staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:11 Η staman2 έγραψε: #2.501 24-09-08 11:11 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.502 24-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... φιλάκια κρυφά και κλεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η staman2 έγραψε: #2.503 24-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.504 24-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/Άλλος-για-coca-cola.223030/ Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η zorica έγραψε: #2.505 24-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Για το βιντεο θα κοιταξω να το διορθωσω αλλα για το thread δεν ξερω πως το μεταφερουν εδω!!!Κοιτα,ειναι στα σημερηνα μηνηματα η χτυπα στην αναζητηση "αλλος για την Coca-cola" και θα το βρεις. Φιλακια..οχι στα κλεφτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.506 24-09-08 11:24 Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η zorica έγραψε: #2.507 24-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Το εφτιαξα,δες το Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #2.508 24-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δεν μπορώ να ανοίγω τα video εδώ... γιατί φαίνονται στον υπολογιστή μου και είμαι στο γραφείο... με τον "μεγάλο" κοντά μου... Τι κάνει ο προστατευόμενός μου? Έχεις καμία άλλη απίστευτη φωτό να μου φτιάξεις τη μουντή μέρα? Click για ανάπτυξη... Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:13 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.502 24-09-08 11:13 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... φιλάκια κρυφά και κλεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η staman2 έγραψε: #2.503 24-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.504 24-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/Άλλος-για-coca-cola.223030/ Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η zorica έγραψε: #2.505 24-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Για το βιντεο θα κοιταξω να το διορθωσω αλλα για το thread δεν ξερω πως το μεταφερουν εδω!!!Κοιτα,ειναι στα σημερηνα μηνηματα η χτυπα στην αναζητηση "αλλος για την Coca-cola" και θα το βρεις. Φιλακια..οχι στα κλεφτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.506 24-09-08 11:24 Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η zorica έγραψε: #2.507 24-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Το εφτιαξα,δες το Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #2.508 24-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... φιλάκια κρυφά και κλεφτά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:14 Η staman2 έγραψε: #2.503 24-09-08 11:14 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.504 24-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/Άλλος-για-coca-cola.223030/ Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η zorica έγραψε: #2.505 24-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Για το βιντεο θα κοιταξω να το διορθωσω αλλα για το thread δεν ξερω πως το μεταφερουν εδω!!!Κοιτα,ειναι στα σημερηνα μηνηματα η χτυπα στην αναζητηση "αλλος για την Coca-cola" και θα το βρεις. Φιλακια..οχι στα κλεφτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.506 24-09-08 11:24 Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η zorica έγραψε: #2.507 24-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Το εφτιαξα,δες το Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #2.508 24-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Οχι φιλεναδα.Αλλα να πας εδω στο Μycat να δεις αυτο το thread για την Κοκα Κολα.Οπωσδιποτε να το διαβασεις,θα μαθεις πολλα!!! Click για ανάπτυξη... Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:15 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.504 24-09-08 11:15 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/Άλλος-για-coca-cola.223030/ Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η zorica έγραψε: #2.505 24-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Για το βιντεο θα κοιταξω να το διορθωσω αλλα για το thread δεν ξερω πως το μεταφερουν εδω!!!Κοιτα,ειναι στα σημερηνα μηνηματα η χτυπα στην αναζητηση "αλλος για την Coca-cola" και θα το βρεις. Φιλακια..οχι στα κλεφτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.506 24-09-08 11:24 Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η zorica έγραψε: #2.507 24-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Το εφτιαξα,δες το Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #2.508 24-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... https://www.mypetz.gr/threads/Άλλος-για-coca-cola.223030/ Αυτό Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:18 Η zorica έγραψε: #2.505 24-09-08 11:18 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Για το βιντεο θα κοιταξω να το διορθωσω αλλα για το thread δεν ξερω πως το μεταφερουν εδω!!!Κοιτα,ειναι στα σημερηνα μηνηματα η χτυπα στην αναζητηση "αλλος για την Coca-cola" και θα το βρεις. Φιλακια..