Περσίας maniacs

Οχι, μονες δεν θα ειμαστε...ειναι και αλλοι πολλοι:lol::lol::lol:
Δεν νομιζω τωρα να υπαρχει κατι που δεν εχεις...ολα τωρα λιγο η πολυ μοιαζουν με τα δικα σου...:P:D
Eντάξει παραδίνομαι!! Και σταματώ στα 3 !! :):up::P:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μιας και μιλάγατε για γατομπανάκι προχθές... :)
https://www.youtube.com/watch?v=cSDIfWcZhaU
Τι ομορφα που καθεται...αλλα στο νεροχυτη της κουζινας...:down:!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eντάξει παραδίνομαι!! Και σταματώ στα 3 !! :):up::P:lol:
Εγω θα ελεγα (και θα σ`το προτεινα )να κανεις εκτροφειο!!!Τετοιοι ανθρωποι σαν εσενα με τοση αγαπη πρεπει να γινονται εκτροφεις.Το θεμα ειναι εαν εχεις χρονο γιατι ορεξη σιγουρα υπαρχει!:hmm:;)

Πω,πω..εχω συναντηση γονεων στης 12.00.Ερχομαι ξανα σε μια ωρα...

Εγω θα ελεγα (και θα σ`το προτεινα )να κανεις εκτροφειο!!!Τετοιοι ανθρωποι σαν εσενα με τοση αγαπη πρεπει να γινονται εκτροφεις.Το θεμα ειναι εαν εχεις χρονο γιατι ορεξη σιγουρα υπαρχει!:hmm:;)
Αχου μωρέ Ζόριτσα!! Εισαι απίστευτη!!!!! :blink:Σε ευχαριστώ:redface:

Αυτό ετοιμαζόμουν να σου πω... ότι η ιδέα όλο περισσότερο με περιτριγυρίζει... γι'αυτό και τώρα χωρίς πλάκα σκεφτόμαι να πάρω στο μέλλον ένα seal κοριτσάκι από μια συγκεκριμένη μητέρα απ'το εκτροφείο της Γερμανίας... για να έχω το Μορφέα και 2 θηλυκά (η Καλυψώ θα στειρωθεί γιατί δεν είναι γνήσια...) που είναι η βασική προυπόθεση για τη δημιουργία του εκτροφείου!!
Ο μοναδικός μου στόχος είναι να μεταδώσω τη ράτσα στην Ελλάδα και να προσφέρω χαρά σε ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα, και τις γάτες!
Το κέρδος απ'τα γατάκια φυσικά δεν με ενδιαφέρει!! Θα έχουν τα pedigree τους και θα δίνονται έναντι συμβολικών ποσών! :)
Όλα τα "χ" υπάρχουν! (Χώρος, χρόνος, χρήμα) και φυσικά πολλή πολλή διάθεση και αγάπη!! :)
Απλά πρέπει να έχω και τη συμπαράσταση των δικών μου ανθρώπων... :)

Το εφτιαξα,δες το Αναστασια...;)

Δεν μπορώ να το δω. Τα παρουσιάζει μπαίνοντας στο You tube αλλά δεν το παίζει. Τα παρουσιάζει όλα στο πλάι δεξιά. Θα κοιτάξω μετά πάλι γιατί τώρα είναι δύσκολο να τα δω....
Κάτι άσχετο. Θύμισέ μου τί σημαίνει το όνομά σου???Θυμαμαι ότι το είχα διαβάσει κ μ΄άρεσε πολύ...:)

Πω,πω..εχω συναντηση γονεων στης 12.00.Ερχομαι ξανα σε μια ωρα...

