Περσίας maniacs

δεν μπορω να ιοθετισω 2 γατες.αν ελεγα ναι αυτο θα ηταν ψεμα. δεν πειραζει ισος βρω καποια αλλη τοτε θα συνεχισω να ψαχνω... σας ευχαριστω ολους που ενδιαφερθηκατε . πολυ καλα παιδια ολοι.:up:
H κοπελα που τα χαριζει εχει βαλει το κινητο της.Δαν χανεις και τιποτα να την ρωτησεις για το ενα μονο:hmm::)...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να μην λεμε ψέματα η φροντίδα δύο περσικών ταυτόχονα κοστίζει. και σε χρόνο και σε χρήμα. Μόνο το χτένισμα να βάλεις...... Και η ειδική τροφή είναι επίσης ακριβή....

Μμμμ από βδομάδα θα αγοράσω Persian ενηλίκων. Τέρμα το κιττεν... 8 ευρω το κιλό πήγαινε η κίττεν ... η Ενηλίκων θα βγει από 6.50 μέχρι 7 (δεν είναι τρελή διαφορά αλλά είναι διαφορά)....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

να μην λεμε ψέματα η φροντίδα δύο περσικών ταυτόχονα κοστίζει. και σε χρόνο και σε χρήμα. Μόνο το χτένισμα να βάλεις...... Και η ειδική τροφή είναι επίσης ακριβή....

Μμμμ από βδομάδα θα αγοράσω Persian ενηλίκων. Τέρμα το κιττεν... 8 ευρω το κιλό πήγαινε η κίττεν ... η Ενηλίκων θα βγει από 6.50 μέχρι 7 (δεν είναι τρελή διαφορά αλλά είναι διαφορά)....
Α....εμεισ σε δυο μηνες θα φτασουμε εκει...
πια τροφη λες να επιλεξεις?
:hmm:

Πρωϊ,πρωϊ...συχαθηκα τη ζωη μου!!!:sick:
Απο το βραδυ ειχα αδειασει το ντουλαπακι της κουζινας που ειναι ο νεροχυτης επειδι τρεχανε νερα.καλεσα τον μαστορα και δεν μπορουσε να ερθει παρα μονο σημερα το πρωϊ...
Δεν μπορουσα ουτε το πληντιριο πιατων να βαλω ουτε να ανοιξω βρηση...αμεσως γεμιζε νερα το ντουλαπι απο κατω...
Και ετσι που το αφησα ανοιχτο και καθαρο απο νερα κτλ.καθοτανε ο Μαρκο και μιριζε τις σολινες εκει ολο το βραδυ...Λεω,κοιτα τον βλακα που χωνεται εκει αφου δεν εχει τιποτα τι θελει εκει μεσα που καθεται ωρες ολοκληρες!!!
Το πρωϊ ηρθε ο μαστορας και μου ειπε οτι ειναι ολα βουλομενα γι`αυτο τρεχουν νερα...αντε να τα ανοιξουμε...ΚΑΙ.......βρησκει ενα ΠΟΝΤΙΚΟ!!!
Μιλαμε τεραστιο!!!Ειχε σφηνωσει και δεν μπορουσε να φυγει απο το ταφ της σολινας!!!!!!!!!!
ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ!!!
Και λεει ακομα αμα ειχει φαει τη σολινα που ηταν πλαστικη...θα εβγαινε ΕΞΩ!!!
Τρελαθηκα!!!
Λετε ο Μαρκο να το ειχε καταλαβει?Αλλα δεν εβγαλε ουτε ενα νιαου!Απλα καθοταν εκει που τα ειχα ανοιχτα εγω ολα!!!:blink::blink::blink:

θα περάσω από την persian kitten 32 στην persian adult 30 (νομίζω).

Με την κιττεν αυτή ξένοιασα από μωρομάντηλα. έχει ο πρίνς να λερωθέί από την ημέρα που πρωτόφαγε τροφή. Τα βγάζει σκληρά σκληρά. (και την ρέινα μου την είχαν δώσει με ευαίσθητο στομάχι και καλά. κάνει διάρροιες και τέτοια. τίποτε ούτε μία φορα δεν έκανε από την ημέρα που ήρθε σπίτι) Ακόμα κι όταν τρώνε σαν βόδια είναι πιο μαλακά αλλά όχι τόσο ώστε να κολλάνε στο τρίχωμα. Σύν του ότι δεν τους δίνω επιπλέον βιταμίνες για το τρίχωμα (τα καλύπτει η τροφή) δεν τους δίνω τπτ για τριχόμπαλες (τα καλύπτει η τροφή).

Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι σκούρα καφέ η τροφή και όταν μετά το φαγητό γλύφονται το μεταφέρουν στο τρίχωμα. Ειδικά η ρέινα (του πρίνς δεν φαίνεται η καφετίλα από το γλύψιμο)

Ο μάρκο παραφύλαγε το ποντίκι. Περίμενε να κουνηθεί να το πιάσει. Αν έκανε μιάου θα πρόδιδε τη θέση του. Μην ξεχνάς είναι κυνηγός πάνω από όλα.

