Περσίας maniacs

Δε μου έχει έρθει κι εμενα η γατοπολυκατοικια μου για να σας τη δειξω...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δε μου έχει έρθει κι εμενα η γατοπολυκατοικια μου για να σας τη δειξω...
Να' την με τον erefer του Βασίλη μέσα!! :up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να' την με τον erefer του Βασίλη μέσα!! :up::up:

H δεν βλεπω καλα η κατι αλλο συμβαινει αλλα αυτο το πραγμα που χρησημευει αφου δεν εχει στερεο πατω ενδιαμεσα...ειναι σαν κατι κρεμαστα που πεταμε μεσα κατι λουτρινα αχρηστα παιχνιδια...Σορρυ αλλα δεν με εχει ενθουσιασει η πολυκατοικια...
Σε αντιθεση ομως με τον ερεφερ του Βασιλη...ειναι πολυ μουτρο!!!:up::up::up::up::up:

Δες εδώ!!!!
Κάνε κλικ κάτω από την υπογραφή!
Ειναι πολυ αριστοκρατικες...:Dδεν μαδανε σιγουρα τοσο πολυ οσο οι περσες ε?

Απορία για τις γατομαμάδες και γατομπαμπάδες με μαλλιαρόγατα....

Τι κάνετε με τις τρίχες στα ρούχα σας; Προσπαθώ πριν τα βάλω στο πληντύριο να τα ξεμαλλιάζω όσο μπορώ αλλά βγαίνοντας από πληντύριο έχουν κόμπους κόμπους τουφάκια.... (τα ξεμαλιάζω και την ώρα που σιδερώνω).

(χώνω σε μαξιλαροθήκες τα χμ εσώρουχα αλλά και πάλι περνάνε τρίχες μέσα) Αισίος βρήσκω τρίχες και στις πετσέτες που τις πλένω χώρια και που ξέρω ότι δεν σκαρφαλώνουν τα γατόνια μου.

2 φορές έχω καθαρίσει το φίλτρο.... τους τελευταίους 3 μήνες (και το πληντύριο ήταν καινούριο)

έχετε καμία λύση; εσείσ τι κάνετε;

Τι κάνετε με τις τρίχες στα ρούχα σας; Προσπαθώ πριν τα βάλω στο πληντύριο να τα ξεμαλλιάζω όσο μπορώ αλλά βγαίνοντας από πληντύριο έχουν κόμπους κόμπους τουφάκια.... (τα ξεμαλιάζω και την ώρα που σιδερώνω).

(χώνω σε μαξιλαροθήκες τα χμ εσώρουχα αλλά και πάλι περνάνε τρίχες μέσα) Αισίος βρήσκω τρίχες και στις πετσέτες που τις πλένω χώρια και που ξέρω ότι δεν σκαρφαλώνουν τα γατόνια μου.

2 φορές έχω καθαρίσει το φίλτρο.... τους τελευταίους 3 μήνες (και το πληντύριο ήταν καινούριο)

Kαλημέρα Σταυρούλα!! :)
Για τα ρούχα χρησιμοποιώ τα αυτοκόλλητα ρολό για τις τρίχες όπου τα καθαρίζω συνεχώς και ειδικά πριν μπουν στο πλυντήριο... για τις θήκες των μαξιλαριών τους όμως, για τα σεντόνια κλπ. δεν είναι δυνατόν να χρησιμοποιούμε ρολο...:/:εκεί κι εγώ δεν ξέρω τι να σου προτείνω... αλλά τα δικά μου κοιμούνται σε γατόδεντρα και στα καλάθια τους κι έτσι γλιτώνω πολλή τρίχα...
Τι κάνει το ζευγαράκι σου?? :)

