zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:34 Η zorica έγραψε: #2.481 23-09-08 19:34 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο όλους ειμαι μακρια,αλλα που θα μου παει,θα γυρισω και θα σας γνωρισω όλες! Click για ανάπτυξη... Σε νιωθω...Εδω εγω και οταν κανονιζουν τα κοριτσια να συναντηθουν για καφε...ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ και...αποφευγω τα σχετικα thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:36 Η prince έγραψε: #2.482 23-09-08 19:36 μαααααααααδααααααααααααααααααααααααααμε!!!! τουλάχιστον τρώει πέρσιαν κίττεν... ο γιατρός είπε το στρές της αλλαγής, η προηγούμενη καλοπέραση, η τότε καθημερινή της δίαιτα, η αλλάγη σε χειμερινό τρίχωμα και ο εγκλεισμός της σε κλουβί φταίνε. είναι κατά τα άλλα υγιέστατη.. νωρίτερα με τριγύρναγε και προσπαθούσε να ανέβει στην καρέκλα (κάτω από τα τσιριχτά του πρίνς) και ο πρίνς πήρε το χειμερινό του τρίχωμα.. έχει γίνει απαλό χνουδωτό μπαλάκι... φούντωσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #2.483 23-09-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από prince: μαααααααααδααααααααααααααααααααααααααμε!!!! τουλάχιστον τρώει πέρσιαν κίττεν... ο γιατρός είπε το στρές της αλλαγής, η προηγούμενη καλοπέραση, η τότε καθημερινή της δίαιτα, η αλλάγη σε χειμερινό τρίχωμα και ο εγκλεισμός της σε κλουβί φταίνε. είναι κατά τα άλλα υγιέστατη.. νωρίτερα με τριγύρναγε και προσπαθούσε να ανέβει στην καρέκλα (κάτω από τα τσιριχτά του πρίνς) και ο πρίνς πήρε το χειμερινό του τρίχωμα.. έχει γίνει απαλό χνουδωτό μπαλάκι... φούντωσε πολύ... Click για ανάπτυξη... Βγαλε καμια καινουρια φωτο και βαλ`τη να τον καμαρωσουμε και εμεις.Μονο εγω πια βγαζω καθε μερα η ψονισμενη καινουριες φωτο... Οσο για τη Ρεϊνα,δεν σ`το ειπα εγω...αλλα θα δεις μεταμορφωση που εχεις να παθεις πλακα,απλα δως της λιγο χρονοAll they need is LOVE... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η prince έγραψε: #2.484 23-09-08 19:44 υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:54 Η zorica έγραψε: #2.485 23-09-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Click για ανάπτυξη... Ο καθενας τους εχει διαφορετικο χαρακτηρα οπως και οι ανθρωποι... Ο Πρινσακος σου καθεται για χαδια?Σου ερχεται απο μονος του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η prince έγραψε: #2.486 23-09-08 19:56 ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #2.487 23-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Καλα λενε οτι ειμαστε μονο για να τις υπηρετουμεΚαι ο δικος μου αμα μου ανεβει για χαδι θα ειναι για τοσο 3 λεπτα,μετα διχνει με την ουρα που οτι θελει να φυγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Η zorica έγραψε: #2.488 23-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Απο όλους ειμαι μακρια,αλλα που θα μου παει,θα γυρισω και θα σας γνωρισω όλες! Click για ανάπτυξη... Σε νιωθω...Εδω εγω και οταν κανονιζουν τα κοριτσια να συναντηθουν για καφε...ΖΗΛΕΥΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ και...αποφευγω τα σχετικα thread Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:36 Η prince έγραψε: #2.482 23-09-08 19:36 μαααααααααδααααααααααααααααααααααααααμε!!!! τουλάχιστον τρώει πέρσιαν κίττεν... ο γιατρός είπε το στρές της αλλαγής, η προηγούμενη καλοπέραση, η τότε καθημερινή της δίαιτα, η αλλάγη σε χειμερινό τρίχωμα και ο εγκλεισμός της σε κλουβί φταίνε. είναι κατά τα άλλα υγιέστατη.. νωρίτερα με τριγύρναγε και προσπαθούσε να ανέβει στην καρέκλα (κάτω από τα τσιριχτά του πρίνς) και ο πρίνς πήρε το χειμερινό του τρίχωμα.. έχει γίνει απαλό χνουδωτό μπαλάκι... φούντωσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #2.483 23-09-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από prince: μαααααααααδααααααααααααααααααααααααααμε!!!! τουλάχιστον τρώει πέρσιαν κίττεν... ο γιατρός είπε το στρές της αλλαγής, η προηγούμενη καλοπέραση, η τότε καθημερινή της δίαιτα, η αλλάγη σε χειμερινό τρίχωμα και ο εγκλεισμός της σε κλουβί φταίνε. είναι κατά τα άλλα υγιέστατη.. νωρίτερα με τριγύρναγε και προσπαθούσε να ανέβει στην καρέκλα (κάτω από τα τσιριχτά του πρίνς) και ο πρίνς πήρε το χειμερινό του τρίχωμα.. έχει γίνει απαλό χνουδωτό μπαλάκι... φούντωσε πολύ... Click για ανάπτυξη... Βγαλε καμια καινουρια φωτο και βαλ`τη να τον καμαρωσουμε και εμεις.