Περσίας maniacs

Mπα... Γιωργάκη?? Πως από εδώ?? Με τσάκωσες ε?? :lol::lol:
Α όλα κι όλα... η Ζόριτσα για εμένα είναι ιστορία... η δασκάλα μου στο mycat... ;):)θυμάσαι Ζόριτσα?? :)
Βεβαια θυμαμαι...;) πρωτου γινουμε maniacs...:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!!:/:

Το ξερω......

Αλλα ας τα αφησουμε αυτα!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αυτο που εχασες δεν θα το ξεχασεις ποτε αλλα...θα βρεθει ενα αλλο γατακι και θα το αγαπησεις ξανα.Ειναι το καλυτερο φαρμακο για πονο μιας απολειας!!!:/:
πράγματι:up:... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! ;)

Oχι...δεν βλεπεις οτι τα ματια του ειναι...καπως σαν να κοιτανε το ενα εδω και το αλλο εκει...:redface::redface::redface:Ετσι ειναι τα περσακια ομως αλλα εγω προτιμω τα doll face!!

ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα:lol:
Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!!
Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.

'
Γιώργο... τους πετάω και κάτι τέτοια για να μην ξεχνιόμαστε ε? :lol:

Θεα ειναι!!!!!

Καλα τους κανεις!!!!!!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up:

Πες μου Αναστασία για σένα και τις γατούλες σου!!
Με ενδιαφέρει πολύ! :)Βέβαια θα τα πούμε κι αλλιώς... ;)
για λέγε λοιπόν!! :)

πράγματι:up:... αυτό το έχουμε αναλάβει εμείς!! ;)
Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του:lol::lol::lol:

:up::up::up::up::up:
Απλά σε ευχαριστώ!!:) Για τη συμπαράσταση...
Να η μάνα seal point απ'την οποία θέλω μια ίδια κόρη:)

shasharose_20080921_1a.jpg

Συγγνώμη Γιούλη τι καλονή είναι αυτήηηηη?
Εμένα όμως μου αρέσει πιο πολύ το χρώμα του Μορφέα. Είναι καταπληκτικά γατιά.

Mε προλαβες ε?Και ελεγα να πω τι ωραια θα ηταν ενα ωραιο μαλλιαρο πλασμα να κοιμαται μαζι του:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........:redface:

ΛΟΙΠΟΝ!!! Επανέρχομαι δριμύτερη και λέω ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΣΑΚΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗΘΩΡΑ. Τουλάχιστον ο Πέρσης μου δεν είναι καθόλου. Το συγκεκριμένο της φωτό ίσως να είχε μαμάκα αλλήθωρη ή να έβλεπε καμιά ομορφούλα γάτα την ώρα της φωτογράφησης.!! χαχα:lol:
Επίσης Γιούλη τι όμορφος που είναι ο γυιόκας σου!!!
Και της Ζορτίτσας το ένα κοριτσάκι το έχω δει σε φωτο κ μου άρεσε πολύ της τόπα μαλιστα. ΝΑ ΤΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΑΣ.

ΕΣΥ το πες!!!Εγω ειπα ειναι καπως...:lol::lol::lol::lol::lol:Το δικο σου δεν ειναι ετσι :up:

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!

:lol::lol::lol:

Συμφωνω!!!!:up::up::up::up:

:lol::lol::lol::lol::lol: Η αληθεια ομως ειναι οτι απο τα Περσακια προτιμω τα Βιρμανακια, βασικα απο καθε αλλο γατακι........:redface:
Ποιος σε μυησε!!!:lol::lol::lol:

Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε:hmm::lol::lol::lol:

Καμιά ξανθιά δύμετρη μακρυμαλούσα ας πούμε:hmm::lol::lol::lol:

Ελπιζω οχι μαλλιαρη!!!! Αλλιως τι να το κανεις υψος........
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

ναι όπως ακριβώς και τα δικά σας... τελικά όποιο ζωάκι έχεις το αγαπάς... είχα κάποτε κι εγώ μια Περσική τη "Πέρσα" σε ένα πανέμορφο μπλε χρώμα και τη λάτρευα! :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back