H δεν βλεπω καλα η κατι αλλο συμβαινει αλλα αυτο το πραγμα που χρησημευει αφου δεν εχει στερεο πατω ενδιαμεσα...ειναι σαν κατι κρεμαστα που πεταμε μεσα κατι λουτρινα αχρηστα παιχνιδια...Σορρυ αλλα δεν με εχει ενθουσιασει η πολυκατοικια...
Σε αντιθεση ομως με τον ερεφερ του Βασιλη...ειναι πολυ μουτρο!!!:up::up::up::up::up:
αποτελείται απο ορόφους με πάτους Ζόριτσα... είναι κρεμαστή κατασκευή μοιάζει με τα παιχνιδοκουτα τα κρεμαστά αλλά είναι πολύ πιο ανθεκτική (γιατί καλέ πετάς τα άχρηστα λούτρινα μέσα?:P:lol:)... τα γατόνια απ'ότι έχουν πει τα παιδιά που το αγόρασαν τους αρέσει...:)
Τι κάνει ο θεικός Μάρκο?? :)

Καλημερα.
Εγω τον εχω μαθει να κοιμαται στο δικο του κρεβατακι αλλα και οταν τον εχω αγκαλια δεν βλεπω να αφηνει ΤΟ τριχωμανι οπως τα κανονικα Περσιας...εχει αλλη υφη το τριχωμα του...πιο μεταξενια(μαλλον απο τη μανα του που ειναι Αγκυρας)...τη γλυτωσα νομιζω...
αποτελείται απο ορόφους με πάτους Ζόριτσα... είναι κρεμαστή κατασκευή μοιάζει με τα παιχνιδοκουτα τα κρεμαστά αλλά είναι πολύ πιο ανθεκτική (γιατί καλέ πετάς τα άχρηστα λούτρινα μέσα?:P:lol:)... τα γατόνια απ'ότι έχουν πει τα παιδιά που το αγόρασαν τους αρέσει...:)
Τι κάνει ο θεικός Μάρκο?? :)
Το βλεπω αλλα δεν μου εμπνεει σταθεροτητα ...ο Μαρκο δεν γουσταρει ουτε αυτο που εχει επειδι ψιλοκουνιεται,φαντασου αυτο!!!:lol:

Συνημμένα

• IMG_0976.JPG
    IMG_0976.JPG
    12,7 KB · Εμφανίσεις: 16
Καλημερα.
Εγω τον εχω μαθει να κοιμαται στο δικο του κρεβατακι αλλα και οταν τον εχω αγκαλια δεν βλεπω να αφηνει ΤΟ τριχωμανι οπως τα κανονικα Περσιας...εχει αλλη υφη το τριχωμα του...πιο μεταξενια(μαλλον απο τη μανα του που ειναι Αγκυρας)...τη γλυτωσα νομιζω...

Το βλεπω αλλα δεν μου εμπνεει σταθεροτητα ...ο Μαρκο δεν γουσταρει ουτε αυτο που εχει επειδι ψιλοκουνιεται,φαντασου αυτο!!!:lol:

Μωρέ κουκλιά είναι τα περσικά... αλλά πολύ τρίχα.. εδώ έχουμε εμείς τρίχα που είναι πιο κοντότριχα απ'τα δικά σας...
Νομίζω ότι οι λύσεις για τα Περσικά είναι. Καιημερινό βούρτσισμα 2 φορές, glavaderm για τη γούνα, πολύ καλή ειδική τροφή, αυτοκόλλητο ρολό για τα ρούχα, και swiffer για το πάτωμα!!

Ζόριτσα τέτοιο χρώμα σαν το δικό σου μου αρέσει γατόδεντρο να μη φαίνονται οι τρίχες μας!!! :up:

εδώ έχουμε εμείς τρίχα που είναι πιο κοντότριχα απ'τα δικά σας...

