Περσίας maniacs

Ο νέος μου συγκάτοικος. :)

051008-pasas100.jpg

051008-pasas097.jpg

051008-pasas096.jpg

051008-pasas095.jpg

051008-pasas092.jpg

051008-pasas087.jpg

Το όνομα του είναι Πασάς.

Μαρίνα
Tι ομορφο πλασμα!!!Ονομα και πραγμα ΠΑΣΑΣ!!!

Καλημερα περσακια...! :DΑυτη η φωτογραφια ειναι αφιερωμενη προς ολους τους θαυμαστες της Ναλας και γενικοτερα των Περσικων...:)
339.jpg
Σαν ψευτικη ειναι...:up:
η γάτα ζογκλέρ! :lol:

:lol::lol::lol:Που χορεσε!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βρε Zorica χαθήκαμε!! Τι κάνεις?? Τι κάνει ο προστατευόμενός μου??? :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συμφωνώ μαζί σου και μεις είχαμε πάντα ζώα στο σπίτι και έχω απολύτως την ίδια άποψη. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να υπάρχουν γάτες γύρω μου, μια εποχή είχαμε και σκύλο και καναρίνια και παπαγαλάκια και άσε γιατί θα γράφω για ώρες.
Αλλά είναι ωραίο να λείπεις διακοπές και να υπάρχει κάποιος πίσω με τα ζωάκια σου. Απο φέτος που η μαμά μου έχει πάρει σύνταξη κάπως έστρωσε για μένα το θέμα "ωχ διακοπές ωχ τι θα κάνουμε με τις γάτες". Πλεόν μπορούμε άνετα να λείπουμε διαφορετικές περιόδους και μια να προσέχει της άλλης. Σύντομα θα σας βάλω και καμιά καινούρια φωτό του Πέρση μας του Σάντσο. Είχα βάλει πριν καιρό αλλά ήταν κουρεμένος, τώρα άρχισε να φουντώνει πάλι:up:.
Ναι, βάλε μας. Να τον καμαρώσουμε.
Να σου πω σχετικα με την φροντίδα όταν λείπουμε, εγώ μην κοιτάς φέτος που καθισε η κόρη μου, άλλες φορές που πρέπει να λείπουμε όλοι, το κανονίζω με τις εξαδέλφες μου αυτές φροντίζουν τα δικά μου κι εγώ τα δικά τους όταν λείπουν. Και στην αίσχατη περίπτωση έχω βρει μια κυρία που της έχω εμπιστοσύνη και με πληρωμή έρχεται κ μου τα φροντίζει στο σπίτι μας για να μην διαταραχτούν, κάθε μέρα για όσο λείπω. Αλλά φροντίζω να μην λείπω για πολύ. Στην ουσία μόνο το καλοκαίρι κ πρώτη φορά φέτος λείψαμε όλοι κ 2 μέρες το Πάσχα.Αν μπορείς να το κάνεις αυτό θα είναι καλο αλλά τωρα με τη μαμά σου καλλίτερα ακόμη. Να μου τα φιλήσεις. περιμένουμε φωτο:P

Πω πω η Νάλα με ξετρελαινει καθε φορα που τη βλεπω...
Ευχαριστούμε ευχαριστούμε το αυτόν και δια υμάς μπορούμε να πούμε.Είσαστε πάντα απρόβλεπτοι σε ομορφιά!!!:up:

ειναι ζεστά κι έχουν ενδιαφέρουσα οσμή!

Ομορφιά, Χρήστος και γατούλα τέλειοι!!! Φίλησέ μου τους. :up:

Ζορίτσα, καλησπέρα καλή μου. Τι κάνετε?

Παιδιά θα τα ξαναπούμε το βράδυ ξαναφεύγω για τη δουλειά.:blink:

καλησπέρα περσάκια... πως πάνε τα μαλλιαρά σας γατάκια;

Kala eimaste,δεν σας ξεχαμε:)περιμενουμε 2 Νοεμβριου για να δουμε καινουρια κουκλα;)...
Συμφωνώ μαζί σου και μεις είχαμε πάντα ζώα στο σπίτι και έχω απολύτως την ίδια άποψη. Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου θυμάμαι να υπάρχουν γάτες γύρω μου, μια εποχή είχαμε και σκύλο και καναρίνια και παπαγαλάκια και άσε γιατί θα γράφω για ώρες.
Αλλά είναι ωραίο να λείπεις διακοπές και να υπάρχει κάποιος πίσω με τα ζωάκια σου. Απο φέτος που η μαμά μου έχει πάρει σύνταξη κάπως έστρωσε για μένα το θέμα "ωχ διακοπές ωχ τι θα κάνουμε με τις γάτες". Πλεόν μπορούμε άνετα να λείπουμε διαφορετικές περιόδους και μια να προσέχει της άλλης. Σύντομα θα σας βάλω και καμιά καινούρια φωτό του Πέρση μας του Σάντσο. Είχα βάλει πριν καιρό αλλά ήταν κουρεμένος, τώρα άρχισε να φουντώνει πάλι:up:.
Αντε ,αντε να καμαρωσουμε και τον Σαντσο:up::up::up:
καλησπέρα περσάκια... πως πάνε τα μαλλιαρά σας γατάκια;
Καλησπερα,που ειναι τα μωρακια σου?:D

μέσα κοιμούνται (αφού χαλάσανε τον κόσμο νωρίτερα) η κοντέσα καναπέ ο κύριος καρέκλα!!!

