Περσίας maniacs

Ειδες η άτιμη??? Τρελαίνεται για το νερό το τρεχουμενο.. Τί κάνει ο Μάρκο?? Καμια φωτο του τελευταία?? Περιμένουμε.:up:
Ασε τωρα εχω ξεκινησει δουλια και δεν εχω τοσο χρονο ...:(αλλα θα βρω λιγο,που θα μου παει...;):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ασε τωρα εχω ξεκινησει δουλια και δεν εχω τοσο χρονο ...:(αλλα θα βρω λιγο,που θα μου παει...;):)
Καλημέρα!! Μωρέ όλοι με την δουλειά έτσι είμαστε λίγο πολύ το ξέρω... Ωραία θα σε περιμένουμε να τα λέμε πάλι κ να μαθαίνουμε νέα σας!!! Να κανονίσουμε κ καμιά συνάντηση ρε παιδί μου όλα τα ξενιτεμένα κάποια στιγμή!!!:up:Φιλησε μου την οικογένειά σου κ τον Μαρκούλη σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο νέος μου συγκάτοικος. :)

051008-pasas100.jpg

051008-pasas097.jpg

051008-pasas096.jpg

051008-pasas095.jpg

051008-pasas092.jpg

051008-pasas087.jpg

Το όνομα του είναι Πασάς.

Μαρίνα

Και του πάει ΓΑΝΤΙ!!!

Να το χαίρεσε το κουκλι!!!:inlove::inlove:

Nα τον χαίρεσαι τον Πασά σου. Ονομα και πράγμα!!! Ειναι κούκλος. Πόσο είναι?:)

Δανάη μου όταν θα με γνωρίσεις θα καταλάβεις ακριβώς πώς της τα είπα χαμογελαστά κ ευγενικά κ με το γάντι... Μπορείς αμα θες να πεις το χειρότερο με ένα χαμόγελο έως τ΄αυτιά. Και να γίνει ο άλλος πυρ κ μανία. Πάντως στη δουλειά με θεωρούν ανώμαλη κάποιοι που ασχολούμαι με γατάκια κι όχι με τόντες κ παιχνιδάκια στον υπολογηστή... χέσ&^$%%%#κα.
Φίλησέ μου το μωράκι σου. Ερωτα δεν τον λένε?:)
ναι!!!Ερωτα τον λενε και αυτη τη στιγμη κοιταει τα δαχτυλα μου που γραφω στον υπολογιστη...:lol::lol::lol:

Ειπα οτι ειστε ολιγον τι γελοιοι μανδαμ...Δηλαδης χαριζετε απλοχερα τον γελωτα.Ο γελωτας επιμυκηνει τη ζωη οπως θα γνωριζετε,αρα ουσιαστικα σας ονομασα δοτες μακροζωϊας βεβαιως βεβαιως(ε ρε τι εχασε η Νομικη...:lol:)
Αρχισε να ψεκαζει;Ωραια θα περασετε μεχρι τα Χριστουγεννα βρε!
εισαι φοβερη!!!!:lol::lol::lol:

Είναι περίπου 7 μηνών. Είναι ο γατούλης που είχα βάλει αγγελίες για να βρει οικογένεια αλλά για λόγους υγείας του, τον κράτησα εγώ μέχρι να μας αφήσει, εύχομαι όχι σύντομα. :(

πασάς ο πασάς... :) μπράβο σου και σένα και είναι κούκλος :)

Παιδιά δεν ήταν κάποιος που ζητούσε περσίας? Σε ένα θέμα.

Εκτός αν θα ξαναπάει πίσω στο ίδιο σπίτι.

Φιλάκια στον κούκλο τον Πασά.!

Είναι περίπου 7 μηνών. Είναι ο γατούλης που είχα βάλει αγγελίες για να βρει οικογένεια αλλά για λόγους υγείας του, τον κράτησα εγώ μέχρι να μας αφήσει, εύχομαι όχι σύντομα. :(

Ευχομαι κι εγώ να ζήσει πολλά χρόνια κοντά σου καλή μου Μαρίνα με τοση περιποίηση που θα έχει από εσένα. Είναι πολύ όμορφος κ μου φέρνει τόση θλίψη το γεγονός οτι αυτό το τόσο αθώο πλασματάκι ταλαιπωρείται για την μα@@&**&ία μερικών... :(
Είναι ακόμη πιο αξιαγάπητος γι αυτό κ μόνον. Γιατί δεν ήρθε στη ζωή στην τύχη από επιλογή της φύσης, αλλά... τέλος πάντων.:/:
Τον θυμόμουν ως Μάριο.
:up:Το ΠΑΣΑΣ του πάει περισσότερο του γλυκα σου. Να μου τον φιλήσεις πολύ πολύ. Βάζε μας φωτογραφίες να τον καμαρώνουμε ...:)

