Περσίας maniacs

Αυτο ειναι Ιμαλαϊων αλλα μοιαζει με το Μαρκουλινο ε?
Είναι Blue point!! Και ναι.. μοιάζει στη φάτσα με το Μάρκο!
Θα πάρεις κοριτσάκι?? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι Blue point!! Και ναι.. μοιάζει στη φάτσα με το Μάρκο!
Θα πάρεις κοριτσάκι?? :)
Για κοριτσακι λεω ναι...;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιτα το Μαρκο εδω,μοιαζει πιο πολυ ακομα:cool: στα Himalayan

Συνημμένα

• IMG_0932.JPG
    IMG_0932.JPG
    117,4 KB · Εμφανίσεις: 20
  • IMG_0929.jpg
    IMG_0929.jpg
    104,6 KB · Εμφανίσεις: 21
Κορίτσια, καλησπέρα.!!! θα γελάσετε. Εχω έρθει σπίτι κατά τις 16.00 και έκανα σαν ναρκωμανής να μπω στο Mycat να διαβάσω τα νέα σας. Τα διάβασα και: Ζορίτσα συγχαρητήρια που θα πάρεις κι άλλη γατούλα είναι μαγεία θα δεις. Χαίρομαι που σου αρέσουν τα σιχ τζου όπως κι εμένα. Το σκυλάκι που μας έδειξες στη φωτο που ήταν δικό σου, είναι υπέροχο. Τι έγινε και δεν τα έχεις πιά? Ολα πέθαναν φυσιολογικά από γεράματα ή αρρώστησαν από κάτι άλλο ξαφνικά?
Μακάρι να αποκτήσεις κι εσύ μια μέρα σιχ τζου που τόσο θέλεις.
Ελενα ελπίζω σήμερα βράδυ να τα πούμε όπως φυσικά με όλα τα κορίτσια.Φίλησέ μου τα γατούνια όπως πάντα κ ζούλα τους τα μαξιλαράκια. !!!
Γιούλη, καλό ταξίδι και να περάσεις όμορφα στη Γερμανία.
Τώρα φεύγω πάλι για τη δουλειά θα τα πούμε μετά τις 21.30

Κορίτσια, καλησπέρα.!!! θα γελάσετε. Εχω έρθει σπίτι κατά τις 16.00 και έκανα σαν ναρκωμανής να μπω στο Mycat να διαβάσω τα νέα σας. Τα διάβασα και: Ζορίτσα συγχαρητήρια που θα πάρεις κι άλλη γατούλα είναι μαγεία θα δεις. Χαίρομαι που σου αρέσουν τα σιχ τζου όπως κι εμένα. Το σκυλάκι που μας έδειξες στη φωτο που ήταν δικό σου, είναι υπέροχο. Τι έγινε και δεν τα έχεις πιά? Ολα πέθαναν φυσιολογικά από γεράματα ή αρρώστησαν από κάτι άλλο ξαφνικά?
Μακάρι να αποκτήσεις κι εσύ μια μέρα σιχ τζου που τόσο θέλεις.
Ελενα ελπίζω σήμερα βράδυ να τα πούμε όπως φυσικά με όλα τα κορίτσια.Φίλησέ μου τα γατούνια όπως πάντα κ ζούλα τους τα μαξιλαράκια. !!!
Γιούλη, καλό ταξίδι και να περάσεις όμορφα στη Γερμανία.
Τώρα φεύγω πάλι για τη δουλειά θα τα πούμε μετά τις 21.30
Η μανα του Αγιαξ που ειδες στη φωτο,πεθανε απο γερατια,αλλα τον μικρο τον εχουν φολιασει ηταν 4 χρονων

Kαλησπερα:)

Συνημμένα

• IMG_0934.JPG
    IMG_0934.JPG
    122,4 KB · Εμφανίσεις: 21
Γεια σας περσακια!Τι κανει ο Μάρκο ο κουκλος;

Γεια σας περσακια!Τι κανει ο Μάρκο ο κουκλος;
Ξαπλες και κοντρα απλες:up:.Ο Σειριος καλα?Και η Μοιρα?