Εγώ πήγα προχθες... πάμε 1η γυμνασίου!! :)
Τα δικά σου?? :hmm:

Αυτό ετοιμαζόμουν να σου πω... ότι η ιδέα όλο περισσότερο με περιτριγυρίζει... γι'αυτό και τώρα χωρίς πλάκα σκεφτόμαι να πάρω στο μέλλον ένα seal κοριτσάκι από μια συγκεκριμένη μητέρα απ'το εκτροφείο της Γερμανίας... για να έχω το Μορφέα και 2 θηλυκά (η Καλυψώ θα στειρωθεί γιατί δεν είναι γνήσια...) που είναι η βασική προυπόθεση για τη δημιουργία του εκτροφείου!!
Ο μοναδικός μου στόχος είναι να μεταδώσω τη ράτσα στην Ελλάδα και να προσφέρω χαρά σε ανθρώπους που αγαπούν τα ζώα, και τις γάτες!
Το κέρδος απ'τα γατάκια φυσικά δεν με ενδιαφέρει!! Θα έχουν τα pedigree τους και θα δίνονται έναντι συμβολικών ποσών! :)
Όλα τα "χ" υπάρχουν! (Χώρος, χρόνος, χρήμα) και φυσικά πολλή πολλή διάθεση και αγάπη!! :)
Γιούλη μου αυτό είναι υπέροχο... Τι λες τώρα... Εγώ το ξέρεις ότι κατά βάθος πίστευα ότι ασχολείσαι με εκτροφή?? Κ ήμουν σίγουρη πως αν όχι ακόμη, θα το έκανες στο μέλλον??? Απο το στόμα μου το πήρε η Ζορίτσα. Σκεφτόμουν μάλιστα να στο συζητήσω κάποια στιγμή.
Αλήθεια τί εννοείς ότι η Καλυψώ δεν είναι γνησια? Δεν έχει χαρτιά??

Γιούλη μου αυτό είναι υπέροχο... Τι λες τώρα... Εγώ το ξέρεις ότι κατά βάθος πίστευα ότι ασχολείσαι με εκτροφή?? Κ ήμουν σίγουρη πως αν όχι ακόμη, θα το έκανες στο μέλλον??? Απο το στόμα μου το πήρε η Ζορίτσα. Σκεφτόμουν μάλιστα να στο συζητήσω κάποια στιγμή.
Αλήθεια τί εννοείς ότι η Καλυψώ δεν είναι γνησια? Δεν έχει χαρτιά??
Μου δίνετε κουράγιο!! :)Με ενδιαφέρει η διάδοση της όμορφης αυτής φυλής στην Ελλάδα... για να μην τρέχουμε όλη την ώρα στο εξωτερικό... αλλά και τις λατρεύω και θέλω να ζω μαζί τους! :)
Η Καλυψώ είναι η πρώτη μου Βιρμανή, αυτή που εξαιτίας της λάτρεψα και ασχολήθηκα με τη φυλή.
Αλλά δεν έχει άσπρα καλτσάκια, ενώ είχε ο αδελφός της και η μητέρα της και ο πατέρας της... την επέλεξα όμως γιατί μου άρεσε πολύ σαν γατάκι (την πήρα μόλις 40 ημερών) από τη Νάντια... που είχε τη μαμά της... όχι δεν είχε χαρτιά... αλλά πάντα θα την ευγνομονώ γιατί είναι ένα υπέροχο πλάσμα... και πολύ κολημένο πάνω μου...αφού με θεωρεί κυριολεκτικά μαμά της... όταν έλθεις θα το διαπιστώσεις κι εσύ...
Κανονικά δεν πρέπει να την ζευγαρώσω, αλλά σκοπεύω αν όλα πάνε καλά να το κάνω μια φορά και να χαρίσω τα γατάκια σε οικογένειες που θα τα αγαπήσουν:)

Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!!
Με ενδιαφέρει πολύ! :)Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... ;)

Δεν μπορώ να το δω. Τα παρουσιάζει μπαίνοντας στο You tube αλλά δεν το παίζει. Τα παρουσιάζει όλα στο πλάι δεξιά. Θα κοιτάξω μετά πάλι γιατί τώρα είναι δύσκολο να τα δω....
Κάτι άσχετο. Θύμισέ μου τί σημαίνει το όνομά σου???Θυμαμαι ότι το είχα διαβάσει κ μ΄άρεσε πολύ...:)
Aυγουλα ειναι σε μεταφραση...
Εγώ πήγα προχθες... πάμε 1η γυμνασίου!! :)
Τα δικά σου?? :hmm:
Η μεγαλη παει 3η δημοτηκου και η μικρη ειναι 4 χρονων:rolleyes::rolleyes:
Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!!
Με ενδιαφέρει πολύ! :)Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... ;)
Οταν μπει στα κλεφτα...:P:lol:

Aυγουλα ειναι σε μεταφραση...

