Περσίας maniacs

Να σου ζήσουν τα μωρούλια! Φατσούλες και τα δύο!

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω.

Απορία το δικό σου πόσο χρονών είναι; (το χαλβαδιάζω έτσι θα γίνουν και τα δικά μου;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστώωωωωωωωωωωωω.

Απορία το δικό σου πόσο χρονών είναι; (το χαλβαδιάζω έτσι θα γίνουν και τα δικά μου;)

Γοριλάκι ε??? 15 μηνών αλλά ήταν έτσι από 8-9 μηνών. Δεν υπάρχει πιο λιχούδικο-ζηλιάρικο γατί..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λιχούδικο τυχερήηηηηηηηηη (εμένα ο δικός μου είναι μιζερος. τον ταίζω στο στόμα λιχουδιες. η άλλη μόνο ξηρά τροφη)

Ζηλιάρικο πώς το εννοείς;

Θέλει να τρώει ό,τι τρώμε. Εάν του το βάλουμε στο πιάτο το αγνοεί. Το φχαριστιέται μόνο όταν ξέρει ότι τρώμε το ίδιο.

Θέλει να τρώει ό,τι τρώμε. Εάν του το βάλουμε στο πιάτο το αγνοεί. Το φχαριστιέται μόνο όταν ξέρει ότι τρώμε το ίδιο.

:lol::lol::lol::lol::lol:

Και μένα το έκανε ο Φρίξος μου αυτο. Αλλά δεν του περνούσε. Γιατί θα κακομαθαινε ΚΑΙ σε αυτό και ήταν ήδη κακομαθημένος σε πολλά άλλα!:down:

μμ ο πρίνς σκαρφαλώνει πίσω μου όταν τρώω και με σπρώχνει πίσω με το πόδι να μυρίσει τι τρώω... συνήθως δεν τον ενδιαφέρει οπότε και κατεβαίνει ... εκτός αν έχει σοκολάτα..... εκεί είναι ικανός να κάνει βουτιά στο πιάτο

μμ ο πρίνς σκαρφαλώνει πίσω μου όταν τρώω και με σπρώχνει πίσω με το πόδι να μυρίσει τι τρώω... συνήθως δεν τον ενδιαφέρει οπότε και κατεβαίνει ... εκτός αν έχει σοκολάτα..... εκεί είναι ικανός να κάνει βουτιά στο πιάτο

Σοβαρά μιλάς? Ο φρίξος ούτε να την φτύσει την σοκολάτα.

Πω πω τα ζουζουνια σου πρεπει να ειναι για πολλα ζουληγματα!!!

αν σου κάτσουν να τα ζουλήξεις... :)

ή θα γίνεις μπλέ μαρέν από τον πρινσάκο ή θα κυνηγάς με απόχη τη ρέινα που φοβάται τον κόσμο ακόμη...

Προσοχή! Δεν κάνει να τρώνε οι γάτες σοκολάτα

εγώ το ξέρω... ο πρίνς όχι... μία γλυψιά αραιά και που του δίνω. έτσι να του περάσει. αλλά αν τον αφήσω κάνει βουτιά...

Χαχαχα!:lol: Εμένα μέχρι και πορτοκάλι έχει φάει το τρελόγατο μόνο και μόνο επειδή τρώγαμε εμείς! Και υποτίθεται ότι οι γάτες σιχαίνονται τα εσπεριδοειδή!

να σου στείλω τη ρέινα μου να την εκπαιδεύσεις; αυτή τρώει αυστηρά ξηρά τροφή. όλα τα άλλα τα μυρίζει και τους γυρίζει την πλάτη...

ή θα γίνεις μπλέ μαρέν από τον πρινσάκο ή θα κυνηγάς με απόχη τη ρέινα που φοβάται τον κόσμο ακόμη...

Ε θα τα καταφέρω που θα πάει. Θα τα ξεγελάσω κάπως να μ'αγαπήσουν!!! :lol:

Προβλέπω το επόμενο καλοκαίρι να βγάζω για καφέ τη ρέινα για να κοινωνικοποιηθεί. Φέτος έβγαζα τον πρίνς κατόπιν συμβουλής κτηνιάτρου και γινόμουν θέαμα (και με την καλή και με την άσχημη έννοια) (ο πρίνς ήταν αγρίμι.. δεν ήθελε κανέναν μέσα στο σπίτι μας και όρμαγε σε όποιον έμπαινε...)

Προβλέπω το επόμενο καλοκαίρι να βγάζω για καφέ τη ρέινα για να κοινωνικοποιηθεί. Φέτος έβγαζα τον πρίνς κατόπιν συμβουλής κτηνιάτρου και γινόμουν θέαμα (και με την καλή και με την άσχημη έννοια) (ο πρίνς ήταν αγρίμι.. δεν ήθελε κανέναν μέσα στο σπίτι μας και όρμαγε σε όποιον έμπαινε...)

Να τα βγάζεις καλέ γιατι να μην τα βγαζεις. Και γιατι θέαμα παρακαλω? Δηλαδη το να βγαζεις βολτα ένα σκύλο ειναι φυσιολογικο ενω η γάτα είναι θέαμα? Αυτο ειναι χαζο.

Να την βγάζεις και μην ανησυχεις για τίποτα. Αν και μαλλον απ'ότι καταλαβαίνω θα σε δυσκολέψει η μικρη.

ή θα γίνεις μπλέ μαρέν από τον πρινσάκο που φοβάται τον κόσμο ακόμη
Για να τον χτενίσεις κάθεται; Με ενδιαφέρει γιατί και ο δικός μας συνέχεια μας χώνει νυχιές και έχουμε πρόβλημα να τον χτενίσουμε.

