα και τον γιο...Δεν ειναι σαν τις γατες απλα ειναι πιο ανεξαρτητα απο τα αλλα σκυλια.Κανουν του κεφαλιου τους:up:
Οριστε ενα αλλο δειγμα της φιλης και οπου να`ναι θα ψαξω να βρω και αυτο που ειχα εγω για πολυχρονο συντροφο...:hmm:
Kαλημέρα! Κερνάτε καφέ??
Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα Σιχ Τζου!! :)

Kαλημέρα! Κερνάτε καφέ??
Κι εμένα μου αρέσουν πολύ τα Σιχ Τζου!! :)
Ναι αμε.Δεν ειναι οπτασια αυτα τα σκυλακια Γιουλη?:up:

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!! Ζηλεύω που θα μιλάτε τώρα γιατί μπαίνω σκαστή από τη δουλειά αυτή τη στιγμή και δεν μπορω να σας μιλήσω για πολύ. Θέλω όμως να τα πούμε. Λοιπόν τα έχω ερωτευτεί τα συγκεκριμένα. Τον είδατε τον μπαμπα (αυτόν που θα ζευγαρώσει η φίλη μου κ αν καρποφορήσει η θηλυκούλα θα πάρω ένα????) Είναι απίστευτος χαρακτήρας. Μοιάζει στο μουτράκι τόσο με τον Πέρση μου.... Και είναι πολύ ήσυχα μου είπε η φίλη μου κι άλλη μια κοπέλα που έχει. Εχω ξετρελαθεί. Θα σας βαλω μόλις μπορέσω κ φωτό της Λούσης μας. Αυτής που έχουμε τώρα. Είναι ημίαιμη κυνηγετική.
Ζορίτσα βάλε φωτο του θιβετιανού που είχες να το δούμε.
Γιούλη, θέλω να δω τις γατάρες σου....κάποια στιγμή.

Κοριτσάκια καλημέρα!!!!! Ζηλεύω που θα μιλάτε τώρα γιατί μπαίνω σκαστή από τη δουλειά αυτή τη στιγμή και δεν μπορω να σας μιλήσω για πολύ. Θέλω όμως να τα πούμε. Λοιπόν τα έχω ερωτευτεί τα συγκεκριμένα. Τον είδατε τον μπαμπα (αυτόν που θα ζευγαρώσει η φίλη μου κ αν καρποφορήσει η θηλυκούλα θα πάρω ένα????) Είναι απίστευτος χαρακτήρας. Μοιάζει στο μουτράκι τόσο με τον Πέρση μου.... Και είναι πολύ ήσυχα μου είπε η φίλη μου κι άλλη μια κοπέλα που έχει. Εχω ξετρελαθεί. Θα σας βαλω μόλις μπορέσω κ φωτό της Λούσης μας. Αυτής που έχουμε τώρα. Είναι ημίαιμη κυνηγετική.
Mε μεγάλη μου χαρά!! :)
Συγνώμη που χθες έτσι βιαστικά σε παρέπεμψα στο site μας... Στις ερωτήσεις σου απαντώ ότι μαδάνε ως επί το πλήστον την άνοιξη και το καλοκαίρι όπου και χρειάζονται καθημερινό βούρτσισμα, και πολύ λιγότερο το Φθινόπωρο και την Ανοιξη όπου χρειάζονται χτένισμα μόνο μια φορά την εβδομάδα!!
Είναι πολύ εξαρτημένες από τα αφεντικά τους, έχουν παιχνιδιάρικο αλλά όχι φασαριόζικο χαρακτήρα και είναι κοινωνικές, κουτσομπόλες και περίεργες!! :lol:
Θα σου στείλω με Pm το κινητό μου να έρθεις για καφεδάκι!! :up:

Μωρέ τέλεια είναι!! Από τα μικρά είναι τα αγαπημένα μου!!
Τυχερή staman για το σκυλάκι που θα πάρεις!Μπράβο!! :up:

Αυτο εκανα τωρα,λοιπον τα βρηκα αλλα δεν εινα οι φωτο ποιοτητα γιατι ειναι φωτογραφισμενες απο φωτογραφιες...
Και δεν μου μπαινει η δευτερη,λεει κατι περιεργα οτι εγινε παραβαση κοινης χρησης!!!???Τι ειναι παλι τουτο!?
Τεσπα ,ειναι ο θυβετιανος Αγιαξ οταν η μεγαλη μου κορη ηταν 1 ετους αρα πρην 7 χρονια..:)

Συνημμένα

• IMG_0956.JPG
    IMG_0956.JPG
    63,6 KB · Εμφανίσεις: 37
Αυτο εκανα τωρα,λοιπον τα βρηκα αλλα δεν εινα οι φωτο ποιοτητα γιατι ειναι φωτογραφισμενες απο φωτογραφιες...
Δεν φαίνεται καλά.... αλλά τα ξέρω...
Αυτά!! :up:
https://www.dog-names.org.uk/tibetan-terrier.htm

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,7 KB · Εμφανίσεις: 48
Καλημέρα κορίτσια,
Αναστασία μου χθες δεν έπερνα καθόλου μηνύματα δεν ξέρω για ποιον λόγο παρ' όλο που έκανα ανανέωση της σελίδα φαινόταν σα να μη μιλάει κανείς, μετά είδα ότι είχες βγει γιατι δεν φαινόταν το όνομά σου online κ έτσι βγήκα κ εγώ, σήμερα βλέπω ότι έγραφες

Μοιάζει με το Λάσα Απσο ή είναι το ίδιο?:hmm:
Λασα απσο,τυβετιανο τερριε,σι τσου εινα ολα απο την πρωτη αρχαια ρατσα Λασα Απσο (απο το ιδιο αιμα)και μετα εχουν αναγνωριστει σαν διαφορετικες ρατσες,λογο μεγεθους και αλλες μικρες διαφορες στην μορφολογια:)

Καλημέρα κορίτσια,
Αναστασία μου χθες δεν έπερνα καθόλου μηνύματα δεν ξέρω για ποιον λόγο παρ' όλο που έκανα ανανέωση της σελίδα φαινόταν σα να μη μιλάει κανείς, μετά είδα ότι είχες βγει γιατι δεν φαινόταν το όνομά σου online κ έτσι βγήκα κ εγώ, σήμερα βλέπω ότι έγραφες
Καλημερα Ελενα.Τι κανεις?

Καλημερα Ελενα.Τι κανεις?
Είμαι καλά, εσείς πως είστε; όλοι καλά; τριχωτοί κ άτριχοι; Μια φορά έμεινα κ εγώ αργά...:(

Είμαι καλά, εσείς πως είστε; όλοι καλά; τριχωτοί κ άτριχοι; Μια φορά έμεινα κ εγώ αργά...:(
Ξενυχτησαμε ε?:cool:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back