Η μεγαλη παει 3η δημοτηκου και η μικρη ειναι 4 χρονων:rolleyes::rolleyes:

Οταν μπει στα κλεφτα...:P:lol:
να τις χαίρεσαι τις μακρυμαλούσες σου!! :)

:lol::lol::lol:ναι... όταν μπορέσει η κατάσκοπος Αναστασία:cool: και μπει! :P:lol:

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις την συμπαρασταση αφου ηδη εχεις 3 γατακια ,θα το δεχτουν και αυτο...
Εγω λεω κανε βουρρρρρ και εξυγησε τους οτι ΑΥΤΟ σε κανει ευτυχησμενη...Και ετσι θα σε εχουν κοντα τους χωρις να εχεις στρες,αγχος κτλ.(που φερνουν ολες τις αρρωστιες στον ανθρωπο)μια καλοδιαθετη και ευτυχισμενη μανα,συζηγω,κορη,νυφη και τα συναφι...:up::up::up:

να τις χαίρεσαι τις μακρυμαλούσες σου!! :)

:lol::lol::lol:ναι... όταν μπορέσει η κατάσκοπος Αναστασία:cool: και μπει! :P:lol:
Ευχαριστω...εσυ ποσα και ποσω χρονων?;)

Δεν υπαρχει περιπτωση να μην εχεις την συμπαρασταση αφου ηδη εχεις 3 γατακια ,θα το δεχτουν και αυτο...
Εγω λεω κανε βουρρρρρ και εξυγησε τους οτι ΑΥΤΟ σε κανει ευτυχησμενη...Και ετσι θα σε εχουν κοντα τους χωρις να εχεις στρες,αγχος κτλ.(που φερνουν ολες τις αρρωστιες στον ανθρωπο)μια καλοδιαθετη και ευτυχισμενη μανα,συζηγω,κορη,νυφη και τα συναφι...:up::up::up:
:up::up::up::up::up:
Απλά σε ευχαριστώ!!:) Για τη συμπαράσταση...
Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη:)

shasharose_20080921_1a.jpg

:up::up::up::up::up:
Απλά σε ευχαριστώ!!:) Για τη συμπαράσταση...
Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη:)

shasharose_20080921_1a.jpg
Γιουλη!!!Τι ομορφο πλασμα ειναι αυτο...!!! Μιλαμε οτι εαν εβρησκα τετοιο περσακι το επερνα no matter what!!!:lol::lol::lol:

Ευχαριστω...εσυ ποσα και ποσω χρονων?;)
Εναν γιο 12 ετών... κι ο Μάριος έναν γιο 15 και μια κόρη 21:)
Αυτός από κάτω είναι... :)

:lol::lol::lol::lol:
Αυτή τώρα σου αρέσει? Είναι blue point... αυτή είναι doll face?? :hmm:
k898.jpg
Oχι...δεν βλεπεις οτι τα ματια του ειναι...καπως σαν να κοιτανε το ενα εδω και το αλλο εκει...:redface::redface::redface:Ετσι ειναι τα περσακια ομως αλλα εγω προτιμω τα doll face!!

Γιουλη!!!Τι ομορφο πλασμα ειναι αυτο...!!! Μιλαμε οτι εαν εβρησκα τετοιο περσακι το επερνα no matter what!!!:lol::lol::lol:

οι αυστραλιανές Βιρμανικές γραμμές θεωρούνται πολύ καλές... :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back