Καλημερα περσακια...! :DΑυτη η φωτογραφια ειναι αφιερωμενη προς ολους τους θαυμαστες της Ναλας και γενικοτερα των Περσικων...:)
339.jpg

Καλημερα περσακια...! :DΑυτη η φωτογραφια ειναι αφιερωμενη προς ολους τους θαυμαστες της Ναλας και γενικοτερα των Περσικων...:)
καλέ τι ΚΟΥΚΛΑ!!!! :inlove::inlove::inlove:
Ονειρεμένη γάτα! Παραμυθένια!! :up::up:
Αυτός ο ξύλινος δίσκος είναι δικός της ή τον οικειοποιήθηκε???

Ναλα μας!

καλέ τι ΚΟΥΚΛΑ!!!! :inlove::inlove::inlove:
Ονειρεμένη γάτα! Παραμυθένια!! :up::up:
Αυτός ο ξύλινος δίσκος είναι δικός της ή τον οικειοποιήθηκε???
Δεν είναι ομορφη?Την λατρεύουμε!! :redface::rolleyes:
Είναι ένας δίσκος χειροποίητος που έφερα από την Πρέβεζα όταν είχα πάει πριν χρόνια και τον είχα μια μέρα στην καρέκλα της κουζίνας. Η κυρία, αφού μπήκε μέσα κ πόζαρε ανελήφθη ότι είναι ακριβώς στα μέτρα της και άραζε εκεί καθημερινά το καλοκαίρι. Εξ ου και το ντεκόρ πίσω:πετσέτα θαλάσσης με ψαράκια!
Είχε πολύ πλάκα γιατί την γυριζαμε σ΄όλο το σπιτι με τον δίσκο κ λέγαμε:Παρακαλώ ένα μεζεδάκι θα πάρετε?
Υ.Γ:Η κορη μου καθώς βλέπεις έχει τραβήξει κ τις ομορφότερες φωτογραφίες η άτιμη. ΓΙατί πέρασε το καλοκαίρι αυτό πολλές μέρες μαζί τους. Ε το δικαιούται γιατι έμεινε πίσω να τα φυλάει στις διακοπές. (Βέβαια δική της επιλογή) ασε που την φωναζω να τα φωτογραφίσει σε ωραίες πόζες κμετά με εκβιάζει κ δεν μου δίνει τις φωτο... χε χε:lol:

Δεν είναι ομορφη?Την λατρεύουμε!! :redface::rolleyes:
Είναι ένας δίσκος χειροποίητος που έφερα από την Πρέβεζα όταν είχα πάει πριν χρόνια και τον είχα μια μέρα στην καρέκλα της κουζίνας. Η κυρία, αφού μπήκε μέσα κ πόζαρε ανελήφθη ότι είναι ακριβώς στα μέτρα της και άραζε εκεί καθημερινά το καλοκαίρι. Εξ ου και το ντεκόρ πίσω:πετσέτα θαλάσσης με ψαράκια!
Είχε πολύ πλάκα γιατί την γυριζαμε σ΄όλο το σπιτι με τον δίσκο κ λέγαμε:Παρακαλώ ένα μεζεδάκι θα πάρετε?
Υ.Γ:Η κορη μου καθώς βλέπεις έχει τραβήξει κ τις ομορφότερες φωτογραφίες η άτιμη. ΓΙατί πέρασε το καλοκαίρι αυτό πολλές μέρες μαζί τους. Ε το δικαιούται γιατι έμεινε πίσω να τα φυλάει στις διακοπές. (Βέβαια δική της επιλογή) ασε που την φωναζω να τα φωτογραφίσει σε ωραίες πόζες κμετά με εκβιάζει κ δεν μου δίνει τις φωτο... χε χε:lol:
Tέλεια! Μου θυμίζει τη Καλυψώ μέσα στο ξύλινο μπωλ της... την έχεις δει?? :lol:

Υ.Γ:Η κορη μου καθώς βλέπεις έχει τραβήξει κ τις ομορφότερες φωτογραφίες η άτιμη. ΓΙατί πέρασε το καλοκαίρι αυτό πολλές μέρες μαζί τους.
Τι τυχερή που είσαι να έχεις τέτοια κόρη!!! Και να τα αγαπάει πολύ και να μένει να τα προσέχει.
Η Νάλα κούκλα στη φωτογραφία:).