οχι στα κλεφτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.506 24-09-08 11:24 Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η zorica έγραψε: #2.507 24-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Το εφτιαξα,δες το Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #2.508 24-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλημέρα Γιούλη... Κι εγώ στην ίδια κατάσταση είμαι. Βρίσκομαι στο γραφειο και μπαίνω στα κλεφτα.... Φιλάκια σε όλες σας!!! Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Για το βιντεο θα κοιταξω να το διορθωσω αλλα για το thread δεν ξερω πως το μεταφερουν εδω!!!Κοιτα,ειναι στα σημερηνα μηνηματα η χτυπα στην αναζητηση "αλλος για την Coca-cola" και θα το βρεις. Φιλακια..οχι στα κλεφτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:24 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.506 24-09-08 11:24 Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η zorica έγραψε: #2.507 24-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Το εφτιαξα,δες το Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #2.508 24-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:25 Η zorica έγραψε: #2.507 24-09-08 11:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Το εφτιαξα,δες το Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #2.508 24-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Ζορίτσα καλημέρα. Ποιο θρεντ για την κόκα κόλα??? Το δεύτερο βιντεάκι δεν εμφανίζεται πάντως. Πριν προσπάθησα να το δω αλλά δεν το εμφάνιζε. Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από zorica: Aαααααααααα,εχει και συνεχεια...https://www.youtube.com/watch?v=gSZ8ZodbN5w Eιναι σκετη τρελλα Click για ανάπτυξη... Το εφτιαξα,δες το Αναστασια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:28 Η zorica έγραψε: #2.508 24-09-08 11:28 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.509 24-09-08 11:29 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Σας αρέσουν αυτές οι γάτες?? Αφιερωμένες στη Ζόριτσα! https://pets.webshots.com/album/106989541slcVxO Click για ανάπτυξη... Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.510 24-09-08 11:31 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ο Sterling ειναι μουρλια...αλλα ειναι σαν τον Μαρκο με μπλε ματια.Μηπως να επερνα μια στα χρωματα της Καλυψω?Ειμαι για δεσημο τελικα!!! Click για ανάπτυξη... κι εγώ για δέσιμο είμαι Δεν είναι άσχημες οι seal point... Και θα έρχεται σε αντίθεση με τα χρώματα του Μάρκου... ενώ η blue point θα του μοιάζει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:34 Η zorica έγραψε: #2.511 24-09-08 11:34 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Δειτε και αυτές... doll face himalayan... https://www.terrific-cats.com/for-sale/viewad.asp?adid=80304 Click για ανάπτυξη... Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:38 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.512 24-09-08 11:38 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο μαλιστα...να μην ειναι 2 σχεδων ιδιες γατες στο σπιτι Click για ανάπτυξη... Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:40 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.513 24-09-08 11:40 Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:41 Η zorica έγραψε: #2.514 24-09-08 11:41 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Οταν είχα μόνο τη Καλυψώ που είναι seal είχα φαγωθεί να πάρω ένα μπλε για "αντίθεση" και πήρα το Μορφέα... μετά το Μορφέα είχα φαγωθεί να πάρω tabby αλλά chocolate tabby έτσι για να εμπλουτίζω τη συλλογή.... Για να δούμε τι μου λείπει?? Χμ... λιλά δεν έχω... ταρταρούγα... chocolate σκέτο δεν έχω... ποιο λες να είναι το τέταρτο?? Click για ανάπτυξη... Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:43 Η zorica έγραψε: #2.515 24-09-08 11:43 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αυτή η φάτσα μου αρέσει στα Περσικά!! Click για ανάπτυξη... Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:44 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.516 24-09-08 11:44 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Λιλα!!! ΑΣΕ!!!Οσα βλεπω ΟΛΑ μ`αρεσουν και στο τελος-τελος θα καταντησω...ΚΡΟΥΕΛΑ ΝΤΕ ΒΙΛ!!! Click για ανάπτυξη... Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:45 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.517 24-09-08 11:45 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ειναι γαταρος !!!Τωρα αυτο τι χρωματισμο εχει? Click για ανάπτυξη... Αγνό και καθαρό seal!! Να δες και το site! https://en.wikipedia.org/wiki/Himalayan_(cat) Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:47 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.518 24-09-08 11:47 μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:48 Η zorica έγραψε: #2.519 24-09-08 11:48 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 124 125 126 127 128 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 126 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Λιλά ε?? Είναι πολύ γλυκό αλλά θα μου θυμίζει πολύ το Μορφέα... Καλά θα δω... Αστα, μια απ'τα ίδια Zorica... τουλάχιστον δεν θα είμαι μόνη...έχω και εσένα να με καταλαβαίνεις! Click για ανάπτυξη... Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 11:49 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.520 24-09-08 11:49 Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.