zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 15:48 Η zorica έγραψε: #2.721 26-09-08 15:48 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν πηγαμε ακομα!Ναι ναι εγω το εχω ξαναπει,ολες οι περσικες με την πλακουτσωτη μουριτσα μου φαινονται τσαντισμενες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Η staman2 έγραψε: #2.722 26-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εργαζόμενο κοριτσάκι κι εσύ?? Είπα εγώ ότι είναι καλύτερες?? Απλά είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!! Τώρα μεταξύ μας και για να είμαι ελικρινής με είχε κουράσει... ειδικά το καθάρισμα των ματιών από το υγρό... και οι πολύ ζουληχτομουρίτσες έχουν και αναπνευστικά και δυσκολεύονται να χώνουν τη μουρίτσα τους όταν τρώνε... διαφωνώ στην επέμβαση της ράτσας όταν έχει αντίκτυπο στην υγεία τους... Γι'αυτό μου αρέσουν οι τσιντσιλά, οι doll face και ο Μάρκο!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δεν θέλω να πιστεψω ότι κάνουν επέμβαση στη ράτσα κ βγαίνουν έτσι πλακουτσομούρικα το περσικά.Αλήθεια? Νόμιζα πως είναι μια άλλη έκδοση περσικού που την συνεχίζουν. Πραγματικά έχουν προβλημα με το φαγητό.. Το μωρό μου ο Πέρσης χαίρεται να τρώει από ρηχό πιατάκι κ η καλλίτερή του βέβαια είναι να τον ταϊζω. Με πιάσατε αδιάβαστη. Είναι επέμβαση στη ράτσα το πλακουτσό μουτράκι??? Και φταρνίζεται και πού κ πού είναι ίσως αυτό που λες ότι έχουν ψιλοπρόβλημα στο αναπνευστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #2.723 26-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν πηγαμε ακομα!Ναι ναι εγω το εχω ξαναπει,ολες οι περσικες με την πλακουτσωτη μουριτσα μου φαινονται τσαντισμενες! Click για ανάπτυξη... Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η zorica έγραψε: #2.724 26-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω Αναστασια μου...ορμα γιατι θα μας φανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #2.725 26-09-08 20:32 Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Η prince έγραψε: #2.726 26-09-08 21:56 Καλησπέρα. Τώρα βρήκα το χρόνο να δώ τις απαντήσεις σας για τις τρίχες. Γμτ στο κρεβάτι μου δεν ανεβαίνουν οι γάτες. και δεν πλένω σεντόνια με ρούχα που έχουν τρίχες. παρόλα αυτά στο σίδερο τα ξεμαλλιάζω τα σεντόνια.. κόμπους κόμπους βγάζω από το πληντύριο. και γώ ξεμαλλιάζω τα ρούχα πριν το πληντύριο με ρολέτα. αλλά .. στα ρούχα δεν με πειράζει, τόσο ξεμάλλιασμα πρίν και μετά και δεν έχω γατότριχες όταν κυκλοφορώ. στα εσώρουχα ανησυχώ... Όσο για το αν τα πλατσικομούρικα δείχνουν τσαντισμένα θα συμφωνήσω... Η μόνη στιγμή που καταλαβαίνει κανείς ότι η ρέινα δεν είχε νεύρα είναι όταν τον κοιτάει και ξερογλύφεται (με την ουρά σηκωμένη και κολλημένη στη γάμπα σου) οπότε ξέρεις.. πεινάει.. Όλες τις άλλες ώρες λές τι στο καλό της έχω κάνει... Ο πρίνς αν και πλατσικομούρικος συνήθως δείχνει χαρούμενος... όταν εκνευρίζεται έχει βλέμα που σκοτώνει... δεν είναι θέμα μύτης εκεί.... (δεν έχει φάει όμως τρελή μπουνιά στην μύτη σαν την ρέινα ο πρίνς) Αύριο θα κάνω μπάνιο την ρέινα, οπότε θα ανεβάσω και καινούριες φωτό... ομορφήναμε εντάξει;;;; άντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Vasiliki86: #2.727 26-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η moukelis έγραψε: #2.728 26-09-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν πηγαμε ακομα!Ναι ναι εγω το εχω ξαναπει,ολες οι περσικες με την πλακουτσωτη μουριτσα μου φαινονται τσαντισμενες! Click για ανάπτυξη... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:20 Η staman2 έγραψε: #2.722 26-09-08 16:20 Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εργαζόμενο κοριτσάκι κι εσύ?? Είπα εγώ ότι είναι καλύτερες?? Απλά είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!! Τώρα μεταξύ μας και για να είμαι ελικρινής με είχε κουράσει... ειδικά το καθάρισμα των ματιών από το υγρό... και οι πολύ ζουληχτομουρίτσες έχουν και αναπνευστικά και δυσκολεύονται να χώνουν τη μουρίτσα τους όταν τρώνε... διαφωνώ στην επέμβαση της ράτσας όταν έχει αντίκτυπο στην υγεία τους... Γι'αυτό μου αρέσουν οι τσιντσιλά, οι doll face και ο Μάρκο!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δεν θέλω να πιστεψω ότι κάνουν επέμβαση στη ράτσα κ βγαίνουν έτσι πλακουτσομούρικα το περσικά.Αλήθεια? Νόμιζα πως είναι μια άλλη έκδοση περσικού που την συνεχίζουν. Πραγματικά έχουν προβλημα με το φαγητό.. Το μωρό μου ο Πέρσης χαίρεται να τρώει από ρηχό πιατάκι κ η καλλίτερή του βέβαια είναι να τον ταϊζω. Με πιάσατε αδιάβαστη. Είναι επέμβαση στη ράτσα το πλακουτσό μουτράκι??? Και φταρνίζεται και πού κ πού είναι ίσως αυτό που λες ότι έχουν ψιλοπρόβλημα στο αναπνευστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #2.723 26-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν πηγαμε ακομα!Ναι ναι εγω το εχω ξαναπει,ολες οι περσικες με την πλακουτσωτη μουριτσα μου φαινονται τσαντισμενες! Click για ανάπτυξη... Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η zorica έγραψε: #2.724 26-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω Αναστασια μου...ορμα γιατι θα μας φανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #2.725 26-09-08 20:32 Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Η prince έγραψε: #2.726 26-09-08 21:56 Καλησπέρα. Τώρα βρήκα το χρόνο να δώ τις απαντήσεις σας για τις τρίχες. Γμτ στο κρεβάτι μου δεν ανεβαίνουν οι γάτες. και δεν πλένω σεντόνια με ρούχα που έχουν τρίχες. παρόλα αυτά στο σίδερο τα ξεμαλλιάζω τα σεντόνια.. κόμπους κόμπους βγάζω από το πληντύριο. και γώ ξεμαλλιάζω τα ρούχα πριν το πληντύριο με ρολέτα. αλλά .. στα ρούχα δεν με πειράζει, τόσο ξεμάλλιασμα πρίν και μετά και δεν έχω γατότριχες όταν κυκλοφορώ. στα εσώρουχα ανησυχώ... Όσο για το αν τα πλατσικομούρικα δείχνουν τσαντισμένα θα συμφωνήσω... Η μόνη στιγμή που καταλαβαίνει κανείς ότι η ρέινα δεν είχε νεύρα είναι όταν τον κοιτάει και ξερογλύφεται (με την ουρά σηκωμένη και κολλημένη στη γάμπα σου) οπότε ξέρεις.. πεινάει.. Όλες τις άλλες ώρες λές τι στο καλό της έχω κάνει... Ο πρίνς αν και πλατσικομούρικος συνήθως δείχνει χαρούμενος... όταν εκνευρίζεται έχει βλέμα που σκοτώνει... δεν είναι θέμα μύτης εκεί.... (δεν έχει φάει όμως τρελή μπουνιά στην μύτη σαν την ρέινα ο πρίνς) Αύριο θα κάνω μπάνιο την ρέινα, οπότε θα ανεβάσω και καινούριες φωτό... ομορφήναμε εντάξει;;;; άντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Vasiliki86: #2.727 26-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η moukelis έγραψε: #2.728 26-09-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ΓΙΟΥΛΗ: Εργαζόμενο κοριτσάκι κι εσύ?? Είπα εγώ ότι είναι καλύτερες?? Απλά είναι ΤΕΛΕΙΕΣ!! Τώρα μεταξύ μας και για να είμαι ελικρινής με είχε κουράσει... ειδικά το καθάρισμα των ματιών από το υγρό... και οι πολύ ζουληχτομουρίτσες έχουν και αναπνευστικά και δυσκολεύονται να χώνουν τη μουρίτσα τους όταν τρώνε... διαφωνώ στην επέμβαση της ράτσας όταν έχει αντίκτυπο στην υγεία τους... Γι'αυτό μου αρέσουν οι τσιντσιλά, οι doll face και ο Μάρκο!! Click για ανάπτυξη... Παιδιά δεν θέλω να πιστεψω ότι κάνουν επέμβαση στη ράτσα κ βγαίνουν έτσι πλακουτσομούρικα το περσικά.