Περσίας maniacs

Καλημέρα περσάκια. Κανείς εδώ?????
Κοιμόμαστε???
Μάρκος παρόν????
Prince & Reina????
Εδώ Νάλα, Πέρσης κ Τίμυ. Γειάααα
Μαλλον αργησα λιγο:lol::lol::lol:Γειαααααααααααααααααα!!!:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα στην περσο - παρέα!!!!:hello:
Τι κάνετε??? Καιρό έχει να τα πούμε!

Υ.Γ. Μου λείπει η Σλιθ:(....που είναι ???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα στην περσο - παρέα!!!!:hello:
Τι κάνετε??? Καιρό έχει να τα πούμε!

Υ.Γ. Μου λείπει η Σλιθ:(....που είναι ???
ναι,χαθηκαμε...;)Η σλι&εριν μια χαρα...εσυ και τα γατουδακια σου?

καλημέρα :)

Έχω μια ερώτηση. Η ρέινά μου έχει πολύ πλακουτσωτή μούρη. για να πιεί νερό βουτάει όλο το λαιμό μέσα στο μπώλ. Οπότε ο άτιμος ο λαιμός είναι μονίμος μούσκεμα. Καθώς δεν μπορώ να είμαι εδώ συνέχεια δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Και πέρα από αυτό δεν ξέρω και τι να κάνω.

Έχετε τίποτε να με συμβουλέψετε; Παίζει να σαπίσει το δερμα από την υγρασία; (έχει πολύ τρίχωμα εκεί) Έχω που αναρωτιέμαι μέρες τώρα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Μήπως αν της πάρω πιο χαμηλό μπώλ νερού να μην βουτάει μέσα; Ειλικρινά ότι ιδέα έχετε πείτε την.

Αναμένω :)

Έχω μια ερώτηση. Η ρέινά μου έχει πολύ πλακουτσωτή μούρη. για να πιεί νερό βουτάει όλο το λαιμό μέσα στο μπώλ. Οπότε ο άτιμος ο λαιμός είναι μονίμος μούσκεμα. Καθώς δεν μπορώ να είμαι εδώ συνέχεια δεν μπορώ να το αντιμετωπίσω. Και πέρα από αυτό δεν ξέρω και τι να κάνω.

Έχετε τίποτε να με συμβουλέψετε; Παίζει να σαπίσει το δερμα από την υγρασία; (έχει πολύ τρίχωμα εκεί) Έχω που αναρωτιέμαι μέρες τώρα αλλά δεν ξέρω τι να κάνω. Μήπως αν της πάρω πιο χαμηλό μπώλ νερού να μην βουτάει μέσα; Ειλικρινά ότι ιδέα έχετε πείτε την.

Καλημέρα Σταυρούλα.
¨Η θα της πάρεις πολύ χαμηλό μπωλ νερού ή πολύ ψηλό. Δηλ για να καταλάβεις εμένα ο Πέρσης πίνει από ένα μεγάλο πλαστικό που τους έχω, από μαργαρίνη (ξέρεις την 2κιλη φαστ) γιατί βολεύει και τη Λούση τη σκυλίτσα κ πίνουν όλα από εκεί. Τελικά αυτό το μέγεθος βολεύει όλα τα ζωάκια έχω καταλάβει γιατί τα άλλα του εμπορίου δεν τα προτιμούν.
Σε πληροφορώ ότι πίνουν όλα από εκεί, παρ΄όλο που έχω κ πιο μικρά πήλινα, κ ένα πιο ρηχό τετράγωνο από παγωτό.
Βέβαια κάποιες φορές που το νερό λιγοστεύει βρέχει κι αυτός τον λαιμό του αλλά συνήθως είναι εντάξει..
:up:

παρτου ενα ρηχο πιατακι,μονο που θα πρεπει να το γεμιζεις συνεχεια με νερο(αν πινει πολυ)
οσο για το δερμα,δε νομιζω να σαπιζει,μαλλον στεγνωνει και ξαναβρεχεται..:)

καλησπέρα... :)

σήμερα μου θίξανε τη ρέινα :(

Ήρθε ένας φίλος μου να δεί το λαπ τοπ που έκανε νερά και βρέθηκε έκθαμβος να κοιτάει για πρώτη φορά τον πρίνς (γύρισε και με ρώτησε αν είναι αληθινός γιατί έπερνε τον ύπνο του πάνω στη σιδερώστρα ο πρίνς)

Στο φεύγα μου ζήτησε να δεί και τη ρέινα (ήξερε ότι έχω δύο) και μόλις του την ξετρύπωσα αναφώνησε "πωωωωωωωωωω πολύ άσχημο γατί...."

