darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η darkjudith: #2.261 19-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εάν αυτό ισχύει. Εμένα είναι doll face και έχει απόλυτα χαρακτήρα περσικού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η zorica έγραψε: #2.262 19-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Ειδικα με τη δικη σου ειμαι συναισθηματικα δεμενη!!!Οποτε τη βλεπω με πιανει μια νοσταλγια και ενα κατι...Ειναι υπεροχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η darkjudith: #2.263 19-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδικα με τη δικη σου ειμαι συναισθηματικα δεμενη!!!Οποτε τη βλεπω με πιανει μια νοσταλγια και ενα κατι...Ειναι υπεροχη!!! Click για ανάπτυξη... Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η zorica έγραψε: #2.264 19-09-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Αχ το ψιχουλινη μου...Σε ομορφο μερος θα πας?Για πολυ?(Δεν ειμαι κουτσομπολα απλα λατρευω τα ταξιδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η elvenstar: #2.265 19-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.266 19-09-08 11:52 Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η elvenstar: #2.267 19-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Ναι η Ανατασία έχει κ πρέπει να έχει κ η Fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η darkjudith: #2.268 19-09-08 11:57 Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Συμφωνω, εμένα μου αρέσουν πολύ τα πλακουτσομούρικα, αν κ δεν αρέσουν σε πολύ κόσμο δεν ξέρω εμένα με τρελένουν, γιατί νομίζω ότι αν δεν είναι πλακουτσωτά δεν είναι περσικά, άλλωστε όπως έχω δει τα doll face δεν έχουν ακριβώς τον χαρακτήρα τον περσικών Click για ανάπτυξη... Δεν ξέρω εάν αυτό ισχύει. Εμένα είναι doll face και έχει απόλυτα χαρακτήρα περσικού... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:36 Η zorica έγραψε: #2.262 19-09-08 11:36 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Ειδικα με τη δικη σου ειμαι συναισθηματικα δεμενη!!!Οποτε τη βλεπω με πιανει μια νοσταλγια και ενα κατι...Ειναι υπεροχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η darkjudith: #2.263 19-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδικα με τη δικη σου ειμαι συναισθηματικα δεμενη!!!Οποτε τη βλεπω με πιανει μια νοσταλγια και ενα κατι...Ειναι υπεροχη!!! Click για ανάπτυξη... Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η zorica έγραψε: #2.264 19-09-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Αχ το ψιχουλινη μου...Σε ομορφο μερος θα πας?Για πολυ?(Δεν ειμαι κουτσομπολα απλα λατρευω τα ταξιδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η elvenstar: #2.265 19-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.266 19-09-08 11:52 Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η elvenstar: #2.267 19-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Ναι η Ανατασία έχει κ πρέπει να έχει κ η Fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η darkjudith: #2.268 19-09-08 11:57 Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Είναι τα πιο γλυκά φατσουλίνια του κόσμου! Click για ανάπτυξη... Ειδικα με τη δικη σου ειμαι συναισθηματικα δεμενη!!!Οποτε τη βλεπω με πιανει μια νοσταλγια και ενα κατι...Ειναι υπεροχη!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η darkjudith: #2.263 19-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδικα με τη δικη σου ειμαι συναισθηματικα δεμενη!!!Οποτε τη βλεπω με πιανει μια νοσταλγια και ενα κατι...Ειναι υπεροχη!!! Click για ανάπτυξη... Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η zorica έγραψε: #2.264 19-09-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Αχ το ψιχουλινη μου...Σε ομορφο μερος θα πας?Για πολυ?(Δεν ειμαι κουτσομπολα απλα λατρευω τα ταξιδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η elvenstar: #2.265 19-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.266 19-09-08 11:52 Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η elvenstar: #2.267 19-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Ναι η Ανατασία έχει κ πρέπει να έχει κ η Fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η darkjudith: #2.268 19-09-08 11:57 Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειδικα με τη δικη σου ειμαι συναισθηματικα δεμενη!!!Οποτε τη βλεπω με πιανει μια νοσταλγια και ενα κατι...Ειναι υπεροχη!!! Click για ανάπτυξη... Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η zorica έγραψε: #2.264 19-09-08 11:47 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Αχ το ψιχουλινη μου...Σε ομορφο μερος θα πας?Για πολυ?(Δεν ειμαι κουτσομπολα απλα λατρευω τα ταξιδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η elvenstar: #2.265 19-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.266 19-09-08 11:52 Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η elvenstar: #2.267 19-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Ναι η Ανατασία έχει κ πρέπει να έχει κ η Fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η darkjudith: #2.268 19-09-08 11:57 Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Αχ το ψιχουλινη μου...Σε ομορφο μερος θα πας?Για πολυ?(Δεν ειμαι κουτσομπολα απλα λατρευω τα ταξιδια) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η elvenstar: #2.265 19-09-08 11:49 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.266 19-09-08 11:52 Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η elvenstar: #2.267 19-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Ναι η Ανατασία έχει κ πρέπει να έχει κ η Fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η darkjudith: #2.268 19-09-08 11:57 Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Αχ το μωράκι μου!