ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:00 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.301 20-09-08 00:00 Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.302 20-09-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασε,εβαλα,λαου-λαου γιατι δεν με περνει αλλιως.Θελω και σκυλακι... Μου λεει ο δικος μου αν τα εχω βαλει με την Αντζελινα Τζολη γιατι λεει οτι θελω να την ξεπερασω και να γινω πιο πολυτεκνη απ`αυτην Click για ανάπτυξη... Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:04 Η moukelis έγραψε: #2.303 20-09-08 00:04 Γεια σου Αναστασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η staman2 έγραψε: #2.304 20-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #2.305 20-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Αναστασια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου. Κολλάει ο υπολογιστής. Αργεί να ανεβάσει τα μηνύματα. Τι κάνουν τα μωρά σου??? Μαθαίνω πως συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zorica έγραψε: #2.306 20-09-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Γιουλη μου και να προσεχεις... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και`γω.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Click για ανάπτυξη... Αυτη τη φαση πολυ θα ηθελα να την δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η moukelis έγραψε: #2.307 20-09-08 00:14 Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η zorica έγραψε: #2.308 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:02 Η staman2 έγραψε: #2.302 20-09-08 00:02 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασε,εβαλα,λαου-λαου γιατι δεν με περνει αλλιως.Θελω και σκυλακι... Μου λεει ο δικος μου αν τα εχω βαλει με την Αντζελινα Τζολη γιατι λεει οτι θελω να την ξεπερασω και να γινω πιο πολυτεκνη απ`αυτην Click για ανάπτυξη... Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:04 Η moukelis έγραψε: #2.303 20-09-08 00:04 Γεια σου Αναστασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η staman2 έγραψε: #2.304 20-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #2.305 20-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Αναστασια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου. Κολλάει ο υπολογιστής. Αργεί να ανεβάσει τα μηνύματα. Τι κάνουν τα μωρά σου??? Μαθαίνω πως συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zorica έγραψε: #2.306 20-09-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Γιουλη μου και να προσεχεις... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και`γω.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Click για ανάπτυξη... Αυτη τη φαση πολυ θα ηθελα να την δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η moukelis έγραψε: #2.307 20-09-08 00:14 Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η zorica έγραψε: #2.308 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασε,εβαλα,λαου-λαου γιατι δεν με περνει αλλιως.Θελω και σκυλακι... Μου λεει ο δικος μου αν τα εχω βαλει με την Αντζελινα Τζολη γιατι λεει οτι θελω να την ξεπερασω και να γινω πιο πολυτεκνη απ`αυτην Click για ανάπτυξη... Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:04 Η moukelis έγραψε: #2.303 20-09-08 00:04 Γεια σου Αναστασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η staman2 έγραψε: #2.304 20-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #2.305 20-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Αναστασια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου. Κολλάει ο υπολογιστής. Αργεί να ανεβάσει τα μηνύματα. Τι κάνουν τα μωρά σου??? Μαθαίνω πως συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zorica έγραψε: #2.306 20-09-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Γιουλη μου και να προσεχεις... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και`γω.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Click για ανάπτυξη... Αυτη τη φαση πολυ θα ηθελα να την δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η moukelis έγραψε: #2.307 20-09-08 00:14 Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η zorica έγραψε: #2.308 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Γεια σου Αναστασια! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:06 Η staman2 έγραψε: #2.304 20-09-08 00:06 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #2.305 20-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Αναστασια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου. Κολλάει ο υπολογιστής. Αργεί να ανεβάσει τα μηνύματα. Τι κάνουν τα μωρά σου??? Μαθαίνω πως συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zorica έγραψε: #2.306 20-09-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Γιουλη μου και να προσεχεις... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και`γω.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Click για ανάπτυξη... Αυτη τη φαση πολυ θα ηθελα να την δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η moukelis έγραψε: #2.307 20-09-08 00:14 Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η zorica έγραψε: #2.308 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:09 Η staman2 έγραψε: #2.305 20-09-08 00:09 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Αναστασια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου. Κολλάει ο υπολογιστής. Αργεί να ανεβάσει τα μηνύματα. Τι κάνουν τα μωρά σου??? Μαθαίνω πως συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zorica έγραψε: #2.306 20-09-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Γιουλη μου και να προσεχεις... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και`γω.