Αλήθεια? Νόμιζα πως είναι μια άλλη έκδοση περσικού που την συνεχίζουν. Πραγματικά έχουν προβλημα με το φαγητό.. Το μωρό μου ο Πέρσης χαίρεται να τρώει από ρηχό πιατάκι κ η καλλίτερή του βέβαια είναι να τον ταϊζω. Με πιάσατε αδιάβαστη. Είναι επέμβαση στη ράτσα το πλακουτσό μουτράκι??? Και φταρνίζεται και πού κ πού είναι ίσως αυτό που λες ότι έχουν ψιλοπρόβλημα στο αναπνευστικό? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:29 Η staman2 έγραψε: #2.723 26-09-08 16:29 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν πηγαμε ακομα!Ναι ναι εγω το εχω ξαναπει,ολες οι περσικες με την πλακουτσωτη μουριτσα μου φαινονται τσαντισμενες! Click για ανάπτυξη... Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η zorica έγραψε: #2.724 26-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω Αναστασια μου...ορμα γιατι θα μας φανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #2.725 26-09-08 20:32 Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Η prince έγραψε: #2.726 26-09-08 21:56 Καλησπέρα. Τώρα βρήκα το χρόνο να δώ τις απαντήσεις σας για τις τρίχες. Γμτ στο κρεβάτι μου δεν ανεβαίνουν οι γάτες. και δεν πλένω σεντόνια με ρούχα που έχουν τρίχες. παρόλα αυτά στο σίδερο τα ξεμαλλιάζω τα σεντόνια.. κόμπους κόμπους βγάζω από το πληντύριο. και γώ ξεμαλλιάζω τα ρούχα πριν το πληντύριο με ρολέτα. αλλά .. στα ρούχα δεν με πειράζει, τόσο ξεμάλλιασμα πρίν και μετά και δεν έχω γατότριχες όταν κυκλοφορώ. στα εσώρουχα ανησυχώ... Όσο για το αν τα πλατσικομούρικα δείχνουν τσαντισμένα θα συμφωνήσω... Η μόνη στιγμή που καταλαβαίνει κανείς ότι η ρέινα δεν είχε νεύρα είναι όταν τον κοιτάει και ξερογλύφεται (με την ουρά σηκωμένη και κολλημένη στη γάμπα σου) οπότε ξέρεις.. πεινάει.. Όλες τις άλλες ώρες λές τι στο καλό της έχω κάνει... Ο πρίνς αν και πλατσικομούρικος συνήθως δείχνει χαρούμενος... όταν εκνευρίζεται έχει βλέμα που σκοτώνει... δεν είναι θέμα μύτης εκεί.... (δεν έχει φάει όμως τρελή μπουνιά στην μύτη σαν την ρέινα ο πρίνς) Αύριο θα κάνω μπάνιο την ρέινα, οπότε θα ανεβάσω και καινούριες φωτό... ομορφήναμε εντάξει;;;; άντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Vasiliki86: #2.727 26-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η moukelis έγραψε: #2.728 26-09-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Καλε δεν πηγαμε ακομα!Ναι ναι εγω το εχω ξαναπει,ολες οι περσικες με την πλακουτσωτη μουριτσα μου φαινονται τσαντισμενες! Click για ανάπτυξη... Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 16:35 Η zorica έγραψε: #2.724 26-09-08 16:35 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω Αναστασια μου...ορμα γιατι θα μας φανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #2.725 26-09-08 20:32 Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Η prince έγραψε: #2.726 26-09-08 21:56 Καλησπέρα. Τώρα βρήκα το χρόνο να δώ τις απαντήσεις σας για τις τρίχες. Γμτ στο κρεβάτι μου δεν ανεβαίνουν οι γάτες. και δεν πλένω σεντόνια με ρούχα που έχουν τρίχες. παρόλα αυτά στο σίδερο τα ξεμαλλιάζω τα σεντόνια.. κόμπους κόμπους βγάζω από το πληντύριο. και γώ ξεμαλλιάζω τα ρούχα πριν το πληντύριο με ρολέτα. αλλά .. στα ρούχα δεν με πειράζει, τόσο ξεμάλλιασμα πρίν και μετά και δεν έχω γατότριχες όταν κυκλοφορώ. στα εσώρουχα ανησυχώ... Όσο για το αν τα πλατσικομούρικα δείχνουν τσαντισμένα θα συμφωνήσω... Η μόνη στιγμή που καταλαβαίνει κανείς ότι η ρέινα δεν είχε νεύρα είναι όταν τον κοιτάει και ξερογλύφεται (με την ουρά σηκωμένη και κολλημένη στη γάμπα σου) οπότε ξέρεις.. πεινάει.. Όλες τις άλλες ώρες λές τι στο καλό της έχω κάνει... Ο πρίνς αν και πλατσικομούρικος συνήθως δείχνει χαρούμενος... όταν εκνευρίζεται έχει