Δεν φαντάζεσαι πόσο τον αγαπάω! Ετοιμάζομαι να φύγω ταξίδι στο εξωτερικό αύριο και το έχει καταλάβει : Κοιμάται συνέχεια δίπλα μου και μέσα στην βαλίτσα μου! Click για ανάπτυξη... Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:52 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.266 19-09-08 11:52 Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η elvenstar: #2.267 19-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Ναι η Ανατασία έχει κ πρέπει να έχει κ η Fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η darkjudith: #2.268 19-09-08 11:57 Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:54 Η elvenstar: #2.267 19-09-08 11:54 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Ναι η Ανατασία έχει κ πρέπει να έχει κ η Fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η darkjudith: #2.268 19-09-08 11:57 Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εμένα πιο πολύ μου αρέσουν οι τσιντσιλόφατσες παιδιά!! Ποια από εσάς έχει τσιντσιλά? Η staman νομίζω ε? Click για ανάπτυξη... Ναι η Ανατασία έχει κ πρέπει να έχει κ η Fantom Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:57 Η darkjudith: #2.268 19-09-08 11:57 Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:59 Η elvenstar: #2.269 19-09-08 11:59 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.270 19-09-08 12:00 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Θα πάω στην Μάλτα για 8 μέρες και πολύ στενοχωριέμαι που θα είναι μακριά μου. Θα του μιλάω στο τηλέφωνο πάντως...Εν τω μεταξύ, έχει κάνει την βαλίτσα μου ΚΑΙ νυχοδρόμιο... Click για ανάπτυξη... να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:01 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.271 19-09-08 12:01 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Όπότε όταν σου λείπει θα κοιτάς της νυχιές στη βαλίτσα Να περάσεις καλά λοιπόν και με το καλό να επιστρέψεις πίσω Click για ανάπτυξη... ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:02 Η darkjudith: #2.272 19-09-08 12:02 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: να βλέπεις τις νυχιές να τον θυμάσαι στη Μάλτα!! καλό ταξείδι, να περάσεις υπέροχα και καλή επιστροφή! Click για ανάπτυξη... Ευχαριστώ πολύ! Άσχετο : συνέχεια μου κολλάνε οι σελίδες και για αυτό κάνω ώρα να απαντήσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:16 Η elvenstar: #2.273 19-09-08 12:16 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ειπαμε ΑΚΡΙΒΩΣ τα ίδια πράγματα! Click για ανάπτυξη... Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Κορίτσια να σας χαιρετήσω, dark να περάσεις καλά κ να ξεσαλώσεις εύχομαι στη Μάλτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 12:17 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.274 19-09-08 12:17 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Αν κάναμε παρέα θα σταματήσουμε γιατί αρχίζουμε κ σκεφτόμαστε το ίδιο, όμως τώρα τι να πω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
darkjudith Εκκολαπτόμενο μέλος Η darkjudith αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 189 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:14 Η darkjudith: #2.275 19-09-08 13:14 Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η zorica έγραψε: #2.276 19-09-08 13:45 Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Sli8erin: Θα λείψεις πολύ; Δεν ξέρω κ εγώ όταν ειναι να τα αποχωρηστώ έστω κ για 1 μέρα στεναχωριέμαι πάρα πολύ. Ζορίτσα γιατί λες ότι είσαι συνεσθηματικά δεμένη, ειχες τέτοια γατούλα κ εσύ, ή θέλεις να την κλέψεις κ αυτή; Click για ανάπτυξη... Οχι,μονο τη δικη σου εχω βαλει στοχο Ναι,ειχα μια τετοια ΑΚΡΙΒΩΣ θηλυκια. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny Περιβόητο μέλος Η Χριστίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 29 ετών και μας γράφει από Νίκαια (Αττική). Έχει γράψει 4.933 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 13:45 Η bunny έγραψε: #2.277 19-09-08 13:45 Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Η zorica έγραψε: #2.278 19-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από darkjudith: Πάντως θα πάρω υπολογιστή μαζί μου για να μην χάνω επαφή με το mycat! Click για ανάπτυξη... Βεβαια! Να μας δειξεις και εμας τη Μαλτα Καλα να περασεις και καλο ταξιδι ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.279 19-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30 Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 112 113 114 115 116 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 114 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από bunny: Γεια!Πολύ ωραία είναι τα περσάκια.Μια φορά στη δουλειά του μπαμπά μια συνάδελφός του είχε φέρει 3 περσικά γατάκια 1 μήνα που η μαμά τους έπεσε από τον 4ο πριν απογαλακτιστούν.Ήταν όμως σα χαμένα.Ούτε μεταξύ τους δεν παίζανε!Κι αυτό γιατί κανένας δεν έπαιξε ποτέ μαζί τους μέχρι τότε.Έτσι τα άφησε όλη μέρα στο γραφείο του μπαμπά.Έγινα γατονταντά για μια μέρα! Τα τάισα,τα κοίμισα και έπαιξα πολύ μαζί τους. Ήμουν μαζί τους από τις 6 το πρωί ως τις 3 το μεσημέρι! Από τότε παίζουν, κάνουν ζαβολιές και σημπεριφέρονται σαν αληθινά γατάκια! Είμαι πολύ χαρούμενη γι' αυτά! Χριστίνα Click για ανάπτυξη... Γεια σου Χριστινακι. Τα εχετε σπιτι τωρα αυτα τα γατακια η ειναι ακομα στο γραφειο του μπαμπα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 19 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:34 Η zorica έγραψε: #2.280 19-09-08 15:34 Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA HSCAOO9PPFCA78SCX9CAKEF3SFCAZK307ACAS8VMA5CAI508HOCAEOW6UVCACTYESDCAZCDUVDCAJKHX2XCAB540PCCANQ2O3SCA 1,8 KB · Εμφανίσεις: 30
Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.