μετά το ψόφιο ποντίκι σε πύργο υπολογιστή είναι το δέυτερο πιο περίεργο που άκουσα στη ζωή μου

Με την κιττεν αυτή ξένοιασα από μωρομάντηλα. έχει ο πρίνς να λερωθέί από την ημέρα που πρωτόφαγε τροφή. Τα βγάζει σκληρά σκληρά. (και την ρέινα μου την είχαν δώσει με ευαίσθητο στομάχι και καλά. κάνει διάρροιες και τέτοια. τίποτε ούτε μία φορα δεν έκανε από την ημέρα που ήρθε σπίτι) Ακόμα κι όταν τρώνε σαν βόδια είναι πιο μαλακά αλλά όχι τόσο ώστε να κολλάνε στο τρίχωμα. Σύν του ότι δεν τους δίνω επιπλέον βιταμίνες για το τρίχωμα (τα καλύπτει η τροφή) δεν τους δίνω τπτ για τριχόμπαλες (τα καλύπτει η τροφή).

Το μόνο αρνητικό είναι ότι είναι σκούρα καφέ η τροφή και όταν μετά το φαγητό γλύφονται το μεταφέρουν στο τρίχωμα. Ειδικά η ρέινα (του πρίνς δεν φαίνεται η καφετίλα από το γλύψιμο)
Σκουρα ειναι και η kitten 36 που δινω εγω και εχω δει να λερωνεται ο Μαρκο με το γλυψημο...αλλα και κανει εμετο (τωρα 3 φορες το εχει κανει)της τριχομπαλες!!!Και σκεφτομουν μπας και του το αλλαξω απο τωρα!

Ο μάρκο παραφύλαγε το ποντίκι. Περίμενε να κουνηθεί να το πιάσει. Αν έκανε μιάου θα πρόδιδε τη θέση του. Μην ξεχνάς είναι κυνηγός πάνω από όλα.

μετά το ψόφιο ποντίκι σε πύργο υπολογιστή είναι το δέυτερο πιο περίεργο που άκουσα στη ζωή μου
Ασε επαθα πρωϊ πρωϊ!!!
Και αυτο ψοφιο ηταν!!!ΕΥΤΥΧΩΣ!!!

Λες να ειναι δυνατον να κυνηγαγε ενα ποντικι ο Μαρκο!!???
Εμενα μου φαινεται οτι θα κρυβοταν αμα εβλεπε μπροστα του ενα του ειδους!!!:lol::lol::lol:

οι τρίχες είναι περίεργο θέμα. Ο πρίνς κάνει εμετούλη 1 τη βδομάδα αλλά δεν πνίγεται πια. απλά τα βγάζει. ο περσικός του φίλου μου τα βγάζει στα κακάκια του. εμετό δεν έχει κάνει ποτέ του. Η ρέινα που η μόνη ώρα που γλύφεται είναι μετά το φαγητό δεν έχει τριχόμπαλες :Ρ

θα το έπερνε για παιχνίδι. όπως παίζει με το κρεμαστό ο δικός μου από τα τζάμπο. δεν θα έπερνε καν ειδηση ότι είναι ζωντανο. απλά θα τον εξιτάριζε το ότι θα έτρεχε. (αν και εδώ που τα λέμε ο δικός μου αν δει ποντίκι θα γυρίσει ανάσκελά και θα περιμένει να περάσει από πάνω του. η ρέινα όμως που συγχίζεται και αφρίζει στη θέα του ποντικιού θα το κατασπάραζε.)

τι γατες εχετε εσεις παιδια??????

εγώ έχω δύο περσικές :) σχεδόν έντεκα μηνών η μία και δέκα η άλλη... και στα έξοδα της τροφής υπολογίζω και την περσική του φίλου μου (εκείνος πληρώνει κτηνιάτρους, και βασικά μου τις αγόρασε και τις δύο... κάνει απόσβεση τώρα :Ρ)

μπορείς να τις δεις στην υπογραφή μου αν πατήσεις το λινκ σε πάει στο γκάλερυ..

μία θυληκιά λευκή αρλεκίνα (με στάμπες κόκκινες και ασημί) και έναν γκρί μπλε αρσενικό...