βλέμα που σκοτώνει... δεν είναι θέμα μύτης εκεί.... (δεν έχει φάει όμως τρελή μπουνιά στην μύτη σαν την ρέινα ο πρίνς) Αύριο θα κάνω μπάνιο την ρέινα, οπότε θα ανεβάσω και καινούριες φωτό... ομορφήναμε εντάξει;;;; άντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Vasiliki86: #2.727 26-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η moukelis έγραψε: #2.728 26-09-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Α έτσι έεε? Σου φαίνονται τσαντισμένα τα περσικά πλακουτσομουράκια. Ναί,,,?? μην μας το πεις. Κοίτα να δεις. Μπορεί να φαίνονται τσαντισμένα όπως και τα μπουλντόκ σκυλάκια, αλλά όπως κι αυτά, έχουν τον ΤΕΛΕΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΓΑΤΑΣ Κ ΗΡΕΜΙΑΣ Κ ΥΠΟΜΟΝΗΣ Κ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ Κ ΧΑΛΑΡΟΤΗΤΑΣ Κ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ Κ ΚΑΤΑΔΕΚΤΙΚΟΤΙΤΑΣ Κ ΑΡΙΣΤΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ε Ν Τ Α Ξ ΕΙ ???? Οριστε μας. Όχι σαν μερικά στριγγλάκια με αγγελικό χαμογελαστό πρόσωπο που μόνον σουγιαδάκια δεν βγάζουν Click για ανάπτυξη... Ετσι σε θελω Αναστασια μου...ορμα γιατι θα μας φανε!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 20:32 Η moukelis έγραψε: #2.725 26-09-08 20:32 Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Η prince έγραψε: #2.726 26-09-08 21:56 Καλησπέρα. Τώρα βρήκα το χρόνο να δώ τις απαντήσεις σας για τις τρίχες. Γμτ στο κρεβάτι μου δεν ανεβαίνουν οι γάτες. και δεν πλένω σεντόνια με ρούχα που έχουν τρίχες. παρόλα αυτά στο σίδερο τα ξεμαλλιάζω τα σεντόνια.. κόμπους κόμπους βγάζω από το πληντύριο. και γώ ξεμαλλιάζω τα ρούχα πριν το πληντύριο με ρολέτα. αλλά .. στα ρούχα δεν με πειράζει, τόσο ξεμάλλιασμα πρίν και μετά και δεν έχω γατότριχες όταν κυκλοφορώ. στα εσώρουχα ανησυχώ... Όσο για το αν τα πλατσικομούρικα δείχνουν τσαντισμένα θα συμφωνήσω... Η μόνη στιγμή που καταλαβαίνει κανείς ότι η ρέινα δεν είχε νεύρα είναι όταν τον κοιτάει και ξερογλύφεται (με την ουρά σηκωμένη και κολλημένη στη γάμπα σου) οπότε ξέρεις.. πεινάει.. Όλες τις άλλες ώρες λές τι στο καλό της έχω κάνει... Ο πρίνς αν και πλατσικομούρικος συνήθως δείχνει χαρούμενος... όταν εκνευρίζεται έχει βλέμα που σκοτώνει... δεν είναι θέμα μύτης εκεί.... (δεν έχει φάει όμως τρελή μπουνιά στην μύτη σαν την ρέινα ο πρίνς) Αύριο θα κάνω μπάνιο την ρέινα, οπότε θα ανεβάσω και καινούριες φωτό... ομορφήναμε εντάξει;;;; άντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Vasiliki86: #2.727 26-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η moukelis έγραψε: #2.728 26-09-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prince Διάσημο μέλος Η Σταυρούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών. Έχει γράψει 2.368 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 21:56 Η prince έγραψε: #2.726 26-09-08 21:56 Καλησπέρα. Τώρα βρήκα το χρόνο να δώ τις απαντήσεις σας για τις τρίχες. Γμτ στο κρεβάτι μου δεν ανεβαίνουν οι γάτες. και δεν πλένω σεντόνια με ρούχα που έχουν τρίχες. παρόλα αυτά στο σίδερο τα ξεμαλλιάζω τα σεντόνια.. κόμπους κόμπους βγάζω από το πληντύριο. και γώ ξεμαλλιάζω τα ρούχα πριν το πληντύριο με ρολέτα. αλλά .. στα ρούχα δεν με πειράζει, τόσο ξεμάλλιασμα πρίν και μετά και δεν έχω γατότριχες όταν κυκλοφορώ. στα εσώρουχα ανησυχώ... Όσο για το αν τα πλατσικομούρικα δείχνουν τσαντισμένα θα συμφωνήσω... Η μόνη στιγμή που καταλαβαίνει κανείς ότι η ρέινα δεν είχε νεύρα είναι όταν τον κοιτάει και ξερογλύφεται (με την ουρά σηκωμένη και κολλημένη στη γάμπα σου) οπότε ξέρεις.. πεινάει.. Όλες τις άλλες ώρες λές τι στο καλό της έχω