Εδώ έχουμε εμείς τρίχα που είναι ακόμα πιο κοντότριχα:blink::P.....οι τρίχες τους είναι παντού:mad:...αλλά δεν μας πειράζει καθόλου:happy::happy::happy:

Κορίτσια τι κάνει η Έλενα....έχω μέρες να την δω:hmm:

Εδώ έχουμε εμείς τρίχα που είναι ακόμα πιο κοντότριχα:blink::P.....οι τρίχες τους είναι παντού:mad:...αλλά δεν μας πειράζει καθόλου:happy::happy::happy:

Eγω πραγματικα δεν εχω παραπονα απο το χοντρομπαλα μου;)
Κορίτσια τι κάνει η Έλενα....έχω μέρες να την δω:hmm:
Χτες μιλαγαμε,μια χαρα ειναι...
Μωρέ κουκλιά είναι τα περσικά... αλλά πολύ τρίχα.. εδώ έχουμε εμείς τρίχα που είναι πιο κοντότριχα απ'τα δικά σας...
Νομίζω ότι οι λύσεις για τα Περσικά είναι. Καιημερινό βούρτσισμα 2 φορές, glavaderm για τη γούνα, πολύ καλή ειδική τροφή, αυτοκόλλητο ρολό για τα ρούχα, και swiffer για το πάτωμα!!
Ετσι τη βγαζεις...πω,πω μπελαααααααα...:lol:
Ζόριτσα τέτοιο χρώμα σαν το δικό σου μου αρέσει γατόδεντρο να μη φαίνονται οι τρίχες μας!!! :up:
Και ειναι και βαρια κατασκευη!!!Οταν παρω αλλο γατοδεντρο θα το εξετασω ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ:lol:

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!!!:)
Το ξέρω σας έχω πρήξει και το αναβάλλω συνέχεια, αλλά σήμερα θα βάλω κ φωτο το βράδυ της οικογένειας, κ θα γράψω κ ιστοριούλα. Τώρα πάλι σκαστή είμαι κ έχω άγχος...:(
Λοιπόν Σταυρούλα μου με τις τρίχες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσον αφορα την ιπτάμενη ιδιότητά τους. Το είδες νομίζω κ μόνη σου όταν ήρθες σπίτι μου. Εχουν εισχωρήσει παντού. Αφού ο γιος μου ο μεγάλος που φορά φακούς επαφής δεν σκουπίζει πιια το πρόσωπό του σε πετσέτες μα μόνον σε χαρτι κουζίνας. Δεν ξέρω ρε παιδί μου πώς εισχωρούν έτσι παντού ακόμη κ στα συρτάρια. Μόνον το ρολλό βοηθάει κ ένα βελούδινο ματζαφλάρι που είχα από παλιά κ το περνάω πάνω από τα ρούχα με αντίθετη φορά από το πέλος του βελούδου κ μαζεύει κ τα χνούδια ακόμα. Το είχα πάρει από μαγαζί με ρούχα πριν πολλάαα χρόνια πριν καν αποκτήσω γάτες.
:hmm:
Ζορίτσα η πολυκατοικία δεν έχεις δίκιο, είναι πολύ όμορφη για τα γατούνια. Παίζουν πολύ. Εμένα τουλάχιστον η Νάλα κι ο Πέρσης είναι συνέχεια μέσα. Μονον ο Τίμυ δεν την θέλει.:P
Γιούλη τι κάνουν τα ζουζούνια σου???Αλήθεια δεν μαδάνε τόσο όσο τα περσικά? Η Νάλα δεν μαδάει πάντως πάρα πολύ. Ο Πέρσης είναι φοβερό το πως μαδάει κ να σκεφτεις ότι τον βουρτσίζω δις την ημέρα. Αλήθεια τα βιρμανάκια είναι ζωηρά σαν χαρακτήρες? Εννοώ στο ταμπεραμέντο μοιάζουν με τα περσικά ή διαφέρουν???:)
Καλά Anima, τα γατάκια σου είναι πανέμορφα. Στο λέω άλλη μια φορά..
Δωράκι ο Σειριάκος σήμερα θα κάνει στείρωση ή κάνω λάθος??? Καλή επιτυχία πάντως !!!:)
Νικολέτα μου σε περιμένω αύριο με χαράααα!!!!!!!:):)

