Περσίας maniacs

Τι ωραία βρεγμενα κουκλια!
Prince κι εμενα πινουν πολυ νερο,ο Σειριος ειδικα,οποτε τους το γεμιζω τρεις και τεσσερις φορες τη μερα γιατι το τελειωνουν.
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε μα κι εσείς κυρία Μόιρα δεν πάτε πίσω. Σας είδαμε κι εσάς λουοόμενη κ είσασταν πραγματικά μια κούκλα. Ενώ εμάς μας το λέτε για να μας παρηγορήσετε. Το ξέρουμε πως είμαστε γελοία βρεγμένα:lol::lol::D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο βρεγμένος πέρσης θυμίζει πολύ τη βρεγμένη ρέινα :)

δοκίμασα με πιο χαμηλό μπώλ νερού και η άτιμη πήγε στο μπώλ νερού του πρίνς.... πρέπει να τους τα αλλάξω όλα. το θέμα είναι ότι πίνουν πολύυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ νερό. για αυτό είχα μεγάλα μπωλ...
Ναι βρε αφού είπαμε είναι ακριβώς ίδια. Κι αν μάλιστα κατάγονται από τα ίδια εκτροφεία είναι τοτε ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια.
Λοιπόν βάλε τους σε πολλά σημεία νερό με χαμηλά μπωλάκια.:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ζορίτσααααα που είσαι??? Ο Μάρκο τι κάνει???

Η αληθεια ειναι οτι ειστε ολιγον τι γελοιοι...:P

Η αληθεια ειναι οτι ειστε ολιγον τι γελοιοι...:P
Δηλαδή ΑΠΡΟΚΑΛΥΠΤΑ πλέον μας κοροϊδεύετε μανδάμ. Και αποκαλυπτεσθε ότι μας κάνατε κοπλιμάν ετσι για τα μάτια. Ε αυτό θα μας το πληρωσετε ακριβά πολυ. Και θα εκδικηθούμε μέσω του άντρακλα του Τιμυ του στιβαρού κ ψηλού κ βαρύμαγκα. Εντάξει?
Και... θα ενημερώσω και τον γαμβρό σήμερις που θα τον επισκεφθώ να την τακτοποιήσει τη πεθερά όταν θα την συναντήσει. Και ένα νέο... σήμερα ο γαμπρός σας είχε κ άλλο ψέκασμα....Σας περιμένει με χαρά το μωράκι μας!!:up::blink::blink:

χαχαχα έλα αναστασία.. γελοία τα είπε... όχι άσχημα :Ρ ησύχασε :)

Ειπα οτι ειστε ολιγον τι γελοιοι μανδαμ...Δηλαδης χαριζετε απλοχερα τον γελωτα.Ο γελωτας επιμυκηνει τη ζωη οπως θα γνωριζετε,αρα ουσιαστικα σας ονομασα δοτες μακροζωϊας βεβαιως βεβαιως(ε ρε τι εχασε η Νομικη...:lol:)
Αρχισε να ψεκαζει;Ωραια θα περασετε μεχρι τα Χριστουγεννα βρε!

Ειπα οτι ειστε ολιγον τι γελοιοι μανδαμ...Δηλαδης χαριζετε απλοχερα τον γελωτα.Ο γελωτας επιμυκηνει τη ζωη οπως θα γνωριζετε,αρα ουσιαστικα σας ονομασα δοτες μακροζωϊας βεβαιως βεβαιως(ε ρε τι εχασε η Νομικη...:lol:)
Αρχισε να ψεκαζει;Ωραια θα περασετε μεχρι τα Χριστουγεννα βρε!
:lol:
Ωραία θα περάσουν!!! Γιατί δεν τον έχω εγώ.... χα χα.
Και μάλιστα μου είπε η Βασιλική πως βρώμαγε κιόλας ..:rolleyes:
Ναι βρε Σταυρούλα μου . Το ξέρω πως η Δώρα μας αγαπάει κ της αρέσουμε. Αλλωστε τα περσάκια όντως βρεγμένα φαίνονται σαν θυμωμένα κ μοιάζουν με γκρέμλινς. Δεν πειράζει όμως χαρίζουν το γέλιο όπως είπε κ η Δώρα.

Δωράκι άμα μας γνωρίσεις κ μας πάρεις αγκαλιά θα μας λατρέψεις όμωςςςςς:blink:

εμένα η δικιά μου δείχνει και στο στεγνό της σαν γκρέμλιν :Ρ

Φυσικα και σας λατρευω και χωρις να σας παρω αγκαλιτσα...Πω πω,χαρμα,μου φαινεται δεν θα αντεξουν και θα τον στειρωσουν μεχρι τα Χριστουγεννα!:lol:Κανονιστε να μας αφησουν συξυλη τη Μοιρα ε;
Σταυρουλα τι λογια ειναι αυτα;Βαλε μας αμεσως νεες φωτο της κουκλας σου για να εξιλεωθεις!