κάνει... Ο πρίνς αν και πλατσικομούρικος συνήθως δείχνει χαρούμενος... όταν εκνευρίζεται έχει βλέμα που σκοτώνει... δεν είναι θέμα μύτης εκεί.... (δεν έχει φάει όμως τρελή μπουνιά στην μύτη σαν την ρέινα ο πρίνς) Αύριο θα κάνω μπάνιο την ρέινα, οπότε θα ανεβάσω και καινούριες φωτό... ομορφήναμε εντάξει;;;; άντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Vasiliki86: #2.727 26-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η moukelis έγραψε: #2.728 26-09-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Καλησπέρα. Τώρα βρήκα το χρόνο να δώ τις απαντήσεις σας για τις τρίχες. Γμτ στο κρεβάτι μου δεν ανεβαίνουν οι γάτες. και δεν πλένω σεντόνια με ρούχα που έχουν τρίχες. παρόλα αυτά στο σίδερο τα ξεμαλλιάζω τα σεντόνια.. κόμπους κόμπους βγάζω από το πληντύριο. και γώ ξεμαλλιάζω τα ρούχα πριν το πληντύριο με ρολέτα. αλλά .. στα ρούχα δεν με πειράζει, τόσο ξεμάλλιασμα πρίν και μετά και δεν έχω γατότριχες όταν κυκλοφορώ. στα εσώρουχα ανησυχώ... Όσο για το αν τα πλατσικομούρικα δείχνουν τσαντισμένα θα συμφωνήσω... Η μόνη στιγμή που καταλαβαίνει κανείς ότι η ρέινα δεν είχε νεύρα είναι όταν τον κοιτάει και ξερογλύφεται (με την ουρά σηκωμένη και κολλημένη στη γάμπα σου) οπότε ξέρεις.. πεινάει.. Όλες τις άλλες ώρες λές τι στο καλό της έχω κάνει... Ο πρίνς αν και πλατσικομούρικος συνήθως δείχνει χαρούμενος... όταν εκνευρίζεται έχει βλέμα που σκοτώνει... δεν είναι θέμα μύτης εκεί.... (δεν έχει φάει όμως τρελή μπουνιά στην μύτη σαν την ρέινα ο πρίνς) Αύριο θα κάνω μπάνιο την ρέινα, οπότε θα ανεβάσω και καινούριες φωτό... ομορφήναμε εντάξει;;;; άντε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vasiliki86 Πολύ δραστήριο μέλος Η Vasiliki86 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 1.118 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:21 Η Vasiliki86: #2.727 26-09-08 22:21 Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η moukelis έγραψε: #2.728 26-09-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από moukelis: Κοριτσια,ντροπη σας!Αναστασια,ετσι για να μαθεις,δεν σας δινουμε για νυφη την Πριγκηπεσσα μας! Click για ανάπτυξη... Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 26 Σεπτεμβρίου 2008 στις 22:33 Η moukelis έγραψε: #2.728 26-09-08 22:33 Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Vasiliki86: Καλησπερα σας περσακια..! Αααα δεν αντεχω να μην μιλησω....! Οχι και δεν μας δινετε για νυφη την πριγκηπεσσα Μοϊρα... Αλλωστε η μαμα δεν εχει καμια σχεση με το Σιμπα μας... Εγω και ο φιλος μου, ειμαστε οι γονεις του... Η μαμα ειναι η νονα του απλα... Και τα σιαμεζικα δεν ειναι ετοιμα να βγαλουν σουγιαδακια απλα ειναι λιγο πιο τσαμπουκαδες.... Click για ανάπτυξη... Σταυρουλα περιμενουμε φωτοοοοοοοοο! Ετσι μπραβο Βασιλικη,διπλωματα συμπεθερα θα κανω... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:16 Η zorica έγραψε: #2.729 27-09-08 01:16 Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Δωρα που εισαι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:24 Η moukelis έγραψε: #2.730 27-09-08 01:24 Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εδω ειμαι καλε! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:41 Η zorica έγραψε: #2.731 27-09-08 01:41 Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Και εδω και εκει ε? Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis Επιφανές μέλος Η Δώρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Βόλος (Μαγνησία). Έχει γράψει 42.019 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:44 Η moukelis έγραψε: #2.732 27-09-08 01:44 Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Α,γι'αυτο αργεις να γραψεις; Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 27 Σεπτεμβρίου 2008 στις 17:50 Η zorica έγραψε: #2.733 27-09-08 17:50 καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