τι καλα που ειναι :)να τα χαιρεσαι.... ειναι θεικα. το ασπρο ειναι πιο αριστοκρατικο αλλα το αλλο ειναι πιο μυστηριο.πρωσοπικοτητες και τα δυο.μπραβο :up:

Έτσι ακριβώς έκανα και εγώ στον δικό μου! Για καμιά εβδομάδα καλό είναι να τις δίνεις ανακατεμένες για να συνηθίσουν την adult. Όπως και να το κάνουμε η kitten είναι πιο νόστιμη...:lol:

Τον πρίνς τον κάνεις και για σκύλο. τον βγάζω βόλτα με το λουράκι... μάλλον για να το πώ πιο σωστά. με βγάζει βόλτα. αυτός μπροστά εγω από πίσω να κρατάω το λουράκι μη το χάσω. :) κολλλημένος δίπλα μου όπου πηγαίνω ότι και αν κάνω. Πάμε για καφέ με τον πρίνς. τον ακουμπάω κάτω του λέω πρινς εδώ και καθεται. (κρατάω πάντα το λουρί βέβαια)... Αλλά δεν θέλει χάδι. έτσι και απλώσεις το χέρι σου θα στο κάνει μπλέ μαρεν. Το βράδυ μόνο που με επισκεπτεπται στο κρεβάτι κάθεται στο δίπλα μαξιλάρι (ειίναι η πιο κοντινή του επαφή όταν είναι στεγνός, βρεγμένος θέλει αγκαλιές) τότε μόνο κάνει γρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρρ

Η κοντέσσα μας είναι άλλη ιστορία. την πήρα πριν ένα μήνα φτηνά ως λίγο απροσάρμοστη γάτα (όχι χάδια, όχι αγκαλιές, 'όχι νιαουρίσματα, όχι γουργουριτά, όχι ανοιχτά παράθυρα γιατί φεύγει, όχι μπάνιο, όχι χτένισμα, όχι παιχνίδια κλπ). Μέσα σε ένα μήνα έχει αλλάξει πλήρως τον χαρακτήρα της. Πλέον αποζητάω εκείνο το ήσυχο γατί που καθόταν σε άλλλο δωμάτιο από μένα. Η κυρία είναι γλωσσού κουτσομπόλα, πειναλέα και βρωμιάρα.... (το βρωμιάρα βελτιώθηκε λιγο αλλα΄με τις συνθήκες που μεγάλωσε δεν περιμένω θαύματα) και γουργουρίζει από τη στιγμή που θα την κοιτάξεις.

Τα λατρεύω :)

Έτσι ακριβώς έκανα και εγώ στον δικό μου! Για καμιά εβδομάδα καλό είναι να τις δίνεις ανακατεμένες για να συνηθίσουν την adult. Όπως και να το κάνουμε η kitten είναι πιο νόστιμη...:lol:

νόστιμη ξενόστιμη ο πρίνς μου είανι ολιγόφαγος. Νηστικός δεν μένει αλλά σπάνια αδειάζει μπωλ. (΄50 γρ./μερα με το ζόρι) Η ρέινά μου θυμάται ακόμη τις στερήσεις από την προηγούμενη ιδιοκτήτριά της και είναι ικανή αν την αφήσεις να αδειάσει δύο μπωλ σε πέντε λεπτα΄... (αυτή τα τρώει τα 70 της τρώει και από του πρίνς..)

Οπότε δεν ανησυχώ μήπως και δεν φάνε ιδιαίτερα. Αλλά όση έχω κίττεν δεν θα την πετάξω. Θα το δοκιμάσω όπως είπες :)

δεν ειναι δυσκολο να εχεις σχεδον 3 γατια ?ειναι σαν να εχεις 3 παιδια δεν ειναι? εγω δεν ειχα ποτε μου γατο..ενα σκυλο ειχα αλλα δεν ειναι το ιδιο.πιστευω οι γατες ειναι διαφορετικες και πολυ ζηλιαρες..εχω δει απο φιλους μου ... παντα ηθελα ενα περσικο.τωρα ειμαι 22 χρονων και το πηρα αποφαση.τοσο καιρο δεν ημουν πολυ σιγουρη γιατι δεν ενιωθα η ιδια υπεθυνη..τωρα ομως ειμαι πανετοιμη να γινω μαμα :):) μια και δεν θελω παιδια...

Να σου ζήσουν τα μωρούλια! Φατσούλες και τα δύο!

προς το παρόν ζώ με τα δύο. τώρα που νοικιάσαμε σπίτι και σύντομα θα βρεθώ και με τρίτη περσική θα σου πώ. Πάντως από το ένα γατί στο δεύτερο η διαφορά είναι ότι παίζουν και μεταξύ τους (ή έστω πλακώνονται στη δική μου περίπτωση) οπότε μπορώ να λείψω από το σπίτι χωρίς τύψεις. Πρώτα έλεγα πρέπει να γυρίζω έχω μόνο του το γάτο για ώρες. ή βγήκα χτες δεν μπορώ να τον αφήσω πάλι μόνο του. ή μωρέ άστο νιώθει μοναξιά μην τον παρατήσω και γώ. τώρα βγαίνω πολύ ευκολότερα αρκεί να τα έχω ταίσμένα.

Βεβαια ο χρόνος στο χτένισμα διπλασιάστηκε, και ο χρόνος κανακέματος. Και τα έξοδα για τροφή κτηνιάτρους κλπ.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back