:( δεν είναι άσχημηηηηηηηηη (και η μαμά μου άσχημη τη λέει) δεν είναι άσχημη. είναι απλά ιδιότροπη.... :(

Δεν ειναι ασχημη καλη μου,ειναι θεμα γουστου.Εμενα μου ελεγε η μαμα μου οταν διαλεξα τον Σειριο οτι ειναι αηδιαστικος και σαν ποντικος...Μην ακους τι λεει ο ενας κι ο αλλος,ειναι μια κουκλα!Αγατος να φανταστω ο κυριος;

αγατος δεν θα πεί τίποτε.. κοίταγε τον πρίνς όσο ήταν άκίνητος με μισό μάτι. όταν δε πέρασε από τη σιδερώστρα στο γραφείο ανατρίχιασε... :Ρ αλλά έχει λόγους υγείας που είναι αζωος γενικότερα.

τουλάχιστον είπε ότι με δύο γάτες έμεινε έκπληκτος που δεν πετάγανε στον αέρα τούφες τρίχες... οφείλω να πω ότι έχουν βγάλει άσχημο όνομα οι γάτες ..... ένας φίλος του, μου είπέ, έχει τη γατο άμμο στην κουζίνα και βρωμάει όλο το σπίτι, είπε... και μετά με ρώτησε που την έχω τοποθετήσει την άμμο... όταν του είπα ότι ήταν στην τουαλέτα η άμμος την ώρα που έπλενε τα χέρια του πήγε πίσω να τσεκάρει...

μα τι πιστεύει ο κόσμος ότι επειδή έχουμε γάτα στο σπίτι μας ανεχόμαστε τις βρωμιές;

ΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ ΝΑ ΘΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΤΗ ΡΕΙΝΑ?? Μην δίνεις σημασία. Εχει δίκιο η Δώρα. Ασε τους να λένε. Το μωράκι σου είναι μια κουκλάρα. Στο είπα κι εγώ νομίζω το Σάββατο.... Σημασία έχει πως την βλέπουμε εμείς κι όχι ο κύριος...:P

αγατος δεν θα πεί τίποτε.. κοίταγε τον πρίνς όσο ήταν άκίνητος με μισό μάτι. όταν δε πέρασε από τη σιδερώστρα στο γραφείο ανατρίχιασε... :Ρ αλλά έχει λόγους υγείας που είναι αζωος γενικότερα.

τουλάχιστον είπε ότι με δύο γάτες έμεινε έκπληκτος που δεν πετάγανε στον αέρα τούφες τρίχες... οφείλω να πω ότι έχουν βγάλει άσχημο όνομα οι γάτες ..... ένας φίλος του, μου είπέ, έχει τη γατο άμμο στην κουζίνα και βρωμάει όλο το σπίτι, είπε... και μετά με ρώτησε που την έχω τοποθετήσει την άμμο... όταν του είπα ότι ήταν στην τουαλέτα η άμμος την ώρα που έπλενε τα χέρια του πήγε πίσω να τσεκάρει...

μα τι πιστεύει ο κόσμος ότι επειδή έχουμε γάτα στο σπίτι μας ανεχόμαστε τις βρωμιές;

Ναι βρε δεν το ξέρεις ότι όλους εμάς που έχουμε ζωάκια στο σπίτι μας μας θεωρουν βρωμιάρηδες κ με μικρόβια?? Εμένα τόλμησε μια μαλ)(@%*^η στη δουλειά να μου πει για τον Πέρση μου που τον είχα στην οθόνη του Υπολογιστή μου ότι είναι ωραίος να τον χρησιμοποιήσει σαν σφουγγαρίστρα. Ακου η βλαμμένη. Της είπα λοιπον ότι τα γατιά μου είναι πιο καθαρά από τη μούρη μας. Και επειδή με θεωρει βρωμιάρα να μην πατήσει ποτέ σπίτι μου. Βέβαια της τα είπα ευγενικά κ με το γάντι κ με το χαμόγελο.:lol:

χμ έπρεπε να της πείς ότι του καταβρέχεις την κοιλιά και κάνει παρκέ ο γάτος ενώ εσύ ξεκουράζεσαι στον καναπέ για να σκάσει από τη ζήλια της.......

εγώ πάντως έχω ένα κάτι της με το σπίτι. σήμερα σφουγγάρισα 2 φορές γιατί μου μύριζε γατήλες το δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή. στη συνέχιεα έπλυνα τα μπωλ και στο τέλος το σουπλά΄της ρέινα που τελικά ήταν αυτό που μύριζε.....

μακάρι να με βοηθούσανε τα γατιά μου

χμ έπρεπε να της πείς ότι του καταβρέχεις την κοιλιά και κάνει παρκέ ο γάτος ενώ εσύ ξεκουράζεσαι στον καναπέ για να σκάσει από τη ζήλια της.......

εγώ πάντως έχω ένα κάτι της με το σπίτι. σήμερα σφουγγάρισα 2 φορές γιατί μου μύριζε γατήλες το δωμάτιο που έχω τον υπολογιστή. στη συνέχιεα έπλυνα τα μπωλ και στο τέλος το σουπλά΄της ρέινα που τελικά ήταν αυτό που μύριζε.....