Γεια σου Αναστασία, εργαζόμενο κορίτσι... !! ;):lol:
Τα βιρμανάκια μαδάνε πολύ Άνοιξη και Καλοκαίρι όπου και χάνουν τόση τρίχα που μοιάζουν σχεδόν με Σιαμ:P:lol: τις υπόλοιπες εποχές πολύ λίγο μαδούν και γίνονται πανέμορφα αφού έχουν όμορφο και πλούσιο τρίχωμα... επίσης δεν κομπιάζουν καθόλου γιατί δεν έχουν υπόστρωμα στη γουνα τους...
Σαν χαρακτήρες είναι παιχνιδιάρες, τρυφερές, καλόβολες αλλά πολύ εξαρτημένες απ'τα αφεντικά τους σαν σκυλάκια που ζητούν διαρκώς τη προσοχή τους και επίσης πολύ περίεργες....χώνουν τη μύτη τους παντού και σε ακολουθούν στο σπίτι για να δουν με τι ασχολείσαι:)

Κορίτσια καλημέρα κι από μένα!!!:)
Το ξέρω σας έχω πρήξει και το αναβάλλω συνέχεια, αλλά σήμερα θα βάλω κ φωτο το βράδυ της οικογένειας, κ θα γράψω κ ιστοριούλα. Τώρα πάλι σκαστή είμαι κ έχω άγχος...:(
Λοιπόν Σταυρούλα μου με τις τρίχες δεν μπορείς να κάνεις τίποτα όσον αφορα την ιπτάμενη ιδιότητά τους. Το είδες νομίζω κ μόνη σου όταν ήρθες σπίτι μου. Εχουν εισχωρήσει παντού. Αφού ο γιος μου ο μεγάλος που φορά φακούς επαφής δεν σκουπίζει πιια το πρόσωπό του σε πετσέτες μα μόνον σε χαρτι κουζίνας. Δεν ξέρω ρε παιδί μου πώς εισχωρούν έτσι παντού ακόμη κ στα συρτάρια. Μόνον το ρολλό βοηθάει κ ένα βελούδινο ματζαφλάρι που είχα από παλιά κ το περνάω πάνω από τα ρούχα με αντίθετη φορά από το πέλος του βελούδου κ μαζεύει κ τα χνούδια ακόμα. Το είχα πάρει από μαγαζί με ρούχα πριν πολλάαα χρόνια πριν καν αποκτήσω γάτες.:hmm:
Ζορίτσα η πολυκατοικία δεν έχεις δίκιο, είναι πολύ όμορφη για τα γατούνια. Παίζουν πολύ. Εμένα τουλάχιστον η Νάλα κι ο Πέρσης είναι συνέχεια μέσα. Μονον ο Τίμυ δεν την θέλει.:P
Γιούλη τι κάνουν τα ζουζούνια σου???Αλήθεια δεν μαδάνε τόσο όσο τα περσικά? Η Νάλα δεν μαδάει πάντως πάρα πολύ. Ο Πέρσης είναι φοβερό το πως μαδάει κ να σκεφτεις ότι τον βουρτσίζω δις την ημέρα. Αλήθεια τα βιρμανάκια είναι ζωηρά σαν χαρακτήρες? Εννοώ στο ταμπεραμέντο μοιάζουν με τα περσικά ή διαφέρουν???:)
Καλά Anima, τα γατάκια σου είναι πανέμορφα. Στο λέω άλλη μια φορά..
Δωράκι ο Σειριάκος σήμερα θα κάνει στείρωση ή κάνω λάθος??? Καλή επιτυχία πάντως !!!:)
Νικολέτα μου σε περιμένω αύριο με χαράααα!!!!!!!:):)
Αντε ντε...πλακα σου κανω,ξερω τι παει να πει δουλια...και εγω σε 3 βδομαδες θα ξεκινησω και μετα...ποιος με βλεπει:down::down:
Γεια σου Αναστασία, εργαζόμενο κορίτσι... !! ;):lol:
Τα βιρμανάκια μαδάνε πολύ Άνοιξη και Καλοκαίρι όπου και χάνουν τόση τρίχα που μοιάζουν σχεδόν με Σιαμ:P:lol: τις υπόλοιπες εποχές πολύ λίγο μαδούν και γίνονται πανέμορφα αφού έχουν όμορφο και πλούσιο τρίχωμα... επίσης δεν κομπιάζουν καθόλου γιατί δεν έχουν υπόστρωμα στη γουνα τους...
Σαν χαρακτήρες είναι παιχνιδιάρες, τρυφερές, καλόβολες αλλά πολύ εξαρτημένες απ'τα αφεντικά τους σαν σκυλάκια που ζητούν διαρκώς τη προσοχή τους και επίσης πολύ περίεργες....χώνουν τη μύτη τους παντού και σε ακολουθούν στο σπίτι για να δουν με τι ασχολείσαι:)
Ελα τωρα...δηλαδη ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο τις περσιας θες να πεις:mad::P:P:D