Μονο εγω πια βγαζω καθε μερα η ψονισμενη καινουριες φωτο... Οσο για τη Ρεϊνα,δεν σ`το ειπα εγω...αλλα θα δεις μεταμορφωση που εχεις να παθεις πλακα,απλα δως της λιγο χρονοAll they need is LOVE... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η prince έγραψε: #2.484 23-09-08 19:44 υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:54 Η zorica έγραψε: #2.485 23-09-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Click για ανάπτυξη... Ο καθενας τους εχει διαφορετικο χαρακτηρα οπως και οι ανθρωποι... Ο Πρινσακος σου καθεται για χαδια?Σου ερχεται απο μονος του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η prince έγραψε: #2.486 23-09-08 19:56 ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #2.487 23-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Καλα λενε οτι ειμαστε μονο για να τις υπηρετουμεΚαι ο δικος μου αμα μου ανεβει για χαδι θα ειναι για τοσο 3 λεπτα,μετα διχνει με την ουρα που οτι θελει να φυγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Η zorica έγραψε: #2.488 23-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
μαααααααααδααααααααααααααααααααααααααμε!!!! τουλάχιστον τρώει πέρσιαν κίττεν... ο γιατρός είπε το στρές της αλλαγής, η προηγούμενη καλοπέραση, η τότε καθημερινή της δίαιτα, η αλλάγη σε χειμερινό τρίχωμα και ο εγκλεισμός της σε κλουβί φταίνε. είναι κατά τα άλλα υγιέστατη.. νωρίτερα με τριγύρναγε και προσπαθούσε να ανέβει στην καρέκλα (κάτω από τα τσιριχτά του πρίνς) και ο πρίνς πήρε το χειμερινό του τρίχωμα.. έχει γίνει απαλό χνουδωτό μπαλάκι... φούντωσε πολύ... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:42 Η zorica έγραψε: #2.483 23-09-08 19:42 Αρχική Δημοσίευση από prince: μαααααααααδααααααααααααααααααααααααααμε!!!! τουλάχιστον τρώει πέρσιαν κίττεν... ο γιατρός είπε το στρές της αλλαγής, η προηγούμενη καλοπέραση, η τότε καθημερινή της δίαιτα, η αλλάγη σε χειμερινό τρίχωμα και ο εγκλεισμός της σε κλουβί φταίνε. είναι κατά τα άλλα υγιέστατη.. νωρίτερα με τριγύρναγε και προσπαθούσε να ανέβει στην καρέκλα (κάτω από τα τσιριχτά του πρίνς) και ο πρίνς πήρε το χειμερινό του τρίχωμα.. έχει γίνει απαλό χνουδωτό μπαλάκι... φούντωσε πολύ... Click για ανάπτυξη... Βγαλε καμια καινουρια φωτο και βαλ`τη να τον καμαρωσουμε και εμεις.Μονο εγω πια βγαζω καθε μερα η ψονισμενη καινουριες φωτο... Οσο για τη Ρεϊνα,δεν σ`το ειπα εγω...αλλα θα δεις μεταμορφωση που εχεις να παθεις πλακα,απλα δως της λιγο χρονοAll they need is LOVE... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η prince έγραψε: #2.484 23-09-08 19:44 υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:54 Η zorica έγραψε: #2.485 23-09-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Click για ανάπτυξη... Ο καθενας τους εχει διαφορετικο χαρακτηρα οπως και οι ανθρωποι... Ο Πρινσακος σου καθεται για χαδια?Σου ερχεται απο μονος του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η prince έγραψε: #2.486 23-09-08 19:56 ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #2.487 23-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Καλα λενε οτι ειμαστε μονο για να τις υπηρετουμεΚαι ο δικος μου αμα μου ανεβει για χαδι θα ειναι για τοσο 3 λεπτα,μετα διχνει με την ουρα που οτι θελει να φυγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Η zorica έγραψε: #2.488 23-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: μαααααααααδααααααααααααααααααααααααααμε!!!! τουλάχιστον τρώει πέρσιαν κίττεν... ο γιατρός είπε το στρές της αλλαγής, η προηγούμενη καλοπέραση, η τότε καθημερινή της δίαιτα, η αλλάγη σε χειμερινό τρίχωμα και ο εγκλεισμός της σε κλουβί φταίνε. είναι κατά τα άλλα υγιέστατη.. νωρίτερα με τριγύρναγε και προσπαθούσε να ανέβει στην καρέκλα (κάτω από τα τσιριχτά του πρίνς) και ο πρίνς πήρε το χειμερινό του τρίχωμα.. έχει γίνει απαλό χνουδωτό μπαλάκι... φούντωσε πολύ... Click για ανάπτυξη... Βγαλε καμια καινουρια φωτο και βαλ`τη να τον καμαρωσουμε και εμεις.