Περσίας maniacs

Oχι...δεν βλεπεις οτι τα ματια του ειναι...καπως σαν να κοιτανε το ενα εδω και το αλλο εκει...:redface::redface::redface:Ετσι ειναι τα περσακια ομως αλλα εγω προτιμω τα doll face!!
Δειξε μου ένα doll face για να καταλάβω τι εννοείς... :hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εναν γιο 12 ετών... κι ο Μάριος έναν γιο 15 και μια κόρη 21:)
Αυτός από κάτω είναι... :)

Aυτος στη φωτο ειναι ΓΛΥΚΑΣ!!!Να σου ζησει!!!Και του Μαριου δεν ζουνε μαζι φανταζομαι?Να σου ζησουν και αυτα!!!Ειναι ονειρο... μεγαλη οικογενεια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• 08263071953931_1.jpg
    08263071953931_1.jpg
    16,6 KB · Εμφανίσεις: 10
  • 08264145204398_1.jpg
    08264145204398_1.jpg
    8,7 KB · Εμφανίσεις: 9
Βλεπεις διαφορα τωρα..
'

ρε συ Zorica το ίδιο γούστο έχουμε στα Περσικά!! Αυτα αυτά!!! :up:
Ζήτω τα doll face!! Αλλά και τα Τσιντσιλά μου αρέσουν που είναι σα να έχουν βαφτεί με μολύβι ματιών μαύρο!! :up:

Ο Μάρκος δεν είναι doll face?? :hmm:

Γεια σε ολους!! Γιουλη, σε βλεπω προδωσες τους Birman-maniacs....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

'

ρε συ Zorica το ίδιο γούστο έχουμε στα Περσικά!! Αυτα αυτά!!! :up:
Ζήτω τα doll face!! Αλλά και τα Τσιντσιλά μου αρέσουν που είναι σα να έχουν βαφτεί με μολύβι ματιών μαύρο!! :up:
Και τα Τσιντσιλα ειναι κουκλια αλλα το τριχωμα τους ειναι αλλιως...Δες...
Το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω να εχουν τους χρωματισμους σαν τα Ιμαλαϊων...διαφορετικα μπορει να ειναι και πιο καλο το τριχωμα της Τσιντσιλα(δεν εχω δει απο κοντα ποτε και δεν γνωριζω και κανενα να μου πει)...:hmm:

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,9 KB · Εμφανίσεις: 15
Και τα Τσιντσιλα ειναι κουκλια αλλα το τριχωμα τους ειναι αλλιως...Δες...
Το θεμα ειναι οτι δεν νομιζω να εχουν τους χρωματισμους σαν τα Ιμαλαϊων...διαφορετικα μπορει να ειναι και πιο καλο το τριχωμα της Τσιντσιλα(δεν εχω δει απο κοντα ποτε και δεν γνωριζω και κανενα να μου πει)...:hmm:

Πανεμορφα τα τσιντσιλα!!:up::up::up::up:

Γεια σε ολους!! Γιουλη, σε βλεπω προδωσες τους Birman-maniacs....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Γεια!!;)
Αυτο δεν προκειται αν και θα θελαμε να την κλεψουμε!!!:lol::lol::lol:

Γεια!!;)
Αυτο δεν προκειται αν και θα θελαμε να την κλεψουμε!!!:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Ακους Γιουλη;.... Σε λιγο θα σε ψαχνει και η CIA!!:eek: Πρεπει να προσλαβεις SECURITY η ντελιβεραδες........:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Λευχαιμια........:(
Ξερω πως νιωθεις,και εγω εχασα ενα γατακι απο ανιατη ασθενια...Πες μου ομως ειναι τωρα κοντα που το εχασες? :/::(

Ξερω πως νιωθεις,και εγω εχασα ενα γατακι απο ανιατη ασθενια...Πες μου ομως ειναι τωρα κοντα που το εχασες? :/::(

Περιπου ενα χρονο, πλην 3-4 μηνες.....

Mπα... Γιωργάκη?? Πως από εδώ?? Με τσάκωσες ε?? :lol::lol:
Α όλα κι όλα... η Ζόριτσα για εμένα είναι ιστορία... η δασκάλα μου στο mycat... ;):)θυμάσαι Ζόριτσα?? :)

Περιπου ενα χρονο, πλην 3-4 μηνες.....
Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!!:/:

Mπα... Γιωργάκη?? Πως από εδώ?? Με τσάκωσες ε?? :lol::lol:
Α όλα κι όλα... η Ζόριτσα για εμένα είναι ιστορία... η δασκάλα μου στο mycat... ;):)θυμάσαι Ζόριτσα?? :)

Ααααααααα......... εγω ειμαι αυτοδιδακτος....:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:up::up::up::up::up:
Απλά σε ευχαριστώ!!:) Για τη συμπαράσταση...
Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη:)

shasharose_20080921_1a.jpg
'
Γιώργο... τους πετάω και κάτι τέτοια για να μην ξεχνιόμαστε ε? :lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back