Αντε ντε...πλακα σου κανω,ξερω τι παει να πει δουλια...και εγω σε 3 βδομαδες θα ξεκινησω και μετα...ποιος με βλεπει:down::down:

Ελα τωρα...δηλαδη ειναι ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ απο τις περσιας θες να πεις:mad::P:P:D
Εργαζόμενο κοριτσάκι κι εσύ?? :)

Είπα εγώ ότι είναι καλύτερες?? :P:lol:
Απλά είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!! :P:lol::lol:

Τώρα μεταξύ μας και για να είμαι ελικρινής με είχε κουράσει... ειδικά το καθάρισμα των ματιών από το υγρό... και οι πολύ ζουληχτομουρίτσες έχουν και αναπνευστικά και δυσκολεύονται να χώνουν τη μουρίτσα τους όταν τρώνε:(... διαφωνώ στην επέμβαση της ράτσας όταν έχει αντίκτυπο στην υγεία τους... :(
Γι'αυτό μου αρέσουν οι τσιντσιλά, οι doll face και ο Μάρκο!!:up: :)

Μια απ΄τα ίδια!!!:up::up:
τα Βρετανάκια είναι σε άλλη κατηγορία... αυτά τελικά μου φαίνεται είναι τα ιδανικά γατιά...:up:
Αλλά οι αδυναμίες είναι αδυναμίες... τι να κάνουμε... :/::lol:

Γεια σου Αναστασια,ευχαριστουμε για τις ευχες!Κι εγω προτιμω τα τσιντσιλα...

Εργαζόμενο κοριτσάκι κι εσύ?? :)

Είπα εγώ ότι είναι καλύτερες?? :P:lol:
Απλά είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!! :P:lol::lol:

Τώρα μεταξύ μας και για να είμαι ελικρινής με είχε κουράσει... ειδικά το καθάρισμα των ματιών από το υγρό... και οι πολύ ζουληχτομουρίτσες έχουν και αναπνευστικά και δυσκολεύονται να χώνουν τη μουρίτσα τους όταν τρώνε:(... διαφωνώ στην επέμβαση της ράτσας όταν έχει αντίκτυπο στην υγεία τους... :(
Γι'αυτό μου αρέσουν οι τσιντσιλά, οι doll face και ο Μάρκο!!:up: :)

Μια απ΄τα ίδια!!!:up::up:
Kαλα,καλα ...καταλαβα...
Γεια σου Αναστασια,ευχαριστουμε για τις ευχες!Κι εγω προτιμω τα τσιντσιλα...
Και εσυ Βρουτε...:lol::lol::lol:Πες τι καναμε σημερα?Ειναι καλα ο Σειριος?Αλλα μεχρι να το δεις εσυ πεταγομαι και μονη μου και το βλεπω...:lol::lol::lol:

Καλε δεν πηγαμε ακομα!Ναι ναι εγω το εχω ξαναπει,ολες οι περσικες με την πλακουτσωτη μουριτσα μου φαινονται τσαντισμενες!:P

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back