elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:08 Η elvenstar: #2.241 19-09-08 10:08 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξενυχτησαμε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι φαίνεται; Τι βλέπω θέλεις και σκυλάκι ή απλά κοιτάς φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η zorica έγραψε: #2.242 19-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φαίνεται; Τι βλέπω θέλεις και σκυλάκι ή απλά κοιτάς φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτο που βλεπεις ειναι σκυλακι που ειχα και ηθελα ενα αλλο που ειναι ιδιο αιμα αλλα πιο μικρο(που το θελει και η Αναστασια τωρα)αλλα δεν το ηθελε ο δικος μου και ετσι καταληξαμε στο γατο μας... Οχι πως δεν το θελω και τωρα αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:21 Η elvenstar: #2.243 19-09-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι,αυτο που βλεπεις ειναι σκυλακι που ειχα και ηθελα ενα αλλο που ειναι ιδιο αιμα αλλα πιο μικρο(που το θελει και η Αναστασια τωρα)αλλα δεν το ηθελε ο δικος μου και ετσι καταληξαμε στο γατο μας... Οχι πως δεν το θελω και τωρα αλλα... Click για ανάπτυξη... Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η zorica έγραψε: #2.244 19-09-08 10:22 Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 47 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.245 19-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Click για ανάπτυξη... Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #2.246 19-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Click για ανάπτυξη... Αυτο το σκυλακι ειναι στο μεγεθος του Μαρκουμη σου πω και πιο μικρο ακομα...Λογο μεγεθους ακριβως δεν το ηθελε εξ`αρχης,ειναι της γνωμης πως ο σκυλος πρεπει να ειναι...σκυλος και οχι σκυλος σε μορφη γατας.Αμα θες γατα μου ειπε,τοτε παρε γατα...και πηρα γατααλλα δεν μου περασε η αγαπη για το σι τσου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η zorica έγραψε: #2.247 19-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Click για ανάπτυξη... Και αυτα ειναι πολυαγαπημενα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 47 darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:38 Η darkjudith: #2.248 19-09-08 10:38 Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ξενυχτησαμε ε? Click για ανάπτυξη... Ναι φαίνεται; Τι βλέπω θέλεις και σκυλάκι ή απλά κοιτάς φωτογραφίες; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:15 Η zorica έγραψε: #2.242 19-09-08 10:15 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φαίνεται; Τι βλέπω θέλεις και σκυλάκι ή απλά κοιτάς φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτο που βλεπεις ειναι σκυλακι που ειχα και ηθελα ενα αλλο που ειναι ιδιο αιμα αλλα πιο μικρο(που το θελει και η Αναστασια τωρα)αλλα δεν το ηθελε ο δικος μου και ετσι καταληξαμε στο γατο μας... Οχι πως δεν το θελω και τωρα αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:21 Η elvenstar: #2.243 19-09-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι,αυτο που βλεπεις ειναι σκυλακι που ειχα και ηθελα ενα αλλο που ειναι ιδιο αιμα αλλα πιο μικρο(που το θελει και η Αναστασια τωρα)αλλα δεν το ηθελε ο δικος μου και ετσι καταληξαμε στο γατο μας... Οχι πως δεν το θελω και τωρα αλλα... Click για ανάπτυξη... Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η zorica έγραψε: #2.244 19-09-08 10:22 Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 47 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.245 19-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Click για ανάπτυξη... Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #2.246 19-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Click για ανάπτυξη... Αυτο το σκυλακι ειναι στο μεγεθος του Μαρκουμη σου πω και πιο μικρο ακομα...Λογο μεγεθους ακριβως δεν το ηθελε εξ`αρχης,ειναι της γνωμης πως ο σκυλος πρεπει να ειναι...σκυλος και οχι σκυλος σε μορφη γατας.Αμα θες γατα μου ειπε,τοτε παρε γατα...και πηρα γατααλλα δεν μου περασε η αγαπη για το σι τσου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η zorica έγραψε: #2.247 19-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Click για ανάπτυξη... Και αυτα ειναι πολυαγαπημενα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 47 darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:38 Η darkjudith: #2.248 19-09-08 10:38 Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Ναι φαίνεται; Τι βλέπω θέλεις και σκυλάκι ή απλά κοιτάς φωτογραφίες; Click για ανάπτυξη... Οχι,αυτο που βλεπεις ειναι σκυλακι που ειχα και ηθελα ενα αλλο που ειναι ιδιο αιμα αλλα πιο μικρο(που το θελει και η Αναστασια τωρα)αλλα δεν το ηθελε ο δικος μου και ετσι καταληξαμε στο γατο μας... Οχι πως δεν το θελω και τωρα αλλα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:21 Η elvenstar: #2.243 19-09-08 10:21 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι,αυτο που βλεπεις ειναι σκυλακι που ειχα και ηθελα ενα αλλο που ειναι ιδιο αιμα αλλα πιο μικρο(που το θελει και η Αναστασια τωρα)αλλα δεν το ηθελε ο δικος μου και ετσι καταληξαμε στο γατο μας... Οχι πως δεν το θελω και τωρα αλλα... Click για ανάπτυξη... Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η zorica έγραψε: #2.244 19-09-08 10:22 Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 47 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.245 19-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Click για ανάπτυξη... Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #2.246 19-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Click για ανάπτυξη... Αυτο το σκυλακι ειναι στο μεγεθος του Μαρκουμη σου πω και πιο μικρο ακομα...Λογο μεγεθους ακριβως δεν το ηθελε εξ`αρχης,ειναι της γνωμης πως ο σκυλος πρεπει να ειναι...σκυλος και οχι σκυλος σε μορφη γατας.Αμα θες γατα μου ειπε,τοτε παρε γατα...και πηρα γατααλλα δεν μου περασε η αγαπη για το σι τσου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η zorica έγραψε: #2.247 19-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Click για ανάπτυξη... Και αυτα ειναι πολυαγαπημενα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 47 darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:38 Η darkjudith: #2.248 19-09-08 10:38 Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι,αυτο που βλεπεις ειναι σκυλακι που ειχα και ηθελα ενα αλλο που ειναι ιδιο αιμα αλλα πιο μικρο(που το θελει και η Αναστασια τωρα)αλλα δεν το ηθελε ο δικος μου και ετσι καταληξαμε στο γατο μας... Οχι πως δεν το θελω και τωρα αλλα... Click για ανάπτυξη... Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:22 Η zorica έγραψε: #2.244 19-09-08 10:22 Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,7 KB · Εμφανίσεις: 47 elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.245 19-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Click για ανάπτυξη... Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #2.246 19-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Click για ανάπτυξη... Αυτο το σκυλακι ειναι στο μεγεθος του Μαρκουμη σου πω και πιο μικρο ακομα...Λογο μεγεθους ακριβως δεν το ηθελε εξ`αρχης,ειναι της γνωμης πως ο σκυλος πρεπει να ειναι...σκυλος και οχι σκυλος σε μορφη γατας.Αμα θες γατα μου ειπε,τοτε παρε γατα...και πηρα γατααλλα δεν μου περασε η αγαπη για το σι τσου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η zorica έγραψε: #2.247 19-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Click για ανάπτυξη... Και αυτα ειναι πολυαγαπημενα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 47 darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:38 Η darkjudith: #2.248 19-09-08 10:38 Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:24 Η elvenstar: #2.245 19-09-08 10:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Click για ανάπτυξη... Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #2.246 19-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Click για ανάπτυξη... Αυτο το σκυλακι ειναι στο μεγεθος του Μαρκουμη σου πω και πιο μικρο ακομα...Λογο μεγεθους ακριβως δεν το ηθελε εξ`αρχης,ειναι της γνωμης πως ο σκυλος πρεπει να ειναι...σκυλος και οχι σκυλος σε μορφη γατας.Αμα θες γατα μου ειπε,τοτε παρε γατα...και πηρα γατααλλα δεν μου περασε η αγαπη για το σι τσου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η zorica έγραψε: #2.247 19-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Click για ανάπτυξη... Και αυτα ειναι πολυαγαπημενα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 47 darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:38 Η darkjudith: #2.248 19-09-08 10:38 Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι το σκυλακι που το ηθελα,το θελω και θα το θελω ΠΑΝΤΑ Click για ανάπτυξη... Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:27 Η zorica έγραψε: #2.246 19-09-08 10:27 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Click για ανάπτυξη... Αυτο το σκυλακι ειναι στο μεγεθος του Μαρκουμη σου πω και πιο μικρο ακομα...Λογο μεγεθους ακριβως δεν το ηθελε εξ`αρχης,ειναι της γνωμης πως ο σκυλος πρεπει να ειναι...σκυλος και οχι σκυλος σε μορφη γατας.Αμα θες γατα μου ειπε,τοτε παρε γατα...