μέσα κοιμούνται (αφού χαλάσανε τον κόσμο νωρίτερα) η κοντέσα καναπέ ο κύριος καρέκλα!!!
Ακομα να συνηθησουν ο ενας τον αλλον?:lol:

όταν έρχονται κοντά κοντά η κυρία τον δαγκώνει τον κύριο

μη γελάτε σας παρακαλώ είναι σοβαρό.

εδώ και μια βδομάδα που συμβαίνει αυτό (η κυρία κυλίέται ανάσκελά και δαγκωνει τον πρίνς στο λαιμό και τον γρατζουνάει όπως και όσο μπορεί με τα πόδια) εγώ βρήσκω κόμπους στο τρίχωμα του πρίνσς στη βάση του λαιμού... 5-10 την ημέρα λύνω ότνα με αφήνει αλλιώς τους κόβω μια κι έξω.... μιλάμε θα τον κλαδέψω στο τέλος....

Γεια σου Ζορίτσα:hello:...τι κάνεις? Ο Μάρκος τι κάνει...όλα καλά? Πότε θα πάρεις 2ο γατάκι να έχει παρέα ?:D
Είδα κάπου μια αγγελία που χάριζε περσικά γατάκια στο χρώμα του Μάρκου....σήμερα το πρωί την είδα.;)

μη γελάτε σας παρακαλώ είναι σοβαρό.

εδώ και μια βδομάδα που συμβαίνει αυτό (η κυρία κυλίέται ανάσκελά και δαγκωνει τον πρίνς στο λαιμό και τον γρατζουνάει όπως και όσο μπορεί με τα πόδια) εγώ βρήσκω κόμπους στο τρίχωμα του πρίνσς στη βάση του λαιμού... 5-10 την ημέρα λύνω ότνα με αφήνει αλλιώς τους κόβω μια κι έξω.... μιλάμε θα τον κλαδέψω στο τέλος....
Ox...:lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Γεια σου Ζορίτσα:hello:...τι κάνεις? Ο Μάρκος τι κάνει...όλα καλά? Πότε θα πάρεις 2ο γατάκι να έχει παρέα ?:D
Είδα κάπου μια αγγελία που χάριζε περσικά γατάκια στο χρώμα του Μάρκου....σήμερα το πρωί την είδα.;)
Αληθεια?...Δεν το σκεφτομαι τωρα εχω μπλεξει παρα παρα πολυ!!!

γεια σας.ρε παιδια ψαχνω εδω και πολυ καιρο μια περσικη γατουλλα ... ειμαι φοιτητρια.. μπορω να δωσω φυσικα καποια χρηματα.. ειναι ομως δυσκολο να ξερω που θα απεθυνθω...σας παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει θα μου ηταν πολυ σημαντικο.σας ευχαριστω..

το email mou einai sweetmemoriesx@hotmail.com σας ευχαριστω..

γεια σας.ρε παιδια ψαχνω εδω και πολυ καιρο μια περσικη γατουλλα ... ειμαι φοιτητρια.. μπορω να δωσω φυσικα καποια χρηματα.. ειναι ομως δυσκολο να ξερω που θα απεθυνθω...σας παρακαλω οποιος μπορει να με βοηθησει θα μου ηταν πολυ σημαντικο.σας ευχαριστω..

Καλησπέρα.:) Δες αν θέλεις αυτό....είναι ευκαιρία πιστεύω....δεν ξέρω βέβαια αν προλάβεις:/:

Καλή επιτυχία:)

Θα σε ενδιέφεραν δύο περσικές; χαρίζει μια κοπέλα δύο μαζί λέει μόνο. αν ναι ψάξε στα χαρίζονται έχει θέμα ζητούνται γονείς ή κάπως έτσι για δύο γκρί μπλε περσικές αρσενική και θηλυκιά αλλα τις δίνει πακέτο.

ΣΕ ΕΥχαριστω παρα πολυ. ειμαι καινουρια εδω και τωρα αρχισα να μαθενω .... σε ευχαριστω ξανα.... εχεις περσικη γατα εσυ? :):)

δεν μπορω να ιοθετισω 2 γατες.αν ελεγα ναι αυτο θα ηταν ψεμα. δεν πειραζει ισος βρω καποια αλλη τοτε θα συνεχισω να ψαχνω... σας ευχαριστω ολους που ενδιαφερθηκατε . πολυ καλα παιδια ολοι.:up:

Sweet memories υπάρχει μια γατούλα που λέγεται ζάχαρη γιατί έιναι κάτασπρη..δεν κοίταξα καλά την αγγελία της..δεν ξέρω αν έχει βρει γονείς..αλλά αξίζει μια προσπάθεια!:)

Ειχε βαλει αγγελια και μια αλλη κοπελα,για υιοθεσια εναντι καποιου λογικου ποσου.Θα σε ενδιεφερε μονο περσακι ή και ημιαιμο φουντωτο;Θα σου ελεγα να κοιταξεις σε εκτροφειο,αλλα δεν ξερω ποσα χρηματα διαθετεις...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back