Και νυχιές και δαγκωνιές ειδικά αν εντοπίσω κανένα κομπάκι.... Μόνο μία φορά που χτενισα μεσημέρι τη ρέινα (συνήθως πάει πρωί βράδυ και τα κυνηγάω με την απόχη να τα πιάσω) μόλις κατέβηκε η κυρία ήρθε ο πρίνς μου μουτρωμένος μου έκανε νιαααααααααρ πήρε θέση και έκατσα μουτρωμένος και του χτένιζα την πλάτη.... μόλις βέβαια είπα ώρα να χτενίσουμε και την κοιλιά με δάγκωσε και έφύγε...

Η ρέινα από την άλλη με κλωτσάει με τα πίσω πόδια. δεν με αφήνει να την χτενίσω εκεί. κλείνει τα πόδια. κατα τα άλλα τα πρώτα 15 λεπτά γουργουράει... Αλλά όσο και αν γουργουράει πρέπει να την πιάσω με την απόχη για να την χτενίσω...

ο πρίνς ήταν αγρίμι.. δεν ήθελε κανέναν μέσα στο σπίτι μας και όρμαγε σε όποιον έμπαινε...)
Αυτό το είχε και ο δικός μας αν και τώρα πια μπορώ να πω ότι το έχει σταματήσει, Ε! που και που το ξανακάνει αλλά όχι συνέχεια.

Αυτό το είχε και ο δικός μας αν και τώρα πια μπορώ να πω ότι το έχει σταματήσει, Ε! που και που το ξανακάνει αλλά όχι συνέχεια.

Τώρα ο δικός μου δεν το κάνει πιά εκτός αν τον πάρεις αγκαλιά χωρίς να στο ζητήσει. Εκτός σπιτιού έχει μάθει να τον κάνει άγνωστος κόσμος αγκαλιά χωρίς να κάνει κάν χουυυυυ.

Να τα βγάζεις καλέ γιατι να μην τα βγαζεις. Και γιατι θέαμα παρακαλω? Δηλαδη το να βγαζεις βολτα ένα σκύλο ειναι φυσιολογικο ενω η γάτα είναι θέαμα? Αυτο ειναι χαζο.

Να την βγάζεις και μην ανησυχεις για τίποτα. Αν και μαλλον απ'ότι καταλαβαίνω θα σε δυσκολέψει η μικρη.

Τον πρίνς τον έβγαζα από τον μάιο βόλτα. Τι καφέ έχω πιει με αυτόν, τι για ούζο έχω πάει, τί για φαγητό σε ταβερνάκι κλπ... Σε κανα δυο περιπτώσεις μου είπαν να φύγω από την αυλή καταστήματος για υγιονομικούς λόγους. (οι αδέσποτες κυκλοφορούσαν αλλά τι να του πεις αυτουνού)

Άκουσα γελοίες ερωτήσεις του στύλ "τι μάρκα είναι η γάτα σας;" "είναι γάτα ο σκύλος σας;" και τις αναμενόμενες "αληθινή είναι;"

Όταν λέω ότι τον βγάζω βόλτα με σαμαράκι και οδηγό. χωρίς κλουβί.

Μέχρι και διακοπές τον πήγα και κυνήγαγε σε κάθε ευκαιρία το τσιουάουα του ξενοδόχου. και με ανέβαζε 3-4 ορόφους τρέχοντας 2 φορές ημερισίως τη σκάλα....

Και νυχιές και δαγκωνιές ειδικά αν εντοπίσω κανένα κομπάκι.... Μόνο μία φορά που χτενισα μεσημέρι τη ρέινα (συνήθως πάει πρωί βράδυ και τα κυνηγάω με την απόχη να τα πιάσω) μόλις κατέβηκε η κυρία ήρθε ο πρίνς μου μουτρωμένος μου έκανε νιαααααααααρ πήρε θέση και έκατσα μουτρωμένος και του χτένιζα την πλάτη.... μόλις βέβαια είπα ώρα να χτενίσουμε και την κοιλιά με δάγκωσε και έφύγε...

Η ρέινα από την άλλη με κλωτσάει με τα πίσω πόδια. δεν με αφήνει να την χτενίσω εκεί. κλείνει τα πόδια. κατα τα άλλα τα πρώτα 15 λεπτά γουργουράει... Αλλά όσο και αν γουργουράει πρέπει να την πιάσω με την απόχη για να την χτενίσω...

Κατάλαβα και μεις με την κοιλιά έχουμε χοντρό πρόβλημα με την πλάτη όλο και κάτι καταφέρνουμε. Αχ είναι ωραίο όμως να μη νοιώθεις μόνος:lol::lol:. Μέχρι τώρα νόμιζα ότι είχαμε πάρει... χαλασμένο περσικό:lol::lol:.
Το άσχημο είναι ότι γεμίζει κόμπους στην κοιλιά και μετά η μάνα μου παθαίνει κρίση και τον κουρεύει, αν και αυτή τη φορά είπαμε μπας κα τα καταφέρουμε και δεν ξανακουρέψουμε. Το έχουμε πάρει πατριωτικά ειδικά όταν βλέπω και τόσα φουντωτά εδώ μέσα... παθαίνω και ζηλεύω. Οπότε χτενίζουμε αβέρτα και οι δυό... ορμάει αβέρτα και ο Σάντσο.. άντε να δούμε τι θα γίνει.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back