και πηρα γατααλλα δεν μου περασε η αγαπη για το σι τσου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η zorica έγραψε: #2.247 19-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Click για ανάπτυξη... Και αυτα ειναι πολυαγαπημενα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 47 darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:38 Η darkjudith: #2.248 19-09-08 10:38 Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Δεν το ήθελε γιατί θεωρούσε ότι είναι μεγάλο κ το γατάκι θα ήταν πιο μικρό; Γιατί αν νόμιζε κάτι τέτοιο αυτό που έγινε με το Μάρκο ήταν Θεία Δίκη Μήπως αν άρχιζες το στενό μαρκάρισμα θα βαριοταν να σε ακούει κ θα σ άφηνε να το πάρεις; Click για ανάπτυξη... Αυτο το σκυλακι ειναι στο μεγεθος του Μαρκουμη σου πω και πιο μικρο ακομα...Λογο μεγεθους ακριβως δεν το ηθελε εξ`αρχης,ειναι της γνωμης πως ο σκυλος πρεπει να ειναι...σκυλος και οχι σκυλος σε μορφη γατας.Αμα θες γατα μου ειπε,τοτε παρε γατα...και πηρα γατααλλα δεν μου περασε η αγαπη για το σι τσου.. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:31 Η zorica έγραψε: #2.247 19-09-08 10:31 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Click για ανάπτυξη... Και αυτα ειναι πολυαγαπημενα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 3,6 KB · Εμφανίσεις: 47 darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:38 Η darkjudith: #2.248 19-09-08 10:38 Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Είναι πράγματι πολύ γλυκούλικο, εμένα μου αρέσουν τα Γιορκσάιρ Τεριέ Click για ανάπτυξη... Και αυτα ειναι πολυαγαπημενα μου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:38 Η darkjudith: #2.248 19-09-08 10:38 Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:54 Η zorica έγραψε: #2.249 19-09-08 10:54 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως zorica έχω καταλάβει ότι σου αρέσει το ΠΟΛΥ μαλλί και σε γάτες και σε σκύλους Click για ανάπτυξη... Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:57 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.250 19-09-08 10:57 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:00 Η zorica έγραψε: #2.251 19-09-08 11:00 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Toν άντρα σου τον φαντάζομαι ροκά με μακρύ μαλί κι αυτόν... ή μήπως κάνω λαθος? Click για ανάπτυξη... Αυτος ειναι η μονη εξερεσηαλλα οχι πως δεν μ`αρεσει το στυλ(οταν εισαι 20 και λιγο πανω... ομως...οχι και τα καταντια του Καρβελα!!) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:06 Η darkjudith: #2.252 19-09-08 11:06 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Και οχι μονο...εχω κομπλεξ το εχω πει και παλιοτερα και το βγαζω(συνειδητα ομως)σε ολους γυρω μου...παιδια,σκυλια,γατεςεπειδι το δικο μου μαλλι δεν καταφερνω να το μακρυνω(εκει που θελω,οχι οτι τα εχω κοντα)αφηνω να μπουγιαδεψει οτι ειναι κοντα μου... Click για ανάπτυξη... Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:08 Η zorica έγραψε: #2.253 19-09-08 11:08 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Τι εννοείς στα παιδιά?Δεν τα αφήνεις να κουρεύονται? Click για ανάπτυξη... Εεεε..οχι βρεαλλα τους εχω μεταδωσει την αγαπη στο μαλλι και ετσι δεν θελουν κοντα μαλλια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η elvenstar: #2.254 19-09-08 11:11 Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Φαντάζομαι τι θα γίνεται από τρίχα στο σπίτι σας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:12 Η darkjudith: #2.255 19-09-08 11:12 Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η elvenstar: #2.256 19-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:16 Η zorica έγραψε: #2.257 19-09-08 11:16 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Εγώ πάλι το αντίθετο! Μόλις μακρύνει λίγο το μαλλί μου (πάνω από 5 πόντους) τρέχω να κουρευτώ! Δεν μπορώ να βλέπω τρίχες πάνω μου! Απορώ γιατί πήρα περσικό... Click για ανάπτυξη... Γιατι απορεις? τι επρεπε να παρεις...σφινκς?Πλακα κανω.Μ`αρεσει και το κοντο μαλλι στα κοριτσια αλλα εγω πραγματικα εχω προβλημα με τα δικα μου μαλλια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:20 Η darkjudith: #2.258 19-09-08 11:20 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Γιατί είναι πανέμορφα και γλυκούλια Click για ανάπτυξη... Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η elvenstar: #2.259 19-09-08 11:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 111 112 113 114 115 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 113 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.260 19-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Αυτα λεγαμε με τον ανδρα μου το βραδυ.Του ελεγα ποσα βρηκα που ειναι ιδια με τον Μαρκο και αυτος μου ελεγε οτι ειναι σαν να ειναι κατι αλλο οχι Περσης επειδι δεν ειναι πλακουτσωτος...και ακρη δεν βγαλαμεΒασικα δεν εχω κανενα προβλημα με πλακουτσωτομουριτσες απλα σε μερικα τα ματια ειναι ..καπως..ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.