μακάρι να με βοηθούσανε τα γατιά μου
Μωρέ δεν μυρίζουν τα γατάκια ποτέ. Ισως τα σουπλά ναι από την υγρασία αν είχε χυθεί νερό... Φίλησέ μου τα τα μωρά σου.

το σουπλά μύριζε αλλά μέχρι να το ανακαλύψω κόντεψα να κάνω γενική.... είχε περάσει η ρέινα από το σουπλά να πιεί νερό βλέπεις.....

το σουπλά μύριζε αλλά μέχρι να το ανακαλύψω κόντεψα να κάνω γενική.... είχε περάσει η ρέινα από το σουπλά να πιεί νερό βλέπεις.....
Το καημένο η Ρέινα... Βρέχεται συνέχεια στο λαιμουδακι. Τι έκανες με το μπωλ άλλαξες?

Παιδάκια χθες έκανα μπάνιο τον Πέρση κ τη Νάλα και ιδού τα ντοκουμέντα!!
Μπορώ να πω ότι ήταν το πιο ήρεμο μπάνιο τους έως τώρα...:up:

Συνημμένα

• Ο Πέρσης λουόμενος.jpg
    Ο Πέρσης λουόμενος.jpg
    129,6 KB · Εμφανίσεις: 33
  • ΠΕΡΣΗΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩΩ.jpg
    ΠΕΡΣΗΣ. ΑΠΟ ΠΟΥ ΝΑ ΦΥΓΩΩ.jpg
    147,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • ΝΑΛΑ ΛΟΥΟΜΕΝΗ.jpg
    ΝΑΛΑ ΛΟΥΟΜΕΝΗ.jpg
    164,8 KB · Εμφανίσεις: 34
ο βρεγμένος πέρσης θυμίζει πολύ τη βρεγμένη ρέινα :)

δοκίμασα με πιο χαμηλό μπώλ νερού και η άτιμη πήγε στο μπώλ νερού του πρίνς.... πρέπει να τους τα αλλάξω όλα. το θέμα είναι ότι πίνουν πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ νερό. για αυτό είχα μεγάλα μπωλ...

Τι ωραία βρεγμενα κουκλια!
Prince κι εμενα πινουν πολυ νερο,ο Σειριος ειδικα,οποτε τους το γεμιζω τρεις και τεσσερις φορες τη μερα γιατι το τελειωνουν.

καλησπέρα... :)

σήμερα μου θίξανε τη ρέινα :(

Ήρθε ένας φίλος μου να δεί το λαπ τοπ που έκανε νερά και βρέθηκε έκθαμβος να κοιτάει για πρώτη φορά τον πρίνς (γύρισε και με ρώτησε αν είναι αληθινός γιατί έπερνε τον ύπνο του πάνω στη σιδερώστρα ο πρίνς)

Στο φεύγα μου ζήτησε να δεί και τη ρέινα (ήξερε ότι έχω δύο) και μόλις του την ξετρύπωσα αναφώνησε "πωωωωωωωωωω πολύ άσχημο γατί...."

:( δεν είναι άσχημηηηηηηηηη (και η μαμά μου άσχημη τη λέει) δεν είναι άσχημη. είναι απλά ιδιότροπη.... :(
ζηλευει παιδι μου!!!!

πολλοι αυτο νομιζουν,οτι οποιος εχει ζωα ειναι και βρωμιαρης..τι να πει κανεις?αστους αυτους να μην εχουν,να μεινουν ολα για μας!!!εμεις εχουμε την ψυχικη μας υγεια τουλαχιστον!!!

Ναι βρε δεν το ξέρεις ότι όλους εμάς που έχουμε ζωάκια στο σπίτι μας μας θεωρουν βρωμιάρηδες κ με μικρόβια?? Εμένα τόλμησε μια μαλ)(@%*^η στη δουλειά να μου πει για τον Πέρση μου που τον είχα στην οθόνη του Υπολογιστή μου ότι είναι ωραίος να τον χρησιμοποιήσει σαν σφουγγαρίστρα. Ακου η βλαμμένη. Της είπα λοιπον ότι τα γατιά μου είναι πιο καθαρά από τη μούρη μας. Και επειδή με θεωρει βρωμιάρα να μην πατήσει ποτέ σπίτι μου. Βέβαια της τα είπα ευγενικά κ με το γάντι κ με το χαμόγελο.:lol:
καλα ολα αυτα ευγενικα πως τα ειπες?:lol::lol::lol:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δανάη μου όταν θα με γνωρίσεις θα καταλάβεις ακριβώς πώς της τα είπα χαμογελαστά κ ευγενικά κ με το γάντι... Μπορείς αμα θες να πεις το χειρότερο με ένα χαμόγελο έως τ΄αυτιά. Και να γίνει ο άλλος πυρ κ μανία. Πάντως στη δουλειά με θεωρούν ανώμαλη κάποιοι που ασχολούμαι με γατάκια κι όχι με τόντες κ παιχνιδάκια στον υπολογηστή... χέσ&^$%%%#κα.
Φίλησέ μου το μωράκι σου. Ερωτα δεν τον λένε?:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back