Περσίας maniacs

Μην κοροιδευετε,μπλε και λιλα υπαρχει μονο.Παιζετε με τον πονο μου,δε ντρεπεστε;Τωρα,τωρα,έρχεται ο Σειριος να δει τη γράφετε.Γιουλη εσενα εχει δει και το προσωπο σου,κανονισε!:P:lol:
Που,ποτε?!!:mad::mad::mad::lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δεν ειναι καθολου ιδια,μονο το σοκολατενια μοιαζουν με τα seal.Τα αλλα ειναι εντελως διαφορετικα.Να κοιταζεις σε ενηλικα γατια ανω των δυο ετων για να κρινεις τον χρωματισμο,απο τα μικρα ειναι δυσκολο να καταλαβεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μα δεν ειναι καθολου ιδια,μονο το σοκολατενια μοιαζουν με τα seal.Τα αλλα ειναι εντελως διαφορετικα.Να κοιταζεις σε ενηλικα γατια ανω των δυο ετων για να κρινεις τον χρωματισμο,απο τα μικρα ειναι δυσκολο να καταλαβεις.
Αυτο ειδα και εγω...τιποτα σου λεω θελει καλυτερω ψαξημο,και επισης εχω κολλησει,δεν ξερω πια το τι θελω αφου μου μοιαζουν ολα νομιζω πως τα θελω ολα...Μαλλον πρεπει να αφησω λιγο να κουλαρω...:lol::lol::lol:

Ζορίτσα δες έναν γατουλη ιδιο με τον Μάρκο...
P5110010_012.jpg

P5110010_012.jpg
Αδερφια ειναι απλα αυτος μενει στα Διδιμα...:lol::lol::lol::lol::lol:
Που το βρηκες βρε θυριο,ιδιος ειναι!!!

ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗ ΔΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ!:up::up:

Και βέβαια θα την δεις από κοντά όταν θα έρθεις για καφέ. Την λατρεύω και αν σου πω ότι όλα στη ζωή είναι μια συγκυρία τί θα πεις?? Την λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που την είδα αλλά την πήρα εντελως απρόσμενα.
Ακου την ιστορία.
Τον περασμένο Νοέμβρη ήμουν πολυ πιεσμένη με τις 2 δουλειές και με μια περιπέτεια που είχε η καημένη η πεθερά μου.(ετών 68 με δεύτερο καρκίνο στον πνεύμονα -ο πρώτος πριν 5 χρόνια στο στομάχι- και τότε είχε εγχειριστεί κι εγώ ήμουν πολύ κοντά της). Λοιπόν όταν ερχόμουν σπίτι τα Σαββ/ ριακα για διάλειμμα, έμπαινα στο ιντερνετ κ χάζευα γατάκια κ αγγελίες. Είχα ήδη πάρει τον 2ο γάτο μας τον Πέρση μας στις 5/1/2007 δηλ. 10 μήνες πριν. Είχα δει μια μικρή μπλε περσική που είχε φρεσκογεννηθεί στην εκτροφέα του Πέρση μου και την χαλβάδιαζα. Έχω κ τρέλα στα μπλε... Ομως ήταν κλεισμένη από καποιον κύριο κι έτσι τυχαία είδα μια αγγελία στη χρυσή ευκαιρία για αγκορά. Παίρνω τηλ. κ του λέω του κου να μου στείλει μέιλ και βλέπω την κουκλάρα τη Νάλα. Την επομένη το μεσημέρι πάω από κοντά και μένω κάγκελο: Βλέπω να μπαίνουν στο σαλόνι του 3 μεγάλες ενήλικες αιθέριες γάτες σαν άνεμος και να στήνονται στη σειρά μπροστά στην μπαλκονόπορτα κ να κοιτούν απ΄έξω. Ηταν ο μπαμπάς της Νάλας, η μαμά, κι η θεία της. Κι από πίσω, η Νάλα, κι ο αδελφός της. Ακριβώς 4 μηνών. Είχα διαβάσει ότι είναι η ιδανική ηλικία για υιοθεσία γατακιου γιατί έχει ήδη κοινωνικοποιηθεί με τη μαμά κ το αδελφάκι του. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Του λέω του κυρίου: Παρακαλώ να δώ το βιβλιάριο υγείας της μάνας? Αυτη κύριε δεν είναι αγκορά είναι κάτι άλλο. Και μου το έφερε και είδα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ ΠΕΡΣΙΚΗ..Ηταν η γάτα των διαφημίσεων που έβλεπα επάνω στις κονσέρβες ξέρεις... Ξετρελάθηκα κ την πήρα σε 4 μέρες. Την πήρα 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2007 με την καταρακτώδη βροχή κ την έφερα στο σπιτι χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Είχα προϊδεάσει λίγο τον σύζυγο. ...Τα λατρεύει τα ζώα. Του έπεσε βέβαια βαρύ (καθ΄ότι ειχαμε άλλες δυο γάτες, έναν σκύλο και 3 παιδιά). Την έβαλα στην αγκαλιά του μικρού μου γιου που έχει κι αυτός αδυναμία στις γάτες κ του είπα: Αυτή την πήρα πιο πολύ για μας τους δυο. Θα την ονομάσουμε πιο πολύ δική σου. (Βέβαα αυτό ήτο εκ του πονηρού για να είναι με το μέρος μου στο κράξιμο) Και να δεις που η άτιμη του έχει αδυναμία, κ επίσης τρέλα στον ανδρα μου. Από την πρώτη μέρα λάτρεψε τον Πέρση κ αυτός ως άγιο γατάκι την δέχτηκε κατ΄ευθείαν. Ε είναι πλάσμα κι αιθέρια ύπαρξη... Βέβαια η κάθε γατούλα έχει τον τύπο της...