Τι τυχερή που είσαι να έχεις τέτοια κόρη!!! Και να τα αγαπάει πολύ και να μένει να τα προσέχει.
Η Νάλα κούκλα στη φωτογραφία:).
Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εμμμ ναι έχω κόρη που αγαπάει τα ζωάκια. Το ίδιο κ οι γυιοι μου. Δεν θα μπορούσαν κι αλλιώς βέβαια να κάνουν.. Από μικρά μεγάλωσαν με ζωα κ μοιράζονταν τα πάντα μαζί τους, (ακόμη κ τα μπισκότα τους στόμα με στομα καμιά φορά) φεύγανε απ΄τα όρια κάποιες φορές.
Να δεις ποσο μας κορόιδευαν οι συγγενείς κ οι παππούδες κ οι φίλοι που τα αφήναμε με τον άνδρα μου πάντα να πιάνουν τα ζώα τα ξένα, κ του δρόμου πολλές φορες . Μας επιτήθεντο κ μας έλεγαν οτι δεν τα μεγαλώνουμε σωστά κ θα αρρωστησουν κ τέτοια κ ότι δεν είναι υγιεινό να πιάνουν αδέσποτα κλπ. Μα εμείς ξέραμε ποτε να τα αφήσουμε κ πάντα μετά από τα χάδια έπλεναν τα χέρια. Οπότε για εμένα είναι φτηνη δικαιολογία το "Εχω μικρά παιδιά κ δεν μπορω να έχω ζώα"Γιατί το έχω ζήσει στο πετσί μου.:rolleyes::/:

Tέλεια! Μου θυμίζει τη Καλυψώ μέσα στο ξύλινο μπωλ της... την έχεις δει?? :lol:
Οχι... Βάλε την εδώ να την δω την κούκλα σου! Η αλήθεια είναι ότι γουστάρουν πολύ τα ξύλινα αντικείμενα.:/:

Πω πω η Νάλα με ξετρελαινει καθε φορα που τη βλεπω...

Οπότε για εμένα είναι φτηνη δικαιολογία το "Εχω μικρά παιδιά κ δεν μπορω να έχω ζώα"Γιατί το έχω ζήσει στο πετσί μου.:rolleyes::/:
Συμφωνώ μαζί σου και μεις είχαμε πάντα ζώα στο σπίτι και έχω απολύτως την ίδια άποψη. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να υπάρχουν γάτες γύρω μου, μια εποχή είχαμε και σκύλο και καναρίνια και παπαγαλάκια και άσε γιατί θα γράφω για ώρες.
Αλλά είναι ωραίο να λείπεις διακοπές και να υπάρχει κάποιος πίσω με τα ζωάκια σου. Απο φέτος που η μαμά μου έχει πάρει σύνταξη κάπως έστρωσε για μένα το θέμα "ωχ διακοπές ωχ τι θα κάνουμε με τις γάτες". Πλεόν μπορούμε άνετα να λείπουμε διαφορετικές περιόδους και μια να προσέχει της άλλης. Σύντομα θα σας βάλω και καμιά καινούρια φωτό του Πέρση μας του Σάντσο. Είχα βάλει πριν καιρό αλλά ήταν κουρεμένος, τώρα άρχισε να φουντώνει πάλι:up:.

Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Εμμμ ναι έχω κόρη που αγαπάει τα ζωάκια. Το ίδιο κ οι γυιοι μου. Δεν θα μπορούσαν κι αλλιώς βέβαια να κάνουν.. Από μικρά μεγάλωσαν με ζωα κ μοιράζονταν τα πάντα μαζί τους, (ακόμη κ τα μπισκότα τους στόμα με στομα καμιά φορά) φεύγανε απ΄τα όρια κάποιες φορές.
Να δεις ποσο μας κορόιδευαν οι συγγενείς κ οι παππούδες κ οι φίλοι που τα αφήναμε με τον άνδρα μου πάντα να πιάνουν τα ζώα τα ξένα, κ του δρόμου πολλές φορες . Μας επιτήθεντο κ μας έλεγαν οτι δεν τα μεγαλώνουμε σωστά κ θα αρρωστησουν κ τέτοια κ ότι δεν είναι υγιεινό να πιάνουν αδέσποτα κλπ. Μα εμείς ξέραμε ποτε να τα αφήσουμε κ πάντα μετά από τα χάδια έπλεναν τα χέρια. Οπότε για εμένα είναι φτηνη δικαιολογία το "Εχω μικρά παιδιά κ δεν μπορω να έχω ζώα"Γιατί το έχω ζήσει στο πετσί μου.:rolleyes::/:

Οχι... Βάλε την εδώ να την δω την κούκλα σου! Η αλήθεια είναι ότι γουστάρουν πολύ τα ξύλινα αντικείμενα.:/:
ειναι ζεστά κι έχουν ενδιαφέρουσα οσμή!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back