Μονο εγω πια βγαζω καθε μερα η ψονισμενη καινουριες φωτο... Οσο για τη Ρεϊνα,δεν σ`το ειπα εγω...αλλα θα δεις μεταμορφωση που εχεις να παθεις πλακα,απλα δως της λιγο χρονοAll they need is LOVE... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:44 Η prince έγραψε: #2.484 23-09-08 19:44 υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:54 Η zorica έγραψε: #2.485 23-09-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Click για ανάπτυξη... Ο καθενας τους εχει διαφορετικο χαρακτηρα οπως και οι ανθρωποι... Ο Πρινσακος σου καθεται για χαδια?Σου ερχεται απο μονος του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η prince έγραψε: #2.486 23-09-08 19:56 ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #2.487 23-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Καλα λενε οτι ειμαστε μονο για να τις υπηρετουμεΚαι ο δικος μου αμα μου ανεβει για χαδι θα ειναι για τοσο 3 λεπτα,μετα διχνει με την ουρα που οτι θελει να φυγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Η zorica έγραψε: #2.488 23-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:54 Η zorica έγραψε: #2.485 23-09-08 19:54 Αρχική Δημοσίευση από prince: υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Click για ανάπτυξη... Ο καθενας τους εχει διαφορετικο χαρακτηρα οπως και οι ανθρωποι... Ο Πρινσακος σου καθεται για χαδια?Σου ερχεται απο μονος του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η prince έγραψε: #2.486 23-09-08 19:56 ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #2.487 23-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Καλα λενε οτι ειμαστε μονο για να τις υπηρετουμεΚαι ο δικος μου αμα μου ανεβει για χαδι θα ειναι για τοσο 3 λεπτα,μετα διχνει με την ουρα που οτι θελει να φυγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Η zorica έγραψε: #2.488 23-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: υποτείθεται ότι διάλεξα μία γάτα εξίσου μονόχνωτη με τον πρίνς και αυτή είναι στο άλλο άκρο... αν και όταν ειναι χορτάτη δεν με πλησιάζει, μόλις αρχίσει και αδειάζει το στομάχι της μου κάνει έφοδο. μόνο που δεν θέλει να την περιορίζω. αν την αφήσω μόνη της θα ξαπλώσει πάνω μου. αν την ακουμπήσω οπουδήποτε αλλού πέρα από το κεφάλι της (που το τρίβει με μανία) εξαφανίζεται. Click για ανάπτυξη... Ο καθενας τους εχει διαφορετικο χαρακτηρα οπως και οι ανθρωποι... Ο Πρινσακος σου καθεται για χαδια?Σου ερχεται απο μονος του? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 19:56 Η prince έγραψε: #2.486 23-09-08 19:56 ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #2.487 23-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Καλα λενε οτι ειμαστε μονο για να τις υπηρετουμεΚαι ο δικος μου αμα μου ανεβει για χαδι θα ειναι για τοσο 3 λεπτα,μετα διχνει με την ουρα που οτι θελει να φυγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Η zorica έγραψε: #2.488 23-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:02 Η zorica έγραψε: #2.487 23-09-08 20:02 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Καλα λενε οτι ειμαστε μονο για να τις υπηρετουμεΚαι ο δικος μου αμα μου ανεβει για χαδι θα ειναι για τοσο 3 λεπτα,μετα διχνει με την ουρα που οτι θελει να φυγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Η zorica έγραψε: #2.488 23-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Καλα λενε οτι ειμαστε μονο για να τις υπηρετουμεΚαι ο δικος μου αμα μου ανεβει για χαδι θα ειναι για τοσο 3 λεπτα,μετα διχνει με την ουρα που οτι θελει να φυγει... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:29 Η zorica έγραψε: #2.488 23-09-08 21:29 Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από prince: ο πολλά βαρύς και όχι πρίνς όταν θέλει χάδι έρχεται μπροστά μου και μου κάνει μιαααααααααααααααααααααααου. Σπάνια.. όταν λείπω 8 ώρες στη δουλειά για κανα τρίλεπτο θέλει χάδια και όταν κάθομαι με τις ώρες στον υπολογιστή. πρώτα ζητάει χάδι και μετά διαλύει το γραφείο. συνήθως αρκείται στο να είναι δίπλα μου και να γουργουράει ευτιχισμένος χωρίς να τον ακουμπάω και χωρίς να με αγγίζει.... τι να πώ.. γάτες Click για ανάπτυξη... Eχεις δει εαν καταλαβαινει ορισμενες λεξεις η και ολοκληρες φρασεις? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:39 Η staman2 έγραψε: #2.489 23-09-08 21:39 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Δες και αυτη Click για ανάπτυξη... Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:44 Η zorica έγραψε: #2.490 23-09-08 21:44 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλά Ζορίτσα είναι πανέμορφος. ΑΛΛΑ ΕΧΕΙΣ ΘΡΑΣΟΣ. ΜΑΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΦΩΤΟ. Εσύ παιδί μου μας ξετρέλανες. ΤΩΡΑ ζηλεύω και πρέπει να κάνω το ίδιο και με τα δικά μου τα μωρα. Να δω πώς θα τους βγάλω νέες φωτό με ΝΤΕΚΟΡ παρακαλώ σαν εσένα και μετά μεγάλες στην οθόνη. Θα προσπαθήσω αλλά δεν ξέρω πότε.... Φιλάκια στον Μαρκούλη σου. Click για ανάπτυξη... Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:52 Η staman2 έγραψε: #2.491 23-09-08 21:52 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο ειναι καλο.Μακαρι να βρεξει φωτογραφιες με περσακια...Μ`αρεσει να τα βλεπω ΠΑΡΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!! Click για ανάπτυξη... Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 23 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:55 Η zorica έγραψε: #2.492 23-09-08 21:55 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ναι ναι. Εχω ξετρελαθεί. Μωρέ δεν είναι πολύ όμορφο που έχουμε κάτι κοινό μεταξύ μας και περνάμε ωραία??? Εμένα με λένε τρελή οι φίλοι που έχω τρέλα με τα γατάκια κ το σκυλάκι μου κ μιλάω μαζί σας ώρες. Τους έχω χ...@#$@ Click για ανάπτυξη... Εγω συμφονω απολυτα...Γι`αυτο ειμαι εδω ΜΑΖΙ ΣΑΣ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:05 Η zorica έγραψε: #2.493 24-09-08 01:05 To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:12 Η zorica έγραψε: #2.494 24-09-08 01:12 Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 08:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.495 24-09-08 08:44 Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 09:11 Η staman2 έγραψε: #2.496 24-09-08 09:11 Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Είναι απίθανο. Εχω βρει κι άλλα στο παρελθόν και η πλάκα είναι ότι η Νάλα που ήταν δίπλα μου, ανέβαινε στο γραφείο και εψαχνε να βρει τη γάτα που μίλαγε στον υπολογιστή από πίσω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:44 Η zorica έγραψε: #2.497 24-09-08 10:44 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καλημέρα όμορφες μακρυμαλούσες!! Click για ανάπτυξη... Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Αρχική Δημοσίευση από zorica: To ειδατε αυτο...Και σημερα καπου αναρωτιθηκα σχετικα...https://www.youtube.com/watch?v=E-WP-bkXyWc Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube,com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 10:53 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.498 24-09-08 10:53 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Καλημερα Γιουλη...Τα ειδες αυτα..εχουν πλακα... Click για ανάπτυξη... Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:05 Η zorica έγραψε: #2.499 24-09-08 11:05 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 123 124 125 126 127 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 125 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:10 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.500 24-09-08 11:10 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... ΟΚ πάω να το διαβάσω! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.