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Click για ανάπτυξη... Αυτη τη φαση πολυ θα ηθελα να την δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η moukelis έγραψε: #2.307 20-09-08 00:14 Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η zorica έγραψε: #2.308 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Γεια σου Αναστασια! Click για ανάπτυξη... Γεια σου Δωρα μου. Κολλάει ο υπολογιστής. Αργεί να ανεβάσει τα μηνύματα. Τι κάνουν τα μωρά σου??? Μαθαίνω πως συμφιλιώνονται σιγά σιγά. Να μου τα φιλήσεις. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:13 Η zorica έγραψε: #2.306 20-09-08 00:13 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Γιουλη μου και να προσεχεις... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και`γω.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Click για ανάπτυξη... Αυτη τη φαση πολυ θα ηθελα να την δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η moukelis έγραψε: #2.307 20-09-08 00:14 Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η zorica έγραψε: #2.308 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καληνύχτα ξενύχτισσες Περσουπέροχες!!Ζοριτσάκι σ'ευχαριστώ και πάλικαλή αντάμωση!! αναστασία θα στο φάω το τσιντσιλάκι σου... τι ματάρες είναι αυτές!!! Click για ανάπτυξη... καληνυχτα Γιουλη μου και να προσεχεις... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Που θα πάει.. Θα τον καταφέρεις αμα τα αγαπάει τα ζωάκια. Θα τα λατρέψει. Ούτως ή άλλως την καθαριότητα κ το βούρτσισμα το έχουμε εμείς ή κάνω λάθος?? Τότε αν είναι έτσι (όπως άλλωστε γίνεται συνήθως),γιατί να αρνηθεί? Click για ανάπτυξη... Ετσι λεω και`γω.. Αρχική Δημοσίευση από staman2: Δεν είναι ζουζούνα η άτιμη?? Πριν λίγο την βούρτσισα κ πάντα μουρμουράει προς το τέλος τώρα πια. Είναι τόσο αστεία όταν νιαουρίζει εκνευρισμένη ξέρεις μ΄εκείνο το υπόκοφο αγριεμένο νιαούρισμα... Έσκασα πάλι στα γέλια. Κι όταν φεύγει φουλαριστή από την αγκαλιά μου μόλις τελειώσω, την κυνηγά η σκύλα να τη μαλώσει. Είναι σκηνές απείρου κάλους. Η σκύλα κάνει τη δικηγόρο. Αφού όταν καμιά φορά παίζουν μεταξύ τους τα γατιά η σκυλίτσα τρέχει να τους χωρίσει.Και την αποκαλώ "Δικαστική αντιπρόσωπο" Χα χα χα. Καλό ταξίδι και καλή αντάμωση... Click για ανάπτυξη... Αυτη τη φαση πολυ θα ηθελα να την δω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:14 Η moukelis έγραψε: #2.307 20-09-08 00:14 Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η zorica έγραψε: #2.308 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η zorica έγραψε: #2.308 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Που τον βρηκε?Αυτα ειναι ΥΠΕΡΟΧΑ νεα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:17 Η staman2 έγραψε: #2.309 20-09-08 00:17 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλα ειναι τα μικρα μου!Παιδια πριν λιγο εμαθα υπεροχα νεα!Μαλλον ο κολλητος μου βρηκε το γατο του! Click για ανάπτυξη... Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:25 Η zorica έγραψε: #2.310 20-09-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Μπράβο. Γιατί τον είχε χάσει?? Δεν θυμάμαι να το είχες αναφέρει... Click για ανάπτυξη... Ουτε εγω αλλα και παλι,ειναι δεν ειναι τρελλα?!Το φανταζεσαι.Το εχω ζησει με την Barby(θυβετιανη σκυλιτσα)και πεθανα απο την τρομαρα μου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.311 20-09-08 01:12 Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Eτσι μας ηρθε και ετσι ειναι τωρα ο Μαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η moukelis έγραψε: #2.312 20-09-08 01:16 Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:22 Η zorica έγραψε: #2.313 20-09-08 01:22 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ειναι ο Λούπιν κοριτσια,τον εχει βαλει και στις αγγελιες για να δειτε την ιστορια του...Τον λατρευε,ακομα και μπλογκ του εχει κανει. Click για ανάπτυξη... Ποιος?Τι?Πως το ειπες?Δεν καταλαβα τιποτα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:25 Η moukelis έγραψε: #2.314 20-09-08 01:25 Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:27 Η zorica έγραψε: #2.315 20-09-08 01:27 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Στις αγγελιες με τα γατακια που χαθηκαν τον εχει βαλει,τον λένε Λούπιν και τον αγαπαει τοσο πολυ που του εχει φτιαξει και δικο του μπλογκ. Click για ανάπτυξη... Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:34 Η moukelis έγραψε: #2.316 20-09-08 01:34 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Τωρα το διαβασα το thread.Με τρομαξες ,με βρηκες αδιαβαστη και μ`εστειλες... Click για ανάπτυξη... Γιατι καλε; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.317 20-09-08 01:41 Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ετσι που το ειχες γραψει,χωρις παραθεση σε κατι προηγουμενο,κατ`ευθειαν κατω απο το δικο μου ποστ που εδειχνα τον Μαρκο,νομιζα πως αναφερεσαι στο γατο μου,οτι καποιος τον ψαχνει και μοιαζει με τον δικο μου και τον λενε Λουπιν... Καταλαβες γιατι φρικαρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:45 Η moukelis έγραψε: #2.318 20-09-08 01:45 Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.319 20-09-08 01:49 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 114 115 116 117 118 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 116 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Ζοριτσα τον Φωσκολο τον ξερεις;Μηπως μια συνεργασια θα αξιοποιουσε την φαντασια σου; Click για ανάπτυξη... Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 20 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:52 Η moukelis έγραψε: #2.320 20-09-08 01:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ασεεεεεεεεε σου λεω επαθα σε κλασματα δευτερολεπτου ολα αυταεπειδη δεν το ειχα διαβασει αυτο το ποστ και μου`ρθε κατακουτελα.Τι Φωσκολος,το Χιτσκοκ να μου πεις σε ταινιες τρομου να συνεργαστω Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.