καλησπερα,μακρυμαλλιδες!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:27 Η zorica έγραψε: #2.734 28-09-08 00:27 Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2,5 KB · Εμφανίσεις: 29 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Eιναι και αυτη Ιμαλαϊων...αλλα διαφορετικη,με πλακουτσωτη μουριτσα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:31 Η zorica έγραψε: #2.735 28-09-08 00:31 Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 2 KB · Εμφανίσεις: 30 zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αυτο ομως ειναι το ονειρο μου...blue point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:34 Η zorica έγραψε: #2.736 28-09-08 00:34 H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Συνημμένα images.jpg 4,2 KB · Εμφανίσεις: 30 staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
H αυτο εδω που ειναι seal point doll face Himalayan... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2 Περιβόητο μέλος Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 62 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.117 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:45 Η staman2 έγραψε: #2.737 28-09-08 00:45 Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:48 Η zorica έγραψε: #2.738 28-09-08 00:48 Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Eva Tsouka Nellaki StrangeEmily Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από staman2: Καλησπέρα ή μάλλον καλημέρα Ζορίτσα. Πραγματικά είναι πανέμορφες οι γατούλες που δείχνεις πιο πάνω. Μα πιο πολύ απ΄όλες μ΄αρέσει η μπλου πόιντ!! Σήμερα καθώς ξέρεις ήρθε η Νικολέτα από Θεσσαλονίκη κι έφερε στη φίλη μου την γκριζούλα. Είναι πανέμορφο γατί. ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ. Η φατσούλα της υπέροχη. Της έκανα πατουσάκια κ να δείς που το γλυκό μου παρότι ήταν τόσο ταλαιπωρημένο από χθες το βράδυ ταξίδι με αυτοκινητο έως το πρωί, και μετά αλλαγή στο σπίτι της Νότας, κ μετα στο δικό μας για λίγο κ μετά στο τελικό της νέο σπιτάκι, το μωρό μου ΓΟΥΡΓΟΥΡΙΖΕ συνεχώς κ στην αγκαλιά των ξένων. Είναι σκέτη φαντασία η μικρή. και φαντάζομαι πως όλα τα βρετανάκια θα είναι όπως αυτή. Ξετραλάθηκα. Μου θυμίζει περσικό στο ταμπεραμέντο. Εχει το περπάτημα το βαρύ κ σταθερό των περσικών και την σπιρτάδα των βρετανικών στο μουτράκι. ΞΕΤΡΕΛΑΘΗΚΑ σου λέωωωω. Πού νάσουν από μια μεριά θα πάθαινες πλάκα... Click για ανάπτυξη... Αχχχχχχχχχχ..μωρε κακουργες,ποσο πολυ ζηλευω!!!Και μετα πηγες και στη Γιουλη?!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 00:54 Η zorica έγραψε: #2.739 28-09-08 00:54 Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 135 136 137 138 139 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 515 Επόμενη First Προηγούμενη 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 137 από 515 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Εσεις βρησκεστε,τα βλεπετε τα γατακια,και εμενα ουτε μια φωτο να μου στειλετε ακαρδες ε απονες!!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zorica Διάσημο μέλος Η zorica αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 56 ετών. Έχει γράψει 2.903 μηνύματα. 28 Σεπτεμβρίου 2008 στις 01:49 Η zorica έγραψε: #2.740 28-09-08 01:49 Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Mαρκο... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.