δεν προλαβαίνω για φωτό. πάω να εκπαιδευτώ για ν αμπορώ να σου δείξω σε περίπτωση λιμού σεισμού καταποντισμού πολέμου φυσικών κλπ καταστροφών πόσο γρήγορα πρέπει να τρέξεις :)

λοιπόν η ρέινα δεν παίζεται... εδώ και ώρα κυλιέτια μπροστά μου και με κυνηγάει και άνει μιάαααου και τρίβεται και χαιδεύεται....

της μάζεψα το μπώλ με την τροφή και μάλλον αυτή πεινάει ακόμη :Ρ

Πω πω η λιχουδα...

Φυσικα και σας λατρευω και χωρις να σας παρω αγκαλιτσα...Πω πω,χαρμα,μου φαινεται δεν θα αντεξουν και θα τον στειρωσουν μεχρι τα Χριστουγεννα!:lol:Κανονιστε να μας αφησουν συξυλη τη Μοιρα ε;
Σταυρουλα τι λογια ειναι αυτα;Βαλε μας αμεσως νεες φωτο της κουκλας σου για να εξιλεωθεις!
Ε οχι και θα σας αφησουμε συξυλους συμπεθερα....!:PΟι αντρες της οικογενειας μας κρατουν παντα τους λογους τους....:D Οποτε η Μοϊρουλα σας θα γινει μητερα και ο Σιμπακος μας πατερας... :)

Ζορίτσααααα που είσαι??? Ο Μάρκο τι κάνει???
σου στελνω πμ...
Ε οχι και θα σας αφησουμε συξυλους συμπεθερα....!:PΟι αντρες της οικογενειας μας κρατουν παντα τους λογους τους....:D Οποτε η Μοϊρουλα σας θα γινει μητερα και ο Σιμπακος μας πατερας... :)
Καλημερα ομορφιες!!!:up:

Καλησπέρα! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 15 (Σάββατο) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Περσικές και Εξωτικές γάτες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mycat.gr/forum/showthread...E3%E1%F1%DF%E1

Καλησπέρα! Ήθελα να ανακοινώσω οτι στην Βουλγαρία (Σόφια) θα πραγματοποιηθεί έκθεση γάτας στις 15 και 16 Νοεμβρίου (σαββατοκύριακο) και στις 15 (Σάββατο) θα έχουν ειδικό αφιέρωμα στις Περσικές και Εξωτικές γάτες. Η είσοδος στο κοινό είναι μόνο 2 ευρώ. Εικόνες και πληροφορίες απο την περσινή έκθεση εδώ: https://www.mycat.gr/forum/showthread...E3%E1%F1%DF%E1
Εισαι τρομερη Αννα!!!:up:

Καλημερα σας περσακια....!!:D Τι κανετε...?? Εδω εχω καποια πολυ αστεια βιντεο:
https://s384.photobucket.com/albums/oo290/vassiliki86/?action=view&current=Nala_e.flv
Εδω ειναι η Ναλα που παιζει με το νερο...:)
https://s384.photobucket.com/albums/oo290/vassiliki86/?action=view&current=Persis_e_e3.flv
Και εδω ειναι ο Περσης ο οποιος εχει μανια με τα γυαλλια...:P

καλά απίστευτα βίντεο... μάρεσε οπέρσης που στην αρχή έλεγε από μέσα του σκανταλιά κάνω τώρα :Ρ χααα κοιτάτε με :Ρ

Καλημερα σας περσακια....!!:D Τι κανετε...?? Εδω εχω καποια πολυ αστεια βιντεο:
https://s384.photobucket.com/albums/oo290/vassiliki86/?action=view&current=Nala_e.flv
Εδω ειναι η Ναλα που παιζει με το νερο...:)
https://s384.photobucket.com/albums/oo290/vassiliki86/?action=view&current=Persis_e_e3.flv
Και εδω ειναι ο Περσης ο οποιος εχει μανια με τα γυαλλια...:P
H Ναλα μ`αρεσε πολυυυυυυυυυ:lol::lol::lol:,για σχοινακι το περασε το νερο?:up::up::lol::lol:

H Ναλα μ`αρεσε πολυυυυυυυυυ:lol::lol::lol:,για σχοινακι το περασε το νερο?:up::up::lol::lol:
Ειδες η άτιμη??? Τρελαίνεται για το νερό το τρεχουμενο.. Τί κάνει ο Μάρκο?? Καμια φωτο του τελευταία?? Περιμένουμε.:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back