Και οι δυο μια χαρα.Παιζουν κυνηγητο στο σαλονι.

θελω να δοκημασω να αναιβασω απο την Gallery μια φωτο...δεν το εχω ξανακανει ετσι.:hmm:
IMG_0934.JPG

Και οι δυο μια χαρα.Παιζουν κυνηγητο στο σαλονι.
Μαλωνουν σαν τα αδερφακια η αγαπιουνται?Τι βλεπεις?

Αχ μια κοιλιτσα...

Αχ μια κοιλιτσα...
Ειδες πως φανηκε με μεγαλη φωτο...και δεν το εχω ξανα κανει ετσι.Μ`αρεσει πιο καλα:up:

Μαλωνουν σαν τα αδερφακια η αγαπιουνται?Τι βλεπεις?
Ακομα δεν εχουν κλεισει ουτε βδομαδα,αλλα τα πανε αρκετα καλα.:)Εσυ εβαλες μπρος για δευτερο;

Ακομα δεν εχουν κλεισει ουτε βδομαδα,αλλα τα πανε αρκετα καλα.:)Εσυ εβαλες μπρος για δευτερο;
Ασε,εβαλα,λαου-λαου γιατι δεν με περνει αλλιως:lol::lol::lol:.Θελω και σκυλακι...:redface:
Μου λεει ο δικος μου αν τα εχω βαλει με την Αντζελινα Τζολη γιατι λεει οτι θελω να την ξεπερασω και να γινω πιο πολυτεκνη απ`αυτην:lol:

Ασε,εβαλα,λαου-λαου γιατι δεν με περνει αλλιως:lol::lol::lol:.Θελω και σκυλακι...:redface:
Μου λεει ο δικος μου αν τα εχω βαλει με την Αντζελινα Τζολη γιατι λεει οτι θελω να την ξεπερασω και να γινω πιο πολυτεκνη απ`αυτην:lol:
:lol::lol::lol::lol::lol:Θα μπεις στη λιστα αναμονης εκτροφειου για το ιμαλαϊων;

η φατσούλα του Μάρκου μου αρέσει πάρα πολύ... δεν μου αρέσουν τα περσικά με τις πολύ πλακουτσωτές μουρίτσες που δυσκολεύονται να φάνε, να αναπνεύσουν και ροχαλίζουν... αλλα οι φάτσες σαν του Μάρκου και τα τσιντσιλά με ξετρελαίνουν:up:να τον χαίρεσαι ζόριτσα είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!:)

:lol::lol::lol::lol::lol:Θα μπεις στη λιστα αναμονης εκτροφειου για το ιμαλαϊων;
Ουυυυυ ,κατσε ντε,χτες το αποφασισα μονη μου και εγκρηση απο το "υπουργειο"ακομα δεν εχω παρει:lol::lol::lol:.Αυτο ειναι το δυσκολοτερο μερος.Μετα ολα ειναι ευκολα..;)Ειπαμε λαου-λαου οχι βουρρρρρρρρρρ:lol:

η φατσούλα του Μάρκου μου αρέσει πάρα πολύ... δεν μου αρέσουν τα περσικά με τις πολύ πλακουτσωτές μουρίτσες που δυσκολεύονται να φάνε, να αναπνεύσουν και ροχαλίζουν... αλλα οι φάτσες σαν του Μάρκου και τα τσιντσιλά με ξετρελαίνουν:up:να τον χαίρεσαι ζόριτσα είναι ΤΕΛΕΙΟΣ!!:)
Ευχαριστω Γιουλη μου.
Και τα δικα σου ειναι εξισου τελεια,και εχεις και τα χρωματα που λατρευω!:up:

Καλησπέρα Zorica. Είναι ένας κούκλος ασημένιος, μολυβί, ανθρακί, και ό,τι άλλη απόχρωση του γκρι σκούρου ή ανοιχτού υπάρχει. Είναι ΘΑΥΜΑΣΙΟΣ γάτος. Να τον χαίρεσαι!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back