zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η zorica έγραψε: #2.561 24-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπα... Γιωργάκη?? Πως από εδώ?? Με τσάκωσες ε?? Α όλα κι όλα... η Ζόριτσα για εμένα είναι ιστορία... η δασκάλα μου στο mycat... θυμάσαι Ζόριτσα?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια θυμαμαι... πρωτου γινουμε maniacs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο geo_ttc έγραψε: #2.562 24-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω...... Αλλα ας τα αφησουμε αυτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.563 24-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!! Click για ανάπτυξη... πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η staman2 έγραψε: #2.564 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oχι...δεν βλεπεις οτι τα ματια του ειναι...καπως σαν να κοιτανε το ενα εδω και το αλλο εκει...Ετσι ειναι τα περσακια ομως αλλα εγω προτιμω τα doll face!! Click για ανάπτυξη... ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο geo_ttc έγραψε: #2.565 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ' Γιώργο... τους πετάω και κάτι τέτοια για να μην ξεχνιόμαστε ε? Click για ανάπτυξη... Θεα ειναι!!!!! Καλα τους κανεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.566 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ααααααααα......... εγω ειμαι αυτοδιδακτος.... Click για ανάπτυξη... Αχ... νιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.567 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!! Με ενδιαφέρει πολύ! Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... για λέγε λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο geo_ttc έγραψε: #2.568 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Mπα... Γιωργάκη?? Πως από εδώ?? Με τσάκωσες ε?? Α όλα κι όλα... η Ζόριτσα για εμένα είναι ιστορία... η δασκάλα μου στο mycat... θυμάσαι Ζόριτσα?? Click για ανάπτυξη... Βεβαια θυμαμαι... πρωτου γινουμε maniacs... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Ο geo_ttc έγραψε: #2.562 24-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω...... Αλλα ας τα αφησουμε αυτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.563 24-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!! Click για ανάπτυξη... πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η staman2 έγραψε: #2.564 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oχι...δεν βλεπεις οτι τα ματια του ειναι...καπως σαν να κοιτανε το ενα εδω και το αλλο εκει...Ετσι ειναι τα περσακια ομως αλλα εγω προτιμω τα doll face!! Click για ανάπτυξη... ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο geo_ttc έγραψε: #2.565 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ' Γιώργο... τους πετάω και κάτι τέτοια για να μην ξεχνιόμαστε ε? Click για ανάπτυξη... Θεα ειναι!!!!! Καλα τους κανεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.566 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ααααααααα......... εγω ειμαι αυτοδιδακτος.... Click για ανάπτυξη... Αχ... νιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.567 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!! Με ενδιαφέρει πολύ! Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... για λέγε λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο geo_ttc έγραψε: #2.568 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!! Click για ανάπτυξη... Το ξερω...... Αλλα ας τα αφησουμε αυτα!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:19 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.563 24-09-08 14:19 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!! Click για ανάπτυξη... πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η staman2 έγραψε: #2.564 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oχι...δεν βλεπεις οτι τα ματια του ειναι...καπως σαν να κοιτανε το ενα εδω και το αλλο εκει...Ετσι ειναι τα περσακια ομως αλλα εγω προτιμω τα doll face!! Click για ανάπτυξη... ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο geo_ttc έγραψε: #2.565 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ' Γιώργο... τους πετάω και κάτι τέτοια για να μην ξεχνιόμαστε ε? Click για ανάπτυξη... Θεα ειναι!!!!! Καλα τους κανεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.566 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ααααααααα......... εγω ειμαι αυτοδιδακτος.... Click για ανάπτυξη... Αχ... νιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.567 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!! Με ενδιαφέρει πολύ! Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... για λέγε λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο geo_ttc έγραψε: #2.568 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!! Click για ανάπτυξη... πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η staman2 έγραψε: #2.564 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oχι...δεν βλεπεις οτι τα ματια του ειναι...καπως σαν να κοιτανε το ενα εδω και το αλλο εκει...Ετσι ειναι τα περσακια ομως αλλα εγω προτιμω τα doll face!! Click για ανάπτυξη... ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο geo_ttc έγραψε: #2.565 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ' Γιώργο... τους πετάω και κάτι τέτοια για να μην ξεχνιόμαστε ε? Click για ανάπτυξη... Θεα ειναι!!!!! Καλα τους κανεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.566 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ααααααααα......... εγω ειμαι αυτοδιδακτος.... Click για ανάπτυξη... Αχ... νιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.567 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!! Με ενδιαφέρει πολύ! Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... για λέγε λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο geo_ttc έγραψε: #2.568 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Oχι...δεν βλεπεις οτι τα ματια του ειναι...καπως σαν να κοιτανε το ενα εδω και το αλλο εκει...Ετσι ειναι τα περσακια ομως αλλα εγω προτιμω τα doll face!! Click για ανάπτυξη... ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Ο geo_ttc έγραψε: #2.565 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ' Γιώργο... τους πετάω και κάτι τέτοια για να μην ξεχνιόμαστε ε? Click για ανάπτυξη... Θεα ειναι!!!!! Καλα τους κανεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.566 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ααααααααα......... εγω ειμαι αυτοδιδακτος.... Click για ανάπτυξη... Αχ... νιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.567 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!! Με ενδιαφέρει πολύ! Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... για λέγε λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο geo_ttc έγραψε: #2.568 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: ' Γιώργο... τους πετάω και κάτι τέτοια για να μην ξεχνιόμαστε ε? Click για ανάπτυξη... Θεα ειναι!!!!! Καλα τους κανεις!!!!!!!!!!!!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:20 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.566 24-09-08 14:20 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ααααααααα......... εγω ειμαι αυτοδιδακτος.... Click για ανάπτυξη... Αχ... νιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.567 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!! Με ενδιαφέρει πολύ! Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... για λέγε λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο geo_ttc έγραψε: #2.568 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Ααααααααα......... εγω ειμαι αυτοδιδακτος.... Click για ανάπτυξη... Αχ... νιάτα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.567 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!! Με ενδιαφέρει πολύ! Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... για λέγε λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο geo_ttc έγραψε: #2.568 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!! Με ενδιαφέρει πολύ! Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... Click για ανάπτυξη... για λέγε λοιπόν!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Ο geo_ttc έγραψε: #2.568 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:22 Η zorica έγραψε: #2.569 24-09-08 14:22 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: πράγματι... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! Click για ανάπτυξη... Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Ο geo_ttc έγραψε: #2.570 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Αχ... νιάτα... Click για ανάπτυξη... Αχ...γειρατια.....Πλακα κανω, εννοειται!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:23 Η staman2 έγραψε: #2.571 24-09-08 14:23 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Απλά σε ευχαριστώ!! Για τη συμπαράσταση... Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη Click για ανάπτυξη... Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:24 Ο geo_ttc έγραψε: #2.572 24-09-08 14:24 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Η zorica έγραψε: #2.573 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!! Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ. ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...Το δικο σου δεν ειναι ετσι ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:25 Ο geo_ttc έγραψε: #2.574 24-09-08 14:25 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... Συμφωνω!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:27 Η zorica έγραψε: #2.575 24-09-08 14:27 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........ Click για ανάπτυξη... Ποιος σε μυησε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:29 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.576 24-09-08 14:29 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του Click για ανάπτυξη... Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:30 Ο geo_ttc έγραψε: #2.577 24-09-08 14:30 Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από zorica: Ποιος σε μυησε!!! Click για ανάπτυξη... Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
geo_ttc Εκκολαπτόμενο μέλος Ο geo_ttc αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 306 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Ο geo_ttc έγραψε: #2.578 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε Click για ανάπτυξη... Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:31 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.579 24-09-08 14:31 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 127 128 129 130 131 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 129 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη? Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά. Click για ανάπτυξη... ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ Επιφανές μέλος Η ΓΙΟΥΛΗ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 55 ετών και μας γράφει από Νέα Ερυθραία (Αττική). Έχει γράψει 24.192 μηνύματα. 24 Σεπτεμβρίου 2008 στις 14:32 Η ΓΙΟΥΛΗ έγραψε: #2.580 24-09-08 14:32 Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από geo_ttc: Η Γιουλη φταιει!!! Μου εκανε πλυση εγκεφαλου!!! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.