:up::up::up:
Η ιστορία μας, εξαιρετικά αφιερωμένη στη Ζορίτσα και στη Γιούλη...
.:):):)
Το βράδυ η συνέχεια και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας...
Φεύγω για τη δουλειά.:hmm:
Φιλάκια πολλά

κι εγώ μέσα παιδιά!! Αντε ντε!! Να κάνουμε και ανταλλαγές... εκτός απ'τα συλλεκτικά μας κομμάτια... π.χ. Σείριος, Μάρκος, Καλυψώ... :lol:
Καλέ εμας γιατί μας βγάλατε απέξω. Ευχαριστούμε πολύ. Για λίγο έλειψα κ σας έγραφα την ιστορία μας και μας ξεχάσατε. Κλαψ κλαψ
Φευγω τώρα και θα τα πούμε το βράδυ...

Και βέβαια θα την δεις από κοντά όταν θα έρθεις για καφέ. Την λατρεύω και αν σου πω ότι όλα στη ζωή είναι μια συγκυρία τί θα πεις?? Την λάτρεψα από την πρώτη στιγμή που την είδα αλλά την πήρα εντελως απρόσμενα.
Ακου την ιστορία.
Τον περασμένο Νοέμβρη ήμουν πολυ πιεσμένη με τις 2 δουλειές και με μια περιπέτεια που είχε η καημένη η πεθερά μου.(ετών 68 με δεύτερο καρκίνο στον πνεύμονα -ο πρώτος πριν 5 χρόνια στο στομάχι- και τότε είχε εγχειριστεί κι εγώ ήμουν πολύ κοντά της). Λοιπόν όταν ερχόμουν σπίτι τα Σαββ/ ριακα για διάλειμμα, έμπαινα στο ιντερνετ κ χάζευα γατάκια κ αγγελίες. Είχα ήδη πάρει τον 2ο γάτο μας τον Πέρση μας στις 5/1/2007 δηλ. 10 μήνες πριν. Είχα δει μια μικρή μπλε περσική που είχε φρεσκογεννηθεί στην εκτροφέα του Πέρση μου και την χαλβάδιαζα. Έχω κ τρέλα στα μπλε... Ομως ήταν κλεισμένη από καποιον κύριο κι έτσι τυχαία είδα μια αγγελία στη χρυσή ευκαιρία για αγκορά. Παίρνω τηλ. κ του λέω του κου να μου στείλει μέιλ και βλέπω την κουκλάρα τη Νάλα. Την επομένη το μεσημέρι πάω από κοντά και μένω κάγκελο: Βλέπω να μπαίνουν στο σαλόνι του 3 μεγάλες ενήλικες αιθέριες γάτες σαν άνεμος και να στήνονται στη σειρά μπροστά στην μπαλκονόπορτα κ να κοιτούν απ΄έξω. Ηταν ο μπαμπάς της Νάλας, η μαμά, κι η θεία της. Κι από πίσω, η Νάλα, κι ο αδελφός της. Ακριβώς 4 μηνών. Είχα διαβάσει ότι είναι η ιδανική ηλικία για υιοθεσία γατακιου γιατί έχει ήδη κοινωνικοποιηθεί με τη μαμά κ το αδελφάκι του. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Του λέω του κυρίου: Παρακαλώ να δώ το βιβλιάριο υγείας της μάνας? Αυτη κε δεν είναι αγκορά είναι κάτι άλλο. Και μου το έφερε και είδα ΤΣΙΝΤΣΙΛΑ ΠΕΡΣΙΚΗ..Ηταν η γάτα των διαφημίσεων που έβλεπα επάνω στις κονσέρβες ξέρεις... Ξετρελάθηκα κ την πήρα σε 4 μέρες. Την πήρα 17 ΝΟΕΜΒΡΗ 2007 με την καταρακτώδη βροχή κ την έφερα στο σπιτι χωρίς να ρωτήσω κανέναν. Είχα προϊδεάσει λίγο τον σύζυγο. ...Τα λατρεύει τα ζώα. Του έπεσε βέβαι βαρύ (καθ΄ότι ειχαμε άλλες δυο γάτες, έναν σκύλο και 2 παιδιά). Την έβαλα στην αγκαλιά του μικρού μου γιου που έχει κι αυτός αδυναμία στις γάτες κ του είπα: Αυτή την πήρα πιο πολύ για μας τους δυο. Θα την ονομάσουμε πιο πολύ δική σου. (Βέβαα αυτό ήτο εκ του πονηρού για να είναι με το μέρος μου στο κράξιμο) Και να δεις που η άτιμη του έχει αδυναμία, κ επίσης τρέλα στον ανδρα μου. Από την πρώτη μέρα λάτρεψε τον Πέρση κ αυτός ως άγιο γατάκι την δέχτηκε κατ΄ευθείαν. Ε είναι πλάσμα κι αιθέρια ύπαρξη... Βέβαια η κάθε γατούλα έχει τον τύπο της...
:up::up::up:
Η ιστορία μας, εξαιρετικά αφιερωμένη στη Ζορίτσα και στη Γιούλη....:):):)
Το βράδυ η συνέχεια και για τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας...
Φεύγω για τη δουλειά.:hmm:
Φιλάκια πολλά
Πω,πω δεν παιζεσαι φιλεναδα εισαι απαιχτη!!!Το βραδυ ομως δεν μου γλυτωνεις απο πιο πολλες λεπτομεριες και ΦΩΤΟ επεισης!Δεν ξερω τι θα κανεις...

Καλέ εμας γιατί μας βγάλατε απέξω. Ευχαριστούμε πολύ. Για λίγο έλειψα κ σας έγραφα την ιστορία μας και μας ξεχάσατε. Κλαψ κλαψ
Φευγω τώρα και θα τα πούμε το βράδυ...

Και Ναλα παιδι μου και Ναλα(ειναι και αυτη συλλεκτικο ζωακι):up::lol:

:up::up::up::up:

Τι γλυκια ιστορια Αναστασια...Περιμενουμε κι αλλες με φωτο το βραδυ!
Ζορίτσα,ο κουκλος της φωτο ειναι του aramis που σας ειχα πει να κοιταξετε.Εχει κι αλλες φωτο του στο gallery,ειναι βρετανακι μακρυτριχο.Δεν ειναι ολοιδιος;Σας το ειπα.

Δωράκι αστην Σεμέλη μωρε.. για να σε προφυλάξω στο λέω.. μου είπαν απ'το εκτροφείο ότι γρατζουνάει δαγκώνει και κάνει ζημιές... :Pθα κάνω τη θυσία να τη κρατήσω εγώ:cool::P:lol:

Αναστασία πολύ ωραία η ιστορία της όμορφης Νάλα με το εξωτικό όνομα... περιμένουμε και τις υπόλοιπες...

Εμένα γιατί στο ύφος και στη φάτσα μου θυμίζει και το Σέιριο?? :hmm:

Τι γλυκια ιστορια Αναστασια...Περιμενουμε κι αλλες με φωτο το βραδυ!
Ζορίτσα,ο κουκλος της φωτο ειναι του aramis που σας ειχα πει να κοιταξετε.Εχει κι αλλες φωτο του στο gallery,ειναι βρετανακι μακρυτριχο.Δεν ειναι ολοιδιος;Σας το ειπα.
Ειναι,οπως μου εχουν πει και για Μειν κουν(οπου και εκει ηταν ιδιος με κατι φωτογραφιες)και με Ιμαλαϊων και απλος Περσης...Και ο Μαρκο ειναι Αγκυρο-Περσης ΣΤΑΝΤΑΡΝΤ!!!:lol::up:
Αντε βγαλε ακρη και πες μου τωρα πως θα επιλεξω το επομενο μωρο μου ...παλι ολα ιδια μου μοιαζουν:lol::lol::lol:

Ε ρε μπλεξιμο...Γιουλη εμενα δε μου θυμιζει καθολου στον Σειριο...Σε τι σου μοιαζει;

παω για νανι τα παιδια...

Ε ρε μπλεξιμο...Γιουλη εμενα δε μου θυμιζει καθολου στον Σειριο...Σε τι σου μοιαζει;
Μπορεί να λέω και βλακείες... νομίζω στο ύφος και στο βλέμα:hmm:... αλλά τον είδα στα κλεφτά.. γιατί με παρακολουθούν... :(

Εχουν το ιδιο πονηρο βλεμμα σε μια φωτο....Θα βαλει κι αλλες ο Πασχάλης και θα τον δεις και κανονικα να μου πεις,οχι στα κλεφτα.:)Και αντε μωρε,να στην αφησω αφου ειναι τοσο χαλια η Σεμελη...:down:

ξέχασα να σας πω ότι τα ξημερώματα στο εκτροφείο ήρθε και κοιμήθηκε μαζί μου ο μπλε τους στειρωμένος αρσενικός... ο Casanova... όνομα και πράγμα στα... νιάτα του...ε?
Αφιερωμένος!:up:

CIMG1482.JPG

Ω τι ωραιος...Θα τον κρατησουν;

ξέχασα να σας πω ότι τα ξημερώματα στο εκτροφείο ήρθε και κοιμήθηκε μαζί μου ο μπλε τους στειρωμένος αρσενικός... ο Casanova... όνομα και πράγμα στα... νιάτα του...ε?
Αφιερωμένος!:up:

CIMG1482.JPG
Τί κούκλος γάτος είναι αυτός??? Αυτό το χρώμα δεν είναι του Μορφέα σου? Το μπλε που μου αρέσει...:up:Τελικά όλα τα βιρμανάκια έχουν άσπρα παπουτσάκια??

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back